kebabpannan's trevliga dag

Efter att ha varit lite seriös på bloggen med kort och grejer på inköp, tänkte jag ägna den här lilla studen att inte vara så jätte seriös. Eller, vem vet. Det visar sig helt enkelt.

Jag kan alltid börja med att beskriva min dag. Jag vaknade upp med Linnea B bredvid mig, en mycket sömnig sådan. Efter att ha klickat på Snoooze typ 3 ggr så klev vi äntligen upp. Vi käkade en frukost, som bestod mestadels för mig av jordgubbar. Efter frukosten var det dags för mig att göra något vettigt. Så jag var så duktig så att jag oljande in våran altan (som min bror senare klampade rätt över, inte bara 1 gång, utan 2 för att vara på den säkra sidan).  Sen hade jag tröttnat på att vara duktig så jag och Linnea och Anne och Nelly tog oss en vända ned till båthamnen. Nelly blev helt galen så fort vi hoppade ned i vattnet. Ganska lustigt faktiskt, hon trodde nog att vi skulle drunka eller ngt. När vi kom upp var det dags för Nelly att bada och då syntes inte vattnet vara lika läskigt. Nelly fick springa av sig och jaga pinnar ( hennes största intresse) och sen så drog vi oss hemmåt igen.

Linnea den stackars saten skulle till jobbet, så jag som har det lite bekvämare hängde på mamma och pappa ut med våran nya båt. Wow. Den fungerade. Så vi tog oss en lite tur, åkte runt och tittade lite för att sedan slå oss till ro vid våra grannars stuga ute på Risön. Där låg vi och solade i någon timme innan vi begav oss hemmåt. Jag började med ett fint projekt, sätta in kort i mitt fotoalbum. När jag tröttnade på det så käkade jag en lyxmiddag. Det var väldigt gott.
Släppte mitt projekt och det stökiga köket för att sedan åka på en liten tur med Maja.

Stångtjärn blev kvällens mål, som många andra kvällar. Där träffade jag på Faluns största Tönt Gurra.
Inte nog med det! Han skulle stå och pratade med mig oxå. Så där satt jag och Maja och Lyssnade på faluns tönt. Nej nu var jag taskig! Gurra är faktiskt jätte trevlig.
Jag och Maja kollade upp hennes planeringar och det blev en hel del Arvika snack. Attans var jag är pepp nu! Det känns som att allt kommer att ordna sig med bil, och vi kommer ha så jävla roligt där.
Sen så kollade vi på Maja's 18 års planeringar, och det kommer bli hur kul som helst! Partytält och släkt och grejer, Jag tror starkt på den här sommaren.

Det är bara någr afå grejer som jag har lite svårt att planera in.Sthlm? Hur ska vi sova? Göteborg? När var och hur? Uppsala? När var och hur? Norge? När var och hur?! men jag ska hitta en helg, och jag kom på att jag sa till nån att jag skulle på gävle cityfest. Men den har åtminstone ett bestämt datum. Och det är ju lite positivt iaf. Men nu ska jag kika runt på internet, spela lite couronne kanske.

Morgondagen:  Hålla upp ett lakan i 15 min. Olja in andra altanen. Börja måla det svarta skjulet. Träffa Linnea B. Sola och Bada. Och sen på kvällen = Festa!

Dagens inköp!

Nu har glädjeyran av att ha ett körkort äntligen lagt sig och det känns nästan som om jag har haft körkort hur länge som helst.  Snart så kommer det riktiga kortet att komma. Plastbiten alltså, Det kommer inte vara en vacker syn, jag ser konstig ut på kortet och jag skrev som en 5 åring. Dumt att man ska göra det där innan man skriver. Man borde få göra det när man har klarat provet och ser jätte glad ut! Dom flesta ser nog ganska konstiga ut på körkorten.

idag så åkte jag och plockade upp Emma, vi tog oss en runda till Kupolen där vi tittade väldigt mycket och köpte väldigt lite. Sen så åkte jag hem. Virrade runt på stan lite med mamma och han köpa väldigt mycket på väldigt lite tid. Så nu har jag tagit lite kort på mina inköp, och en liten lista.

2 par trosor
1 par shorts
1 T-shirt
1 concealer
1 annsiktsmask
1 Bodybutter
1 Fotscrub
1 Cocktail Kortlek!

Jag är väldigt nöjd med min kortlek, jag kommer nog få mycket roligt med den ;)

Min underbara kortlek!    Trycker på ryggen på min T-shirt   Baksidan på  T-shorten och shortsen  Och Framsidan
Min första biltur med mitt körkort   Nelly!


Jag har tagit körkort!

Yes yes yes!

Äntligen, efter alla dessa år har jag äntligen fått tagit körkort. Men även fast jag har körkort så vet jag inte om jag vågar åka ut och åka. Jag är rädd.
Men jag ska väll ha vant mig till Arvika, så nu ska jag bara övertala mina förädlrar om att jag ska få låna våran volvo så kommer det bli jätte bra.
Konstig känsla.

Torsdag 22/6

Nu när jag äntligen har börjat släppat alla intryck från hultsfred så har den gråa vardagen kommit tillbaka. Jag kanske borde ha skaffat mig ett riktigt sommarjobb endå så jag kan ha något för mig om dagarna. Jag vill h amin egna lägenhet, men hade jag haft pengar hade inte jag velat lägga ned dom på hyran endå. helst av allt skulle jag vilja bo gratis i en egen lägenhet.
Kanske ett körkort skulle hjälpa, då får man iaf en liten stund för sig själv någon gång ibland.

Men det är iaf en liten bit påväg. Jag klarade Teoriprovet igår ( onsdag 21 juni) med god marginal, hoppas att uppkörningen som är alldeles för snart oxå klaras med god marginal. men efter dagens körning så känns det ju faktiskt inte så lovande. Men det är väll sånt man får ta, hoppas bara att jag har en bra dag när jag kör upp. Snart snart snart.

Och pappa har lånat ut Bonniers, attans att han bara lånar ut grejer utan att höra med mig först. Jag hade tänkt att tvinga på Maja mina Bonniers skivor så hon kunde vara väl förberedd innan teoriprovet. Men hon får helt enkelt klara sig på Elsborg.

Nej vet ni vad, det känns som om mitt tråkiga humör smittar av sig på er, så jag ska ge mig iväg och försöka bli lite glad, glad över att jag har sommarlov och uppkörning. herrå.

Hultsfred 2006

efter ca 5 dagar på Hultsfredsfestivalen är jag ÄNTLIGEN hemma.

Jag och Tammy började våran resa från Hosjöstrand till hultsfred klockan 07.30 på morgonen.Ï Enköping så tog vi festivalbussen till Hultsfred. Alla på bussen var skittråkiga och jag tror att det bara var jag och Tammy som pratade med varandra. Men vi kom dit, och vi klämde ned oss på en liten tältplats hos My och hennes sthlm's kompisar. Första kvällen blev ganska lugn tyckte vi ( men nu när man tänker efter så kanske det blev den livligaste kvällen?). Vi gick och la oss ganska tidigt.
Vaknade upp väldigt tidigt på torsdagen ( Tammy's 18 årsdag) av att solen låg och värmde upp vårat tält. Vi skyndade oss upp, käkade frukost och solade lite. Camp Tits. Praktiskt taget alla solade topless och Sara fick vara vårat Camp's skylt. Hon var  väldigt duktig på det., för att senare på kvällen visste nästan alla vart vi bodde om vi ska Camp Tits. Festivalen tog fart och det första bandet vi såg på var Hey Willpower! Dom var så jävla bra. Och sångaren var hur gullig som helst ( han nog gay, men bra söt). Hey Willpower hade verkligen utstrålning på scenen och grymma danser. Sen såp var det tänkt att vi skulle se på Coheed & Cambria, men till Tammys väldigt, väldigt stora besvikelse hade dom faktiskt ställt in av okänd anledning.
Dagen fortsatte i ett festande, men vi blev dock aldrig riktigt fulla. Vi drog oss in mot fotbollen där jag skulle ha en fotbollsdejt med P.halmen. Men det var ju en hel del folk där så vi hittade aldrig na. Eftersom vi kom lagom till pausen så slog vi oss ned och lekte någon typ av kasta sten lek. Tammy var bra ( eller så va det för att hon satt i bäst vinkel). Vi kollade på fotbollen, käkade popcorn, men eftersom det aldrig blev några mål så kilade vi tillbaka till Campet bara för att få i oss lite mera alkohol. Och enbart för att vi gick så blev det självkalrt mål.

Daniel kom till vårat Camp och hängde lite med mig och tammy och alldes innan 12 slaget så delade jag och Tammy på en flaska champange och vi blev hyllade haha. Efter firandet så begav vi oss till The Cardigans. På vägen dit så köpte daniel oss ett varist hawaii halsband eller vad man nu ska kalla dom i födelsedagspresent, det var väldigt vänligt. The Cardigans var bra, men jag var trött. så jag tänkte sluta mina ögon och resonera med mig själv en stumnd och somnade. Sen vaknade jag upp av att tammy väkte mig. Vilken biatch haha. Jag frågar förvirrat " spelar inte The sounds nu". Vi kollar oss runtomkring och upptäker att vi är alldes ensamma vid Hawaii. Tammy säger bestämt. Ja, det tror jag fatiskt att dom gör. Så En pigg Tammy, en pigg Daniel och en supertrött malin går till pampas. The sounds var bra, bortsett från att jag var übertrött och som vanligt hade jag hamnat bakom en bajslång kille så jag fick aldrig sen när maja porrade sig, så jag tröttnade och kilade hem för att sova. 

På fredagen så gick vi till ica och jag fick prova på hur det var att vara 18 år på riktigt. Så jag inhandlade allt som man kan inhandla som 18 åring bortsett från öl. Glad och nöjd så trasakde jag och tammy till en fotbollsplan för att sola. Daniel kom och gjorde oss sällskap och när det började dra ihop sig inför Lou reed så gick vi och badade och tvättade håret i forsen. Vi gjorde i ordning oss och när vi kollad epå klockan så insåg vi att Lou redan hade börjat. Vi blev lite förvirrade över att dom där 2 timmarna hade gått så fort så vi skyndade oss till Fisch and Chips stället, käkade och skyndade oss in till Lou. Men Lou var bara hög eller ngt och inte så bra, så istället köpte tammy vatten och jag kollade runt omkring mig och såg sångaren i Hey willpower. Tammy kom tillbaka och jag berättade glatt för tammy vem jag såg. Vi kilade dit, pratade lite med honom ( Tammy pratade för jag kan ju knappt engelska). Vi gav han beröm för en bra spelning och han blev jätte glad. Vi tog kort på honom ( det kommer bildbevis så fort tammy har skickat mig alla bilder). Efter Lou så gick vi för att kolla på Gnarls Barkley. Dom var faktiskt en besvikelse. Det var tråkiga låtar, men Crazy gjorde dom bra, så efter den så kilade iväg för att få massage. men det var fullt för dagen så att vi fick vackert hitta på något annat. Så vi besätllde en Is Kaffe som hade kunnat vara godare och killade i solen. Vi hade helt glömt bort att Los De Abajo spelade så dom missade vi. Det var faktiskt väldigt synd. men sen såg vi en av dom bästa spelningarna. Pharell. Ååh vad han var grym. Så jävla bra spelning. Allting var bara bra och han var snygg. Kan det bli bättre?

När hans spelnbing var över så gick jag och tammy in på ölområdet och satt där och chillade och lyssande till Soundtrack of our lives, och såg Big brotcher Daniel ( bildbevis kommer). Tammy såg en snygg tatuering som hon ska nästanintill göra ( kort kommer på den med). När vi hade fyllt på med lite alkohol så gick vi till The strokes. En väldigt bra spelning men jag var inte på humör, inte tammy eller för att några dryga svettluktande människor stog och hoppade som fan på våra föter och var allmänt dryga. Vi blev lite för bittra för att kunna uppskatta spelningen. När The strokes hade spelat klart så gick vi åter till vårat camp, festade lite granna med Daniel. Våra två grannar, båda tälten killar, var ganska oense, så det var ganska läskigt för att en kille hotade den andra killen som fan. Så tillsist gick vi därifrån för att se på babyshambles. Vi var förståss lite tveksamma, skulle dom komma? Skulle dom itne komma? När odm had einte kommit i tid så kollade vi på The Biran Jonestown Massacre. Det var inte så bra tyckte jag, men Tammy gillade dom så det var inte helt förgävels. TAmmy blev hungrig och vi fixade oss en gratis tex mex tallrik ;)  Och när den tallriken var slut så kom faktiskt Babyshambles upp på scenen och gjorde en jävligt rolig och bra spelning. Jag hade aldrig lyssnat på dom förut, men jag gillade verkligen musiken och det var riktigt trevligt. Vi gick till tältet och kröp ned i sängen. TAmmy kom lite senare och, mycket riktigt. Grann killen hade blivit misshandlad, precis som vi hade misstänkt.

När vi vaknade upp dagen efter var ett tält bort ( misshandalde killens tält). Vi hade bestämt oss för att Idag var dagen då vi skulle festa på rejält, så vi tog med oss cider och begav oss till våran kära fotbollsplan. Drack lite cider, käkade lite mat och sov. Några killar tyckte att vi var allt för tråkiga och att vi höll på att sova bort dagen. Så fört kastade dom bröd på en Tammy som blev jätte rädd och iten förstod någonting, sen så attackerade dom mig, dock utan att träffas, men jag blev oxå ganska förvirad och funderade " varifrån kom det där brödpaketet". När dom hade fått liv i oss skulle vi tydligen kasta frisbee med odm, och det var faktiskt riktigt roligt. Synd för alla runtomrking oss som lyckades få den i huvudet och bli väckta av den. men sen så upptäckte vi att vi ännu en gång var lite sena, så när det var  20 min kvar till datarock så fick vi lov att kila iväg. Vi gick till Campet och hittade en förstörd linnea. Linnea kunde varken dricka eller äta utan att spy, så jag tog modersrollen och skickade henne till sjukhustältet.

Vi kollad epå datarock, och vi kom alldes lagom till Tammys faovirt låt. datarock var jätte bra dom med. Efter det så gick vi till ölområdet för att ta en varsin dricka ( jag hade hitta 100 spänn påväg tillbajamajan under dagen, det var som en liten földelsedagspresent från gud till mig och tammy). Drack lite, pratade med trevliga människor och lyssnad epå Timbuktu & Damn! Eftersom det inte var så mycket mer vi hade att se på ett tag så kilade vi tillbaka till täleten för att fortsätta våran fylla och bada av oss lite granna innan the Gossip. Jag fann linnea i tältet igen, ochg frågade henne om hon bortfarande inte kunde äta och dricka, det kunde hon inte. Så ännu en gång intog jag min modersroll och skickade iväg enne till sjuktältet.  Men  vi missade the Gossip och festade istället med folk från ett camp som var lite hawai inspererat. Lite tufft var det, jag träffade en kille fårn Bollnäs som hade haft min Mum lärare Anki i svenska. Hur sjukt var inte det? Nr vi hade suttit där ett tag så var det ännu en gång dags att bege sig till fesivalområdet för att se Bullet for my Valentine som spelade på teater. Men det var så fullt där så att vi kunde inte titta på dom. Istället så gick vi och kollade på Kent. När vi tröttnade på Kent så bestämde vi oss för en Powernap där Lo täletet hade stått. Så där låg vi och sov i kylan bland myggen. När vi vakande upp skulle iv kolla på backyardbabies, men jag kände att jag började dra på mig en öroninflamation och rejält med halsont, så vi fick lov att köpa kaffe åt mig. Tammy införskaffade sig en Coheed & Cambria T-shirt, fast dte var i och för sig tidigare under dagen innan kent, nu när jag tänker efter.

Tammy ställde sig och kollad epå mig och sa: Känner du att det är jätte viktigt att se på In flames?
jag kollar förvånat på tammy och säger : Jag trodde att du ville se dom, och att det var typ dina idolen.
Tammy svarar ännu mer förvirrat: Va? Jag trodde det var dina idoler för att du har haft sån koll när dom spelar.
malin: nej?
Tammy: Ja men dåså! Då går vi till campet.

Påvägen till vårat camp så träfade vi my och Sara, och fick höra att Linnea hade åkt in på sjukhuset för att hon hade börjat spy blod, och skulle skickas med sjuktransport till sthlm. Det kändes välditr tråkigt och alla tyckte synd om linnea så feststämningen var väll inte vad den borde ha varit..
Vid vårat campt så fanns nästan alla där, vi festade medans vi inväntatde Slagsmålskluben.

Tammy slängde ett ögonkast bortet och underade vad det var som lyste så mycket. Jag skojade till det och sa att det var säkert några som bran. Och bara sekunden senare så kom den brandbilar. Det var någon som hade tänt eld på bajamajorna. Det var en stor brasa och jag voh tammy var självklart där för att kolla. 

När tiden började rinna iväg ( som den har gjort under hela hultsfred) så började vi att gå igen. Till Teater. Det var fullt med folk utanför, och när dom öppnade så skyndade vi oss in. Jag och tammy var där i 5 min, det var för mycket folk och man fick ingen luft. Jag och Tammy insåg snabbt att vi inte kunde vara kvar. Så vi skulle försöka ta oss ut. Men det var ju lättare sagt en gjort för det stog ett stort jävlafetto i vägen som vägrade att akta sig ( han var ungeför samma storlek som beckans pojkvän). När han vägade allt flytta på sig så fick vi lov att leta efter en annan väg, Tammy sa högt det alla tänkte " Jävla fetto" Vilket jag tycjte var helt rätt att hon sa, men det tyckte nog itne han, för att sekunden senare kände hon något blött i håret.
Vi fortsatte våran kamp att ta oss ut, det var så jävla fullt och paniken började att komma. men efter några smällar i huvudet och mycket arbete så lyckades vi ta oss ut i det fria.

Både jag och tammy började då tröttna på festival livet och ville bara hem. Så vi som skulle vara vakna hela natten besätmde oss för att om vi sove rså blir det snabbare morgon. Så vi sov. Fast eftersom folk skulle vara störiga och spela fotboill eller något utanför vårat tält så blevd et inte så mycket sömn. Folk ramlade in io tältet, som tur var fanns Sara där ute och beskyddade oss och skällde på alla som ramlade in i tälet.

Och vet ni vad som hände på söndagen?
Vi fick äntligen åka hem för att duscha och sova i en säng. Man skulle nästan kunna åkapå fesitval bara för att känna den underbara känslan för att komma hem.

men hultsfrd var faktiskt trevigt, trots tidsbristen. Men vi bodde med väldigt schyssta tjejer och vi hade väldigt roligt. Vi lovade varabdra att inte åka tillbaka till hultsfred nästa år, men vem vet? Kanske är vi där igen, och hatar alla äckliga människor?Lite bilder

Imorgon åker jag till hultsfred och jag har måttlig ångest över packningen. Jag vet inte vad jag ska ta med mig. Det är så svårt. Det tar så mycket plats, och det blir så tungt. Men jag har fått med mig det viktigast eoch jag HAR packat med mig biljetten.

Jag har inte riktigt tid att skriva här, men dom som vill gratta mig på hultsfred:
16 Juni.
0708115936


och så lite bilder som ni kan gotta er med medans jag är borta.

Grävlingshybriden

Egentligen borde jag ägna den är uppdateringen om att skriva om min underbara skolavslutning, för den var så jävla rolig. Men istället tänker jag berätta för er om dom senaste 5 min på min cykelförd hem till mitt hus.

Jag kommer lungt cyklande, efter stallet är det en korsning. Där kommer det en Livs levande grävling! Fattar ni?! Hur många har sett levande springande grävlingar? Alla har bara sett överkörda grävlingar liggandes på vägarna. Men inte jag. Jag blev så till mig så att jag började att leta efter kameran som jag hade någonstans i min väska. När jag fick upp den hade grävlingen börjat springa i en ruskig fart in på den lilla grusvägen. Jag bestämde mig för att cykla efter. Men kurvor. Grävlingen försvann efter en kurva. Men jag gav inte upp, jag åkte vidare och letade. men plötsligt fick jag en förfärlig tanke. Tänk om den hoppar på mig om biter mig. ( om en grävling biter en i handen så låser grävlingens käkar sig och sedan så  kan benen i handen krossas). Som sagt. Jag blev livrädd och cyklade snabbt hemmåt. Sådär. Tack nu var det sagt. Och ni som vill läsa om något mer intressant så kan ni läsa föregående inlägg.

och så blev det slut på 2an

Nu är all tvivel inför skolavslutningen som bortblåst. Fy fan vad skönt det ska bli med sommarlov! Och nu är det bara några timmar kvar.

Ojojoj, jag kan knappt tro det. Det känns som om det var igår en väldigt nervös Maja ringde till mig och frågade om inte vi kunde träffas innan vi skulle samlas i Aulan.
Jag trodde det var en engånsförteelse, men det visade sig att varje gång det hände något specielt, som t.ex jympa så skulle maja ringa och fråga om vi skulle träffas innan. men det är mysigt att få lite telefonsamtal sådär på morgonen.
När vi började på Lugnet så blev vi fyra tjejer i klassen. Maja, Emma, Malin och Rebecka. Rebecka ville inte bli kompisar med oss. Hon tyckte nog att vi var lite för coola för henne.  Men även fast vi inte var kompisar så berättade hon glatt för att om när hon tog ut en P stav och svimmade, hur gott hennes kaffe var, hur svårt det är att få up lådorna i hennes arkivskåp, hur allergisk hon var mot gummihandskar, hur allergisk hon var mot tvålen nere i trycker, att hon hade en specieltillverkad säng för vilt sex, och att hon inte tålde fett så hon kunde inte äta onyttiga saker. Men tammetusan. Endå kunde hon äta kladdkaka och alla andra onyttiga saker som vi släpade med till Mum, men hon kunde aldrig bidra med något själv.

Nu under vårterminen så har vi utökat våran gäng och fått med en Medlem som heter Albin. Albin är en välkdigt trevlig kill( tjej, eller hur man nu vill se de). Han gillar att tävla om allt, han hatar att förlora, han förlorar alltid med är jämt jätte glad. Så vi gillar honom. Fast det finns ett minus med den killen. Han är inte så bra på att leka brunstig älg. Men jag och emma, vi kan.

men innan Albin blev en av tjejerna så umgicks han med Björn. Björn är lite tystlåten och det är aldrig någon som hör vad han säger. Albin måste ha extremt bra höresel för det verkade som om dom faktiskt pratade med varandra. En gång när jag skulle arbeta med björn så fick jag känna hur dte var att vara schitzofren. Jag fick lov att samtala med mig själv om hurvida vi skulle ha det, för björn vägrade att prata med mig.  Men vet ni vad. Igår sa han faktiskt Hej till mig.

När våran närmade sig våran klass så köpte maja sig att par nya skor. Ett par svarta Ballerina Vans skor. Tyvärr så måste man gå barfota i sådana skor, vilket vi upptäckte var till våran nackdel. Maja fick en förkylning, gick på palatset i sina skor. Kom tillbaka till skolan. Och n'r vi satt i Gko' salen så pillade Maja av sig sina skor. efter 1 min så hade rummet fyllts av majas fotodör! Vi utrymmde lokalen fort.

Vi har även fina minnen som varenda gång micke har skällt på mig. Varje gång Maja och Emma har kommit på ett nytt smeknamn på mig, mobbad mig, dragit mig i håret osv. men dom små minnena lämnar jag för mig själv.

En kille i våran klass har lite speciel stil. Det senaste han införskaffade sig var ett fett PIMP halsband. Jag tror han diggade det, för jag tror han hade det varenda dag i princip. I vintras, när det var som mörkast ute, så kom han i ett per grymma solglasögon. Vilken kille.
Vi hade iaf roligt åt honom.

Vi hade en fysiklärare som avgudade slalom. Han hade till och med sig sina slalomskidor till skolan en dag för att visa vilka man skulle ha till mjukt underlag och vilka man skulle ha till hårt underlag. Något mer som han avgudade var sina tröjjor som hade båtringning och sedan hade han en poolotröjja under. En riktig Mode-ikon så att säga. hans skor var väldigt speciella. Det var hans dotter med.
Hon kom faktiskt på besök på en fysiklektion. Det var väll ganska så spännande. När vi hade fullt upp med att försöka räkna upp uppgifterna vi hade fått så skrek hon bara rakt ut. Alla blev ganska förvånade, tittade på henne med frågande blick. Hon säger: Jag ville bara ha en stund av tystnad.
Vem skriker för att få en stund av tystnad. Men det verkade fungera.


Jag skulle kunna sitta och rabbla upp massor av spännande skolupplevelser under det här året, men vet ni vad? Jag har inte riktigt tid, för att jag har en skolavslutning att gå på.

Domedagsprofeten

Är det inte konstigt att det är sommarlov i morgon och jag har inte ens orken att se fram emot ett sommarlov. Hinner jag ha ett sommarlov över huvudtaget? Jag har massor av saker jag ska göra, och ve & fasa, tänk alla pengar som går åt när man äntligen fyller 18. Bensinpengarna kommer att flöda, krogpengar kommer att försvinna utan att man sjäölv ens kommer ihåg at tman köpte dom där 5 sista drinkara. Så varför ska man se fram emot att fylla 18? Jag har inte råd att fylla 18.
Hultsfred känns ovärt, men det ska endå bli kul på något vänster? Det är nog för att Tammy är så glad över det så att det smittar av sig. men annars så känns det inte så specielt. Jag hade lika gjärna kunnat lägga pengarna på en weekend utomlands eller ngt. Men vad är väll en bal på slottet. Och som dom säge ri Sune sommar - Det är för varmt utomlands såhär års.
Så jag beger mig till Smålands djupaste skogar där alla troll ska finnas. Undra om jag hittar något troll i år? Förra året såg jag inget troll.

Vad tror ni, är det kanske inte dags att rycka upp sig snart och börja se fram emot sommaren?
Jag ska nog skjuta på det tills imorgon bitti tills jag har gått ut ur kyrkan, för som ni vet:
Man ska inte kasta sten i glashus
Man ska inte säga hej föräns  man har hoppat över bäcken.

Imorgon blir det förhoppningsvis ett lyckat skutt och ett glatt hej för Viktoria tar studenten och vi ska ha en klassfest. njut.

Torsdag

Igår var det en väldigt depprimerande dag. Den sg tag om mig och ville inte släppa mig föräns vid  22.00 tiden. Det hela började på morgonen, jag insåg att jag had etappart bort allt mitt smink, och min kontaktuttagsaddapter till platttången. Jag blev jätte grinig ovh började, ja grina. Danne fick ryggskott men tröstade mig väldigt tappert endå.
I skolan var det i och för sig helt okey. Bara det att vi inte fick någon mat. Åkte hem, åkte till Kupolen. Det sög balle. Sen så började jag nästan grina på Kupolen för att jag inte hittade några kläder och att mina örhängen som jag önskade mig i födelsedagspresent var slut. finito. gone. Åkte hem med gråten i halsen. Hjälpte linnea tt flytta, det blev väldigt fint. Kom hem runt 21.00. Letade efter mitt förlorade smink. Hittade det inte, satt där i köket och grinade när jag åt mat. Sen så hittade mamma mitt smink och jag blev glad igen.

Idag så brännde jag öcver lite arbeten till en skiva och sen så har jag, emma och Maja varit på Hbo och tittat lite. Vi har även tagit en mysig fika på kyrkogården i det härliga solskenet. Men nu ska jág plocka liljekonvaljer, eller vad dom nu heter. Gott luktar dom iaf.

Pusskram

Misslyckade dag

åh vad den här dagen inte alls blev som jag hade tänkt mig.

Min tänkta dag: Hoppa upp ur sängen vid 09.00, Danne hjälper mig plugga matte och jag förstår precis allt in i minsta lilla detalj. 12.00  - åker hem. Städar mitt rum och det blir skitsnyggt. Så snyggt att det aldrig skulle kunna bli stökigt igen. 15,00 åker bil till mormor, backar och det går skitbra och jag sjunger högt och fint. Åker hem. Cyklar till Tammy, cyklar hem. åker til danne och chillar i solen och sen sover.

men så blev det inte. Istället blev min dag såhär.

Vaknade upp 10,30. CP TRÖTT! Har ett litet ovänligt gräl med Danne och sticker sedan hem för att damsuga. Under tiden jag damsuger har jag sönder mitt golv, min gardin lägger sig fult och allt blir bara skit. Blir lite upprörd och svär för mig själv. Sitter vid datorn och tittar på min favoritsida: www.systembolaget.se Sen så tittar på jag Dh och äter en omelett ( som mot all odds blev grym). Mamma kommer hem och vi åker till mormor. Visserligen var jag duktig på att backa, men jag vågade inte ha så hög volym ifall mormors granner skulle klaga så det var inte så roligt som jag hade väntat mig.
Käkade mat, åt paj. Rabarberpaj. AHALLÅ! RABARBER! SLUTA BJUD MIG PÅ PAJ MED RABARBER! JAG HATAR RABARBERPAJ! sådär. Tack nu var det sagt.Åkte hem till Tammy. Fast enligt Tammy's syskon var hon inte hemma. men det var hon visst. men jag fick tapper åka hem utan att träffa Tammy. Bittert.
Och nu sitter jag här. Allt jag vill göra är att gå ut.

Det är så drygt. Jag hatar att leva i två hus.Det är som jag skulle vara ett skilsmässobarn i väldigt dåliga förhållanden. Fast riktigt så är dte inte. Det är bara det att Danne bor i stan. och jag bor här, i Källviken. Ogynnsamt., med tanke på att jag är den så varierar mig och har mest saker. Så nu ska jag gå och packa en 10 kilos väska och åka till danne. För att plugga matte. Bara så ni vet är jag så dålig att jag inte ens kan plugga själv utan måste ha danne med som kan förklara varenda uppgift. Jag hatar det här.

Nu ska jag gå och gräva ned mig. Eller packa. Eller cykla.

Nationaldagen


På fredag är det skolavslutning. Jag och Petter planerar här lite över Msn, Fan vad jag är Pepp!
Förfest med klassen och sen, hmm stan? Jag vet inte riktikgt. Men förfest med klassen ska bli kul, hoppas jag. Jag och petter ska bli redlösa, och det ska nog emma med. Bäst jag kanske ringer och hör med henne. Så att hon inte bestämmer sig för att dricka en coca cola, det har varit lite tråkigt. Det hade varit olikt emma. Hon kommer nog bli redlös. Vi alla kommer att bli redlösa.

idag förstörde jag mitt golv när jag damsög. Så i fortsättningen ska jag enbart städa mitt golv med Swiffer. eller vad den nu heter. men nej, nu ska jag planera skolavslutning. So long!

Lite bilder från Falukalaset

Jag -->Danne och jag -->     
Jag ocg Tammy -->   Förfest hos Fille -->  

F*K

AAAAAAAAAAAH!

Falukalaset är äntligen över, faluns gator kan återvända till det dom brukar vara. Lite folk.
Jag är en folkskygg människa, men jag älskar langos, Linda B är inte helt fel, och det är inte Radiobilarna heller. Så mot alla odds så har jag festat och varit ned på stan i både fredags och lördags.

På fredagen blev det alkohol hemma hos Fille, Linda B på stan ( jag och Tammy stod nästan längst fram och sjöng högt och glatt). Vi käkade Langos och sedan spatserade vi hem till Fille igen. Där blev det en lång kväll och mycket alkohol. När kvällen började gå mot sitt slut så började även jag och Danne gå. Vi gick hem till Danne och sov.

På lördagen var det friska tag igen. Jag åkte hem, pluggade körkortsteori, eller gjorde jag verkligen det? nej jag vet inte riktigt vad jag gjorde. Men sen så åkte jag tillbaka till danne, vi käkade god mat, såg på massor av Top Model och började festa lite. Alice anlände i Falun, vilket var trevligt. Danne drack öl, Jag drack Aqua Tini och Alice käkade paj. När Grabbarna och Alice drog till Gurra så drog jag och TAmmt oss till Josefin Stenberg. Vägen dit var lång. Det var en väldigt lång uppförsbacke. Sen så började det att regna. Det var ju faktiskt ett stort minus!
Väl uppe hos Jossan så hittade jag Maja. Maja kallade mig för öknamn hela kvällen. Sen så tröttnade vi och Kilade ned på stan. Vi åkte radiobilarna (y) Och vi käkade en mycket god Langos.
Sen så blev det lite för mycket för oss så vi började att vandra hemmåt. Kvällen var kanske helt okey, men inte så lyckad endå. Men jaja. Jag tycker inte om Falu kalaset - det lockar fram faluns dryga människor.

Men snart är det skolavslutning och sen så är det hultsfred. Det känns ju inte så bra. Herrå.

Anders - vi äger dig

Han är våran( min och emmas) sexslav. Nej, så roligt ska vi inte ha det.
Idag på idrotten så började vi med att spela Boule med Kaaarl. Men sen när vi tröttnade och Karl höll på att förfrysa så övergick vi till att spela kubb mot Gyllner och Metalizer med Pimp halsbandet. Kaaarl gav deras lag förstärkning, eller ska man verkligen kallade för det? Skulle itne tro det va. Jag och Emma hade självklart vunnit om inte Anders gyllner hittade på egna regler och ställde upp kubbar som vi redan hade vält. Så istället så blevg det oavgjort.
När idrotten var över så gick vi till trycket och fikade och pratade strunt. Det var en trevlig stund. Och efter det had evi fysik i 10 min, lämnade tillbaka böcker osv. Vi käkade mat, gick till Gko:n där jag skrev ett intressant blogg inlägg om emma. Sedan så satt vi ute på gräset och fikade. Vi fikar väldigt mycket i våran klass. Sen så kialde vi till Mumen. Jag, Emma och Maja fick ett Mvg. Ett fint Mvg som alla gillade.
Med väldigt lätta steg så åkte jag ne dpå stan, träffade tammy och Kim. Hängde runt lite, sen så provade vi Jeans. Jag provade mängder med Jeans. Och jag köpte 2. Jag hade inte klarat mig utan Tammy's hjälp.
Honm fixde olika storlekar och plåster ( det kan gå villt till när det är rea på freddes) och var bra smakråd. Så nu har jag inhadnlat ett par Dr. Denim ( svarta) Och ett par blåa Acne. I love it.

Emma

"Jag skämdes jätte mycket" Anna fick mens när hon bara var 10 år. Vilket trauma. Aftonbladet har så spännnade artiklar tyckr jag.

Den här veckan har faktiskt varit allmänt slapp. Man har inget att göra på lektionerna, man får reda på bra betyg. Vg i fysik Vg i gko Mvg i körkortsteori osv. det gillas starkt.

Min inspirationskälla för dagen är Emma. Emma är min klasskamrat. hon har brunt hår och bruna ögon. Emma är en ganska elak tjej, men efetrsom hon har en oskyldig uppsyn så tror alla att det är jag som står för elakheterna. Under året har Emma gjort spännande saker som att - Fälla karl helt brutalt
- Lägga krokben för albin
- Skrämma oskyldiga damer på Mc Donalds
- Har skolktävling med Jonny
Äsch, jag kommer inte ihåg allt. men hon har varit Bettan in the as någon dag då och då. men för det mesta har hon varit väldigt gullig. 
När det var dags för emma att gå från liten flicka till en stor 18 årig tjej så var det hennes söta och rara kompisar som ordnade henne en överaskningsfest. Hon blev väldigt överaskad. Hon kom till mig i Mjukisbyxor, hade lite godis med sig och var överlycklig för att hon skulle få en tårta och se på Tammy's O.C dvd box. men ikke. Istället möttes hon av ett 15 tal personer som sjöng glatt och hon fick sprit och tårta. Givetvis hade hon fått en rejäl present innan ( en fin tavla och en middag på Tzatsiki). Vi dansade fina danser och jag tror att Emma gillade kvällen. Jag tog även med Emma till Thailand när hösten kändes för lång och det var lite för mycket plugg i skolan. Det var faktiskt en trevlig upplevelse det med.

men nu är vi här på Gko:n, sista Gko lektionen för alltid för mig. Emma och jag kommer att skiljas lite halvt till hösten så vi går olika inriktingar. men självklart så kommer jag inbjuda emma till fler ävntyr som gör hennes liv till lite mer än Fotboll.


RSS 2.0