Just take me home

Idag hade pappa vaknat på fel sida.
Jag kände hur drygt jobbig morgonen skulle bli redan när han öppnade dörren och frågade om inte jag skulle gå upp. Klockan var ju trots allt 11 och man kunde ju inte sova bort hela dagen.
1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 tänkte jag. Krälade mig upp till frukosten och noterade att jag INTE hade fått en fralla idag. Jag tänder lampan ovanför käksbordet ( jag tänder den alltid på max för jag gillar att had et ljus på morgonen), självklart ska han komma in i köket, berätta för mig att det är sol ute och Tvinga mig att släcka alla lampor. 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 tänkte jag igen och släkte lamporna.
Pappa försöker montera upp världens fulaste fläkt. Det går inte ritkigt som han har tänkt sigo ch det ser inte bra ut. Men nu sitter den där, och jag kan gott skämmas varje gång jag tar hem en vän.
Det är nämligen så att den hänger nästan utanför mitt rum så att jag inte kan missa den hur jag äm gör.
Finnemang. Den här dagen börjar bra, slutar den lika bra?

Jag har haft en bra dag jag.

Den här dagen började som alla andra, med ett stort; JAG VILL INTE GÅ UPP!
Men när jag hade kikat lite på justin & pappa blev på tok för orolig över frallan som stod och väntade på mig var det bara att krypa i morgonrocken och dra mig upp.
Tur var väll det, för precis då ringde peach. Peach Capris.
Vi sa att vi skulle höras efter 1 timme för vi ville ta det lugnt.
Jag tog det inte lugnt, för jag beställde en digitalkamera. Underbart! Jag som verkligen har längtat aset av mig efter den där jävla digitalkameran. Ni som känner mig vet hur länge jag har velat ha en egen sådan.
Så snart, när jag har fått den på posten kommer ni att få se väldigt  roliga bilder, oroliga bilder, snygga bilder, fula bilder mm. A lot of bilder helt enkelt.
Digitalkameran var beställd och Nelly peach var galen. Så vi tog med en på en promenad i en skog där vi inte bruakr gå. Jag är inte ironisk. Nej men jag lovar. Helt ny skog.
Sedan när vi hade gnällt och otacksamma personer som tror att man ska fixa allt åt dem så åkte vi in till stan så att Linnea skulle få fixa allt åt mig. Men otacksam, det är jag inte. Jag är väldigt tacksam och lätt att ha att göra med.
Vi orkade inte fika och det var trafik överallt, så vi tog bilen i trafiken till tempo och köpte frallor.
Det var det bästa vi kunde göra, för det var så gott med frallor och pastej.
Jag ville inte skriva lever för det låter så äckligt. i och för sig så lät pastej inte så mycket godare heller kanske.
Snack, skratt och Lögner präglades vårat samtal av. Även tungt skvaller, som jag redan hade räknbat ut, men Linnea bekräftat. Skrattade lite åt gammla skämt som var 1 dag gammla, skrattade åt gammla händelser som var mer än 1 dag gammla. Skrattade mest åt allt.
En genial idé föddes; Varför inte skriva sms på finska och skicka dom till Oskar?
Oskar blev måttlgit fundersam och kunde inte riktigt förstå vem som höll på med vad.
Han fick en fin förklaring; Det är balkåsen som försöker lära sig några fraser på finska tills hon ska mellanlanda i finland.
Han accepterade förklaring, men blev lite ställd över att linnea hade skrivit Voi Vito till honom.
När oskar var utelåst och skulle sova borta. Vi blev glatt inbjudna för han vill evara knäpp med oss knäppisar hela natten. Fint pyamasparty tänkte vi och hade packningen kalr på ca ½ sekund.
Tyvärr var hosten sjuk & hade feber, så då la vi ned våra pyamaspartyplaner och lekte med Linneas Ipod istället. Det hade varit dumt att åkt 5 mil, för att hänga med någon som har feber såhär innan nyårsafton, speciellt eftersom vi 2 har sveriges sämsta immunförsvar.
Så något klokt har vi trots allt gjort idag. Det var kanske det bästa? Nej, frallorna var nog bättre.
Frallor är bäst. Färska. 


kvällens mest klockrena ord

han är dum helatiden nu för tiden, det är nog hans nya image..


Walk whit the kids

Världens bästa raggarknep är helt enkelt att ha en unga med sig i en barnvagn.
Linnea har sagt det förut och jag har aldrig trott på henne.
Idag fick jag det bevisat.
Dessutom kan man stå skamlöst och spana in byggarbetare. I sommar så kommer jag att mer än gjärna vandra runt med en unge. Hunttricket fungerar inte, men det gör barntricket.

Som ni kanske redan har listat ut var jag och nea barnvakt idag.
Kalle och stina fick vara offer. Vi rullade ned mot stan.
Käkade lite korv med bröd för att sedan ta en fika på Café vi 3.
När fikan var över så träffade vi på frykholm. Det visade sig att han hade suttit och spanat på oss medns vi hade irrat runt med barnvagnarna på café vi 3 ganska länge. Men vad hjälper det när iaf jag hade ögonen på annat håll. Eftersom Frykholm föll som en kägla för barntricket så hängde han på oss på en promenad runt tisken. Den underbart fina sjön som finns i falun. Eller damm kanske man säger? Eller jag vet inte riktigt vad det är, vattenhål med slam i.
Vi lekte i 2 lekparker på vägen. Jag var superlyrsik över hur skönt det var tt gå promenad i kylan, så jag tjatade 38 % av tiden om hur skönt det var, hur friska mina kinder kändes, hur duktiga vi var, hur lugn i kroppen jag var osv. Ni förstår vart jag vill komma med det hela.
Jag gillade att promenera.

Men när vi närmade oss knoppens backar var det inte alls lika roligt att gå en promenad. Det lutade brant uppför och jag svettades. Väldigt varmt.
Tillsist hade vi tagit oss hem, och vi hade insett att vi inte alls är så vältränade som vi hade hoppats på .
men jag ska vara glad att det var lila kalle jag skjutsade och inte en annan större kalle som vissa trodde haha. Snyggt. Hade det varit stora kalle hade jag nog varit mer än trött.

När vi hade hejdåat barnen så pustade vi ut länge i Linneas säng & hon hällde i sig ½ liter vatten nonstop. jag var måttligt imponerad. När jag hade impatts av Linneas insatts och pustat ut & skrattat var det bara att bege sig hemmåt. Lite mat i magen och ett nytt uppfluffat täckte.
Nu saknas bara en till promenad med Nea & Nelly, en lång och skön dusch ( inte ens chans att jag kryper ned i min säng såhär äcklig) och sen sova STORT, MYCKET & Länge.
Så vare bestämmt.

Jag kan även tillägga att nyårsplanerna är kirrade och klara. Jag gillar tanken på att vara ett glatt gäng med vänner ute på en ö utanför sthlm och festa järnet. Käka järnet och skratta bra.
Det kommer bli kul. Like like it.
 

Jag vill ju bara vara glad. Får jag det?

Nej tydligen inte.
Jag har så dåligt samvete över igår och idag så att jag skulle kunna spy.
Eller så beror det på Euroshopper chipsen jag köpte som smakade apa.
Men tillbaka till gårdagen.

Vid 15.00 tiden började vi att fira jul och jag öppnade min första cider.
Vi käkade den superäckliga julmaten som man blir itvingad varenda år. Är det verkligen så många som tycker om julbord? Kunde man inte ha så att alla fick önska sig valfri maträtt och äta den på julafton.
Jag hade nog valt en stor god köttbit, beasås och mängde med vitlökksmör.
Min jul hade varit kirrad. Men ikke.
När vi hade ätit den inte goda julmaten hade vi paketöppning.
Jag fick väldigt bra julklappar iår. Jag tror inte att jag har fått såhär bra grejer någonsin.
I och för sig fick jag en jättenalle av pappa som jag inte har en aning om vart jag ska ha.
Sova med. Den är ju trots allt mjuk.
Eftersom Pernilla hade listat sina 3 bästa julklappar tänker även jag göra det.

1.Pengar till en digitalkamera.
Äntligen, så som jag har längtat. Jag har alltid velat ha en egen digitalkamera, och nu kommer jag få det.

2. Duntäcke med rutor
Nu har jag äntligen ett duntäcke där dunet ligger på plats. Jag kommer aldrig mer behöva vakna med att allt dun är nere vid fötterna. I like!

3. Svart morgonrock
Svart kan man sulla på utan att det syns, och är det någon tid på dygnet jag sullar mycket så är det på morgonen. Dessutom har min gammla blivit så äcklig så det var på tiden att jag fick mig en ny.

Pernilla hade även listat dom 3 sämsta julklapparna, men tyvärr kan inte jag göra det.
Nallen var väll inte den bästa. Men som sagt, den var så mjuk och skön.
Jag har även fått en Fm Transmitter För er som inte vet vad det är; Man kopplar den till Mp3n, ställer in en viss radiokanal. Sen ställer man inte samma radiokanal på stereon i bilen och man kan lyssna på musik från mp3 spelare.
Jag fick ett väldigt fräscht Cd fodral, ett sånt där man kan ha flera skivor i. Det behövdes. I det fanns det även massa andra tillbehgöver till min Labtop som jag inte riktigt fick i julklapp.
Men snart tar jag studenten. Kanske kanske om jag är bortskämd.
Fick en snygg tröjja & en ny pyamas, en maskara, strumpor, batteriladdare & ramar.
Det var väll allt tror jag. Kanske kommer på något mer spännande sedan.

När jag hade tröttnat på min familj traskade jag hem till Simon.
Vi satt och chillade lite innan vi bestämde oss för att gå på fest på täkten. Där hängde vi tills allas kära Erks kom hem från repet. Sen blev det förfest hemma hos erks. Mycket mycket trevligt.
Det som var mindre trevligt var att Simon drog i sig x-antal för många öl, så när vi skulle gå till regementet tog det sin lilla tid. När vi väl hade tagit oss till regementet möttes vi av världens längsta kö typ.
Men när vi kom in var vi väldigt glada i hågen och dansade på. jag och Linnea lotsade oss på en gång mot baren. Baren fick sina välförtjänta besök av mig. Kanske några besök för mycket med tanke på hur jag mådde imorrse. När jag började bli trött så var det till att traska hem och sova.
men även det tog ju sin lilla tid.

Huvudvärken som  jag hade när jag vaknade går inte att beskriva med ord. Men jag tror alla vet vad jag pratar om.

Spettsad glögg & 6 liter vin

Julafton är kirrad och klar.
Pappa har haft spettsad glögg provning. Vad är godast att spettsa glöggen med.
Dom nominerade var Vodka, Rom eller Jäger.
Rommen vann. Så om ni känner för att spettsa glöggen, använd rom.

Kalle anka var tråkigt som vanligt. Och nbär den där dryga delen kom ( ni vet men det där fågeln), så vart det en väldigt stor diskussion om hurvida kalle var hög eller ej.
Vi kom inte fram till något bra. Det vi fick ut av diskusionen var nog att mamma & pappa började misstänka att deras 3 söta rara barn var knarkare.

Snart är det dags att käka mat. Men eftersom vi ska fira jul imorgon så blir det inte julmat eller julklappar idag. Istället käkar vi Lax, dricker mycket vin ( grundar lite inför morgondagen), Umgås, käkar ostbricka och ska titta på Hitta Nemo för mamma har inte sett den filmen.
Trots att det inte är någon snö & noll i julstämning så trivs jag.

För övrigt har jag råkat ut det Linnea råkade ut för för ett tag sedan. Man vill bara ha mer, och kan inte sluta tänka på det. ge mig MER!
Dessutom ropar min kropp efter niquetion.


Nytt inlägg för dagen

den 21 december.
På kvällen så hängde jag och Linnea med Erika.
Erika gillar att hänga med oss. Eller så hänger hon med oss för att vi betalar henne för de haha.
Det var en riktigt trevlig kväll med mycket skvaller, sex & pojk prat.
Men när tiden tickade iväg till 00.00 kände vi att det var dags att skjutsa hem erika.
Erika fick äta sin suchi och jag och Linnea var snygga i håret.

Fredagen susade förbi ovanligt snabbt. Vi hann med så mycket jag och Linnea.
Vi han vakna och säga god jul till Britt-inger & Stina.
Vi hann köpte julklappar till Nisse, Nelly & Jörgen.
Vi hann köpa julklapp till Linneas superman ann.
Vi hann tjuva bakom hörnet.
Vi hann julhandla inför juldagen.

Vi åkte på coop som hade slut på Popcornmaskiner. Väldigt dumt, men jag fick mig en Findus måltid så jag ska inte klaga. När jag hade ätit började jag kämpa med kolan.
Det gick kasst. När jag trodde att den var klar hälde jag ut den på en plåt och ställde ut den i kylan. Det visade sig idag att den inte alls var klar. Jävla skit.
Käkade Tacos med min hemkommna brorsa. Det var väldigt gott.
När tiden började att rinna iväg så tog jag och Linnea en liten promenad med Annes hund Nelly för att slutligen kunna åka till Rättvik.
Det var en mörk bildfärd med en smutsig ruta. Det lät förfärligt illa.
Men jag kan säga er att det var lätt värt att åka till Rättvik.
Jag gör det gärna igen. trots att jag förlorade lite ägodelar. men men.
bye bye then


21 December

Jag ser verkligen fram emot juldagen.
Den kommer bli så fin.
Rolig och vi kommer vara så fulla.
Maja dissar gärna jobbet för en fin juldag.
" Jag vill ut och supa!" Vadå? Är vi 18 år på riktigt?

Jag har åldersnojja.

Snart är det jul.
Roligt, eller?
Jag vet inte, jag är inte ett fan av julafton.
Men jag är julaftons idol. Eller så är jag grinchen som Erkz sa idag.
Jag och Grinchen, jag är grinchen. jag blev lite schizo där tror jag.

Men grinchen eller ej, bitter är jag inte. För jag ahr fått jullov, jag har spenderat min morgon med Linnea Palm och jag har ätit lnch på Tzatsiki med Emma & Maja. Det var trevligt & Gott.
Nu är det bara att se vart helgen tar vägen. Please.


Och för övrigt hade vi julavslutning som sög idag.
Någon gammal tant höll världens längast tal.
dan före dan före dan före doppardan eller något sådant...
Lite musik.
Frågan vi alla ställde oss: Varför är vi inte på hbo?
allt gick bara så fort...

Strålande - underbara jul?

Är det något jag inte gillar, är det dagar som skrattar mig rakt upp i annsiktet. Att göra mig förvirrad med att först göra mig arg, sen göra mig glad, sen göra mig irreterad, sen göra mig grymt upprörd/ledsen/tom, göra mig helt matt, för att sedan låta mig bli trött.

Min onsdag började med hosta 06.30 på morgonen. Jävligt irreterande då min väckerklocka stod ställd på 08,00. Ve och fasa. Hostade lite för att sedan somna.
När jag hade masat mig till skolan med Maja visade det sig att våran svenska lektion bara skulle vara i 5 min. Vilket kändes jävligt ovärt då man hade släpat sig upp på morgonen. Både arga och glada begav vi oss till Johans nya lägenhet. Den är i och för sig majas nya lägenhet oxå, men vi säger Johans endå.
Där introducerade Maja mig för Nintendo Wii som är bra. Nytt och helt rätt i tiden. Jag var dóck ingen stjärna på det. Men jag gjorde mitt bästa. När vi började bli anfådda och svettiga bytte vi aktivitet.
High Chaparall - Miss nude amerika.
Mycket underhållande.
När det började att dra ihop sig mot fysiken fick vi lov att disskutera hur vi skulle göra. Efter mycket om och men enades vi om att det var lika bra att åka till Fysiken. När vi kommer dit ekar klassrummet och vi inser att något inte stämmer. Kikar in i matsalen där våra pojkar sitter och flinar åt oss. Självkalrt hade de redan haft fysik tidigare under dagen och där fick vi en fin frånvaro trots att vi var där. Klurigt med skola.
Maja föste ned mig i fotolabbet för att hon skulle kopiera en bild.
Jahapp sa jag och slog mig till rätta där jag kunde spana på anders.
Maja blev klar och vi åkte hem. Desperate Hpusewives stod på schemat.
Men till min väldigt stora besvikelse hade inte vi någon DVD. Inget skulle få förstöra mitt humör, så jag bar in min dvd till tv rummet, allt för att få se på våra tanter.
När jag ska lägga i skivan är fodralet tomt.
För er som inte redan har listat ut vart den är kan jag berätta för er att den låg kvar i dvd-spelaren när pappa lämnade tillbaka den (fråga inte mig varför han inte tittade först, för jag vågar inte fråga honom, för han kommer att säga att jag får skylla mig själv som lämnade kvar dvd skivan i dvdn.).
Borta, gone. Forever.
Det var vid den tidpunkten jag hade börjat tröttna på att ha onsdag.
Maja tröttnade nog oxå på att ha onsdag då det givck upp för henne att hon måste jobba på juldagsnatten.
stackars tös.

Nåja, för att förbättra våran närvaro så tog vi min racer-bil till skolan. Fotografisk bild.
Redovisningen gick kast, och som vanligt var mina bilder tråkigast och sämst av alla. Väldigt upplyftande. Precis vad jag behövde.
Min otursamma dag kunde inte sluta där. Men som grädden på moset var min film ljusskadat.
Jag ångrar att jag valde fotografisk bild. Varför kunde jag inte ha valt något okreativt som - aktiekunskap.
Hade kanske lyckats bli rik på kuppen oxå.

Nu är jag trött på onsdag, vill ha torsdag för att få ett väl efterlängtat jullov.
Ett Jullov som ska börja med en Lunch på tzatsiki. ja de ä bra.
För övrigt  hoppas jag på att helgen inte kommer att bli en besvikelse.
Men det är väll dumt att hoppas för mycket, det är ju trots allt jullafton.

The apple and the beast

Idag åkte jag bil med maja till skolan. Det kanske inte låter så spännande, men det var det.
Första gången jag åkte bil med henne faktiskt. Maja borde bli yrkeschaufför.

Dagens stora händelse var nog på samhällskunskapen.
Tommy som alltid får gratis fika hade idag ett äpple som jag bara inte kunde låta bli att taffsa på. Emma var sugen hon med. Vi fick äpplet. Eller Emma fick det.
När jag hade beklagat mig om att jag inte hade ätit ett äpple sen 5 år tillbaka och förklarat hur sugen jag var på det så kunde jag inte motstå frestelsen.
Jag tog en tugga. Och en till. Sen några till.
Maja jämförde mig med Eva i lustgården. Jag kan säga er att jag inte klandrar Eva att hon ville äta av den förbjudna frukten.  Men eftersom jag inte lär mig av andras misstag eller moina egna misstag så åt jag självkalrt av äpplet. Till en början tyckte jag att det gick väldigt bra. Fast nej. Det gjorde det inte.
Det värsta är, jag vill ha mer av det goda äpplet!

Hmm några mer spännande händelser idag?
Ernesto sa att jag inte skulle nedvärdera mig själv.
Anders stod framför mig, emma och maja och tog sig mellan benen ( egentligen rättade han till kalsongerna, eller det var det han sa att han gjorde).
Jag, Emma & Maja vann en rim tävling.
" Inga burkar & Ingen pant, men passa dig. Du måste hålla dig på din kant. För om du den här maskinen genast tömmer, kan du vara säker på att du din jul glömmer"
Eller något liknande. Kommer inte riktigt ihåg hur vi skrev det. Ni kan ju bara gissa vad det är för något i det paketet.

Hade möte med Tomas. Jag tycker inteom våra möten. Han ställer väldigt komplicerade frågor och jag blir alltid så depprimerad när jag har pratat med honom. " Känner du att ditt liv i är i balans?"
HUR ska jag kunna veta det? Jag är bara 18 år!

What Malin did next

There's a lesson I have learnt
If you play with fire you will get burnt


haha javisst!
I forgot to tell you about this Friday.
I have a story to tell, but you don't listen.
Jag kom hem tidigt från skolan då matten var kortare än vanligt och började tidigare än vanligt. Det var skönt, men jag ansåg mig bli uttråkad jävligt snabbt.
Jag är så lättuttråkad så det finns inte.
Jag rang till Linnea P.H för att höra vad hon hade för sig. Toffel nea tofflade med toste.
Jag bestämde mig för att sova.
När klockan var 4a kunde jag ta min räserbil till henne och plocka upp na.
Jag visade henne vad jag hade uträttat den senaste månaden.
Nea var väldigt imponerad.
Vi var väldigt förväntansfulla på hur Jonny's tjej skulle visa sig vara.
Självklart skulle jonny & sandra missa första bussen till källviken så vi fick vänta 30 min extra för att se na. Men tillsist kom domoch Sandra visade sig vara en trevlig och gullig tjej. Skönt att jonny har hittat sig en bra tjej!
Kikade lite på tv, sen så tänkte vi gå på fest hos erkz. Men eftersomalla vill vara så bra kompisar med honom så hade de övergett hans lägenhet för att suporta honom på Garage finalen. Jahaopp tänkte Jag, Meiton & Nea och gick hem till Mieton ( Jonny och sandra hade redan avvikit). Satt och snackade hotell älvdalen and some old memories. Vi drack även findricka och käkade fin snacks.
Började göra upp planer för 25 of december. Jag tror vi har en plan somkommer bli bra. Lite svårare var det att planera nyårsafton. Jag kanske dissar nyår och hittar på något annat istället. Hur gött hade det inte varit?

Igår kväll var det iaf fest som gällde. Det var trevligt. Men jag tror jag ine orkar skriva om de. Det hände ju dock inte så mycket specietl. Ni vet det vanliga. Värdinnan däckar, rök, sprit och snack. Tp frågor fanns där med.

Idag ahr jag försökt fotalinjer, men eftersom jag är helt tom på inspiration så kan jag inte. det Går bara inte. Jag borde göra något vettigt just nu, men jag kan bara inte. Fan vad livet är svårt ibland. Please... 

Kom du hem säkert och fint?

Svaret blir då: Absolut (:
Från Tammy.
Den här kvällen gick från underbara planer til en lugn hemmakväll med mamma, till hänga med erkz, till hänga med Erkz & Simon, till att hänga med Shelly, Erkz & Simon, till att sedan festa,
Sagt och gjort´. Jag tog fram mitt tetra som jag hade gömt i gaderoben för att blrja dricka.
Vinet var gott och hamnade snabbt i min mage.
Vi fick skjuts av Linnea ( Som hade bakat ett underbart pepparkakshus till Tomas & Britt-inger) till festen i främby. Riktigt trevligt där.
Men när simon ville hem kände jag oxå att det var dags.
Vi traskade hem till mig och snackade en hel del. Så jävla skönt.
Känns som om jag inte har fått ha simon för mig själv på flera år.
Men äntligen! Härliga kille säger jag bara.

När klockan började att rinna iväg kilade simon hem, och jag satt mig här. Varför är egentligen frågan.
Men det var väll trelvigt va? Ett litet efter 1 liters vin inlägg är väll aldrig fel?
Om jag får som jag vill kommer det att bli fler, och det kommer bli roligare än såhär.
Godnatt my lovers.

One hit, one kiss

Äntligen är bloggen åter i sin normala funktion.
Det har dock varit ganska roligt att kladda runt på andra ställen.
Men nu är jag back. back in black.
Färgat håret, det skulle bli märkbrunt. Det blev väldigt mörkbrunt, om sanningen
ska fram så är det svart. Men vad gör det.

Den här dagen har inte bjudit på så mycket.
Maja strejkade skolan och stannade hemma.
Kikade klart på filmen på religionen, det var väll spännnade.
Filmen var faktiskt den enda anledningen till att jag åkte till skolan.
När filmen var över hade vi ett långt hål som väntade oss. Men vi var inte bittre för det.
Istället åkte jag och 8 grabbar hem till Tommy för att kika på How High.
Vi kan dock inte se klart hela filmen, men det var trevlig underhållning istället för att sitta i skolan och glo.
Åkte tillbaka till skolan för en kort Matte lektion, fick se vad vi fick på provet. Jag fick G, det var bra.
Sen så åkte jag hem. Har tagit några kort. Och om jag ska ha någolunda gott samvete över den här dagen borde jag plugga fysik. Ja det ska jag nog göra, snart. Om en timme, eller 2.

Some news:
Jag och Tammy ska gå på falurevyn, kika på våran Honey isabell som dansar. Det kommer att bli KING!
Jag ska få träffa Jonny's girlfriend today. Hoppas att hon är en trevlig tjej. Annars kan kvällen bli lite dryg.

Shuffle på dålig musik.

Idag var det riktigt meningslöst att gå till skolan.
Jag hade kunnat författa lite granna.

Men men, eftersom jag inte ville få för mycket frånvaro så släpade jag mig till dagens andra lektion. Samhällskunskap. Kikade på en film om alkoholism. Den var ju. bra.
åt lite fil till Lunch för att sedan se på film igen. 30 min oliver Twist innan det var dags att sluta för dagen och gå hemmåt.
Så himla ovärt att åka till skolan och glo lite på en tv.

Det som irreterar mig idag är att när jag alltid har en playlist med alla låtar på min dator spelas alltid samma låtar som jag hatar. Trots att jag har på shuffle så kommer alla cp låtar. Det är ju själva fan att ingenting ska fungera bra.

lugna lördagen

Jag vet precis vad som inte är min och Linneas nya grej. Att hänga på aktuen.

Eftersom linnea är en Fighter & skulle vara ute och bråka i fredags så fick hon sig en åkomma.
När hennes hand aldrig blev bättre så enades vi om att åka till akuten och kika upp det där.
Till en början rullade de på, men när röntgen var klar så fick vi sitta och vänta hur länge som helst för att någon skulle kika på bilderna och säga någonting. Men när vi hade hängt på akuten i 4a timmar kom en sköterska fram till oss och sa att det skulle kunna ta några timmar till innan dom kunde kika på hennes hand. Vi gav upp och åkte därför mot stenslund.

I stenslund möttes vi av en väldigt lycklig och förfriskad Albin.
Albin kunde inte stå rakt upp, men han kunde stå för underhållningen.
När klockan började att bli mycket så blev jag chaffis, så jag och linnea körde ned ett gäng grabbar mot banken. Linnea som var min trogna vän hängde på.
Åkte och lämnade bilen och sedan bar det av mot Linneas Place.
Lite gröt och tvättning och hängning av kläder blev det innan vi kunde krypa ned i sängen.
Vi som hade hoppats på att det skulle bli en tidig kväll. 22.00 blev till 02.00 och vi somnade.
Jag hade mina aningar om att en viss person skulle ringa för att få skjuts hem.
Men när ingen hade rint vid 02.15 kunde jag lugnt somna in.Tio i 3 går mobilen igång, och en fortfarande överförfriskad albin ville hem. Så eftersom jag är så gullig, och det var hans sista kväll i falun på 6 månader kände jag att jag kunde skjutsa hem honom. Så det blev en liten biltur innan jag tillsist kunde få sova på riktigt.

Men vad hjälpte det, lika trött är jag för det idag. So long!Fredagen

trots att jag inte har några pengar, så blev det utgång igår.
men men, pengar är inte allt och jag ska nog lyckas skrammla
ihop pengar sen till Julklappar :)

Kvällen blev en hmm speciell tillställning.
Lyckad kanske man inte kan kalla den, men den kändes inte misslyckad heller.
Så det var bra.
Vi kom iväg lite sent, men vi lyckades ramla in på förfesten vad 22.00 tiden.
Grabbarna hade druckit alkohol sedan klockan 17.00 så det var ett mindre nyktert sällskap som fanns samlade i Johans lägenhet.
Det var mest konstigt alltihopa.
Men en kille fick en jävla snygg frisyr och ett slag av linnea.
Linnea och jag ska åka till akuten ikväll med hennes hand.

När vi hade tröttnat på konstigheterna hemma hos Johan trängde vi in oss i en taxi upp till hoppbackarna.
Sprang runt lite i skogen medans linnea fick ett mindre varmt vällkomnande.
Jag hittade Jonny och satt och tjatade med jonny om diverse saker. Lär ha varit underhållande.
Sen så bar det iväg hemmåt igen. Det blev en liten promenad hem till Linneas sköna lägenhet.
Sov gott.


Killamangiro

¨Gårdagen fick ett lyckligt slut faktiskt.
Jag och Linnea åkte hem till henneslägenhet. Svor lite grann och sedan gav vi varandra massage. Vad länge sedan det var jag fick massage! Hade helt glömt bort hur skönt det var.

När vi var klara med massagen så blev vi lite trött och jag åkte hem.
För att 15 min senare åka och hämta min mother.

Den här dagen började lika dant som den alltid gör när pappa är hemma. När börjar du då? Ja, om ni är trogna följare av min blogg har ni koll på morgon konversationen med min father.

Åkte till skolan och hade matte som vanligt. Efter det hade vi samhällskunskap. Blev en hel del alkohol snack. Vare sig man är alkolist eller inte. Vilka tecken som visar på om man ligger i riskzonen.
Det var spännande. Jag gillar missbruk. Att lära om missbruk.

Åkte ned på stan för att byta till buss 708.
När jag hade hoppat av den sprang jag till Linneas lägenhet, kastade mig på golvet, ålade mig fram till hennes smink. Tog sminket i min väska och ålade mig tillbaka. Sedan sprang jag till bussen, och jag fick vänta på den som vanligt. Men vad gör det när man känner sig som en superman?

Gav Linnea hennes smink och åkte hem.
Här hemma var det segt. Städade rummer trots allt. Hade lite småroliga msn konversationer. Och det var ju roligt.

Snart blire mat, träning och hårfärgning! Jag är trött på att ha grå utväxt!

- Men vad nu då?
- Varför är du så knäpp?
- men svara då!

Imorrn kommer Tammy hem. Det är på tiden.


Det här är inte min dag, min vecka eller mitt halvår.

Nej fy fan vad allting bara skiter sig just nu.
Se bara på den här dagen. Är det någonting som har gått bra?
Ja det är det faktiskt. Linnea har gjort sina första prover och dom såg väldigt bra ut :D Vilket jag är superglad för! Så det gick faktiskt väldigt bra idag. Men bortsett från de har det inte varit min dag.
Men jag hade fysikprov som jag inte kunde ett skit på. Kändes inte alls så kul.
Jag hade glömt mina fotopapper hemma. Fick lov att åka hem.
Hemma var det skittråkig. Sen fick jag lov att åka tillbaka till skolan.
Lektionen var seg och sen när vi skulle framkalla korten gick det fanskapt dåligt.
Där stod jag och kämpade på, men inte fan blev det bra någonstans.
Och för att göra min situation mycket bättre så stod alla andra där med ikke suddiga kort.
Med jätte fina kort. Mitt kort såg fult ut och jag skulle aldrig ha valt fotografisk bild.
Jag skulle ha valt något som jag är bra på. Typ ingenting.
Jag är inte ens bra på att sitta hemma och ta det lugnt.
Något är fel, och jag lär nog komma på vad.

Och vad är det bra för?

Ajjabajja. Hoppade över en timmes fysik idag. Men va fan. Vem orkar ta sig upp till skolan och påminnas om livets dåliga sidor.  Jag gjorde ett Genidrag och åkte till Kupolen med Linnéa.
Jag köpte present till Linnea.
Linnea köpte present till mig.
Mycket bra, för då vet man att man köper något den andra vill ha.
Köpte lite mer julklappar. En bara.
Linnea köpte julklappar till sig själv för en halv förmögenhet. Men det är sådant som händer.

Förövrigt har jag på de senaste åren haft väldigt svårt för julen och om inte ett mirakel skulle ske till den är julen så kommer jag nog fortsätta att vara skeptisk.
Jag tycker inte om julmaten, kalle anka är ganska uttjatad, julklapparna är alltid för många och för de mesta lite smått onödiga. Julmusik är inte heller någon hit.
Lussebullar tycker jag smakar illa ( vad är det för fel på kanelbullar?).
Något som jag dock kan acceptera är pepparkakorna. Tänka sig att julen för med sig något mer som är bra än jullovet ( för det är KING).


Cheers Darlin'

Som vanligt har man lyckats vända på dygnet alldes perfekt tills på söndagskvällen.
Så inte föräns 01.00 kunde jag tillåta mig själv att somna.
Jag fick lov att tillåta mig att gå upp redan vid sju tiden för att jag började 08.30.
Bara för att göra morgonen bäst så fick jag samma fråga av Pappa som jag får varje gång vi möts i köket på morgonen ( vilket inte händer så ofta då han oftast jobbar i sthlm).

Pappa Lars - När börjar du då?
Dotter Malin - 08.30
Pappa Lars - Värst vad du är uppe i tid då.

Jag blir lika irreterad varenda jävla gång han ska pressa fram det där orden på morgonen.
Antingen så gör han det för att jävlas, han borde veta att jag m¨ste gå upp vid 7 för att hinna med 8a bussen, han vet att jag avskyr att prata på morgonen. Eller så är han en aning förvirrad.
För att testa mitt tålamod ännu mer, står han i vägen för mig. Micron's tid börjar gå ned mot noll, jag kommer inte fram till micron för att pappa ska putsa skon ( i närheten av mina mackor såklart), sen när micron börjar plinga får man komentaren "Tänk på hon som ligger och sover".
DÅ kan jag säga er att jag hade lust att skrika rakt ut och förklara för honom att allt hade varit så jävla lugnt om inte han hade varit i köket och stått ivägen för mig.
Men då hade pappa blivit ledsen så det var bara att säga: MMMMMMM

Jag lyckades ta mig till bussen utan att få ett utbrott. Hjälp jag börjar bli gammal!

Skolan genomled jag och emma utan Maja. Maja hade nämligen bestämt sig för att få feber.
Det enda roliga var väll att Magnus åt upp massor av salldskrydda från en gaffel.

Efter skolan så bjöd linnea mig på fika på Café vi 3.
Så där satt vi vid fönstret ihopp om att se några snygga killar som vi kunde spana på, men inte!
IStället för att spana satt jag och beklaga mig över mitt grabblösa liv.
Förklarade in i minste detalj över hur min kommande pojkvän ska vara.
Sen så får vi väll se hur lätt han blir att hitta. Men jag kan ju resa några varv runt jorden, och sen så får vi väll se var jag hittar honom.
Vi var väll lite bittra, satt och beklagade oss över våra ex ( förlåt danne). Det är sådant tjejer alltid mår bra av att göra. De är mycket lättare att inbilla sig att man är lycklig ensam på det viset.
Det blev helt klart en del Dublin snack som alltid när vi pratar. Jag längtar long time!

Nu vill jag ha närhet. kram.


En romantisk kväll med emma

Igår var det en genomlugn dag  kan jag lova er.
På morgonen när jag vaknade bultade huvudet, men det löstes ganska snabbt genom lite vatten, alvedon och några timmars sömn.
När jag vaknade till liv nästa gång så blev det lunch, tv, telefonprat med
maja och varför inte lite Harpan as usual!
Jag åkte hem till Linnea. Hon babblade på, duschade, fixade sig och jag lyssnade.
Shame on me samtal fick vi lov att ha. hahah.
När Linnea skulle bege sig så åkte jag hem, lekte med Berta. Gick promenad med Berta, käkade middag med mamma & Pappa och gick promenad med berta.
När alla mina krafter var slut så åke jag hem till Emma.
Vi snackade, åkte lite bil, vi var sociala hemma hos Erkz, som efter igår är min pojkvän.
Sen när dom stack till Gävle så åkte jag och Emma runt och kollade på hus.
Vi åkte upp till Hoppbackarna, vi insåg att det var hur romantiskt ikväll, och vi har många planer om olika romantiska middagar vi ska ha där.
Eftersom vi pratade om så mycket mat, ville vi ha glass.
Så vi åkte till donken och köpte glass.
men som vanligt var det för lite chockladsås. VIlka idioter som är.
Vi har kommit fram till det Ultimala - Ett pump chockladsås i botten, sen glassen och sen 2 pump chockladsås ovanpå glassen. Om Maja fortsätter att slita där ska jag berätta det för henne.

Sen åkte vi hem till emma och delade säng. Men bara en timme. För sedan blev klokcna 02.00 och jag behövde köra hem min persika så att hon inte skulle bli kidnappat av en vit skåpbil.

"Dom där tjejerna vet vad dom vill ha"

Självklart talade grabbarna om mig och Emma som dansade loss som galningar inne på Etage Dansgolv.

Det hela började igår kväll med ett oskyldigt sms från emma om att hon kanske ville leka med mig på kvällen. Efter mycket messande fram och tillbaka insåg vi att vi ville gå ut och slå klackarna i taket.
Emma kom och hämtade mig, utan byxor. Vi gillar att vara konstigt klädda med varandra.
Åkte till Hemköp, jag gick in och handlade eftersom emma inte orkade, eller så var det för att hon inte hade några byxor på sig. När hemköp var kirrat begav vi oss till Linnea för att jag skulle byta byxor.
Jag hade med linneas grejer i en Jätte stor kasse, som handtagen självklart gick sönder på.
men jag fixade de med. Tur att man har babianarmar som kunde omsluta kassen.
Hemma hos Linnea fanns det en söndersolad albin ( egentligen var han inte söndersolad, men det känns bra att säga det iställt för att han hade en läcker solbränna). Det var trevligt att se hoonm, men eftersom jag var lite smått stressad och barnen sov så drog jag mest av linnea jeansen och satte på henne mina mjukisbyxor.

När vi kom hem till Emma så sminkade vi iordning och och började förfest lite. Hennes pappa var ute och gick med hunden, så vi var ensamma hemma hos na.
Så där satt vi och pratade om det pinsamaste efter det pinsamaste sakerna vi brukar göra, pinsama saker som har hänt,  sex, sno alkohol från föräldrarna. Sen när jag fått i mig en del vätska och ska uppsöka toaletten så ser jag till min stora förvåning att Emmas pappa sitter och kikar på tv, men jätte låg volym.
Det var pinsamt.

Vi gjorde en rolig promenad ned till stan där vi satt på våran fyllebänk och snackade skit som satan. Och drack. Vandrade vidare in till stan, och bytte till lite obekvämare, men så mycket snyggare pjucks.

Gled in på Etage och bara dansade, och dansade och Dansade.
Jag och Emma hade hur kul som helst, och med riskt för att låta egenkär så lär jag ju faktiskt säga att alla killar spanade in oss som fan. Men de fick dissen.
Det är så att jag och emma nöjer oss inte med vad som helst.
Vi vill bara ha det bästa.  Dansade vidare-. Träffade Johan som vi hängde med lite gran.
Marie kom även upp på scenen och försökte mima till sina egna låtar. Tyvärr gick det inte så bra för na, så hennes störtsa uppgift var väll att stå där och se snygg ut.
Emma låtsades vara ett superfan till na och fick skaka hand.
Jag berättade för philip om min hiphop keps och nu är jag hans idol.

När kvällen började gå mot sitt slut var det bara att börja att vandra till donken. Jag blev philips idol ännu mera när han såg att jag hade med mig ett par extra skor, och världens snyggaste glajjor ( egentligen var det emma's glasögon). Tanken var den att vi skulle vara dryga mot maja på donken i våra fina glasögon.
Men när vi kom dit insåg vi att Maja inte skulle ha tid för två överförfriskade emma och Malin i fula glasögon. Så vi vinkade lite försynt istället och gick sedan ut för att gå hemmåt.


Våran från början oplanderade kväll blev vädligt lyckad måste jag säga!
Om jag hade fått välja hade jag gjärna varit med om den igen, ikväll.
RSS 2.0