Bryssel

Den stora frågan jag alltid ställer mig själv är: När man har lagt in alla låtar som finns på hela datorn i en playlist, varför spelas bara dom låtarna man inte vill höra då? Och varför ska dom spelas om och om igen?
Den stora frågan ni stället er är antagligen: Varför lägger du in alla dåliga låtar i din playlist?
Men det vet jag faktiskt inte själv varför jag gör. Jag antar att det är lite spännande, för helt plötsligt kommer det upp en låt som man aldrig har hört.
Nog om den saken.

Bryssel var grymt! Jag tänker dra det i lite snabba drag för er. Sen om ett bra tag så kommer det lite bilder. Jag är ju inte så snabb på att fixa bilder och sådant. Men jag kom dit på onsdagen, och då hann vi inte med så mycket, mer än att gå i trapporna upp till Karins rum och bädda ihop min säng.
Karin pluggade lite till franskaprovet som hon hade förnekat ett tag.
Vaknade upp runt 07.00 på morgonen av att Jakob ropar " Vart är Malin?!". Men jag var så trött så jag orkade inte visa min bleka nuna sådär på morgonen. Somnade om till 10, för sen så kom karin hem.
Vi åkte in till centrum och kollade på kläder. Som vanligt när jag har gott om pengar så hittade jag inget jag ville köpa.  men vi tittade på Grand Place, och tyog på fruktbarheten, tittade på den kissande pojken och käkade belgisk våffla. Vädret var otroligt - 25 grader och sol.
Själv gick jag runt i mina svarta boots och svettades. Vi drog oss hemmåt för att vi skulle hämta Jakob från dagis, och tjejerna från Bussen. På eftermiddagen så jobbade KArin, och jag hjälpte till.
När vi hade utfodrat barnen och föräldrarna hade kommit hem åkte vi in till stan, fikade lite. Vi skulle även se när dom tände upp grand place och spelade musik.Men det var visst bara 1 min, så vi missade det.
Åkte hem och somnade in.

På fredagen gick vill till Supermarket så att jag skulle få handla alkohol till kvällen. Att släppa lös mig på ett supermarket där dom säljer alkohol är som att släppa lös ett barn i en godisaffär.
Därifrån kom jag med den största flaskan Smirnoff Ice jag hade sett och lite mer goda saker.
Vi åkte även ut och turistade. Kikade på en byggnad som heter Atomiqum ( tror jag).
Gick runt lite och sen åkte vi tillbaka för att vi skulle hämta barnen igen. Lagade lite mat och donade. Sen så när familjen hade åkt till lfygplatsen så slog vi oss ned i soffan för att kika på Ondskan.
När filmen var slut så gjorde vi oss iordning för kvällens bravader.
Vanja kom dit, och sen så drog vi oss iväg. Vi åkte in till centrum där vi gick runt bland lite olika pubar och barnen. Slog klackarna i taket, och när fötterna värkte aningens för mycket så tog vi oss en taxi hem.

Vaknade upp, inte allt för bakfull på lördagen. Åt frukost och gav oss ut på äventyr. Karin hittade äntligen jackan hon ville ha i sin storlek. Men bara därför så hade hon glömt pengarna hemma. Så vi tog en tur tillbaka till huset. Stannade på Supermarket och inhandlade tillbehör till kvällen.
 Hämtade pengarna, åkte och köpte australiensisk hemmagjord glass´, och köpte Karins jacka. Sen så begav vi oss hem, åt kvällsmat och gjorde oss iordning för kvällen.
Eftersom vi hade huset för oss själva så blev vi några tjejer som förfestade. Hade riktigt roligt, och missade metron, så vi fick lov att ta Taxi till Galeri Louise - som var kvällns mål.
Slog klackarna i taket, fick ont i fötterna och åkte hem igen. haha det låter som om vi bara var ute i 3 min, men det var vi Inte.

På söndagen så var det dags att se sig om lite mera. Vi åkte till Louise, kikade på lite byggnader, käkade våffla och åkte spårvagn. Tittade på flera byggnader som man lär se. Tänker inte skriva vad det var för byggnade för då skulle alla bli så avensjuka på mig & dessutom kanske jag inte kommer kunna stava till dom.  Men slottet såg vi, och den 5e största kyrkan i världen. Vi gick en promenad in mot centrm. Sen så köpte vi choklad, och vi tog metron till Eu kommissionen. Vi kikade även på parlamentet. Alltså det riktiga, och inte det som går på tv. När vi kom tillbaka så lagade vi mat, och sen så var det dags för mig att åka hem.


Och nu sitter jag här hemma. Uttråkad. Det är slaskig snö här. Det gillar jag inte.
Igår så var det en trvlig kväll. Precis när jag hade fixat med allt och var redo att krypa ne di sängen för att kika på dokumentären om killen som fick sin penis avhuggen av sin flickvän. Men jag fick aldrig se den, för att som tur var ringde Erkz och tog med mig till Tammy. Vi insåg att vi var hungriga och tog oss en tur till Max. ÄNTLIGEN fick jag kvällskäka mat på max. Det var gott. Tammy köpte en kladdkaka som jag och erkz hade stått och skrattat åt 15 min tidigare. Det var ju roligt.
Men nu ska jag ladda hem Msn Live, för det verkar roligt att ha. Hade så bra nu pusskram.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0