Majros & Kajros

Igår var det dags för den årliga och traditionnella påskmiddagen med Linnea, Katarina, Lottice, Lollo, Erik ocg Mattias.Inte för att den är så värst årlig, eller traditionell... men man måste börja någonstans.
Vid 16.00 tog jag och Mattias Bussen mot Slätta centrum ( jag tycker det är väldigt fint att dom har ett eget litet centrum i slätta). Linnea stod där och var cool i sina öronmuffar och solglasögon. Vi traskade in på Ica så att mattias kunde köpa prinskorv för sina sista besparingar ( nu är han lika pank som mig). Vi inhandlade en glas. Eftersom det var så fint och soligt väder köpte jag en pepparkaksglass, för det passade så bra.
Väl hemma hos Linnnea så käkade vi ostpopcorn, tittade på hockey och snackade strunt. Katarina, Lottice, Lollo och Erik kom inte föräns bra mycklet senare. Men när dom väl var där så börjad evi tjejer att laga middag ( herrarna såg på tv). Katarina var helt faschinerad över att vi had elyckats göra en farmorsdukning, och linnea var ledsen för att jag och lottice hade skalat äggen, lollo ville mest äta potatisgratäng. Middagen var supergod och lyckad! När vi hade ätit för mycket så tyckte vi att vi behövde lite godis till efeträtt, så vi började leta redan på påskäggen om påskharen hade gömt. Lollo var sämst på att leta, lottice fick lov att flytta lite grejer så att linnea kunde hitta sitt och katarian blev kär i grisen Karl- jan ( som hon döpte han till i öl lite senare under kvällen). När vi hade käkat lite godis, och konstaterat att vi behövde ne kortlek så cyklade Lollo glatt iväg, medans katarina lite bittert fäljde med. Vi andra satt kvar och väntade och lyssnade på lite gammla klassiker. Erks och Kenny kom, och så småningom så kom Lollo och Katarina tillbaka. Katarina sjöng, erks berättade om kossorna som han hade, och kataringa började glatt att prata om sina två låsaskompisar hon ahde när hon var lite. Majros och Kajros - dom hade allt katarina ville ha, bebisar, apor och så vidare. Meiton dog. Lottice berättade när hon fick lov att leka isbjörn då hennes kompis mimade till någon artist. Ja det var väldigt många fina avslöjanden under kvällens lopp, specielt med den fina sanning eller konekvenskortleken. Vi fick avslöjanden som tex att linnea vill kunna flyga. Och att den första katarina tänker på, på morgonen när hon vaknar är meiton.
Ja kvällen gled förbi, och sen så kom danne den underbar, roger den fule, och simon gasbomben och plockade upp mig.Kvällen var riktigt lyckad.

Kommentarer
Postat av: Tammy

Lät som en fin kväll, mallan ;)

2006-04-17 @ 01:19:59
URL: http://tammy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0