Skandalstugan

Kom upp en aning förvirrad till Sälen i söndags. Ingen felkörning eller något, det kändes fint =) Jag har fått en familj, Familjen Ottar. Vi bor nämligen på Ottarstugan, en liten jätte mysig stuga mitt ute i ingenstans. Vi har det väldigt tråkigt men välfyllt med alkohol så vi trivs. I söndags gick vi hårt ut på Högis, jag gick nog trots allt ut hårdast av oss alla. Petra presenterade oss för våran nya bästa vän - Fisherman shot. Oj vad vi ska umgås med honom i vinter. Vi har redan kommit fram till några små projekt som vi ska fullfölja under vinter.... vi har trots allt inte så många shot glas i den här stugan... och lite pynt till väggarna skulle sitta bra, en julbelysning och ett troll i skogen, sen är vi helnöjda. Petra skulle dock föredra att ha en tam älg som kan skjutsa henne i en pulka. Vi andra tyckte att det var lite over kill men vi kan ju alltid göra ett försök. Frågan är bara vart vi ska ha den.. vi får ju knappt plats med oss själva i stugan. Kvällarna har hittills präglats av rödvin, vilket vi tycker är trevligt. Emily och Rebecca har ägt ut PP ( ett kodnamn för en konstig kille som tror han kan allt) med deras kunskap om vin. Dom är riktigt duktiga, på kvällarna sitter dock och läser i sina böcker som är tjockare än bibeln om vin.
Men åter till våran trånga stuga. Vi delar rum två och två, men Joanna har ett eget. som tur är är vi tjejer och har gjort upp fina dealer om det rummet.. vi kommer nog komma på ett passande namn till det rummet inom en snart framtid. Det är dock väldigt lyhört i våran stuga.
Och rubriken, vet inte riktigt hur namnet har kommit upp, men vi är ingen skandalstuga än så länge...men det känns i fingerspettsarna att det är nog precis vad det här kommer att bli.

Kommentarer
Postat av: Erika

Hehe jag tror nog eran stuga kommer bidra med en hel del skandaler:) God jul på dig vännen! Hoppas vi kan ses någonting när jag kommer upp i mellandagarna. Puss o kram

2007-12-21 @ 09:51:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0