Ki box och spinning, vilken dag!

Jag har lite panik. Pappa har bokat tid för både Halkbanan och för Teoriprovet nu, så pressen har börjat komma känns det som. Men jag har trots allt 2 månader och 3 veckor på mig att plugga in all käörkortsteori. Och det ska jag klara.

Idag så hade vi ett svettigt spinningpass på morgonen. Det var som sagt svettigt. Sen så dansade jag och Emma balett, och sen så spelade vi basket och vägg i vägg. Bytte om, kom försent till en fulkomligt värdelös Fysik lektion. Och eftersom jag och Maja är så coola så hopapde vi över maten och Hade gko extra läänge. Och jag har fått en rolig idé till en Grafisk medie Teknik t shirt nu. Den kommer bli fiin.
Och här hemma har jag bara pluggat körkorts teori. Gjort två omeletter som blev totalt misslyckade.

Men jag har kommit fram till åtminstone 1 grej idag. Jag vet varför Tammy tänder på spöken.
" Jag gillar spöken för att sexet känns så övernaturligt bra".
Ja?


Men det var lite tråkigt att skriva idag. Så tyvärr tänker jag ägna min fredagskväll åt Ki Box!

Jag är helnöjd.

En grej jag vill nämna såhär på en torsdagskväll är att. Det är bara 35 skoldagar kvar! Javisst!

Idag var jag gladare i skolan än vad jag var igår, även fast jag hade 2 stora lysnade röda finnar i pannan. men jag får skylla mig själv. För om sanningen ska fram så har jag smygätit jordnötter när jag har varit snussugen. Men jordnötter är bättre än snus.Och det är kaffe med. Jag trivs ganska bra med min närvaro. Mitt rum är lite halvstökigt som vanligt. Tammy är lika rolig som vanligt. Isabell är fortfarande lika gullig. Danne är lika underbar som vanligt. Maja och emma, ja, dom är bara elaka. Men det är som vanligt. Näärå, nu var jag lite dum. Dom kan faktiskt vara snälla dom med haha.
Det jag ville säga var iaf att jag är helnöjd.

I skolan så hade vi fysik. Fast jag och Maja pratade mest om.. om... om... jag vetinte, majas nya mössa? Majas nya linne? Och ballonger, electriskt hår, att emma blivit en skolker, jonny sjukligt höga frånvaro m.m. Men när Emma kom var dte färdigpratat. Då ville Emma vara seriös och vi fick lov att ågna oss åt fysik. Sen så hade vi Mdk. Träffade Tammy lite innan. Hon ska åka till spökiga ställen och titta. Jag tror hon har en lite sné sexuallite. men det ska jag nog inte berätta för någon. På Mdk:n enades vi om att gå på Bio på onsdag istället för att ha lektion på Torsdag. V för Vendetta. Vi kollade på olika reklamer som har blivit anmälda. Te.x We/jö reklamen där dom gör reklam för en stringtrosa. På Höger ksinka så ser man ett rött avtryck från en hand. Nice.
Vi hade mat, skit äckliog mat som vanligt. VAröfr kan inte skolkök krydda? Har dom aldrig lärt sig att mat smakar bättre med lite krydda? Hade Gko. Jag fixade  med Pappas visitkort. Hans kort blir bra mycket snyggare än mitt. Men det är han värd. Han som jobbar och lsiter så mycket. Hmmppf.
Vi hade mattematik. Det blev inte alls så mycekt gjort på den lektioenn. Men jag och Maja har jobbat så mycket innan så vi var värda en liten Paus tycker jag. Och vi ska iaf räkna massor på söndag.

Sen så avlsutade vi skoldagen med en Körkortsteorilektion. Kollade på en skit seg film i 35 min. Inte ens Nisse tyckte att filmen var bra, så frågan är: Varför behövde vi titta på filmen över huvud taget?
Vi åkte hem, och eftersom jag inte kunde få nog av körkortsteorin så fick jag lov att plugga lite hemma oxå. jag är inge vidare på det där faktiskt. Komemr bli jobbigt på provet på torsdag. Men det är väll bara plugga imorogn, på lördag, på söndga, på måndag, på tisdag, på onsdag så ska det där bli finfint!

Jag åkt epå balett. Även fast jag inte var så sugen på att dansa idag så gick det bra. Tammy var inte heller så sugen, men det gick bra för henne med. Trots att hon vra så hatisk. Och iväg tidigare skulle hon oxå. Hon hade säekrt stämt träff med ett spöke ute i skogen. Som jag sa, hon har en sné sexuallite.

En eftermiddag med Viktoria.

Snart så knackar våran på dörren. Jagvisst, det har man sagt länge nu. Men det bverka rinte som om våren har planerat att infinna sig nu på en gång. Idag skulle jag fika med Viktoria. När jag och Viktoria bestämde dejt så fick jag en fin bild av att viktoria skulle sitta på den runda bänken utan för team sportia i solen.Hon skulle ha en sommrig klänning och röda putande läppar. Istället så stog hon utanför Team sportia i snöstormen med en stor vinterjacka med huvan på huvudet.
Jag kommer tillbaka till min dejt lite senare. Först lär jag berätta om den här dagen. Jag har tvångstankar att alltid berätta om vad jag gör för att jag tror att alla tycker det är jätte spännande att läsa vad jag gör om dagarna. I morrse hittade jag något väldigt spännnade. Tammy's Cd fodral med massor av Cd skivor. Jag drog nytta av Cd skivorna och lyssnade på dom under hela morognen.eller iaf tills jag gick till bussen och begav mig till skolan. Träffade linnea på bussen och pratade om.................... Hultsfred.

Traskade ned till Mediahuset där jag fick ha ett litet samtal med våran Syo arne vars mun är sne. Hade Mdk där vi lärde oss hur man laddar hem säkert.  Och hur man tar sig runt lagar om man klantar sig när man laddar ned. Hade svenska där vi skulle skirva, eftrsom jag hade noll humör till att gå i skolan eller göra något vettigt så gick det inge vidare. åt äcklig mat - korvstroganoff och ris. Även kallt Indisk korvgryta av skolan bara för att få en lite exotiskt eller var det erotisk touch på maten. HAde matte, det sög inte så mycket. Och tillsist, men inte minst viktgaste så hade vi Mum. Det gick helöt okey, men stör rebbecka var hemma så det blev inget fika. Jag lovar att hon har fått indraget studiebidrag och har inte råd att ta med sig fika, så hon vågade inte komma till skolan. Det där med fika är väldigt viktigt för oss teknikelever. Efter Mum lektionen begav jag mig ned mot stan, och det var där jag såg henne. Viktoria. Fats jag fick virra runt på stan och vbara orolig att hon skulle ha glömt mig i 2 min först. Vi traskade lite spända och nervösa till Café sturegetan 10 Ni vet sådär nervös man är när man inte har dejtat någon på ett tag.  Men eftersom det bara fanns 3 bord där så begav vi oss till Café vi 3, där vi klämde in oss så långt in det bara gick. Vi är lite folkskygga. Och efter 10 mins velande framför disken så kunde vi slå oss ned och tala om goda tider.
Älvdalen till exempel.  Det är verkligen gammla goda tider. Och sen så pratade vi om det mest. Väldigt givande. Jag delade med mig för Viktoria om min tråkiga klass, och Viktoria berättade om hur hon och hennes 2 klasskamrater gjorde bort sig idag.

När vi hade fått nog av kakor och prat begav vi oss till Friskis och Svettis. Vad gör man inte för att få englimt av UUUUUUUUULF! Jag och Viktoria var grymma på det där med friskis och svettis. Eftersom det var ett Lugnt Bas pass så hann vi glänsa. Vi kunde ta ut rörelserna, så långt ut det bara gick. Ända ut i fingertopparna och tårna. I alla skutt som gjorde så svävande vi fram, lätta och graciösa med ett stort leende på läpparna. Och styrkan gjorde vi med väldigt sexiga stön och annsiktsuttryck. Vi var med andra ord Mönsterelever på friskis och svettis. Men jag tror att viktoria hade lite problem med att slita blickarna från Uuuulf den sexiga. Och jag hade svårt att slita blickarna från Viktoria den underbara.  När passet var över var det dags för oss att skiljas. Jag gillar inte farväl, så jag fick lov att ta mig igenom ännu ett pass, så att viktoria skulle kunna smita iväg i smyg, och vi inte ksulle börja gråta inför alla människor. Ibland är det faktiskt svårt.  Sagt och gjort, det blev inget sorgligt farväl, och inga tårar. Men det blev en hel del svett.

Ja, den här dagen fick en väldigt rolig eftermiddag. Och det är jag GLAD över!


Dagens låt: Linda Bentzing  - Alla flickor utom jag

En resa till bulgarein, ja det var ju orginellt!

Ja, det är ju kul att alla gör något eget - som att åka till bulgarien på sommarlovet. That's great.
Nej, had ejag åkt iväg någon stans hade jag nog åkt till ett ställe där man inte behövde festa med alla man festar med i falun.

Idag har jag iaf slutat snusa igen. Kanske inte sådär jätte seriöst, för jag kommer snusa några gånger mer i mitt liv. Men jag klarar mig ganska bra. så fort jag är sugen på en snus så tar jag mig en kopp kaffe istället. Det är bra mycket bättre. Något som är lite synd är att min tänder kommer att bli gula av mina osunda vanor som snus och kaffe.  Tur att jag har min kära whitningtandkräm här hemma.

Jag har varit iväg på friskis en sväng idag. Det var trångt, dålig luft och svettigt. Men det gick bra endå, jag tog mig igenom passet. Nu nä rjag har varit hemma har jag gjort lite körkortsteoritest. Men jag suger ordagrant faktiskt rakt igenom. Jag kommer aldrig klara det där jävla teoriprovet. Hoppas att Tammy är bättre än mig så hon kan köra oss till Arvika. För dit vill jag verkligen åka bil. Fast det vill jag till Hultsfred med. Det var ett jävla tjat om hultsfred och arvika på mig, men jag kan inte rå för det.

Det är så mycket jag längtar till just nu. Som tex, Dannes påsklov, mitt påsklov, brölloppet, tammy flyttar in, grllfesten vi ska ha där på den lördagen, skolavslutningen och sen sommarlovet. Det bara spritter i kroppen på mig när jag tänker på det och jag går runt och tjatar om det hela tiden. Jag tjatar till och med om det här i min blogg. Men det är ju frivilligt att lyssna på mitt tjat. Men det känns bara så bra. Fast lite ensamt här... mamma jobbar, pappa jobbar, jag är sugen på cider. Jag har 2 cider och lite öl här, någon som vill dela med mig? Nähäpp, vad har folk emot månmdagarna egentligen?

På tal om egentligen så borde jag skriva lite i Mum papperna och göra Gko läxan, fast jag har glömt bort avd vi skulle göra. Och jag borde kanske äta något gott. Det hade faktiskt varit bra gott. Eller om bara Tammy och isabell kunde sluta dansa så jag skulle kunna ringa dom nu och prata. Jag vill ha bekräftelsen på att jag kan gå på danslägret. Jag vill ha den nu så jag kan slå mig till ro! Det är väll som vanligt att bara vänta, och vänta och vänta.

Nej nu ska jag dricka en kopp kaffe, duscha, och krypa ned i sängen? haha nej, dt ska jag inte.

Hultsfredsbiljetten är inköpt!

det är konstigt att 20 mins gymnastik övningar kan ge mig så grymt mycket träningsverk när man knappt från någon träningsverk av ett ! ½ timmes friskis pass. Jag förstår inte alls hur det fungerar.
I fredags köpte jag och Tammy våra efterlängtade Hultsfredsbiljetter. Jag låste in min i kassaskåpet på en gång. Och där kommer den ligga tills det är dags för den att möta solljuset.
Danne hade oxå vägarna förbi i fredags! Vi åt middag hemma hos mig, och sen så var vi mest hemma hos honom. Vi såg lit epå Hey baberiba, spelade spel på internet ( Vi är grymma på det!) Vi såg på armageddon och sov.
På lördagen så gick vi upp väldigt diigt! Ca 9.00 och då ska ni veta att jag hade legat vaken en mycket längre tid. Jag hade haft hemska mardrömmar om hultsfred - jag glömde biljetten hemma, sen så kom jag på flera saker jag hade glömt som bl.a - Handduk, liggunderlag, rena t-shirts, bikini, underkläder. + att våran tältplats var upptagen och vi hittade inget bra ställe att tälta på. det var läskigt.

 Sen¨så köpte Danne trumpinnar. Vi åkte hem till mig och tog en liten kort skotertur på isen i det underbara soliga vädret. Vi tänkte käka lite våfflor eftersom det trots allt var våffeldagen, men det blev inte så många för att första omgånen hade jag i för mcyekt smet så att det rann över.  Så vi fick väll några spinkiga våfflor.
Jag chillade resten av dagen och danne repade. HAn verkade ha haft kul, men hans fingerar verkade inte må så bra efter det där repet. Så jag fick lov att vårda och ta hand om honom.
När vården vr klar så såg vi på Mean Girls och käkade hämtmat från tzatsiki! Det var gott!
Vi had eplaner på att se en amerikans komedi med  samanta från sex and the city. Kim Chatrall  eller va d hon heter. - Live nude girls även kallad Möhippan på svenska.
Det filmen var jätte seg och tråkig. Men vi såg klart den åtminstone. Mycket besvikna gick vi och la oss.
Och på söndagen missade vi en timme. Jag som hade lovat mig själv att inte alls missa tidsomställningen. Tur för mig att jag inte skulle upp och jobba som tammy. Undra om hon klarade sig?
Iaf så satt jag och danne och solad eoss. Första dagen på året  då man kunde sitta utomhus i Bh utan att frysa! Det kändes verkligen helt underbart, ungefär som om att sommaren stog och knackade på dörren Men de försvann idag nä rjag såg snön falla ned igen. Jag blev iaf brun. Det gillade jag. Efter de så spelade vi lite spel på internet igen. tog det lugnt helt enkelt. Och på kvällen så såg vi en lite småläskigfilm. Psykfilm.  När vi skulle soa så diskuterade vi konstiga saker som svarta hål och kardett sångare. Det var ganska hemskt med dom. Men nu ska jag gå och ringa tammy och fråga hur hon mår och om hon missade att vrida om klockan igår.

Det går så fort!

Åh, den här obeskrivliga känslan av att ännu en torsdag har lyckats passera min väg utan att jag har dött är underbar. Det känns bra. ag har till och med lite energi över, men inte tillräckligt så att jag kans täda mitt rum. Det får bli efter baletten istället. Om det blir av då vill säga.

Idag skulle jag och Tammy boka biljetter till Hulötsfred. Ni vet dom där närman får ett tält till. Men det sket sig för dom tog slut på 20 sekunder.  Så det blev vanliga biljetter, men jag antar att dom där tälten var pygmetält endå så vi klarar oss utan dom! Men det var en stor lättnad nu när biljetterna är bokade. Och så ska vi hämta ut dom imorgon. Wonderbra! haha.

Annars har det väll inte hänt så mycket idag. Micke hånade emmas skjorta med bubblor på. Jag tycker det är prickar. Karl glänste lite med sona hopmosexuella sidor genom att smeka gyllner på armen. men för att försöka vara lite manlig så  bröt han arm med gyllner sen. Men det var nog mest för att få hålla gyllner i handen. Albin har fått ännu en tjej efter sig i sin bundrarskara. Han låtsas nte om det, men innombords hoppar och skuttar han.  Något mer händede inte i skolan idag tror jag.

Jag är fortfarande faschinerad över att tiden går så fort.
Nästa vecka - helt vanligt
Veckan efter det - Prov Och danne får påsklov så jag har honom hemma!
½ vecka skola sen påsklov.
1 vecka påsklov
1 vecka - vanlig ( med sista april)
1 Linnea och Gurra kommer hem,  Min kusin har bröllopp med ålandskryssning och en röd dag förståss.
2 veckor bor tammy hos mig, och det är 1 brytdag varje vecka
1 vecka - fysikprov och kristihimmelsfärd + klämdag då man är ledig
1 vecka med 1 studiedag
Och slutligen Sista veckan i skolan! Där har vi en röd dag på tisdagen.

Nå, känns det inte kort nu till sommarlovet?

Unika bögen med 3 bröstvårtor

Den här morgonen var väldigt fin. Solen lyste, jag var någolunda pigg, jag käkade god frukost och tog en skön dusch. Och som pricken över I; et fick jag mig en glad överaskning när jag ställde mig på vågen. Yes! Första gången jag har blivit glad av att stå på den. jag har på något vänster lyckats gå ned 2 kilo. Det kändes fint, så det var med väldigt lätta ben jag traskade till bussen.

I skolan så gjorde jag och maja klar våran andra löpsedel.Orsa- Pastor sprutade substans i erotisk bok.
 "Jag blev så gripen av den unika bögen med tre bröstvårtor"

Freivalds efterlyser fläsklägg till sin handikappade pappa.
"Jag kanske tog ut svängarna lite för mycket"

Ja.  Vi hade svenska med en vikarie som inte var rolig. Hon var seriös och gav oss tråkiga uppgifter. Och hon snuade. Hon måste vara dum i huvudet. haha.  Efter den mycket långa och tråkiga svenska lektionen så käkade vi. Självkalrt så snodde gyllner vårat bord. Ibland förtjänar han lite spö. Så vi fick äta vid ett annat bord. Vi hade matematik. Den var väll somvanligt, och jag och Maja kände för en gångs skull att vi hängde med lite granna. Efter det hade vi Multimedia. Där var det superhets!
Men till slutet av lektionen sa Anki att vi kunde skjuta på det ännu en gång. Det kändes faktiskt väldigt bra, men hon kunde väll inte gör så mycket annat.
Och nu efter skolan så har jag bara tagit det lugnt och varit på friskis och svettis och hoppat. Det var svettigt, drygt och jag fick ännu mer ont i ryggen. Men det var det värt.  Nu ska ja gå och duscha, och sen krypa ned i min underbara säng och bara sova. för jag gillar verkligen att sova.


Sway my way

I måndags blev min och Tammys "biljett" till Bounce SummerCamp bokad. Tammy ringde till mig i full panik och skrek i mitt öra  " det är mindre än 5 platser kvar, vi måste boka dom nu!" Och sen så bokade vi dom, med skräckblandad förtjusning. Jag stog nog mest för skräcken och tammy för förtjusningen. Vi pratade om våra ekonomiska bekymmer som betyder att vi måste lev amed våra triangakök i sommar och alla våra nya kläder ska bli till av gammla gaggiga T-shirtar. Men vi kommer att sätta en trend som alla kommer att älska  för den kommer att vara - Billig och Grymt snygg.

Idag så började inte min dag så bra, eller på ett sätt eftersom jag fick säga 5 ord till danne. Och det uppskattade jag. Men sen så när jag tappade ut min underlagskräm på badrumsgolvet så det blev brunprickigt och jag missade bussen.Jahapp, det händer inte så ofta tänkte mamma så hon skjutsade mig till kopparvallen där jag hann ikapp bussen. Hade en grymt tråkig första lektion. Körkortsteori - den verkade aldrig vilja ta slut. Matten gick förbi, svenskan kom och var lika förvirrande som vanligt.
På fysiken hände det grejer an jag lova. Våra labbar blir mer och mer händelserika.
Gustaf släppte ned en tyngd i en gammal termos. Då blev det en explosion, så det flög glas överallt. Tur nog var att ingen blev skaddad, bort sett från gustaf som började blada på handen.
Men det var spännande och maja blev livrädd och fick alla att ha skyddsglasögon på sig.

När jag kom hem så chillade jag totalt tills Isabell ringde och berättade att hon oxå skulle på danslägret! Vi kommer bli en grymt bra trio! Sen efter det så traskade jag till bussen för att bege mig itll dansen. jag träffade Isabell och hennes kompis så vi tog blge bussen upp till Lasarettet och gick på dans. Jävlar va rolig danslektion det var! Jag, Tammy, Isabell och jaenette flummade loss och Helena började att fudnera på om vi verligen skulle få stå bredvid varandra (Ni vet ungefär sådär man brukar sära på småbarn när dom är flummiga). Men vi fick stå bredvid varandra som tur var. Med andra ord var det här den roligaste träningen på länge.

Och en liten notis är att dert är fanimej inte alls så långt till varken påsk elelr sommarlovet. Det komemr gå så jävla fort, och under nästan 2 veckor så ska Tammy bo ho smig och vi ska vara nyttiga och träna varje dag. Bara för att få en snygg body fram till sommaren. Den komemr bli roligt. Och sen så är det påsklov. Linnea kommer att komma hem från Thailand, Gurra kommer att komma hem från alla ställen han har varit på. Dannes termin kommer sluta tidigare än min så han kommer att vara hemma mycket. Det kommer vara många röda dagar, och en klämdag. ´Jag ska på bröllopp och ha min grymt snygga klänning på mig och sen ålandsfärja. Det kommer med andra ord att gå fort och innan jag vet ordet av det så kommer jag, tammy, Linnea, katarina mfl att sitta på hultsfred med mitt trianga kök. I och för sig så gäller bara triangaköket för mig och tammy. 

Dagens låt:  Fronda - Rullar fram

Pengabristen

Pengabristen blir bara värre och värre. Nu är jag till och med ksyldig arians tanten 5 kronor.
Och itne vinner jag något på våran enarmade bandit. Varöfr ivll gud inte vara med mig på min sida. Jo det kan jag berätta för er. För att jag har börjat att snusa. Man kanske borde gå och bikta sig.
men nu har Jag och Tammy iaf bokat plats till danslägret. Det känns bra. Nu är iaf 1 grej spikad i sommar.
men om både arvika och hultsfred blir av väntas att se. Pengarna räcker med nöd och näppe runt med tanke på att jag behöver finlandspengar.  Så om jag inte får ett uppdrag snart så kommer jag att gå under. Jag kommer att rasa samman. Eller så får jag försöka snusa. Men det är så svårt. Jag vill att alla andra i min omgivning ska sluta samtidigt som mig så att fgrestelsen inte finns där.
Kan inte det där beslutet om att förbjuda snusning i landet träda i kraft Nu, idag imorogn?!
Jag kommer ikke kunna köpa nya snygga jeans. Jag kommer inte kunna köpa billig sprit på färjan. Jag kommer intekuna köpa något föräns sommaren är över och jag vet att jag har pengar fram till sista september. för detär inte föräns då studiebidraget skrammlar in i kassan.
Med andra ord så stryker vi Gävla city fest. Dössberget dras där med, min och tammys 18 års fest.

Och hur ska jag kunna sluta snusa bara sådär vipps. Hur lyckades jag förut?
Juste jag bytte miljö och åkte till thailand. det enda som får mig att inte tänka på snus är att träna. Men jag kan ju inte träna 24/7. Det går inte. Om jag ska vara ärlig så kryper det i hela min kropp nu när jag skriver om att försöka sluta snusa. Min kropp vill verkligen inte att det ska ske. den vill inte. Den vill klamra sig fast vid dom små vita påsarna som har sönder mina nästan perfekta tänder.  Jaa, dom var vita innan jag började snusa och alla har lite ojämna tänder, så dom är nästan perfekta. Gash! Som jag sa till anna;
Det känns som om hela jag splittras upp som ett pussel som utsätts för en 3 åring.

Jag kommer verkligen behöva dansa röven av mig med tammy. Hoppas bara att vi fixar lokaler och grejer så ska nog det där bli fint. Hon ska lära mig street dance så jag hittar dom rätta tackterna inför Bounce Summercamp som vi ska gå på.  När jag har lyckats sluta snusa. För det ska jag. Innan påsklovet är jag snusfri iegn. eller vänta. Jag är nog det innan veckan är slut för jag har inte råd med en till dosa. Så de så!

Danne kom hem och krama mig.

Jävla Carola

Nu var det ett tag sedan något blev skrivet här. Men jag har inte haft så mycket spännade att berätta eller jo. I lördags tog jag och linnéa vårat pick och pack till bjursås. Dagen blev faktiskt väldigt lyckad och både jag och Linnea sattsade hårt och fick till en varsin grab. yes yes. Vi går framåt. Så svårt var det inte, undra varför vi har tagit sån tid på oss på att försöka lära oss det? Linnea sattsade lite för hårt där i början och gjorde en " Malin" Hon flög helt enkelt ut i skogen och slog i en gran. I och för sig så slog inte jag i en gran.
Vi fikade lite i parken, där det fanns udnerhållning. När det började regna så åkte vi hem med en väldigt snäll axel som skjutsade oss runt hela falun bara för att vi skulla få komma till våra hushåll helt oskadda.

Jag tog det lite lugnt när jag kom hem. Men sen så kom linnea hit, och vi började vänta på Tammy, Kenny och seg Elks. Tillsist kom dom, och simon. Så då käkade vi Tacos. Lika gott som vanligt. Sedan var det dags för en spännande melodifestival som alla egentligen redan visste hur den skulle sluta. Vi försökte ignorera det ett tag och det började se ljust ut när Andreas J  låg etta. Men IKKE. Jävla tönt Carola vann, som förutsett. Så då övergick vi till att titta på En fisk som heter Wanda. När den var slut så fick alla dra sig hemmåt eftersom jag var så trött. Som jag alltid är haha. Jag förstår inte hur folk vill umgås med mig på kvällrna eftersom jag heöla tiden är så trött. I och för sig så är det inte så ofta någon umgås med mig på kvällen.

På söndagen så tog jag det lugnt. Käkade en riktigt rejäl måltid med Kött, klyftpotatis, ss och sallad. yes, det var gött moos. När klockan närmade sig 3 traskade jag glatt till Bussen för ett friskis pass. Det var jätte ksönt för det var ca 20 pers där så man slapp trängas som man annars brukar få göra.
Efter friskis och svettis började jag att vandra til Bion. Där lusläste jag Båda filmtidningarna i väntan på att klockan skulle bli 17.30 och tammy skulle komma. 17.32 såg jag en glad tammy smeka upp för trappen. Vi hämtade ut biljetterna. Köpte godis och Chips, sen gick vi till donken och delade på en glass med chokladsås man måste tänka på ekonomin om vi ska ha råd med våran hektiska sommar. Sen då gick vi till bion där vi skulle se Brookback mountain eller hur det nu stavas. Den var bra, lite mystisk, och lite för seg på vissa ställen. Men det roligaste var nog kolsyreexpolsionen jag fick i min mun när jag skulle öpnna upp min vattenflaska med tänderna. Det var faktiskt väldigt oväntat och jag trodde att jag skulle dö. Det såg nog tammy på min miin. När filmen vbar slut så kom Mamma och hämtade mig. Det var vänligt av henne.

Idag så har det inte hänt så mycket spännande bortsett från att vi lekte trallare på uppvärmningen på idrotten. Och sen så pratade vi bort trycklektionen som vanligt. efter skolan så åkte jag och träffade hon som har hand om Ledsagar grejen. Det verkade väldigt bra och jag hoppas på att få ett uppdrag snart!
Sen när jag kom hem så såg jag min älskade klänning hänga där på garderobsdörren. Jag äslkar den! Den ska jag använda med glädje i sommar på alla festligheter jag ska ut på!
För övrigt så längtar jag till Sommaren, den kommer att bli bra!


Dagens låt: David Bowie - Rebel, Rebel

Thank god it's friday!

Jepp, Idrottsprovet klarade jag. Även fast inte Mvg kommer att uppnås så kommer jag åtminstone få G, och på förra provet fick jag Mvg, så det jämnar ut sig till ett Vg. perfekt.
Efter provet så hade vi tryck. Jag svarade kemisk hela tiden när det skulle vara mekanisk. Men nästa gång ska jag skrika ut MEKANISK! Finn hade dragit ut våra frånvaro lappar, det var inte ås upplyftande kanske. Men vi insåg något viktigt. Rebecka är inte alls otrogen mot bjurs. Hon är i datasalarna med spektaklet bara för att han ska kuna hacka in på den där sidan där man fyller i frånvaro. Så hon hade inte alls så hög som hon borde. Stackars maja, on blev förkrossad när beckan bara hade 6 % mer än henne, vilke tinte kunde stämma under några omstädigheter som helst!
Vi pratade om lite framtida studiebesök vi ska på. Typ Scanbok, men vi ska ta en liten omväg så vi kan äta på Lappens i Hedemora.  Finn är en bra lärare som förstår våra behov.
 Vi hade fysik. Där har vi en lärare däremot som inte riktigt förstår våra behov. Men trots det få fick vi sluta 15 min tidigare. Men det var bara för emma kollade på honom med sina Bruna ögon och bad om det.
 Vi skyndade oss att äta mat så att vi kunde kila runt på stan. Och tur var väll det för att då hittade jag en jätte fin klänning som jag fick en snygg kropp i (!) Det var roligt att jag för en gångs skull fick ha en snygg kropp.  Sen så traskade vi iväg till Linjepunkt som det skulle vara grymt kul att jobba på. Men eftersom jag inte riktigt vcet vad jag vill med mitt liv så skulle jag inte klara av det.

Sen så åkte vi bil till Fk. Där fick vi Läsk, bullar, en kopp, en kortlek, en penna och ett nyckelband. Utöver dte fick vi oss en liten rundvisning. Vi fick titta på Johan. Det var roligt.
Sen så slutade vi bara 45 min försent.

Ikväll ska jag och emma se på film. Och imorogn ska jag åka snowboard.


Dagens låt: Franz ferdinand - Darts of pleasure


Det är i alla fall ingen som kommer att titta på den...

Ja, jag ska igår att jag skulle försöka göra torsdagen lite roligare. Men vet ni vad. Jag misslyckades totalt. Under skoltid vill säga.  Så inget specielt hände. Jag, Karl och Emma lekte med ballonger på fysiken. Gyller skvätta saliv på oss. Emma fick en uppenbarelse om vi var mycket roligare i ettan. Och som vanligt så är det roligast att skylla på någon annan och idag fick Maja ta skiten för det. Hon var ju inte där, så det var lättast så. Om inte maja hade börjat bli så vuxen med en välorganiserad plånbok och en stor pärm/mapp så hade jag och Emma kunnat leva ut våra fjollerier till max. Ni vet, skriva roliga sånger och ställa jätte dumma frågor som får killar att bli besvärade. Det är roligt!

Vi hade mdk, jag och emma tampades med skrivaren som vanligt. Vi glömde nog ge den kärlek. Attans. Men tillsist kom killen i görna träningsoverallen fast idag hade han den inte på sig.  Han hjälpte oss som vanligt. Sen så kunde jag och Emma fortsätta att klippa och klistra. Självklart skrev vi lite, och sen skulle jag göra det jätte fint med en blå penna istälelt för blyerts. Men det böev lite fel, för den blåa pennan var för tjock så det ser mest ut som en enda fet blå överstrykning. Men som emma sa; Det är iaf ingen som kommer att titta på den...  jag och emma åt mat. Vi kom försent till lektionen. men det gör inget för vi är så söta. Vi pratade lite på Gko:n och vi hade Mördarmatte. Det var inte så spännande. Jag förstår inte. Jag kanske ska ta en lördag med danne och plugga igenom allt det där och få  genomgångar som lägger sig på en lättare nivå. Sen så var det dags för körkorts teori. Den kan jag inte säga så mycket om. Bortsett från att micke nästan snodde min almenacka. Men det gör inte så mycket. Jag förstår om han gillar Betty Boop.  Eller så skulle han kanske bara kolla ett datum?

Tammy kom till Bussen, jag kollade efter penga ri min plånbok. Jag fick en väldigt fin upptäckt där. Min 50 lapp hade förvandlats till en 100. Jag tackar inte nej till flera sådana förvandlingar.  Vi åkte Källvikesbussen. Tammy tyckte att det var lite skrämmande.
En liten rolig grej som hände på bussen var att vi pratade om vad vi skulle ha med oss. Vi snackade diverse födelsedagsupplevelser på Hultsfred och vi kommer in på kondomer. Och jagh kommer inte riktigt ihåg hur det var men Tammy utbrister högt och glatt att vi måste packa med kondomer. Och då var det en liten stackars pojke som vända sig om och kollade helt skräckslaget på tammy. Det kanske inte låter så roligt, men det var jätte kul. Oj vad pinsamt det här blev, jag som skrev det med fet text bara för att uppmärksamma er och så var dte inte ens roligt.
Hon var även väldigt förundrad över att jag cyklade året runt till skolan på låg och mellan stadiet. Men det gjorde dom flesta barnen på främby. Bortsett från dom som fick skjuts, gick eller åkte buss.
Vi gjorde i ordning oss lite fika för att sedan planera.
Det var inte så roligt att upptäcka att efter 2 festivaler så hade vi redan spenderat 5150 kr.
Och när vi har betalat danslägret så går det 1800 kronor till. Det sved till lite i magen. Specielt att upptäcka att dricka + mat på både hultsfred och arvika kommer att bli ca 2000 kronor. Aj aj aj. Så vi får helt enkelt äta mindre, då blir vi lättare påverkade och sedan så behöver vi inte dricka lite mycket. Hur lätt som helst ; )

När svedan av alla pengar som skulle gå åt blev som värst så fick vi lov att skriva en packlista. Packlistan böev lång och härlig. Det vara spratt i benen och det kändes som om det var ca 2 veckor kvar tills  avresedagen. Men ikke. det är ca 3 månader kvar. Nä men tammetusan! Det är 3 månader kvar tills jag fyller 18! Och då är det 3 månader - 1 dag kvar tills tammy fyller 18. Tänk vad åren går fort och det pirrar faktiskt till lite i min mage när jag tänker på det. Är det inte fantastiskt!  Nja kanske inte så värst men nästan.  Iaf så när vi hade fått med det mesta på packlistan som Underställ  och Timer så att vi vet när det är dags på natten att ta av sig understället så skrev vi istället en lista över vilka som skulle på hultsfred. Listan hade ju faktiskt kunnat bli längre tycker jag. Men det kommer den nog att bli.
Sen så blev vi lite hungriga och började att laga omelett. Tammy lyckades grymt bra med sin omelett ocg jag lyckades nästan lika bra. Goda var dom iaf!
Nu har jag precis kommit hem från balett träningen och det har nog tammy med. Jag är helnöjd.

javisst är det onsdag!

Idag så gick jag på friskis och svettis. Det var verkligen ett bra tag sen! Det var kämåigt, och jobbgt, Men det hade faktiskt kunnat vara mycket värre med tanke på hur länge jag har varit sjuk. 
Hmm något mer jag har gjort idag... Jag har städat rummet, lagat mat. Ja, man kan göra mycket trevligt när man har ett kommande prov.
Sen så har jag försökt vara dejt fördelare men eftersom folk tror att dom kan ta hand om sitt eget dejtande så blev det ingen dejt för den här helgen. Men folk har fel. dom kan inte alls ta hand om sitt egna dejtande. Och om någon i den här världen kunde göra det så skulle inte det bli lika spännande för mig om dom dejtade i smyg och jag inte fick reda på något. Precis som micke sa. Jag gillar skvaller. Eller nej, så är det inte alls. Jag gillar bara att hålla reda på sakeer så att jag inte blir förvirrad när jag pratar med folk som går sam och vet allt om alla.  Jag är ca ½ år efter upptäckte jag igår under ett samtal med Linnea P.
Linnea B är för övrigt väldigt saknad, och det är danne med. Men danne bara på ett sexuellt vis, eller var det linnea som jag saknade på ett sexuellt vis. Ibland är jag lite förvirrad och morgondagen är förutspådd att bli den tråkigaste på länge.
Jag ska sitta själv på fysiken. Om jag inte konkurerar ut micke och kan sitta bredvid gyller. Då kan han få höra om sin framtid som jag ocg maja har varit så snäll och planerat åt honom. Helt utan att han har behövt lyfta ett endaste finger.
Äsch, omjag ska ha en tråkig morogndag så ska jag försöka göra den rolig. Men att fixa god mat kan ju bli svårare. Jag har ju inga pengar.


Hepp! Nu ska jag ringa en signal till tammy. KAnske två, eller jag ringer nog tills hon svarar. 


Årets fysiklektion.

Ni kan kalla oss pyromaner. Men Jag, Emma och Maja fixade iaf en väldigt spännande Fysiklektion.

Den här dagen började precis som alla andra dagar. Åt frukost, duschade, hämtade tidningen och sådär.
Sen så åkte jag buss. Det var lika ospännande som vanligt. Vi hade matte, det var inte heller så spännande. Vi hade svenska. Jag fick faktiskt BRA på mina åsikter om nätet som fritidsgård. Sen så skrev jag en Baksida till Gömda. Hoppas den också blev BRA. Vi hade klassård och Maja fick en uppenbarelse med hjälp av mig. Rebeckas studiebidrag har nog blivit indraget. Det är därför hon tycker att man inte ska ta närvaron i skolan och det är kris i hememt och att hon inte har råd att ta med fika på Mum lektionerna.
Vi käkade mat. Vi fick sitta varmt för en gångs skull.
Vi hade fysik. Fysiken var till en början tråkig. men den fick en fin vändning efter våran lilla rast i cafeterian.
Maja fick en ny uppenbarelse. Fysiktomas har 2 fruar.   ( om ni undrar varför jag skriver med Majas uppenbarelse så är det bara för att hon inte har en egen blogg att skriva dom i).
Efter majas uppenbarelse så skulle vi exprementera. Spännande.
Vi fick en järnbioll med 4 värmeljus. Vi fick en vit tunn plastpåse som vi trädde över järnbollen. Vi tände ljusen och efter en stund så steg påsen.

Självklart var det en liten tävling om vem som fick upp sin plastpåse högst och vi på sista bänken ville till alla pris vinna den tävlingen. För att få den att stiga högt och fort behövdes det värme. Bra. Så vi lade in lite tändstickor och det bildades enm präktig brasa. Brasan var väldigt fin, men när det var dags att blåsa ut den så gick det inte som vi hade tänkt oss. För när vi blåste på den så började den bara brinna ännu mer. Jag hade ingen aning om att värmeljus och tändstickor kunde brinna så bra. Efter många blås så fick Tomas lov att bära iväg med våran brinnande järnboll  till kranen där han ställde den.
Men våran brasa var så präktig så att den började bara brinna ännu mera när han hällde vatten på den.
Där får vi det bevisat att tjejer faktiskt oxå kan göra eld. Men efter lite om och men så slockande den.
Vi vann faktiskt tävlingen och hade roligt. Det är det som är huvudsaken
.

.
När fysiklektionen var slut så traskade jag och Maja, glada i hågen till scandic. Vi solade och nu är vi iallafall inte allt för bleka.  men vi är fortfarande intejätte bruna. Vi ser bara lite sundare ut.

Här hemma på Orrholmsvägen hr det tydligen varit lite dramatik och pappa har fått lov att agera sjuksköterska och abulansförare. Först så fick mamma ryggskott när hon städade toaletterna. Pappa fick lov att bära henne till sängen för att hon inte kunde gå.
Sen så kom våran försiktiga granne Sivan hon är så försiktig att hennes barn inte ens fick ha kalas när dom var små. . Sivan blödde näsblod. I stora m'ngder. Så pappa fick lov att skjutsa henne till Akuten så dom kunde bränna ihop något blodkärl. men nu är dramatiken över och vi kan äntligen andas ut. Och andas in.

weekend

Jag har varit I Uppsala i helgen.
Jag åkte dit direkt efter skolan i fredags.Jag hade hoppats på att få sitta själv, men IKKE! I borlänge klev det på en kille. Hans odär var lite äcklig. Det var en blandning mellan parfym och svett. Inte så trevligt.
Och inte ville han kliva av tåget föräns jag klev av.
Jag och Danne köpte Ubåtskebbab. Det är en vikt kebbabpizza.  Vi hyrde film. Som vanligt hyrde vi inte en 10 poängare. Men det blir ju faktiskt mer spännande på vårat vis. Att hyra dåliga filmer, för om någon visar sig vara riktigt bra så är det en grymt rolig överaskning. När vi hade sett film, ätit så mycket Chips och ubåtspizza så att vi höll på att spy så ringde vi in för dagen - call it för the day.
Vaknade i behaglig tid på lördagen. Sprang ned på stan och kikade lite. Spran halvvägs hem för att sedan springa tillbaka och inhandla en skjorta. Den var fin. Hade jag haft en digital kamera så hade jag tagit på mig skjortan, tagit ett kort och visat er. Skjortan ska jag iaf ha i Sommar när jag och tammy går på krogen i sthlm. Det kommer bli såå fint.
Vi tog Olly's bil till Ikea. Ikea var en upplevelse för sig. Jag ville ha allt som fanns, Danne var däremot velig.
Men efter mycket om och men och tunga påsar så had evi lyckats plocka på oss varor för tusenlappen.
Vi åkte hem, Danne och jag försökte montera allt, men eftersom både jag och danne har en förmåga att bli upprörd på grejer som är felkonstruerade så blev både jävligt förbannade. Men efter ca 3 timmars don så hade danne rum blivit lite mer hemtrevligt. Det var bra, det blev kanske lite snett och sådär, men vi hade roligt Hmmpffs och det är det som är huvudsaken.
Vi slog oss ned vid Tv:n.  Tittade på melodifestivalen. (Jag had eköpt en expressen och pluggat på inteför kvällen så att man kunde hänga med i melodifestivalens alla svängar). Danne var djupt imponerad av mina kunskaper. Vi käkade lite Finus mat, och sen s¨å såg vi på Röd Drake, Red Dragon.
Konstigt nog så klarade jag mig genom hela filmen utan att dö, danne var däremot lite rädd.
Sen så somnade vi. Konstigt nog så sov jag jätte bra trots filmen.

Söndagen ägnade vi mest åt att tvätta, se på tv och handla. Hmm, nej jag vet faktiskt inte hur hela dagen kudne gå åt att göra sådana saker. Nu ska jag ringa till Danne och berätta att jag vill att han går på friskis och svettis med mig.

Dagens Låt: Franz Ferdinand - Take me out

Pilska Anna Stahl

Nu har jag suttit i ca 1 timme och läst gammla gammla dagboksinlägg på Lunar.
Det var väldigt givande, underhållande och intressant. Det är så mycket man har glömt. Otissången?
Om bara någon av anna ( den pilska) och mig kunde komma på vad det var för låt?
Jag har insett vad som skapade min kropp. Chips, Dipp och glass.
Pilska anna och jag äter Glass till frukost. Cyklar till stan och köper chips och dipp. När vi tröttnat på det så käkar vi mera glass. Vi tröttnar på glass och äter upp resten av chipsen och dippen.
Lucy och jag käkar Glass efter skolan.  Och då pratar jag inte om en skål, utan 2 liter med chockladsås. Och efter det så tar vi oss lite daim. 

Vi roade oss med att Spela rappakalja, Anna (den pilska) blev allt för exhalterad över vad ord kunde betyda när hon var rappare, så hon fick inte vara det. Hon bara avslöjade allt hela tiden. Och när det blev som värst spännade så spillde hon ut cider över spelet. Bara för att få lite aningspaus ( men som jag har  fattat det så var hon nog inte upphetsad över spelet, hon var pilsk på mig.).
Jag och Lucy letade efter Tuggmuttar på stan. Kan någon förklara för mig vad en Tuggmutt är, det låter lite halvt suspekt.  Föresten så var nog Lucy väldigt pilsk på mig hon med. Jag läste ett inlägg där lucy har hågnlat upp mig, taffast på mig mm. Ojoj, jag var nog ganska så populär.

Jag undrar om allt som hände på högstadiet var sexrelaterat. Isåfall måste det ha varit pers fel, för att allt han gjorde eller sa va Sexrelaterat och man blir ju som man umgås.  Oj vad man saknar Per.
Jag saknar Pilska Annas spegel. I den spegeln så uppfanns en ny typ av teater. Det måste ha varit en konst. Man ligger i Annas breda säng ( som hon hetsköpte lakan till), man ligger på rygg med fötterna i vädret på samma höjd som spegeln. Man böjer på tårta och pratar. Resultat. Det ser ut som om fötterna pratar och det är grymt roligt. en ny konstform.
I den där sängen har många bekymmer blivit lösta, och många små saker har blivit till bekymmer. Den där sängen är nog kultur. Den kan få vem som helst att säga dom konstigaste sakerna, Men det är kul. Vi hade roligt i sängen. På ett påklätt vis.

Fast som anna säger, Högstadiet kanske inte var så roligt och händelserikt som det verkar. Det är nog bara allt specielt som hände som man kommer ihåg. Men, även fast man fått sanningens ord kastade i annsiktet så kan jag faktiskt inte rå för att jag saknar dom chips och dipp ätandes dagarna i Anna Stahl säng. Man kan säga va man vill om dom, men jag kommer ihåg dom som riktigt roliga och kanske en aning flummig.

Fast det jag inte riktigt kan förstå är hur Anna Stahl blev Pilska anna, för att sedan bli Virgin Mary. Kärt barn har mpnga namn.
men innerst inne är hon nog alltid Anna.

Och Lucy, hon kommer nog alltid förbli Lucy som letade efter Daim i vårat kylskåp men enbart fann ost, och den som överföll mig med kyssar ;) Och om det är några som skulle lyckas bli påkörda av en liten gul postil så var det nog hon och jag. Men dom tiderna var trevliga. Alla fina lögner som vi berättade för våra föräldrar för att kunna få en rolig utekväll med mycket alkohol. Många gånger för mycket alkohol.
men så är det väll än idag? Fast nu är vi för det mesta ärliga mot våra föräldrar.

Torsdag 9 mars.

Idag så var vi som vanligt inte fullt antal tjejer på fysiken. Rebecka var inte där, men är hon någonsin på fysiken? Maja var inte där, hon sa ju kanske, och kanske när det gäller fysiken och Maja är samma sak som nej. Men till allas överaskning; Emma var där! 

Fysiken genomled vi som vanligt, men den här fysiklektionen gick ganska så snabbt, eller det var väll att ta i. Men den var inte lika seg som vanligt. Kanske var det Tomas fula miner som fick lektionen att gå snabbare? Jag och Emma insåg att vi gjorde ett misstag när vi käkade anabola steroider i 7an, våra ben är för korta. Men jag lyckades nätt och jämt få lite fotstöd på gyllners stol

Fysiken tog slut och jag och Emma gick till lekstugan (Mediehuset). Tittade lite på datorn, skrev ut bilder, gav färgskrivaren lite kärlek, och det fungerade. ( i och för sig så var det någon kille i grön träningsoverall som berättade för oss att skrivaren inte var igång). Vi klippte, och vi klistrade, och Emma ritade fint med kritor.

Efter vi hade fått lekt av oss lite så hade vi lucnh. Det var lång kö, men de kunde inte hindra oss. Vi hittade 2 perfekta platser där vi slog oss ned och spanade. Finns det något mer spännade att göra i skolan än att spana på lustiga människor? När spaningarna var klara så satt vi oss på våran bänk.

Jag och Emma pratade om hur kul Seaside/ chrilles 18 års kalas var. Dom inträffade samma kväll. Grymt rolig kväll, mycket bråk, svartsjuka människor, glada människor, mycket mycket mycket intriger.  Kan det bli bättre? (Micke har nog trots allt rätt i att jag gillar skvaller.) Yes, emma kan ramla över dig när ni cyklar.  Och min ryggsäck attackerade oönskade killar. Tack Posten. Vi masade oss sakta ned till GKO:n Björn var väldigt sen och min dator hatade mig som vanligt. Men vi kom överens. Jag kanske ska börja ge den datorn lite kärlek? 

När lektionen började närma sig sitt slut så hade vi mattematik.  Det gick både bra och dåligt.  Vi hade körkortsteori, och det var väll tråkigt som vanligt. Men jag sa iaf 2 bra saker. Yes, jag gör framsteg.  Fast något mindre roligt är att vi ska ha 2 körkortsteori prov innan påsklopvet, och vi har ett prov i idrott innan påsklovet. ooonej så tråkigt.

Men nu tänkte jag packa för att imorgon ska jag åka till Danne and give him some love!


Dagens låt: The knife - pass it on


Sexslavhandel i skogen

Hjälp! Jag är verkligen paranoid. Jag kan inte släppa att jag hänger folk. Det går inte.  Jag har alltid tyckt bra om svenska annika, men sen hon började prata om internet och bloggar har jag fått läskiga tankar som förföljer mig. Men som sagt jag är bara paranoid.
Den här dagen började med ett sömnigt, mindre gulligt samtal till danne, och sen fortsatte dagen med en skön dusch. Och en tråkig frukost. Jag träffade kimmy på bussen, så vi satt och snackade om allt roligt Lucy har gjort i sitt liv. Det var faktiskt underhållande, det hände en hel del där i stallet vad jag förstog.
 Hade mdk där jag och Maja praktiskt taget ägde som sändare och mottagare.
Vi var även väldigt bra på att framställa rubriker.

Tyska islamister söker pimpelfiskare till
 Ponnyhoppning i Indien.

Sen fick vi till något om lejonborg.  Hmm, sexslavhandel i skogen, och att svärdsjoborna inte litade på han längre. Och vi hade även en fin rubrik om pastorn som skrev en erotisk bok  "jag kanske tog ut svängarna lite väl mycket".

Vi hade svenska,där vi fick skriva om nätet som en fritidsgård. Det är skrämmande. Anniska försöker bara dra mina åsikter ur mig. Jag vill hålla dom för mig själv.  MIg själv, och danne, och  kanske dela dom med mina kompisar. Men jag gillar inte att lärare drar ur folk åsikter. Om dom ska få ärliga åsikter ska dom bara komma. Ungefär som att adolph tycker att alla 15 åringar som använder Lunarstorm borde få sitta i fängelse.  Det är en spontan åskit. eller det kanske var mer som en komentar. Skönt att Adolph och hans små komentarer är tillbaka i skolan igen. När vi hade varit på den fruktansvärda svenskalektionen gick vi på ett föredrag som var riktigt spännade och skrämmande på samma gång.
Det skrömde mig och jag började kika på alla killa ri min omgivning och fudnerade på om någon av dom använder anabola... Karl är kort, micke är lite aggresiv.. hmm. Dammit! Nu hängerjag ut folk igen. Men jag får nog hänga ut karl, om jag frågar honom snällt. Micke vågar jag inte prata med över huvud taget.  Åter till anabola. Det var lite läskigt faktiskt. Jag vill itne tänka på det mer.
Och nu kommer nån jävla Cp låt från min playlist. Hur har all skitlåtare hamnat på min dator?  

Och dagens roligaste måste vara emma.
Hon letade efter kjell i ett okänt klassrum med massor av svettiga killar, och hon stängde dören på en plåtbrevlåda så det skrammlade till hela dagen. Och hon har hällt ketchup ( tror jag det var) på en bil, men det hände inte idag. Men det hände när hon inte kom förbi bilen med sin cykel. jagmsåte nog fråga henne hur det där var egentligen.-
Jag har svårt att tänka mig att Emma kan bli så arg att hon häller ketchup på bilar och kastar ägg på dom.
 HJÄLP! Emma går på anabola! Inte undra på att hon är kort. haha, vad rolig jag var nu igen.

En tårdrypande tisdag.

Det här är en kort kongress som beskriver lite snabbt om vad min text handlar om.
Äckligt mögligt bröd.
kanske lite skolångest
Vuxenvärlden
Yttrande frihet, eller hängning av folk Hjääälp hon/han hänger här i ett snöra och kommer dö om inte du börjar censurera.
O.C
Längtan


Idag har det varit en väldigt konstig dag, jag vet inte varför. Men den kändes märklig. Nästan som om den inte riktigt fanns där; dagen till ära. Men den såg väll ut som vanligt, jag lyckades smaska på en möggligbrödbit, det smakade skit, så jag fick lov att rosta mackor. Jag har tröttnat på mat. Det är inte roligt att äta mat längre. Jag tycker ingenting är gott, eller jo kanske omelett och god lördagsmat. Men matlusten har lixom försvunnit. Så det känns inte så kul att äta. Bananer är kul att äta, men det är bara för att jag tänker på det där programet jag såg när jag gick i 8an. ja ni vet, när det var två stycken personer som va rutklädda till könsorgan och psrang omkring och hoppade in i varandra, till orkestermusik. Och i nästa klipp så var det någon sm käkade banan, och åter igen till hoppande könsorgan.
Och sen åter tillbaka till dagen. Körkortsteori. Ja. Det kändes som om jag hade varit på den där lektionen förut. Konstigt? Vi hade matte, den var inte så spännande. Jag och Maja försöker verkligen anstränga oss att plugga matte, men det är lite svårt nu när maja tagit klivit in i vuxenvärlden. Hon tog det näst störtsa klivet. Hon skaffade sig en helsvart plånbok, i skin som är den mest praktiska jag har sett.

För att skingra vuxenvärldstankarna så började vi umgås med emma. Oj vad det blev fel, hon är ju den enda som är 18. Men faktum är att Emma gillar att lyssna på spännade saker. Så vi diskuterade killar, som tror mycket om sig själva. Det gillar alla att prata om. Vi hade svenska, vi pratade om att hänga ut folk på internet via dagböcker. Vadå? Jag har aldrig hängt ut någon sådär direkt. Jag har bara skrivit att jag inte gillar rebecka, att krisitan luktar svett, att tammy inte kan åka längdskidor m.m. jag skulle inte kalla det hänga ut folk, jag kallar det yttrandefrihet, och sanningen. I och för sig så ljuger jag en hel del, eller jag gillar ju verkligen inte Rebecka, och Krisitan luktar faktiskt mycket svett, och Tammy är inte så bra på att åka längdskidor, Äsch nu kom det in en sån där fin lögn igen. Tammy ät faktiskt duktig på längdskidor, hon är lika duktig som mig. Vi är bäst.
Undra om Annika har läst på min blogg? Åfan, nu hängde jag visst ut henne oxå. Eller jag kanske bara nämnde hennes namn. Jag vet inte. Varöfr skriver jag om det här? Och varför känner jag mig träffad. Jag lovar att alla har hängt ut någon någon gång, det brukar bara vara så att jag hänger ut någon i varenda litet inlägg jag skriver.

Nu går vi vidare. Vi fick sluta efter svenskan för Tomas och hans två mystiska gäster dök aldrig upp till klassrådet. Han får faktiskt se till att hålla tiderna i fortsättningen. Men ja klagade inte, men det gjorde karl.
Jag åkte hem, glömde att uträtta det enda min mamma frågad eom jag kunde göra. Iställetlagade jag mat, tråkig mat såklart, och pratade med danne. Sen så sa vi Hejdå, och jag välkomnade O.C.
Jag borde inte se på O.C. För så fort någon är ledsen, och jag kommer att tänka på att seth var mobbad innnan serien började så börjar jag att grina. Jaaa, jag vet, jag är lite töntigt. Så där satt jag i min ensamhet och grinade för att det var så synd om Seth.
När klockan började närma sig 17.10 fick jag lov att säga hejdå till O.C, och utan förvarning så tog jag på mig min Gammla Gymnos overol.overall.overåål. Det pirrade till väldigt skönt i magen och jag kände mig väldigt avslappnad. Jag tror jag saknar gymnastiken en hel del.
Jag åkte itl dansen, fick tänkte pånågot annat än att seth var mobbad, det tror jag var nyttigt för mig. För jag grinade iaf inte. Och jag var rent ut sagt glad. Efter regnet kommer solen :D
Men nu såg jag på desperate housewives och började näästan att grina för att gabrielle kommer att gå missfall. Oj vad jag inte borde tillåtas att se på serier som är känsloladdade.  Eller serier som har en handlig. Ge mig Will & Grace så kommer jag inte börja grina. Eller jo, det skulle inte förvåna mig.

Och åter igen så undrar jag varöfr inte mina helger skulle kunna vara dubbelt så långe, och varför sommarlovet inte skulle kunna vara dubbelt så långt, och skolan hälften så lång. Då hade jag kunnat vara hos isabell och danne i helgen på samma gång,elelr på samma helg åtminstone. Jag hade kunnat vara i finland 2 veckor istället för 1. Jag hade kunnat, äsch jag ger upp. Bäst jag går och lägger mig och ringer danne för en analys om vad det är som är fel på mig.Allt pga lite Jeans

Jag har inga byxor. Och det känns för jävligt. Tänk vad lite som kan få ett humör att svikta ungefär på samma sätt som en studsmatta. Här om dagen satt jag och var överlycklig över några trosor och imorrse höl jag på att brista i gråt på grund av bristen på jeans.  Jag tycker inte om att vara utan jeans. Jag tycker inte om tanken på att behöva köpa nya. Om jag köper nya jeans nu, när jag inte tränat på 5 veckor så kommer dom förhoppningsvis bli förstora när jag börjar träna igen. Hur kul är det att lägga ned en förmögenhet på ett par byxor som jag inte kommer kunna ha sen. Fast å andra sidan, jag kan ju inte gå runt naken och jag vill inte ha kjol på vintern. Det är kallt. Kyla gör mig sjuk.  Jo tack, det har jag ju lärt mig efter helgen.

Iaf efter att jag suttit och varit depprimerad över att jag inte hade några byxor så kom jag trots allt iväg till skolan. Utan frukost.  Jag träffade emma utanför ica, så vi tog sällskap till bussen ( som rebecka sprang väldigt roligt till).  Jag kommer inte ihåg så mycket av bussresan, bara att vi var lite oroliga över att bussen aldrig skulleklara sig upp högbo, och att det verkar dryg att bo där.  Vi kom till skolan, skulle ha teori.Det var tur för gyllner att jag inte var på humör, annars hade han fått en liten smällkaramel på sin axel från Mig, Tammy och Isabell.  Jag och Emma är väldigt duktiga på teori. Tro mig.
Vi åt lite mat, jag åt äcklig fil, Tommy berättade grabbiga historier om rumpor. Eller om jag ska precicera mig mer så menar jag Stjärthål, Chockladstjärnan.
Även fast jag inte ville höra så kunde inte min skvallriga sida säga nej, så jag lyssnade glatt. Men filen blev inte uppäten av någon konstig anledning? Vi hade tryck, vi pratade faktiskt lite tryck idag. Eller vi värmde såklart upp med att prata om Brudmagneten Albin, som går i min klass. Det är väldigt fashinerande. Men Emma kom på svaret idag; Albin påminner om Seth i O.C. Ingen tjej kan motstå Seth.  Så är det bara, tydligen. Emma åkte ivg på fotbollsträning. Vilken klok människa åker på Utomhusfotbollsträning när det är - 10 grader ute?!  Jag och pappa kollade vidare på O.C.
Pappa tycker att det är väldigt tonårstöntigt och mycket pussandes, konstigt nog är det han som sitter och tittar på det just nu, det är han som kollade på de hela dagen med mig igår, och idag. Hmm. Så töntigt det kanske inte var?

Och nu sitter jag här, åter vid datorn och tänker, funderar och grubblar. Precis som vilken måndag som helst.  Jag borde kanske köpa fler trosor, dom ger en faktiskt glädje, men det finns det fler som gör.
Fast just nu när jag tänker tillbaka, en vecka, så känns det som om det bara är ett av alla andra roliga minnen. Något som var jätte kul och hände för länge sedan, men vid en närmare eftertanke så inser jag att det bara var en vecka sedan, det gör mig glad. Och det var faktiskt inte så länge sedan Isabell sov kvar här och vi lite småberusade hade tjejsnack. Och det var inte allt för länge sedan jag satt hemma hos Tammy, käkade pizza och såg på desperate houswives, och inte så länge sedan isabell nervös klev på bussen till bjurs och vi åkte snowboard/skidor. Det var faktiskt  bara i fredags Linnea och jag fikade och schoppade trosor... Och det var i förrgår jag och tammy hade grymt kul på längdskidor vid pumpen,  Och ännu en natt med isabell kom.. fast den gången var vi inte berusade. Och det var faktiskt bara några timmar sedan jag och emma satt vid matbordet och hon trodde jag valde Matte D, Matte E, Fysik B bara för att micke stynsberg tyckte det. det var egentligen min bror micke jag hade pratat med
Så det jag vill komma med är att, tiden går fort, och snart kommer jag åka till Uppsala, få vara med Danne och kunna sluta tänka på att jag inte har några jeans.Dagens låt: Less than jake - Johnny quest thinks we're selloutsEtt äventyr vid pumpen.

Igår  var det en dag som jag och Tammy uträttade väldigt mycket på. Vi gick upp tidigt på morognen. Eller jag vet inte riktigt hur tammy's morgon gick till så jag får hålla mig till min egna.

Jag vaknade runt 09.00 kanske, löste Sudoku så att mamma inte fick läsa tidningen, irrade runt sen som en galning i huset för att få med mig alla grejer hem till Tammy. När jag äntligen hade lyckats komma fram till Tammy så insåg jag att jag inte hade fått med mig min termos. Men skidorna var med och vi begav oss iväg till pumpen.  Fast det tog ett tag för vi förstog inte riktigt hur Tammy's längdskidor fungerade. Att åka bort till Pumpen var längre och drygare än vad vi trodde, och efter 5 min på längdskidor så var vi redan trötta och svettades, så vi kom överens om att 8 km spåret var kanske att ta oss vatten över huvudet så vi tog 3.4 km spåret istället.  Vi träffade en trevlig Farmor, som vi både kände igen, men vi visste inte riktigt var ifrån. Hon kanske dansade med oss?  Vi fortsatte våran färd, och när vi hade åkt kanske 1 km av spåret så tyckte vi att det var bäst att vi tog en paus. Vi drack en kopp chocklad då insåg jag att jag ahde glömt mitt sittunderlag hemma. Och folk bara åkte förbi oss. Efter en stund på stenen åkte vi vidare uppför alla uppförsbackar.  Efter ca 1 km till så bestämde vi oss för att ta den riktiga fikan. Så där satt vi i ett litet skjukl medans folk åkte förbi oss och hejjade glatt. När kylan  började krypa för nära våra kroppar så åkte vi vidare. Nu hade vi bara nedför. En mördarnedförsbacke. Jag släppte iväg tammy först så hon kunde kolla hur svårt det var. Det tog inte lång tid innan jag såg tammy välta ut i diket och ett stort moln av snö flög upp. Och så fort hon hde rest sig upp så kom det ett barn (Fan vad alla barn förföljer mig) i en orange röd overall som började glida ned för bakcen, runt svängen och sedan vidare, utan ett jävla problem. Med ganska bra självförtroende började jag oxå att glida ned för backen, men det gick inte så bra för mig heller.
På exakt samma ställe som Tammy hade ramlat på, ramlade jag oxå på. Så jag gled på magen så hela min mage blev kall, och snöig. Så vi är inte så bra på Längdskidor, men vi hade åtminstone roligt, och det är det som är huvudsaken med sport.  Och det kändes väldigt bra när vi åkte under mål grejen. Fast mindre bra kändes de på hemvägen, den var så lång. Men när vi kom hem till tammy och jag hade fått i mig lite chips ( om har ALLTID chips hemma) så började det att kännas bra. Tammy fick klä på sig lite mera kläder och sedan så åkte v hem till mig. Klädde på oss ännu mera (k)läder så begav vi oss iväg på en skotertur, utforskade nya ställen och så vidare. Tammy hade jätte roligt, hon satt och skrattade hela tiden haha.

tillsist tröttnade både hon och jag på frisk luft så vi tog en dusch, och kollade på O.C och åt maaat med mycket vitlök! Sminkade oss och blev skitsnygga. Sen så kom isabell som oxå var skitsnygg. Så vi kollade på O.c och började bege oss mot bussen. Fast bussen åkte förbi oss, men som tur var finns det lite snällt folk, för en farbor stannade och gav oss lift. Vi fick åka till främby, där han spärrade vägen för bussen så att vi kunde få hoppa på. Det var nästan som en James Bond film. Spännade och kul. Vi möttes upp med Linnea, Mattias och William och begav oss mot gruvstugan som visade sig ligga i världens ände och var inte alls mysig.  Jag, Tammy och Isabell hade väntat oss en mysig stuga i trö med stolar och bord, men vi möttes av ett garage som var kallt och fullt. Vi kollade på Jajemensan filmen Och sedan så begav vi oss hemmåt, Tammy köpte lite godis, och jag och isabell smakade. Vi gick i tid till bussen som skulle komma 22,30. Så där stog vi 22,20 och väntade i världens kallaste snöstorm, men när klockan hade blvit 22,33 så övergav hoppet oss, så vi ringde till gyllner, och det visade sig att han hade kollat fel. Som tur varså hade han bara kollat fel en kvart, så vi skyndade oss in till stan och kunde åka hem.

När vi väl var i källviken så barriekrade vi oss i soffan med tårta, godis, popcorn, mackor och Loka och självklart O.c. Och sedan när natten kom närmare så åkte tammy hem och jag och Isabell kröp ned i sängen och jag fick en fintrevlig rethosta. Jag älskar den. Inte.

Dagens låt: Saves the day - Hold

Reindeer and peach

nu har vi haft middag för mamma. Det var gott, pappa blev jätte beundrad över min tårta som jag hade bakat. Han tycker att jag ska bli konditorist. Hmm?

Min persika (För er som inte vet vem min persika är; Min granne Linnea Balkåsen) ringde, det var grymt kul att höra hennes röst, även fast samtalet kanske varade i 4 minuter så kändes det väldigt bra. Men det jobbiga var att jag insåg hur mycket jag saknade henne. Men förhoppningsvis går tiden fort och hon är hemma snart igen. Och gurra kommer oxå hem. Sen flyttar båda två, så det är väll lika bra jag vänjer mig haha.

Nu har jag iaf provat mina nya, grymt snygga trosor. Dom satt som skuret. Eller det kanske var fel sammanhang att säga så kanske. Dom satt åtminstone perfekt.

Imorgon ska jag och Tammy ut i snöstormen. jag lovar att det kommer att vara snöstorm. Vi ska käpa på med längdskidorna i 5 eller 8 km. Ska bli spännande, det kommer antaligen ta hela dagen och vi kommer behöva ringa räddningstjänsten så att dom kan komma och hämta oss. Fast medans dom letar efter oss så kan vi sitta och diskutera våra liv, och dricka varm oboy och äta äckliga ostmackor ( som vi antaligen kommer kasta och sedan övergå till att äta kexchoklad). Även fast jag inte har ett enda bra längdskidsminne så känner jag på mig att morgondagen kommer bli en dag att minnas.


Dagens låt: The Knife - Reindeer


Trosor, Yes yes

Idag hände något som aldrig har hänt förut, det var Linnea Palm, Lena ph, phalmen, myra ( välj din favorit) ringde och väkte mig! Oj, jag blev förvåand och grymtade något om tidsomställningar och somnade om ganska så snabbt. Vid 10.30 tyckte jag attd et avr dags att gå upp, och från och med 11.00 Har jag haft fullt upp. Jag har städat mitt rum, jag har plockat ur diskmaskinen, jag har bakat en tårta och jag har skottat våran gård så min rygg känns jätte trött. När gården var skottad och pappa nöjd duschade jag, klädde på mig och sprang till bussen. Inne på Ica stog det en niggah och åt päron, hm det där måste vara linnea tänkte jag, om så sant som sagt så var det linnea. Vi  pallrade oss till Café vi 3 där  vi käkade macka / semla och drack Latte/ mer. Efter 2 timmar prat besätmde vi oss för att ta en vända på staden. Först in på Lindex hittade trosor för 19 kronor, sen in på Kappahl, hittade trosor för 15 kronor, och sedan kilade vi in på Åhlens där vi slutligen kom ned till priset 10 kronor. Glada i trosor som vi är så stog vi säkert där och grävde i 20 min bland alla XL trosor tills vi hittade några i våra storlekar. 3 par gulliga trosor. Sedan så kilade vi till Hm där jag köpte 3 par trosor till. Yes jag är frääsch! Linnea hittade en snygg bikini som ska inhandlas imorgon. sen så tog jag helt enkelt bussen hem. Det var trevligt, och snart så vankas det Födelsedagskalas för mammi!

Dö barn, DÖ!!

Den här dagen hade väldigt fina förutsättningar att bli perfekt. Men som sagt, ingenting kan vara perfekt.

Jag tog mitt pick och pack och åkte in till stan, med 9.30 bussen bara för att vara på den säkra sidan så att jag inte missade Bjursås bussen. Daniel tyckte att det var väldigt bra att jag tog den tidiga och att jag inte skulle chansa på 10.00 bussen.  han lät väldigt seriös när han sa de, men nu i efterhand så funderar jag på att han kanske var ironisk.  Bussen kom tillsist, bara 10 min försent ( jag väntade nästan 1 timme på bussfan). I grycksbo så klev my dear Isabell på, hon var väldigt nervös, men vi placerade henne breve Gyllner. Han tog väl hand om henne. Vi kom fram, traskade den vanliga dryga långa sträckan till Värmestugan där jag fick gå på toaletten ( man blir kissnödig av att vänta på Bjursåsbussen), knöt skorna och begav oss mot BAGGBO! Underbara Nybörjar hopp som v fullkomligt älskade!

Och nu till det som förstörde den perfekta dagen: Jävla skit barn!
Så fort man ska försöka åka iväg lite försiktigt till ett hopp så dyker dom bara upp, framför dig,bakom dig, nästan på dig. Dom är överallt! Dom kommer till och med  ut från skogen! Och jävla förädrar till ungarna som beter sig lite dant. Jag blev ju så förbannad! Isabell fick höra många sanningens ord där om hur illa jag tyckte om barn för studen. Och vad jag tyckte om deras föräldrar som inte kunde hålla koll på sina barn. och inte nog med att dom skulle komma som små armeer så skulle allihopa självklart ramla mitt emellan hoppen. Ungefär som plockepinn. Dom kunde inte flytta sig, utan dom skulle ligga där ett tag, vänta på att deras oansvarliga morsor kom, sen kudne dom resa sig upp, hämta sina skidor. Stanna kvar på samma ställe, ta på sig skidorna sakta men säkert för att sedan stanna kvar lite längre. Kanske ta sig en funderare om vad som hände egentligen? Va fan vet jag. Idioter är vad dom är ( det fanns faktiskt 1 söt unge).

När dagen började gå mot sitt slut så skyndade vi oss till bussen som visade sig vara en direktbuss, Isabell tittade på chauffören med sina blåa ögon och frågade snällt om hankunde tänka sig stanna i grycksbo. Efter att han ojjat sig så gick han med på det. Ojjandet var nog bara för att han inte ville känna sig så lättflirtad.  Isabell fick kliva av i Grycksbo och jag fick kliva av i stan. Det var väldigt rättvist tycker jag.

När jag kom hem så ringde jag linnea P Som äntligen hade kommit hem från Thailand, ja vad skulle hon dit och göra överhuvud taget? Vi pratade lite om Thailand och lite om festivaler. Jag tror vi kom fram till att vänta med roskilde och åka på hultsfred och arvika. Det tyckerjag låter fint, Fast linnea är mer på Hultsfred än arvika och jag tvärt om.

Jag kilade hem till Lucy där det vaknades Kladdkaka ( som hon hade bakat 2 ggr eftersom första gången tappde hon den på mattan), chips, godis, popcorn och Chili nötter.
Vi började med att uippdatera varandra i ca 2 timmar om vad som hade hänt sen sist. Sist var någon gång på slutet av sommarlovet tror jag. Så det var faktiskt en hel del. När vi var väl uppdaterade om varandras liv så såg vi på Not another teen movie, som inte alls var något bra, lite trött humor. Men sådana filmer kan behövas.
På vägen hem så kikade jag in hos kajsa, dom hade uppdaterat huset Överallt tror jag! Kajsa hade nytt fint nymålat rum, dom hade ett nytt kök, och nytt badrum. Det fick mig att insé att jag är hos kajsa på tok för sällan och att det ska bli ändring på det.

Nej nu ska jag gå och hata småbarn lite till innan jag kryper ned till sängs :)

Vill du att jag ska plocka upp burken?

Hmm, jag som hade en så bra rubrik till dagsne skriverier, det var något tammys pappa sa, men jag kan inte komma ihåg vad det var... Sa han verklien den mest hängada Tammy?
Om det var så, så kan jag nog inte ha det som rubrik... det låter lite läskigt.

Idag började jag dagen med att söka sommarjobb, utan att lyckas såklart för att faluns alla andra ungdommar redan har sökt sommarjobb överallt och inte lämnat något kvar till mig. Det var väldigt elakt.
När jag efter 2 timmars sökande kände hur allt var meningslöst så fick jag en bra idé.
Jag tog bussen hem till Tammy. Det var första gången jag befann mig i Hosjöstrand.
Tammy övertalade mig att köpa pizza ( eller det där var kanske att överdirva, hon frågade om vi skulle köpa pizza och jag sken upp som en sol och sa Ja det gör vi, så hon behövde inte jobba så mycket föratt övertala mig). Vi såg först på det absolut första avsnitet av desperate housewives. Och sen så begav vi oss ut i snöstormen, mötandes med farliga hundar ( som egentligen var 1, och inte så farlig.. riktigt söt hund faktiskt), branta hala uppförsbackar, stora vägar med dundrande trafi, en läskig bensin macke som det lurade en lastbil bakom,  allt det, för att få möta dom läskiga Pizza bagarna. Fast dom läskiga pizza bagarna var inte där, så vi gick hemigen. nej dte gjorde vi inte. Vi beställde pizza, jag lärde Tammy hurman löser sudoku, och vi fick våra pizzor. Vi tog oss tillbaka på samma väg och slog oss ned framför Tv.N för att fortsätta titta på desperata husfruar.  När klockan började närma sig 18.00 så var dte dags för mig att dra mig hemmåt. Och jag är fortafrande hur mätt som helst.