Jag har ett spöke och vi har ett hus

Några tror på spöken medans andra säger att man bara har livlig fantasi om man tror på spöken och speciellt om man ser spöken. Jag har både livlig fantasi och ett eget spöke som hemsöker mig. Ibland mer och ibland mindre.
Väldigt många gånger har jag sagt att nu får det vara nog. Ignorera spöker, gör som Bree Van De Kamp, samla det i en låda som du lägger i gaderoben och ta fram det när du har tid att handskas med det.
Men som med allt annat har jag inte särskilt bra ordning i min gaderob. Jag stänger in mitt lilla spöke där och sen en dag när man minst anar det kanske jag öppnar min gaderobsdörr lite för snabbt så den där lådan faller ned på golvet och locket åker självklart av och sedan är det jag och mitt spöke igen.

Jag har blivit väldigt fast vid mitt spöke jag har. Jag har byggt upp en hel fantasivärld runt mitt spöke. Mitt spöke har svaren på alla mina frågor - tror jag. Allt från om mjölken verkligen är för gammal och om andra saker är normala. Jag frågar och spöket svara. Inte alltid. Fan. Någon som vet hur man dödar ett spöke? Eller får det att försvinna åtminstone?

Idag var jag, Em och Sandra och tittade på vårat nya hus som vi ska flytta in i med Christine, Tobbe och Erik.
Det ligger i ekronrud tror jag det heter, det är ett tvillinghus och den som bor vägg i vägg med oss är en äldre dam som inte klagar när man har fest, i grannhuset bor det 5 unga killar. De 5 unga killarna ser jätte bra in på toaletten på första våningen, köket, de två rummen på övervåningen med fönstret ut mot killarnas hus. I dom rummen ska man inte gå naken.
Erik och Tobbe ska dela på The master bedroom som finns på första etasjen, och på den våningen har vi även vårat tvättrum, en dusch, stort kök med nya vitvaror, och en stor stue som man kan ha danslektioner i om man vill.
På andra våningen har vi 4 sovrum. 3 större och 1 mindre. Eftersom jag ska bi där kortast tid har jag offrat mig att bo i det lilla sovrummet. Det är väldigt litet men det ska gå bra, så länge jag inte går naken i det. Vilket kan bli ett problem för mig eftersom jag antagligen var strippa eller nudist i mitt tidigare liv.
I de andra 3 rummen ska de andra tjejerna bo. Vi ska ha en liten tjejhörna utanför sovrummena och sedan har vi ett till litet rum där vi ska slänga alla grejer vi inte får plats med i våra rum.
Inne på badet så har vi ett stort badkar. Jag tror det kallas jacuzzi. Oh yeah. Jag tror vi kommer trivs... nämnde jag att huset bara är 4 år gammal och fräscht som tusan?
Inflyttning sker 1 oktober!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0