Kvällshälsning från Tammy's Dator

Nu sitter  jag här hos tammy och förfestar lite granna. Emma och jag var så duktiga att vi till och med tog buss 724 till Hosjöstrand. 10 min enbart! Vi dansade dansmatta tills vi blev superlökarna, sen så skickade tammy mig och emma ( Stinkbomberna) rakt in i duschen.

Nu håller vi på och donar till oss, för snart ska vi till Maja och gratta henne med bravurer! Trevlig kväll allihopa!

Enn kvällsnotis.

Jag blir bara sämre och sämre på att uppdatera min blogg. Men jag tänkte ta och skriva några små rader nu i väntan på att Linnea kommer över och vi kan kolla på vänner som jag har lånat av emma. ( vi måste kolla in vilka vänner som passar oss bäst innan vi bestämmer vilka vi vill ha) [det där är ett internskämt som bara jag och emma förstår oss på].

Förra veckan var det, som dom flesta redan vet - Arvika som gällde. Jag älskade arvika. Jag Emma och Tammy hade hur roligt som helst. Rosa filten, häng i Bilen, bra musik ( framför allt The knife, Franz, Cat5 mm)! Vad mer kan jag säga än kärlek i skogen? Jag tror att jag hade roligare på Arvika än vad jag hade på Hultsfred i år! Det blev en hel del bilkörning och någon älg sådär på vägkanten som fick mitt hjärta att hamna i halsgropen och kanske möjligtvis nästan stanna i några få sekunder. Men dit kom vi, och hem kom vi. Det är jag väldigt glad över.

Kom som sagt hem, laddade upp mina krafter genom att sova onaturligt lite per dyng så att jag har nästan blivit en domedagsprofet, jag går runt och säger till alla att jag ska ringa och glömmer helt bort det, för att sedan komma på det ca 36 timmar senare.  Men sån är jag, åtminstone den här veckan. Men något jag tog tag i var att  ta med Emma till Korsån ( Linnea P skulle oxå med, men henne fick jag ikke tag på ). men vi brummade iväg med brum brum bilen imorrse och anlände till ett soligt Korsån där min faster var. Lite rädd blev jag för att det skulle lbi konstigt, men hon hade ordnat upp sig själv och det var trevligt. Men hennes hund var i och för sig lite mindre trevlig. Han ville bara ha mat.

Jag och Emma solade lite, badade inte ( fast jag badade i och för sig lite senare i hinsen väldigt rena vatten), läste lite, spelade lite kort. När vi hade tröttnat på det började vårat sökande efter utsiktsplatsen, där brandtornet var förut. Men efter all grävning och igenväxtning så var det lättare sagt än gjort. Men efter ett tag hittade vi rätt och vi började våran vandring, på vägen dit över kalhygget var vi rädda för björnar, på vägen hem pratade vi om någon anna slags björn, som inte är lika farlig. Väl där uppe så pratade vi som dom vanliga coola töntarna vi är ( få det att gå ihop), satte roliga efetrnamn på folk i klassen och sådär som vi alltid gör. Men det är riktigt roligt.

Vi käkade lite mat och åkte hem. Väl här hemma har jag ägnat mig åt kakbak, köpa havregryn, torka golv ( det är smält chocklad i mitt kök) och damsugit ( den ikke smälta chokladen). Nu sitter jag här, skvallrar med Linnea P i väntan på att Linnea B ska komma hit.
Imorgon blir det pirates med Danne, och så kommer en hel del annat folk vara där upptäckte jag nu, som tex Linnea p.


The Knife på Vintergatan

Jag tänkte sätta mig här någon dag och beskirva den här fantastiska festivalen och framför allt The knife. Dom var fantastiska. Men efetrsom jag har lite fullt upp så drog jag in en liten artikell som är skriven av Katrin Rekkedal, som jag tycker beskriver The knife konsert utomordentligt.

The Knife på Vintergatan


The Knife på Vintergatan!

The Knife har genomfört sin första utomhusspelning någonsin, på Arvikafestivalen Noll6!

Alla oavsett musiksmak skulle se dem. Ryktet gick att The Knife ensamma skulle vara värda biljettpriset. Och när de väl drog igång på Vintergatan var det inte många armar som var utan gåshud. Inte nog med att det är bra musik, det är ju inte varje dag The Knife spelar live. Så när de väl ställer sig på scen vill man inte missa det. Trots att det är sent och kyligt och nätterna i tält börjar ta ut sin rätt har tusentals festivalare samlats framför festivalens största scen. "The Silent Shout Tour…” har beskrivits som en ambient och suggestiv föreställning med scenografi och film signerade Andreas Nilsson. Surroundljud, projektioner, beats och samplingar skapar tillsammans en unik helhetsupplevelse för festivalbesökarna.

Den svenska syskonduon bjuder på snygga effekter på scen och har själva klätt upp sig i lysande masker. Det ser lika mäktigt ut som musiken låter och det är festivalkänsla i ett nötskal. Ja det finns ingen hejd på klyschorna som skulle kunna användas för att beskriva denna pricken över i:et på en solig festivalfredag. Att i princip hela festivalen hade slutit upp för att ta del av syskonen Dreijers föreställning märktes vid campingentréerna senare på natten, då köerna ringlade långa utefter vägen.




Det känns så fint,

jag fick nyss på en fantastisk nyhet. I oktober så kommer marian keyes med en ny bok. Som jag har väntat. Det känns som om allting är så himla bra just nu. Bortsett från att jag är pank igen och maja är sjuk. Men det kommer lösa sig, det är bara att ge det tid.

Jag borde börja motionera mera. För 2 dagar i rad har jag tränat nu, och allt känns bara så bra efter att jag har fått träna i 1 timme. ojojoj. För mer spännande läsning ( fast inte så spännade) kan ni vända er till föregående inlägg.


AAAAAHHHH!

Jag känner mig stressad! Jag MÅSTE, JUST NU! hinna uppdatera min blogg innan jag drar mig vidare på äventyr. Jag har lite bekymmer med vart jag ska börja. Men jag tror att jag drar mig tillbaka till förra fredagen. Det skulle bli en våt utekväll. Tammy kom och hämtade mig, vi skjutsade hem Linnea och sedan satt hon en ögonbindel på mig. Lite förvirrad och väldigt förväntasfull så körde vi runt hela stan ( kändes det åtminstone som). Men efetr ett tag stanade vi. med mina trevade fötter så förde tammy mig till något hus. Det var smalt och läskigt. Jag blev placerad i en stol, ocgh när ögonbindeln åkte av så visade det sig att jag var hemma hos emma och dom hade dukat upp ett hav av godsaker: Chips och Dipp, Kladdkakastårta, sockerkaka och pepparkakor ( såklart, vi var ju hemma hos pepparkaksfanatikern emma). Vi käkade och drack en hel del, när klockan närmade sig 22.30 så drog vi oss ned åt stan. men jag antar att vi kom iväg lite senare. Våran plan var att gå på Rådis för att sedan gå vidare till pallan. Men tyvärr så var det 20 på rådis så vi fick gå till ett ganska så folktomt pallan. Men det gjorde faktiskt inte oss så mycket, det blevbara störra plats för oss att dansa på ;) Så full som ett litet as fick jag skjuts hem till min kära säng av min bror. Kröp ned och somnade.
Dagen efter vet jag inte om jag vill gå in på, jag mådde inte så bra. Så det blev sängliggande till 12 och sen liggande i solen ( vilket inte var så bra kanske?!).

Lördagen blev en ganska lugn tillställning, ett dopp i stångtjärn med viktoria och lite desperate housewives med mig själv. På söndagen så tog jag och Michael oss en tur till Korsån. Det var väldigt mysigt, och lagomt tills vi skulle åka ut med båten så kom martin. Så hela familjen tog en tur ut till det gammla vanliga mysiga stälelt och baade ltie och grillade. Hur mysigt som helst faktiskt. När tiden börkasde att rina iväg så åkte vi hemmåt igen.

Danne kom hem från en veckas fiske i Norge. Det var tur för han att han kom hem. Det är svårt att vara ifrån varandra så länge ibland. men jag fick träffa honom, krama honom så det var väldigt värt.

Måndag: Bad med linnea och Daniel på hennes båt. Och en tur till borlänge för att gå på jobbmöte.
Tisdag: Handla present till min kusin, kolla runt på kupolen, jobba ( sortera kablar och slå upp ett partytält).
Onsdag:Jag solade lite, och sen så var det bara att bege sig iväg till Borlänge för att bygga staket. Inte så väldans roligt, men jag fick träning och jag hade väldigt trevlgit sällskap!
Torsdag: Tog en tur till Jb's och snackade med min kusin. Åkte till borlänge för att checka in mig själv som funktionär. Åkte hem, solade lite, åkte till borlänge igen. Hängde med tammt hela kvällen, så hon fick hjälpa till att jobba lite. Så Vi gick runt och tejpade lite staket sen så fick vi åkte hem. Det var väldigt skönt.
Fredag: festivalen hade börjat på riktigt och jag var där för att titta. Jag vet inte riktigt vad jag tittade på, men det blev väll lite band. Skulle kolla på Elias, men vi kom lite för sent, så vi vandrade omkring där på peace and love, tammy började jobba och jag och Simon och hans kompis gick och käkad epå Tzatsiki. När vi hade käkat så kikade vi på Laleh! Hon var hur härlig som helst att se på! Vi kikade på New York Dolls som inte alls var något att se. Hängde lite på campingen, och tittade på Mando Diao som inte var bra. Men sen så såg vi något riktigt bra! DANS! Det bara spratt i mina ben när jag tittad epå dom! Dom var hur grymma som helst! Aaah! Jag vill! ( och på tal om dans så kan jag tilllägga här att Tammy har fixat oss en 2.a på söder, 1 vecka, helst gratis under den tiden vi ska vara där på dansläger!!!).

Sen så blev det lördag. Jag hände hos danne, åkte på peace and love. käkad epå tzatsiki, kollade på diverse band, och tog dt lite lugnt. Avslutade även den kvällen med att kolla på samma dansnummer som dagen innan. ja. Så då var det med det.

På onsdag är det så att Jag, Emma och Tammy tar vårat pick och pack till Arvika. Det känns väldigt bra och det kommer var ahur kul som helst. Föresten vill jag tillägga att jag enbart har 173 kronor kvar nu. Hur går det här med pengar till? Dom bara rusar iväg. Det kan i och för sig bero på nya skor till arvika, hämta ut 3 st kort rullar,alkohol till arvika, bensin m.m. Men pengar är inte allt. moahaha.

Ursäkta mig.

Hej, och jag kan ju börja med ett litet förlåt. Det var ett ganska bra tag sedan jag uppdaterade min blogg. Jag har väldigt mycket spännande att skriva om, som tex emma och tammys gulliga överaskning, en vild utekväll, en dag med baksmälla, en tripp till stugan, en underbar pojkvän, möte i borlänge och jobb på Peace and love, lägenher i sthlm, bil till arvika, bror som skaffar hund mm. Men vet ni vad? Det är på tok för varmt att skriva i bloggen när det är så här varmt, så jag tror jag säger att min blogg är ur funktion i tills det blir lite dåligt väder.

RSS 2.0