A great Night


Linnea, Magni och Jag i snöyran efter krogen

Gårdagen blev inte alls riktigt som vi hade väntat oss. Eftersom alla 3 var väldigt trötta och Magni skulle öppna butiken på lördagen så tänkte vi bara dricka någon Rusbrus och se när Magnis pojkvän Torbjörn spelade på Paddy's, men som en vis människa en gång sa i tiden " många bäckar små.." bara att i det här fallet var det rusbrus och inte bäckar.
Vi traskade överförfriskade till Paddy's efter att ha fått besök av Rolf och hans ännu mer överförfriskade vän. Vi lyssnade till Torbjörn när han spelade och vi drack lite mera. Paddy's var fullt med fulla medelålders män som bestämt ville taffsa på oss. Men när gubben som hade lånat damernas toalett + pissat på ringen tog Linnea på rumpan för andra gången fick hon nog och utdelade 3 välförtjänta slag i annsiktet på honom, och de som känner linnea vet att det inte var bitch slaps han fick. sedan skällde Rolf ut honom och berättade att om han rörde någon av oss igen skulle de få med han att göra. Det är tur att vi har beskyddaren Rolf.

Vi flydde vidare till Brenneriet ( med en fin bok vi hade fått med oss) där vi mötte P. Espen ( även känd som en av Linneas chefer), han upplyste oss att ingenting kunde smita undan honom. Nejhejdåhoppsankerstin. Han gav oss en varsin gratisbiljett och in skulle vi. Synd att han delade ut blanka biljetter, men det löste sig. Han kände sig lite ledsen över att han skjöt blanka skott.
Vi dansade och dansade och dansade och drack. Vi hann även med att dryga oss mot John John som hade äran att jobba hela kvällen. I baren. Stackars john john. Men det hindrade inte oss från att ha en riktigt trevlig kväll.
När musiken hade tystnat och våran jätte tryckade på 8 pers var över ( vilka var alla egentligen???!) tändens ljusen och det var dags för oss att gå hem. Någon i gaderoben hatade svenskar. Och pladderkäften malin råkade säga det högt att han hatade svenskar precis bredvid vakten. Det tog ett tag för honom att ta sig ut tror jag för att på något sätt blev han lixom stoppad i utgången.
När vi kom ut hade det hunnit snöa väldigt väldigt mycket, så det var väldigt halt, speciellt för Linnea och Magni som hade högklackar. Efter några vurpor kom 2 stora starka grabbar och hjälpte oss. Dom förklarade att ibland kan det vara bra att ha drobbar under fötterna, men Linnea upplyste dom om att hon hade ju faktiskt 2 piggar och att det borde räcka. Dom hjälpte oss över Lilletorget hem och där fick Magni upp ögonen för att par som stog och hånglade. Det visade sig vara 2 killar och när hon viskade de till Linnea skrek Linnea ut det och halkade. Sen drog hon en sista vurpa innan vi skulle in genom dörren.
Inne i värmen had evi en liten fotosession i våran säng, vi skulle använda självutlösaren på kameren, vi ställde den på hyllan och själva så stod vi på andra sidan i sängen. I samma veva som kameran knäppte bilden så gled sängen iväg och där låg vi i en liten fyllehög och skrattade. Tog lite mera kort och sedan tog vi fram boken vi hade fått med oss från Paddy's 21 steps to Positive Prayers. Vilken bra godnattsaga det visade sig att vara. Jag somnade någonstans vid Step 2, det var Linnea som hade högläning. En riktigt lyckad kväll må jag säga!

Kommentarer
Postat av: Hanna Helt

Gå in på min blogg, jag behöver hjälp med en sak!! Snälla =)

2008-12-20 @ 14:00:12
URL: http://hannahelt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0