montage

Eftersom sist jag skrev var i söndags, så kan jag lika gärna att börja rapportera om min mpndag ( som inte var allt för lyckad). I skolan så var det nationella muntliga i svenska B. Det sög riktigt hårt tycker jag. Men alla verkade klara av det bra.  Bortsett från mig som fick svettningar som jag alltid får när jag är nervös.
Jag gick på utvecklingssamtal och det var nog det mest depprimerande jag har gjort i hela mitt liv.
- Malin, känner du att du lyckas?
Självklart känner jag att jag inte lyckas med någonting. Det var riktigt depprimerande.
Jag åkte hem och var depp. Åkte på dansen och tittade mest på.
Åkte hem och var mera depp. Jag satt här som en apatisk flykting och funderade på varför jag misslyckades med allt jag gjorde. Efter några minuters funderingar insåg jag att jag faktiskt inte bara misslyckas, jag lyckas, men jag blir inte glad över det.
Det var länge sen jag var riktigt glad nu. Länge sedan jag kunde känna mig riktigt lyckad.
När klockan började närma sig 21.00 på kvällen kom Linnea över för att hämta sin laddare, och då bröt jag ihop. Linnea blev lite smått förvånad ( det är inte varje dag jag börjar grina sådär så fort hon kommer innanför dörren). Efter att hon suttit och snackat med mig i 1 timme så kändes livet lite bättre.

Igår  hade Linnea svårt att vakna. Hon hade A night at the roxburry låten som alarm signal, på högsta volym. Jag vaknade i samma stund som mobilen satt i gång. Linnea hörde ingenting. Jag var jätte förvirrad. Jag slänger mig på Linnea, plockar upp hennes mobil från golvet och stänger av larmet. Linnea har fortfarande inte vaknat, trots att jag ligger på henne.
Sen  när Linnea hade vaknat skjutsade jag henne till Tågstationen för att sedan åka hem och krypa ned i sängen 1 timme till.
Skolan var väll precis som vanligt. Lika hopplös och lika tråkig.
Jag åkte hem, bytte om och åkte på träning med Linnea. Det var riktigt skönt, synd bara att passet är riktigt jävla fult och att det alltid är massa hottisar runt omkring en. Lite pinsamt, men jag börjar bli van med pinsama situationer vid det här laget.
Efter träning handlade jag och Linnea mat på ica ( eller chips), började att vandra mot bilen.
HA! Då hände det som bara händer mig. Jupp jupp. Det hade kunnat vara värre, eller?

Åkte hem, tog en tröstpinne och käkade massor av god mat. Skrev ut kort från datorn, och kikade på Grey's! En riktigt mysig kväll.

Nu har jag världens chilligaste morgon. Jag älskar den.

Söndag i proffer

Och denna värdelösa helg börjar att gå mot sitt slut. Och vad har jag uträttat? Och det var just ingenting.

men jag lyckades starta ett blogginlägg med 3 meningar som började på Och. Vilken bedrift.

Wow. Den här dagen började med att jag övergav linnea när hon sov. Tur att det var Linnea, hon blev inte alls arg, utan hon blev glad att jag lät henne sova. Jag lär mig tydligen inte av mina misstag. Det finns folk som fortfarande är arga för att jag smiter iväg när de sover. Men det är faktiskt en god gärning tycker jag.
Jag kollade på lite tv, käkade frulle och fokuserade nästan inte kanske på svenskan.
Ni kanske förstår - Svenska nationellt muntligt imorgon.
Sen så kom Linnea över och vi kikade på mer tv, för att sedan bege oss hem till Frykholm och titta på mer tv och hängde. Det var trevligt. Och nu sitter jag här och skjuter på att träna på svenskan. Men snart så..


Proffer i P

Men det var bara en parantes.)

Jag var en gång i tiden väldigt rolig. Det insåg jag nu när jag satt och läste mina gamla dagboksinlägg på lunarstorm. Jag kunde få minste lilla bagatell att låta rolig. Undra vart den förmågan tog vägen? Försvann det samtidigt som jag fyllde 18 och blev myndig? Eller försvann den redan när jag startade den här bloggen som jag känner mig tvungen att vara rolig i. Tyvärr misslyckas jag för det mesta med att vara rolig. Den enda som sympati skrattar åt mina små tragiska försök till att skriva något roligt är Linnea.
Utan Linnea hade den här bloggen varit aningens betydelselös.

Så jag tänkte att nu ska jag kopiera in lite goda minnen från den gamla goda tiden.

Måndag 14 november 2005
Emma var bra på gåtor.
" vad är det som går upp men aldrig ned igen"
Emma utbruster glatt: En Tjockis!

Ons 19 okt 2005 18:30
När gurra åkte började alla killar att bete sig lite femenimt tror jag,
kanske vill dom ersätta den enda riktigt kvinnliga personen i Falun, eller så var det gurra som spred sin manlighet till alla killar i stan? Tro vad ni vill, men jag tror på det första. För övrigt så har Danne erkänt att Top Model är roligt. Och Johan blev jätte glad när Maja sa att dom kunde kolla på Top Model ikväll.

jag säger som emma.
Tis 11 okt 2005 19:44
gulliver suger pung, toaletten om 5 min?


Ons 8 feb 18:09
Igår så var jag i Trysil, Vi har en trio på tre personer, Egentligen hade vi tänkt vara fyra, men Lotta skulle träffa sin norksa kompis ( för dom som inte vet har lotta ett kontaktnät över hela jorden). Dagen var fylld med sol, fula danskar, flirtande norskar och mycket snö. Fast mest av allt var vi där för att åka snowboard.
Några nämnvärda händelser:

- Två norska killar raggar på mig och Linnea när vi ska ta liften, eftersom Linnea inte kan norska och jag har pojkvän så ignorerade vi dom totalt. När vi hade åkt lift en stund så såg vi Gyllner, Vi vinkade glatt till han och han vinkade nästan lika glatt tillbaka. Norskarna blir jätte sårade för att Gyllner var tillsammans med både mig och Linnea och dom fick inte nån, Och skriker ut bestört: VAd har du som inte vi har?!?!

- Eftersom jag och Linnea är lite fort korta för Maja så föredrog maja att åka ankarlift själv. Så maja åker först och jag och linnea kommer efter. När Maja har hoppat av liftenm åker det fram en Dansk och ställer sig precis där man ska släppa liften. Han pillar typ med sina glasögon. Och där kommer jag och Linnea, inget ont anande. Slutsats: Dansken fick ankarliften i huvudet och stog endå kvar där. Han var nog dum i huvudet.

- Efter att ha släppt liften i skallen på dansken så glider vi vidare. Vi står och kollar ned för backen och plötsligt kommer en 14årig tjej och kör in i Maja. Hon kollar på maja och rodnar, klämmer fram lite fnitter och åker sedan vidare.
Slutsats: Den danska flickan försökte ragga på maja.

Bortsett från det så hoppades det en del, och lite glidande. På bussresan hade vi två par i närheten ( nämner inga namn). Dom sa Älskling till varandra precis hela vägen och hela tiden. Älsking, Älskling, Älskling, Älskling, Älskling, Älskling. Ja, ni förstår ungefär hur det lät.

En liten parantes här ( " Älsking, Älskling, Älskling, Älskling, Älskling, Älskling." Ger fortfarande mig och Maja mardrömmar. Vi pratar om det varenda gång vi ska åka buss med skolan.)

Ons 1 feb 2006 16:23

Nu tror säkert alla att det handlar om att se sexig ut i bikini inför klasskompisarna, men det gör dte inte. Det handlar om att inte behöva skämmas för sin kropp. Jag, Emma och Maja har faktiskt diskuterat dte här. Om det är 26 killar i ett rum, sen kommer 3 tjejer in, och tar av sig sina handdukar. Då kommer alla att kolla. Dom kollar inte in oss för att vi är så snygga som vi är

( vi är faktiskt dom 3 snyggaste tjejerna i klassen, och för en gångs skull är jag 100 % säker på att jag talar sanning),

dom kommer att kolla på oss för att det är en reflex som dom här, en inbygd modersinstink, kanske utan moder.
Självklart kom Jag, Emma och Maja på världens bästa lösning; Vi kastar av oss handdukarna samtidigt, då har dom 3 stycken att kolla på, på en gång. Eftersom det inte går att göra det kommer dom inte kunna fokusera blicken, och innan dom har hunnit kolla på någon av oss är vi nere i vattnet. Fast Maja har gått och blivit magsjuk.
Så nu sket sig den planen. Jag ett nytt bekymmer;
Mina bikinitrosor är lite stora, så om jag dyke ri vattnet fort, kommer jag antaligen att tappa dom.


Nu får det vara slut på nostaglitrippen här. Den skulle vara rolig, men när jag slog mig ned och började leta efter roligainlägg, så var de kanske inte så roliga trots allt. Så en slutsats jag kan dra är att jag har aldrig skrivit riktigt roligt, och kommer aldrig göra det heller. Take it or leave it.


Fredag & Lördag

Igår var det till att behöva gå upp tidigt - 05.30.
Jävlar i min låda vad trött jag var. Men det var bara att pallra sig upp.
Lucy och Kim kom hit, sen tog vi bilen till skolan för att sedan sätta oss i en buss.
Vi skulle på studentmässa i Sthlm. Kul trodde vi, men nej.
När vi kom fram hade vi 5 timmar på oss att yra runt i B hallen och titta på olika skolor.
Det fanns även olika seminarier man kunde besöka, vilket inte var så frestande eftersom jag inte har en aning om vad jag vill göra med mitt liv. 5 timmar, drygt. Men vi köpte mat och satt och snackade 1 timme.
Men det var värt att man hann samla på sig lite fina bläckpennor som man kan ha i skåpet.
När vi hade fördrivit tiden så att klockan var 14.30 kunde vi börja leta efter bussen ( vilket tog sin lilla tid). Vi hittade den och slog oss ned på 2 säten var. Dock inte platserna som vi hade på ditvägen. När jag precis ska sätta mig kommer de fram en kille och säger - Tänker du ta min plats?
Jag svarar - Ja det tänker jag ( jag trodde självklart inte att han var seriös)
Jag sätter mig och srpider ut mina grejer över sätena, och när jag kollar till höger står killen kvar och stirrar på mig. Vid den tidpunkten inser jag att han inte skojade. Så lite halvt förvirrad plockar jag ihop mina grejer och säger, Nähäää så sätter jag väll mig här då.
Det jag egentligen borde ha sagt var: Står ditt namn här kanske? Javisst, det står ju Loser här, förlåt. Jag ska flytta på mig.
Men i förvirringen över att han var seriös så fick jag inte fram dom små orden.
resan hem var smärtsam för rumpan. Men efter några timmar så lyckades vi komma till det regninga falun.  Linnea gjorde ett nytt försök med sitt klibbris, blev lite överkokat igår med. Kycklingen blev lite friterad men det smakade fortfarande bra.
Vid 22.00 tiden så begav jag mig hemmåt för att se klart på Filmen - Love actually.
Den är så bra.


Idag fick jag sova länge i min schöna säng. Ända till klockan 11. Då fick jag lov att börja röra på mig, för jag hade lovat Malin att ta med henne till Kupolen för hon ville se på Martin Stenmark. Vi åkte dit, var där i god tid, men eftersom alla andra i dalarna oxå ville se på martin såg tog det sin tid att hitta en parkering - 30 min. Jag svor över alla bilar tills vi hittade en plats. Sen var det bara att skynda sig in för att kika på Martin, 2 låtar han vi se. När vi hade tröttnat på att kika på martin åkte vi till Max för att äta.
ÄNTLIGEN! Så som jag har längtat efter riktig skräpmat.
Jag har även hunnit med att stå och smälla iLinneas dör roch ropat Nicki, Nicki I hopp om att kissen ville komma in. Men det ville hon inte. Men det var en god gärning av mig.

Kvällens lätt coolaste Outfit

Japp, jag och Linnea hade hunnit vara ifrån varandra i hela 1 timme. Sen ringde Mobilen.
Linnea ville låna min laddare så att det var bara att gå ut med den. Så där gick vi, från ett varsitt hus med telefonerna i högsta hugg, talandes med varandra i den snyggaste outfiten man kan tänkte sig.
Malin: Rosa korta korta pyamasshorts + Linne & Mina skateskor
Linnea: Skor, raggsockor, inga byxor och tröjja. Utan på det hade hon sin långa kappa. sexy haha.

En ökad coolhetsfaktor

Ja, eftersom jag och Linnea var lite smådepp och insåg vilka töntar vi var så kände vi att vi behövde göra något drastiskt. Eller så var det inte. Men det drastiska vi gjorde var att åka till Curb för att kolla på coola kepsar. Linnea behövde en till hennes backpacker resa.
Hittade en skit snygg Pimp-keps som vi ville ha. Men eftersom mitt huvud är jätte litet så fick bara Linnea köpa den riktiga Pimp-kepsen. Jag fick nöjja mig med en annan keps, som var pimp, men dock inte lika.
Men den var betydligt vänligare mot min ekonomi än vad Linneas var mot hennes.

När vi hade pungat ut med pengarna på våra mycket efterlängtade kepsar ( fråga bara maja om hur mycket jag har tjatat om att jag vill ha en keps) tog vi bilen hem. Vi påbörjade Pizza bakning ( självklart med våra kepsar på huvudet). Men eftersom vi inte hade någon jäst så fick det bli Hip Hop Mackor och Hip Hop Juice till Kvällsmat. Det var Cleant.

Nu ligger Linnea och sover, tro det eller ej, men hon har faktiskt tagit av sig sin kepa. Jag kan inte sova. Tur att vi har veckans mest värdelösa lektion imorgon bitti så att jag kan sova ut lite då :) Sen tar jag mitt pick och pack ( inklusiv min fågel Nisse) och flyttar till Linnea sådär över natten.

Jag klarar mig själv?

En sämre morgon än den här får man nog leta efter. Den här morgonen var verkligen inte rolig.

Det hela började med att väckarklockna ringde ( bara det säger väll allt ?!). När jag stängt av mobilen så upptäcker jag att det forsar ut blod från min näsa. Bra Malin, du har sovit så lite den senaste tiden så att du börjar blöda näsblod. När jag hade fixat rent mina kuddar och stoppat blodet gick jag ned i duschen.
När jag står och muttar bittert i duschen med blodsmak i munnen känner jag att min underkäke är öm. Nästan så att man inte känner av den. Men jätte bra Malin, du går runt och oroar dig och stressar dig över något så att du måste gnissla tänder i sömnen. När man inser att ens tillstånd inte är vad det borde känns det inte så bra. Fick ned en fjärdedels macka till frukost. Åt lite av Youghurten som hade blivit för gammal, hade för gammal mjölk i kaffe och läste falukuriren som inte innehöll något spännnade.
 Gick in i badrummet för att fixa iordning mig till skolan.

När jag står och borstar håret upptcäker jag att det är något mörkt ovanför mitt huvud.
Jag kikar uppåt och ser den största getingen jag någonsin har sett.
Följande sekunder hörde man min röst skrika högt. MAMMA! MAMMA! MAMMA! Det tog en stund för mig att inse varför min beskyddare inte  kom springande. Nej juste, hon är på andra sidan jordklotet och har varmt och fint väder och behöver inte bekymra sig över att hennes dotter kan bli angripen av världens största geting sådär på morgonen.  När mamma inte kom, så sprang jag ut ur badrummet och började grina.
Så där stod jag och grinde och försökte komma på vad jag skulle göra.
Vid den tiden hade Maja hunnit vakna, hon kände nog på sig att hennes kära mallebralle var i fara. Hon ringer mig och en Malin i Chock svarar. Maja säger hur lugnt som helst att jag ska döda getingen.
Jag förklarar att jag inte kan de, Maja blir bekymmrad och frågar " Är du allergisk mot getingar?"
Vilket jag inte var, men förklarade för henne lite halv hysteriskt att dom säkerligen kan göra ont.
Maja suckar lite och frågar när bussen går. Jag svarar snällt för att sedan börja fundera på vad jag ska göra med getingen.  Jag hade mina alternativ.

- Ringa min pojkvän ( Fungerade inte då jag inte har någon pojkvän)

- Ringa någon anna som kunde ta hand om getingen ( Vem vill komma hemtill mig 07.45 för att mörda en geting?)

- Tejpa igen badrummsdörren och inte använda badrummet tills Mamma och Pappa kommer hem ( 2 månader utan smink och deo?)

- Tejpa igen badrummsdörren och hämta mormor efter skolan så att hon kunde döda getingen åt mig. Mormor kan det där med att döda getingar ( Då lär jag åka och hämta henne och jag kommer garanterat bli utskrattad, och folk kommer prata om det på mitt bröllopp).

- Tejpa igen dörren och ta hand om getingen när jag kommer hem fårn skolan ( Skulle fungera, men vid det laget insåg jag att jag verkligen behövde min deo)

- Springa till våran halvt hysteriska granne, han som alltid skottar gården först av alla. ( Nej nej nej, vad pinsamt)

- Smyga in på toaletten och öppna fönstret och sedan slå ut getingen med en tidning. ( Fungerar fint.)

Ja! Där hade jag min lösning, nu var frågan ; Hur ska jag ta mig in i badrummet och lyckas öppna fönstret utan att bli stucken av getingen? Jag satt mig på huk, med tårarna rinnande ned för mina kinder ( väldigt dramatiskt här mina vänner). Ser att getingen är på andra sidan badrummet, springer  in och drar av ena haken för fönstret. Getintgen kommer mot mig och jag skriker och springer ut. Sätter mig på vakt och inser att jag kommer missa bussen om jag fortsätter såhär.
Återgår till mina tejptankar ( tejpen är viktig så att inte getingen kommer ut från badrummet och gömmer sig i min säng eller något hemskt). Men, nu var fönstret nästan öppet, så jag fick lov att ta mig in och stänga det. Med tidningen i högsta hugg smyger jag in i badrumet och ser att getingen sitter på väggen ovanför badkaret. Jag stänger fönstret, tar min deo ( nu är jag nära badkaret ska ni veta). getingen sitter fortfarande kvar, och jag hör Maja's självsäkra röst " Men döda den då". Jag slog till håret, stod och skrek. Sen insåg jag att den var död. Jag började skaka av lättnad och kunde kila till bussen.

Lite smått skärrad kom jag till skolan och Maja kramade om mig. Sen var det bra.
Med andra ord har jag nog börjat att bli vuxen, för ett år sen kan jag lova er att jag hade tejpat igen dörren och väntat på att mamma och Pappa skulle komma hem. Yeah!


Jag har mera bilder nu, så här är några från i Lördags.
slirar
Jag är ute och halkar
Stefan, nea & Jag
Stefan, Linnea & Jag ( varför skulle dom få vara gulliga utan mig?)
ja o nea
Jag och Linnea ( Jag är dock lite frånvarandra)

lite bilder...

Lyckats få in lite nya kort på datorn :)

 Jag och Linnea på Lasse W
 Linnea, jag och Emma när vi åkte till Korsån och käkade tacos med HOT krydda.
 Linnea & Jag påväg till Pallan
 Jag och Linnea på Lasse W
 Och kortet jag har lovat er, jag som rödhårig. NICE!

en superb lördag!

wow. Igår hade jag den roligaste dagen på hur länge som helst!
Började dagen med en god frukost hemma hos Linnea för att sedan bege oss ned på staden.
Linnea storhandlade, Stay up's till kvällen till ära, hårnålar, oxå till kvällens ära. Sen så blev det 3 stycken tröjjor. Satt oss på bussen, bara för att insé att linnea hade ju glömt kameran.
Kom till Källvika, lämnade lite påsar, ringde Pernilla för tat höra så att Linnea kunde äta maten ( Lite jobbigt om hon hade ätit något som gjorde att hon fick lov att hänga på toaletten hela kvällen). Sen tog vi bilen tillbaka till Knoppen för att hämta kameran och lite sladdar.
Eftersom vi är dom två största tidsoptimisterna på denna planet så tog vi det lugnt, brände ut kort, kollade på kort, Duschade och segade oss som fan. Helt plötsligt insåg vi att tiden började att rinna iväg, så vi stressade som fan. Han inte ta några kort när vi var som snyggast ( alla vet att man är som snyggast precis när man ska lämna hemmet)... Åkte till Linnea för att hämta alkoholen. Linnea satt och flashade med sin Glittercider, mamma blev måttligt imponerad. Åkte mot sågmyra.
Och vi får kvällens första guldhändelse:

Mamma bakom ratten, jag bredvid, Linnea i Baksätet. När vi kommer till Sågmyra började vi genast att spana efter Herrgården. Efter mycket om och men skymtar vi lite marshaller, åker frammåt och ser herrgården. Finns 2 stora stenpelare med en öppen grind. Alla tittar lite konstigt mot grinden och ser den höga snövallen, men vi skymtar öven en bil framför herrgården. Linnea säger lite försiktit - Vi kanske ska gå härifrån?
Mamma - Nej då! Vi har volvo det ska nog gå bra.
Hon backar, tar sats och gasar över den höga snövallen, och hålle rpå att köra in i stenpelaren. Men hon missade den som tur va. haha, Sen så såg vi att det fanns en upplogad väg från vänster. Men vad gjorde dte, det gick ju bra endå.

Kom in i Herrgården, snackade med värdinnorna lite, drack välkomsdrink. Kände sig lite bortkommen, men sen så började folket ramla in en efter en. Stog ute vid rökrutan och hängde.
Dan - Hej, Dan
Malin - Hej, Malin.
Dan - Hej
Malin - Hej vi har träffats förut
Dan - Neej har vi?
Malin - Jaa, jag har varit hemma hos er, Vi skulle fixa med någoit växthus
Dan - haha va?
Malin - aaah, men du känner nog inte igen mig, för då hade jag Blondt, fett hår och hade skitfula kläder för att jag hade åkt snowboard hela dagen.
Dan - Jahaaa är det du.
Shyssta klubben haha.
Resten av kvällen fylldes med God mat, Aqua Tini och Tetra ( terta i vänster hand, stort ölglas i höger), massor av skratta och väldigt speciella toalett besök. Jag har nog aldrig haft stått i en så rolig toalett kö någon gång, ibland kändes det som om hela festen var vid toaletten. Inte så kosntigt för att när man dricker mycket blir man ofta pissnödig. Och alkohol var ingen bristvara om man säger så.
Jag had dock lite bekymmer med min koordinationsförmåga som jag brukar ha när jag är full.
Glaset i höger hand flyttades till vänster så att jag skulle lyckas ta upp mitt tetra från golvet, Med glas i höger hand, och terta i väntser ska jag ta upp min väska.
Smart som jag är, Jaa vi tar upp väskan med vänster hand, vänder glaste upp och ner, märker ingenting föräns Ola börjar skrika lite på mig. Tyvärr så hade jag hält ut allt mitt vin över Ola's ben.
Men det är sånt där som händer på fest, och han blev inte alls arg på mig.

Det blev en hel del dans, och jag försökte glänsa med mitt buggtrick där, men jag tror inte at folk blev så imponerade trots allt *-) När kvällen började gå mot sitt slut så åkte vi till Bjurs i värsta softa bilen, en van med en skön soffa. Ur högtalarna dunkade Bloddhound gang, och jag och Linne asjöng högt som vi alltid gör när vi hör bloddhound gang. Linnea satt och skulle vara snäll mot dan och bjuda han på dricka, men det gick inte så bra, eftersom jag har blivit som en svamp, så varje gång glaset passerade mig så sträckte jag snabbt ut handen innan Dan han med att ta det, och sen så blev det slut.

När vi kom fram till Bjurs så insåg vi att vi behövde lite spirt. Sagt och gjor. Stefan hade ett litet lager hemma. Vi begav oss ut i den kyliga och hala natten. Konsgti att man kan ha så roligt med alkohol i kroppen och halt väglag. Jag måste då säga att turen från Ola till Stefan var nog det roligaste på hela kvällen haha.
När vi går där, alla 4a på rad, så gör Stefan världens vurpa, rätt ned på ryggen. Alla står och asgarvar, Dan skrattar mest av alla, och så fort stefan har rest sig för Dan värsta vupan, linnea skrattade så att hon knappt kunde andas, och när Dan har kommit upp på benen igen flyger stefa ned på rygg en gång till. Jävlar vad roligt vi hade.  Jag och Stefan bytte skor av någon anledning ( jag var jätte sexig kan jag lova er - Finkappa och allmänt snygg, och sen världens strösta lackskor på fötterna) Stefar var minst lika sexig i mina små vita ballerina skor. Stöveltterna hade jag som tur var lämnat kvar hos ola.
Många snygga kort blev tagna, kommer lägga upp dom så fort vi har fått in dom på datorn.

Gick tillbaka till Ola, och fick en fin idé: Emma har körkort, och jag vill helst inte åka nattbuss.
Stackars Emma får då ett fint samtal klockan 3 på morgonen av en full Malin. Efter mycket om och men så har stackars Emma blivit tillräckligt vaken så hon kommer och hämtar oss fulla ungdommar.
Jag sitter där och babblar på hela resan till falun, Emma måste ha tyckt att jag var jätte dryg.
Sen satt jag och sjöng på The knife, skavllare osv. Men tillsist kom vi hem till Falun och man kunde somna in. Det var skönt.

HipHop Tomas

Kom hem från Öppet hus för ett tag sen.
Jag och Maja ansåg att vi kunde ställa upp.
Våra annsikten passar faktiskt utåt haha.
Jag och Maja hade hand om ett litet fysik expriment som vi tvingade på några människor att göra. Dom såg iaf ut att tycka det var lite roligt. Maja sprang runt och gjorde goda gjärningar. Det är hennes nya intresse, göra andra människor glada. Gulligt.
Våran fysiklärare hade satt upp en stor skärm där han visade roliga bilder.
Koncentrerad stog det på en mycket koncentrerad karl's huvud. Jag och Maja skrattade lika glatt varje gång den bilden kom fram. Även en fin bild då killarna hurrar över att domn har lyckats med ett exprement, själv sitter man och surar i bakgrunden och förstår ingenting om hur jag ska gå till väga.
Fint kort på vårat Volleybollag, jätte snyggt!
Till bilderna kunde man höra Fred Durst ljuva stämma - My generation haha. Vilket det andra lärarna kallade för hiphop. Hiphop tomas som sagt.
Efter vi hade varit där i några timmar så begav vi oss hemmåt, Maja kunde verkligen inte missa Bonde söker fru! Så det var bara att bege sig hemmåt :) Nu ska jag göra samhällskunskapsläxan, yes yes!

Anybody out there?

Anybody out there?Äntligen har den kommit :)
En fin & trevlig överaskning som låg och väntade på mig i brevlådan idag när jag kom hem från skolan.

Titta först, skriva sen.

haha. Malin i ett nötskal
Letar runt efter mobilen och försöker ringa Linnea Balkåsen. Det gick ikke så bra eftersom jag kom fram till telefonsvararen. Sen ser jag att hon är inne på msn.

mallebralle - http://mmmalin.blogg.se säger:

pratar du i telefonen?

Balkåsen säger:

hej nej de tror jag inte.. vänta

mallebralle - http://mmmalin.blogg.se säger:

men, jag kom inte fram till din mobil

Balkåsen säger:

gör du inte? men den är på iaf

Jag försöker att ringa igen, men kommer fortfarande inte fram. Då inser jag att jag sitter och skriver med Fredrik haha. Väldigt typiskt mig!

Idag är jag bra mycket gladare. Livet leker nästan med mig. Eller det var väll en viss pöverdrift. Men vi provade studentmössorna idag. Och det var trevligt. Studenten känns ett steg närmre nu. Jag gillar det!


Silent shout
Ja, de flesta som känner mig vet att jag hatar att ha fel. Jag trodde att livet hade fått en positiv kurva igen. Men inte. Att vakna upp imorrse och inse hur verkligenheten ser ut var som att få en battong mot vaderna så att man ramlade pladask ned på rygg på isen. Det gör ont, om man inte har en tjock jacka på sig.
Jag hade dock den tjocka jackan på mig lite senare när jag gick till bussen för att inte ordagrant halka. Men när jag vaknade saknade jag faktiskt min tjocka jacka, eller några kläder på överkroppen över huvudtaget. Så tro mig. Det blev ett hårt fall.
men jag är 18 år, har upplevt många hårda fall, och har lärt mig att det kan ibland behövs två, tre fall innan man kanske inser att man försöker på fel sätt. Istället kan man krypa sig framåt, be om hjälp och äntligen få som man vill. Sen kan man kravla sig vidare för att äntligen lyckas stå på sina egna ben. Tro mig, jag vet vad jag pratar om ( bara att kika tillbaka på det jag skrev i februari " Palatset i raggsockor" ).
Jag är inte så depp som jag kanske låter. Jag gillar nog bara inte måndagar.

back to reality

Nu har den här helgen passerat (tyvärr) och det är söndag igen. Sista dagen på lovet. Depprimerande, ja faktiskt. Men som tur är har jag haft en bra helg. I fredags så städade jag hela huset ( duktigt), jag gick på stan och köpte present till Lena P.h, Myran, Phalmen ( kärt barn har många namn som sagt). Jag inhandlade ett vitt basic linne. bra moget köp av mig. Åkte hem, chillade runt.
När mörkret hade lagt sig så drog jag på mig militärbyxor och keps, traskade till bussen. Trodde att jag skulle ta mig obemärkt hem till Maja, men Ikke! Först kommer Martin och Anders, som tur var är dom kloka killar och förstod att jag skulle på maskerad. När jag kliver på bussen sitter det kanske 10 stycken 15 åriga killar, som stirrar väldigt konstigt på mig. Det kändes hmm dumt.
Åker buss, och självklart kliver dte på 10 pers till som ska sittra konstigt på mig. Hallå Hallowen = Maskerad. Fast dom kollade säkert på mig för att jag var så sexig i min utstyrsel. Såklart.
Tog en rast hemma hos Linnea för att sedan gå hem till Maja. Maja hade väldigt mycket maskerad ångest. Johan med för den delen. Efter 2 timmar och ett flertal byten så var Maja färdig som basebollspelare ( grymt sexig) och johan som en snubbe från en skräckfilm. Eftersom jag är lite yngre än honom så kan han inte klandra mig för att jag inte kommer ihåg vad den figuren heter. Men bra blev det. Så vid 23.30 ramlade vi in hos jossan, och tyvärr hade hälften redan hunnit byta om till lite bekvämare kläder.
Trots att vi kom så sent så var det en lyckad fest. En trevlig tillställning.
Jag sov hemma hos Linnea B, väldigt snällt att jag fick ramla in full och störa henne. Låg och gnälde över min huvudvärk jag har dragits med hela veckan.

Vaknade upp på lördagen och kände - Fan vad jag mår bra!
Huvudvärken var borta, så jag satt mig upp och insåg att jag kanske inte alls mådde så bra.
Vi låg och drog oss i sängen för att senare ta oss ned på stan och kika på Rail jam. Roligare saker har jag sett, men vem kan motstå att spana på min heta halkbanekompis haha.
Träffade på frykholm så han ick hänga med oss. Mamma hämtade mig och jag fick åka hem och hjälpa henne. Undra egentlöigen hur mycket jag hjälpte, jag stog mest och käkade av alla goda saker hon ställde fram. men det var gott. Käkade middag med allt folk och skulle sen bege mig ut på fest.
Satt mig i bilen och fick inte i backen, så där satt jag en stund ( ca 5 min) och försökte och försökte, tills jag kom på att jag kanske skulle köra fram lite. Fint! Att jag inte tänkte på det lite tidigare, för då gick det hur bra som helst. Åkte iväg, insåg att jag skulle bli sen, så jag skulle ringa Tammy. Mobilen låg självklart hemma i sängen. Det var bara att vända och inse när jag väll var hemma att jag skulle vara vid Willy's just den tiden. Skyndade iväg, fungerade bättre med backen denna gång och jag kom till Willyäs lite sent kanske hrrm.

Traskade iväg till festen som var en trevlig tillställning. Skvallrade lite med Tammt och snackade trevliga minnen.  Hela lägenheten luktade vattenpipa. Äppeltobak yes! haha. Jag var allergisk och sitter och nyser. Säger en fin kommentar till Tammy; Alltså, det känns som om det finns en katt härinne.
Javisst, dom hade en katt haha. Så det kanske inte var öppeldimmorna som orskade mina nysningar.
När klockan närmade sig 23.30 så skjutsade jag in Tammy och Sonya till stan och åkte sen hem för att sova. Skönt!

Idag är det som sagt söndag och jag har ingen som helst aning om vad som väntar mig. Bara att hoppas på det bästa. En dusch ska jag iaf ta. Det kan behövas haha.

Två puckon och 3 glada backpackers!

Malin - FAN! Vi glömde stanna på en mataffär i Uppsala för att köpa Pucko!
Tammy - ååh vilka puckon vi är.

Humorn låg väll på topp idag. Jag hade bestämt mig för att vara Tammy's resesällskap när hon skulle skjutsa sin syster till Arlanda. Väglaget var inte det bästa, och inte heller spolargrejer. Så med en skitig ruta som vi inte såg något igenom så begav vi oss mot våran första destination - Uppsala.
Det var en väldigt trevlig biltur vi hade. Bra musik och äckliga döda djur på väggrenen som skatorna åt av. Kan det bli bättre? Efter många stopp ( för att tvätta av rutan på bilen) & en felkörning i Uppsala så kom vi till våran destination Statoil ( som tyvärr var helt fel statoil, men det visste inte vi då). Jag och Tammy hade varit nyttiga hela vägen till Uppsal & det fick räcka. Köpte lite godis och pucko. Vi tvättade av Mobilen och ringde grabbarna för att höra varför dom tog sån tid på sig. och det var då vi fick reda på att vi var på fel ställe. Miranda och jag gick in till disken för att fråga efter ett annat statoil.

Malin - Hej, vi undrar om det finns ett annat statoil här i närheten, fast med ett scandic hotell bredvid?
Statoil anställd kille - Det beror på vad ni ska göra där?
Malin ( lite ställd och fundersam) - Eeehhm, vi ska hämta upp några där.

Sen fick vi glatt vägvisningen. Undra egentligen vad den killen trodde? Han kanske trodde att hans Statoil inte var tillräckligt bra för oss. Stackare. Tur var väll det att jag berättade sanningen och inte sa att han hade dåligt sortiment eller att hans bensin luktade illa.
Vi åkte tillbaka samma väg som vi hade kommit ifrån. Plockade upp en väldigt nervös kille, och en bra mycket mindre nervös kille. Tog oss utan några större bekymmer till Arlanda. Hängde med gänget in och såg till så att dom lyckades checka in. Jag och Tammy stod och blängde ilsket på alla som skulle ut och resa. Varför måste vi gå i skolan och inte ha några pengar?
Eftersom parkering var så dyr så fick vi lov att säga hejdå.

Tammy överlät körningen till mig. Körde till Max i Uppsala och käkade mat.
Av någon konstig anledning så stirrade alla på oss. Tur att Tammy var med och kunde förklara - Men ååh det är för att vi är så snygga.
För snygg var exakt vad jag kände mig i mitt flottiga hår som var uppsatt som en knut mitt på huvudet á la Lilla my, och mina mjukisbyxor som jag får blöjrumpa i. Väldigt dålig kvalite på dom här mjukisarna, och sen så har dom skrivit Longer lasting på röven?! Varken byxorna eller röven är särskilt Longer lasting eftersom båda påverkas av tyngkraften.
Väl inne på max så hade vi djupa samtal. Det blev väll en del skratt oxå när det visade sig att Tammy går runt och skvätter vatten på snygga Handyman's.

Vi fortsatte våran sliriga bilfärd hem mot Falun. Av någon anledning så hamnade vi hela tiden bakom bilar som envisades att köra 70 när det var 90. men det är väll antaligen sådant man får leva med.
Vi lyssnade på mycket bra musik och blev nostalgiska.
Även fast jag inte har fått så mycket gjort idag, så har det varit en väldigt bra dag. En heldag med Tammy.
Jag önskar att det hade varit längre till Falun så vi hade kunnat åka lite mera bil med varandra, för det är de vi är bäst på.

När jag kom hem så skulle jag äntligen laga mina efterlängtade plättar. Min mamma gjorde bara plättar till mig 1 gång under min uppväxt. Jag kan säga er att jag börjar att förstå varför. Kunde ingen ha varnat mig för att plättar var ett oerhört pilligt jobb och det behövs mängder med tålamod till det?
men inte! Fast jag kan säga er att dom som jag inte brände blev faktiskt ganska så goda.
Om någon vill smaka har jag ca 0.5 kg över. Det är väll bara att säga till!

Who rotten em'

ja, nu känns det verkligen som om vintern har kommit på riktigt. Jag tror att det beror på minusgraderna och snön. Men man kan inte alltid vara säker. Den här dagen har erbjudit mig en lång och skön sovmorgon, snöskottning ( eller ska jag säga försöka skotta bort snö som har blivit till is?), fika på stan och lite häng i affärn med Linnea B. Jag är nöjd med tillvaron, men kvällen har gått lite för fort.
Jag har knopat ihop en skiva som jag är lite halvnöjd med. Helheten ser hör man först man åker bil med skivan, så det får visa sig imorgon. Imorgon ska nämligen Jag och Tammy skjutsa hennes syster till Arlanda, somliga har tur och deras resa fortsätter från arlanda till Thailand. För mig och Tammy som inte har lika mycket tur, slutar våran resa där och vi får åka hem igen.
Vi ska inte klaga. Vi får åka bil, och det är roligt. Vi gillar det.

RSS 2.0