We are your friends!

Den här dagen har varit väldigt bra. En bra dag. Vaknade upp helt utvilad klockan 08.00. Gjorde mina morgonritualer. Och gick till bussen. Jag behövde inte ens springa idag. Jag fick dock stå och vänta ett tag själv, men det gjorde inte så mycket eftersom jag spelade hög musik och dansande runt lite för mig själv. Men sen när Fredrik skymtades runt hörnet slutade jag att dansa och socialiserade jag med honom istället. Lucy kom och skulle självklart fylla på busskortet så att vi höll på att missa bussen till skolan.
Men eftersom världen log mot mig idag så hann vi med den bussen.
Hade matte med Jonny, jag imponerade på våran matte lärare genom att svara på frågor. Och vet ni vad? jag svarade till och med rätt på frågorna. Utan att ens fundera. För er som inte går i min klass brukar jag ofta låta såhär när jag ska svara på en fråga. Hmm, jaa, alltså, men om man gör såhär, eller nej. Kanske så, äsch. Jag vet inte.

Ungefär så brukar det låta. När matten var över, så satt jag och Daniel och hjälpte Tommy och Albin med deras läxor. Men dom gillade inte det jag sa, men dom gillade allt Daniel sa. Men så är det när man är ensam tjej. Killar tycker och tänker på konstigt ibland. För det mesta. Alltid. nejdå.
Emma kom och mötte upp mig innan engelskan. Det var trevligt att få träffa henne. Engelska lekionen fortskred på ca 45 min och sedan åt vi mat. För en gångs skull satt vi med pojkarna i klassen.¨
Diskuterade klassresa till Sunny beach nästa vecka, diskuterade att pengar var ett problem. Men det löste jag ganska fort. Det är bara att sälja anders kropp, han är blond, så alla mörka tjejer kommer betala multum för att få vara med honom. Anders var nog lite skeptisk till min idé och vilja inte alls att jag skulle sälja hans kropp. Jag säger ju det. Killar tänker konstigt.
 
Men vi kom fram till att utgång på lördag lät bra. Vart det nu blir.
Sen var det dags för det mindre aktuella klassrådet och sedan en fysiklektion.
Fysiklektionen var helt okey. Jag och Tommy var partners och byggde den snyggaste älgen någonsin med tyngder och modellera! Tommy var grymt imponerad av min knöl på armen som är på 35 kvadratcentimeter ( 7 x 5 cm). Den är ca 10 grader varmare än resten av min kropp och kliar. Tufft. haha.
Nej inte så.

Efter skolan gick jag till Linnea, drack te, bytte om och cyklade ned till friskis. Var riktigt hurtiga och genomförde ett pass med alla tanter. Sen så var vi så riktigt hurtiga så att vi gick faktiskt hem till källviken. Snart är det dags för veckans höjdpunkt  - Desperate Housewives!

Kommentarer
Postat av: Tammy

Vad duktig du är på att uppdatera! Imorrn är det Idol Falun ;P

2006-09-05 @ 23:58:20
URL: http://tammy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0