Du är däckad

Jag har haft den värsta morgonen på länge. vaknade upp av att jag kände hur nattens kebabrulle hade tröttnat på att vara kvar i min mage och ville helst av allt kastas upp därifrån den kom. Jag var måttligt road.
Jag traskade till sämngen och oscar fick lov att börja hjälpa mig. Drack ett glas Oboy och somnade om lite mer. svettades som en jävla idiot, frös som en nakenhund i januari. Slutligen så spydde jag upp all den ljuvliga oboy jag hade druckit. Men oboy känns inte lika ljuvligt längre. Sen återgick jag till att vara en invalid. Jag kommer förmodligen fortsätta att vara en invalid. Jag kan inte äta, jag kan knappt röra mig (tro mig, det här blogginlägget är världens kraftansträgning), jag bara skakar för att jag är så hungrig och mina ögon är svullna. Yeah, jag är pepp för kvällen.
Nej kanske inte så värst.Jag har planer på att sätta mig i gaderoben och gömma mig för alla människor.
Jag kan ta på mig en tjocktröjja, och ha en hink framför mig. Sen kan jag sitta och skaka och spy så bäst som jag vill.
Jag kan vara ett skräck-exempel. Barn, ungdommar - såhär går det om man dricker alkohol när man har tagit pollenmedecin.

Uppsala

Jag är grymt peppad inför uppsala nu!

image83
Nice Team!

I don't care...

Den här dagen har varit så tråkig. Jag var i skolan. I DON'T CARE ANY MORE! var nog dages roligaste. Jympan var rolig. sen cyklade jag hem.Ganska så skönt med tanke på det sköna vädret. Sen när jag kom hem insåg jag hur trött jag var. Inte bara trött för att jag ville sova. Trött på det mesta. Trött på att vara ensam.
Sen fortsatte dagen lika dant ungefär. Så nu ska jag gå och sova ensam i min tomma säng. För jag är trött och ensam.

Imorgon ska jag iaf ta tåget till uppsala. Det kommer att bli King! Sen under söndagen så kommer det bara att ramla in folk för att förfesta inför Valborg. bra!

Platt mage och stark rygg

Beach 07 så att säga.
Me and Mami har nyss avslutat ett träningspass i vårat vardagsrum. Vi har en dvd som vi har fått från tidningen I form. Jag trodde att jag skulle känna i ryggen och magen, men jag känner bara i benen. Jaja, det är ju bra att det känns någonstans.

Idag så var Me and Mami på kupolen och shoppade. I vanliga fall brukar jag vara skit arg och vi brukar börja bråka. men idag gick det bra. Vi hittade en klänning snabbt på Gina Tricot, både Me and Mami såg på en gång att det var en Malin-klänning. Det var bara det att den påminner konstigt nog ganska så mycket om min Balklänning fast den är svart och den vita är vit. men men, om det är det jag gillar så är det de jag ska ha.
Jag hittade dom mest underbara skorna jag någonsin har sett. Eller, jag har ungefär samma känsla som när jag såg mina Roxy skor stå i hyllan på Team sportia för ca 2 år sedan. Jag är förälskad. Jag vill bara ha sommar nu, nu, NU så att jag och mina skor kan spatsera runt på Faluns gator. Vi kommer få så många trevliga utekvällar ihop.

image81
Ni är så snygga.

Och för er som var lite intresserade av en plats i våran hytt på studentkryssningen så kan jag berätta för er att det är försent. Linnea har sålt bort till biljett till Sm. Det kommer bli en fint gäng det där: Jag, Emma, Maja & Sm. hell yeah!

Hur vi planerar

Valborg väntar på oss runt hörnet och vi kommer vara ett glatt gäng på 9 personer som ska fira valborg tillsammans i uppsala: Oscar, Kalle, Jonis, Daniel, Malin, Tammy, Kajsa, Maja & Emma.
Det kommer dock bli lite bekymmer hur alla ska få plats i dubbelsängen - Daniel som ska sova med sin bror. Men finns det hjärterum så...
Jag och Tammy diskuterade kläder på telefonen. Vi har tänkte tillbaka på tidigare år då man har frysit ihjäl på valborg för att man har varit så naiv och tänkte att det är praktiskt taget maj och varmt ute. Jag och Tammy konstaterade då ganska snabbt att det som gäller på Valborg är: Vinterjacka, Långkalsonger, Halsduk och vantar.
Oscar har oxå sina funderingar på vad man ska ha för kläder på sig på valborg. Från hans sida låter det såhär: Shorts, Skjorta & Keps.
Hmm. Nu tycker Oscar att jag och Tammy är blåsa. Men när klockan har passerat midnatt och oscar står där och skakar för att han är så kall, så kommer jag skratta högt, mycket och länge åt honom.


Ps/Det finns fortfarande en plats i våran hytt på studentkryssningen/Ds

studentkryssningen

Någon som känner för att åka på studentkryssningen den 11-13 maj?
Dela hytt med 3 snygga och framförallt jätte roligt tjejer?

haha lite för mycket kontaktannons slut, men om någon faktiskt känner för att åka med på studentkryssningen så är det bara att höra av sig. För Jag, Emma & Maja har en plats över i våran hytt då Linnea P fick förhinder och Tammy inte hade råd att åka med. Det är bara att höra av sig =)

Puckobarn

Jag vaknade imorrse. Efter en timme så kom ett magknip krypandes. Det irreterade mig, men jag hade en fin lösning på problemet. Proviva. Det hjälper mot bakfylla så varför skulle det inte hjälpa mot magknip?
Jag tog lilla bilen upp till City Gross och började gå igenom hyllorna i jakt på min mag medecin. I min vänstra ögonvrå så skymtar jag en hylla fylld med Jucie. Jag går dit och ser över dess utbud. Då ser jag något som jag aldrig sett i Falun förut. Det som jag förknippar med Hultsfred & Uppsala. Pucko på tetra!
Jag kved ( ursäkta uttrycker som man ofta kopplar till erotiska noveller, men jag ordagrant kved till) till, ganska så högt faktiskt. Personalen som var i närheten vända sig om och kollade konstigt på mig när jag lite halvt skrattande tog 1 liter pucko och la på armen som en bebis. För en stund glömde jag bort mitt magknip och var allmänt lycklig.


image80
And I love it!

jag är tråkig

Det är inte varje Fredag man känner som jag gör just nu.
Livsglädjen ligger på noll. Jag vill inte göra någonting. Jag kommer bara sitta instängd idag med alla mina tankar och funderingar. Det är skrämmande att tänkaa för mycket.
Jag känner ungefär:Snälla skjut mig i skallen, någon! Ni vet sådär man brukar kämma när man vaknar upp efter en utekväll och man har gjort bort sig. Fast nu är det inte bara en utekväll man är bekymmrad över.
Alla dessa val man har gjort i livet. När jag tänker tillbaka har jag gjort så mycket dåliga val på senaste tiden. Nå så förfärligt dåliga val faktiskt. Jag önskar att man kunde vrida tillbaka tiden och att jag skulle hamna på den 2/11-06 ca klockan 21.00. För då var jag minsann glad. Sprang runt i huset som en idiot, ringde tammy och var så glad så att hon blev orolig och frågade vad som hade hänt för hon trodde att jag grinade. hmppfs. Så glad vill jag vara nu.
Men det kommer nog ta ett bra tag innan jag blir så glad igen. fast om vi låter det gå ca 6 månader så blir nog det bra. Nej fy tusan. Nu ska jag ha den tråkigaste fredagskvällen på några veckor. Jag saknar Linnea.

Du kommer alltid att finnas där.

Inte för ett verka negativ på något sätt och vis, men jag avskyr verkligen ärret jag har på hakan.
Det är fult, det väcker mig minnen som ännu kanske inte riktigt är redo att väckas.
Jag har inte stört mig på det där ärret föräns nu. Stog i provhytten och provade diverse klänningar som man kanske kan ha på sig när man tar studenten, och då ser jag min haka. Ärret bara lyser. Det lyser ut: Du är misslyckad.
Det där ärret kommer sitta kvar hela mitt liv och bara plåga mig. Hur kunde allt gå så snett?

Något som jag inte ställer mig negativt till är att jag fick tillbaka 2 religionsarbeten som jag har gjort. Mvg ( på det jag trodde att jag knappt skulle kunna skrapa mig till ett g på) och Mvg -. Jag är nöjd.
Efter skolan så hängde jag lite hemma hos majsan. Nu är jag jätte pepp på att fixa ett fotoalbum med alla festbilder =) yeahy!

Monsieur, I need to Poo!

Idag skulle jag och Tammy ned på stan för att prova bikinis. Den store anledningen till den dagsplanen var vårat kvällssamtal igår kväll/natt. Vi började att samtala om djupa saker som hur vi mådde, tyckte, tänkte och kände. Men någonstans under samtalet så blev det en vänding och vi började diskutera tammy's nya bikinitrosor.
Till en början var hon mycket nöjd. Sen så nämnde hon att dom hade ett fult skärp, men vad gör det när det är hippsters och dom täcker rumpan. När hon ska kika närmare på sin rumpa inser hon till sin stora förfäran att hon är dum i huvudet och att trosorna hänger i rumpan. Jag tyckte att det var hysteriskt roligt.
Tammy fortsatte att tjata om att hur dum i huvudet hon var som hade slängt 100 kronor i sjön.
Jag ville däremot själv slänga 100 kronor i sjön och köpa ett par bikinitrosor som hänger i rumpan. Då hade vi kunnat fäst en varsin lapp på ryggen och skrivit: Monsieur, I need to poo. ( som pudeln säger i filmen: vad kvinnor vill ha). Sen ska vi självklart ha en liten pil ned mot våra rumpor. Hysteriskt roligt. Eller så var jag bara övertrött. så då la vi på.

den här dagen började jag och Maja med att spela betapet nästan hela samhällskunskapslektionen. När det var 40 min kvar så tog vi oss en välbehövlig rast. Kaffe och chill i kafeterian. Sen så gav vi upp det och vi började ägna oss åt matte. Det var faktiskt inte så roligt, men vi jobbade på så gott vi kunde. Jag smet ifrån lektionen 10 min tidigare bara så att jag och Emma skulle hinna i god tid till Jympan så att vi kunde få börja att redovisa vårat pass då vi inte hade gjort stretchingen.
Fast tyvärr så fick inte vi börja. Men det gick hur bra som helst för oss. Det första passet var inte så jätte jobbigt så vi hade inte direkt tagit ut oss helt. Vi genomförde vårat pass som var mycket bra. Våran lärare var mycket imponerad av oss. Vi fixade även stretchingen så jävla bra. När låten var slut hade vi precis blivit klara. Wow.
Jag var riktigt imponerad av oss själva.

Nu sitter jag här hemma och är lite sällskapssjuk och tittar på Du är vad du äter. Jag är en kebabrulle för det åt jag nyss. Det var gott.

Dubbelmoral

Var nyss och hade genrep för mitt och Emmas jympa-pass som vi ska redovisa imorgon.
Tammy var med och var våran försökskanin. Hon var väldigt bra på det, eller så var det jag och Emma som hade gjort ett jävligt bra pass.
Tammys utlåtande var: Det här passet var mycket roligare än dom på friskis!
Låter bra, låter bra, låter mycket bra.

ha! Nu hör jag ett bilalarm, fan var jag saknar bryssel när jag hör bilalarm. Bilalarm hör lixom till större städer på något vis...

För övrigt har den här dagen varit mycket konstig. Började kasst, fortsatte kasst, fick sig en hög positiv kurva á la Sin(x), 0<X< Pi. Sen så fortsatte det lite nedåt. Uppåt och sen nedåt. Nu känner jag mest att vi kan ju lägga hela skulden på mig. Japp, lägg skulden på mig. Vi alla vet att jag förtjänar det.

Jag vill bara spy!

Dubbelmoral javisst!

Var nyss och hade genrep för mitt och Emmas jympa-pass som vi ska redovisa imorgon.
Tammy var med och var våran försökskanin. Hon var väldigt bra på det, eller så var det jag och Emma som hade gjort ett jävligt bra pass.
Tammys utlåtande var: Det här passet var mycket roligare än dom på friskis!
Låter bra, låter bra, låter mycket bra.

ha! Nu hör jag ett bilalarm, fan var jag saknar bryssel när jag hör bilalarm. Bilalarm hör lixom till större städer på något vis...

För övrigt har den här dagen varit mycket konstig. Började kasst, fortsatte kasst, fick sig en hög positiv kurva á la Sin(x), 0<X< Pi. Sen så fortsatte det lite nedåt. Uppåt och sen nedåt. Nu känner jag mest att vi kan ju lägga hela skulden på mig. Japp, lägg skulden på mig. Vi alla vet att jag förtjänar det.

Jag vill bara spy!


Just för att vi är så bra

image75image77
Och vi är faktiskt väldigt söta tillsammans
image78


Vart ska du mitt lilla puckobarn?

Jo jag ska ta min boll och gå till fotbollsplan.

Jag har varit sugen på att spela fotboll hela dagen. Det är inte alls likt mig. Jag vet att det inte är likt mig och tydligen så verkar alla som känner mig veta att det inte är likt mig: VA?! Vill du spela fotboll? har du ramlat och slagit dig? Vad är det som är fel?
Det kanske är kul att sparka lite boll... lite vårkänsla sådär...

När jag hade tröttnat på skolan så åkte jag och Maja hem till Maja för att sitta i solen och dricka kaffe och blotta våra näsintill bara överkroppar. Det är inte längre så att man bländas av våran bleka hud. Det känns väldigt bra.
När vi hade tröttnat på solen, då vi inte hade några killar att spana på samtidigt så drog vi tillbaka till skolan för att underhålla oss med lite matematikE. Men det var inte så kul, så då drog vi hem. På skillda vägar.

Sommarjobbet har nu löst sig. Det blir till å jobba på Ericsson. Känns himla bra alltså.
Jag kan bara ta på mig skorna på morgonen och traska dit i nattlinne om jag känner för det.
Nära och bra. Precis som jag vill ha.

nej nu ska jag ta min boll och gå till fotbollsplan för jag är ett puckobarn
PS/ Det är överviktiga killar som brottas på Eurosport med stringisar. Det kallas visst Sumobrottning. Det är äckligt. /DS

Let's doggy

Jag hittade ingen Handyman igår. Det sög.
Förfesten hemma hos Erika var en riktig höjdare. Det blev en riktig tjejfest med 3 undantag. Men dom 3 undantagen sa inte så mycket. I och för sig så hade dom nog inte så mycket att komma med när vi kom in på dildodiskussioner och sådant. Erika hade en sanning och konsekvens kortlek. Tammy och Emma tog en varsin konsekvens. Det slutade med att jag blev mest utsatt då jag fick sprit på magen som Tammy sedan slickade upp. Emma skulle jucka mot mig som en hund som fick orgasm.  En väldigt trevlig syn kan jag lova er.
Men när klokcan närmade sig 23.00 så traskade vi glada i hågen ned på slitage. I början hade vi riktigt roligt. Men sen så tappade jag bort min lapp och jag var bara allmänt bitter på grund av bristen av snygga handyman's i handyman byxor. Efter mycket, mycket och åter igen, mycket om och men så fick jag min väska och jacka. Jag kunde ringa min mamma och sen så hämtade hon mig.
Sen så slog jag mig ned vid datorn och skrev fula saker på msn. Mycket fula som jag inte ens vill gå in på.


Vaknade upp och babblade lite med Tammy, som även hon hade vaknat. Jag svor lite och var lite hatisk. Sen så började jag att leva. Emma hade önsketänkande om att jag skulle skjuta henne i skallen. Jag orkade mest inte bara med det... så jag roade mig med att kika på tv och ta det lilla lugna i sängen.
Tänkte över mitt liv lite. Som Tammy sa igår, det har ju blivit lite mycket på senaste tiden.
Dags att vända tillbaka tillvaron till det vanliga.

Dagen fortskred och jag trampade vidare till Arenan för att möta upp med emma och göra vårat jympa pass.
Emma var inte där, så jag tog tillfället i akt att vara hatisk i form av att elda på en papperslapp som vägrade att börja brinna. Jahapp, den blev lite bränd i kanterna. Det duger ju inte. Den är trots allt förstörd nu och kan inte alls användas till syftet man använder den till. Men någon annan dag jag ät hatisk kan jag fortsätta där jag slutade.

Jag och Emma började arbeta på vårat pass. Vart är fantasin när det kommer till att göra något seriöst som ska bli bra? Vi enades åtminstone om att vi hade varit bäst på att göra fula jympa pass. Sexistiska jympa pass hade vi nog oxå varit grymma på. Fast mest dom fula. Efter 1 timmes hoppande så tog jag tag i saken och började från ingenstans att babblade om fingar och tungor och allt annat man kan babbla om.
Jag stod i brygga. Kom på mycket roliga saker man hade kunnat gjort med sin pojkvän bara för att jävlas ( inget man för med ett one night stand), eller så hade jag och Emma kunnat spela in en porrfilm på hur man undviker vissa situationer. Varför skulle vi just göra ett jympapass när det fanns så mycket annat att göra?
Men klart blev passet och jag trampade hem. Nu sitter jag här och funderar på att mljligtvis ta en dusch.

image74
Såhär kan det se ut när man är på förfest hemma hos Erika

my own handyman

Idag träffade jag Isabell på stan för en fika.
Vi började med att hänga i en soffa och spana på killar.
Vi förflyttade oss ut för att spana på killar, helst killar i handyman byxor.
Det är något specielt med snygga killar som har  dom där blåa magiska byxorna. Jag och Isabell gillar det   väldigt mycket. Men till våran stora besvikelse så var de enda killarna vi såg i handyman pants var " ful, fest & femtio"
När inga killar vandrade runt inne i stan fick vi en snilleblixt och satt oss vid östra hamngatan.
vi såg 1 endaste kille i en firmabil som åkte förbi som var het. Vi såg dock inte handyman byxorna på honom så han satt och körde bilen. Med att döma av firmatypen så hade han nog garanterat handyman byxor på sig.
Jag gillar snygga killar ihandyman byxor så mycket att jag vill vara med i Mtv's program My own. Bara det att efter my own ska det inte vara någon kändis, utan en handyman. Tänk er, jag sitter med 2 av mina vänner i en soffa och får först ett urval av X antal killar. Killarna är självkalrt sådär perfekt vältränade ( inte för mycket), lite solbrända och har blåa handyman brallor och vitt linne. Jag ställer lite frågor  om hmm rör, el osv. Dom som svarat bäst, eller dom som är snyggast får gå vidare. Där får jag se en liten film om hur dom bor. Jag skickar vidare dom som var charmigast och snyggast och bodde finast. Sedan finns det 3 stycken killar kvar.
Dom får helt enkelt istället för att sjunga, typ göra något handy. Sen får jag välja My own Handyman.
 Önskletänkande. Jag får helt enkelt göra på det vanliga viset att gå ut på krogen och ragga.
Faktum är att det är precis vad som ska ske ikväll, för Erika har nämligen fyllt 19 :D

globetrotter

Jag är inne i en period i mitt liv som präglas av det underbara spelet Tp.
Igår kväll åkte faktiskt Tp fram igen, denna gång utgåvan Globetrotter ( som mamma köpte till en julafton för några år sedan. Hon trodde att det skulle vara lättare då våran familj var så berest?!).
Det var jag, Jordan och P.halmen som var spelarna.

Vi satt i Linneas kök, Jordan ville ge mig mobilförbud. Hon hatar min mobil.
P.halmen var mest besviken på att jag inte visste om att Tequila var mexicos national dryck. Jag som hade hoppats på att dom hade koka te ( koka som i kokka, som i kokain, inte som i varmt bubblande te).
Jag tror det aldrig har hänt förut med det där spelet, men alla fick minst en plupp var.
När 100 höjdare började så hade jag alla pluppar, linnea saknade en och Jordan saknade kanske två?
Jag krönte mig själv som vinnare ( då jag hade flest pluppar). Sen kollade vi på 100 höjdare, då en kille som kunde dra en bil på 3 ton med kuken vann. Vi gillade bröderna bondar mest.

Nice night

En Tp kväll att minnas

Igår när jag hade proppat magen fylld med påskmat och mått illa i 1 timme bestämde jag mig för att åka till Rättvik.
Jag, Oscar, Bittan och Oscars Mormor spelade 21. Jag var kanske inte så bra på de, men jag förlorade iaf inte.
När kortspelandet var klart så försökte vi lite tafat dra ihop ett gäng att spela Tp. Jonis drog till Lucky så fort han hörde att jag skulle vara med. Hppf, vad är det för fel på mig nudå?
Lundin ville absolut vara med Cindy i Borlänge. Bye bye. Gotte och Sofia sa att dom skulle sova. Ja det tror jag så mycket jag vill på. Men gotte var snäll och lånade ut ett Tp till dom 3 som var kvar och var på att spela Tp: Oscar, Kalle och jag.
Vi traskade ned till Kalle's hus och jag böev överlycklig då jag fann min Pyamas överdel. Kalle sa att han hade letat jätte noga. Ja så, lujger gör han oxå.
Spelet drog igång och jag tog ledningen väldigt snabbt. Oscar tog sistaplatsen ganska så snabbt och aklle placerade sig som tvåa. Oscar och Kalle tyckte att jag fick bebisfrågor hela tiden. men ofta frågor om kärnkraftverk är bebisfrågor. Jag tycker att Oscar fick bebisfrågor.image73
Obs, det var den Rosa frågan som oscar fick. Tyvärr kunde han inte svaret och fick INTE en plupp.

Jag var duktig, men när jag började bli lite övertröt så började jag försäga mig lite då och då så att kalle fick pluppar. Han kunde ju inte heller svaren på sina bebisfrågor, han fick någon fråga om vilka kort i en kortlek har kläder eller ngt liknande. Kommer ju inte ihåg. Men jag försa mig gång på gång och jag praktiskt taget gav kalle vinsten. Jag tycket att han förtjänade den. Eller så berodde det på att jag bara fick totalt löjliga frågor där på slutet och tröttnade på att inte kunna svaret på mina, då jag fick lov att passa på när jag kunde svaret på Kalles.
Oscar han behövde ingen hjälp tyckte jag. han klarade sig så fint endå. Där på slutet började jag bli riktigt orolig att han skulle gå om mig. Kanske även där finns en anledning till att jag hjälpte kalle, så att inte oscar skulle vinna över mig?
Huvudsaken var iaf att jag inte förlorade och att det var en rolig kväll.

student kick-off

Som Tammy sa imorrse - Om det här var student kick-offen, hur kommer då resten att bli?
Ja det undrar jag med.
Vårt mål akohol. Javisst, alla gick in för att bli kalaskanon packade. Jag menar, varför inte?

Vi började kvällen med grillning hemma hos Emma. Fast vi tjejer stod inte så mycket vid grillen utan vi tyckte att killarna skulle få en chans till att vara manliga. Dom tog chansen och vi fick grillad mat.
Förfesten handlade med om att knäppa kort. Hela tiden.
Jag vet inte vad det var som gjorde de, men jag var på så jävla bra humör och allt man gjorde var roligt på förfesten. Sådär ska förfester alltid vara.

Det var ett under att vi hann med bussen ned på stan. Vi åkte på halv biljett. yeah.
Emma höll på att glömma sin väska på bussen. CRAP! Men hon sprang på bussen och hittade sin väska. Sen så skiljdes våra vägar åt för att sedan korsas på dansgolvet inne på Harrys.

Jag och Tammy var jävligt snabba på att söka upp baren för en tequila. fast jag kom på en bra idé, jag tycker inte det är så gott så jag ville prova något annat. " Jag vill ha en tjejig shot" jo man tackar ja. Där fick jag något gult som inte alls var så gott. I fortsättningen ska jag hålla mig till Tequila tror jag.
Eftersom den sliskiga smaken satt kvar så fick jag bara lov att köpa en cider att skölja munnen med.
Den där cidern hängde med länge och jag som aldrig sullar sullade jätte mycket på dansgolvet.
Det måste ha berott på att Tammy var i närheten och hon har en förbannelse att alltid bli nedsullad.
 
Kvällen fortsatte och jag fick x-antal gånger höra att Louise hatade mig. Jag kunde inte riktigt förstå varför alla tyckte att det var så viktigt att jag skulle veta om de? Vem vet, hon kanske klubbar ned mig någon gång när jag minst anar det, dom vill kanske att jag ska vara redo? Vi dansade vidare och emma var social med allt och alla.
Jag försökte bara sköta mig bra haha. Vilket skämt. Jag förstår inte hur man på en kalasfylla ens kan försöka sköta sig bra. Det går bara inte. nej nej.

När kvällen började gå mot sitt slut var det jag som tog av mig stövlarna och gav iväg dom i utbyte mot gaderobslappar. Tur att david ( som fick äran att ta hand om mina svettiga stövlar) var pålitlig och inte snodde skorna. Han lämnde till och med tillbaka dom till mig. Jag förstod inte riktigt vad han mumlade om när han försökte ge mig skorna. Men sen gick det som tur var upp ett litet ljus för mig.

Utanför Harrys var jag mest förvirrad och irrade runt som en liten 13 åring som har supit bort alla sina kompisar.
Men som tur var blev jag hittad. Jag körde den där fina metoden att stanna kvar på ett och samma ställe, skicka några sms sen så får dom andra hitta mig. Det fungerade. Tammy fann mig iaf. Något vi mer fann var Fille och Danne. Dom hade nya jackor. Fast i slutändan så hade inte fille en ny jacka. Den var tydligen gammal.
Sen bar det iväg på efterfest och jag till känna med att det var jag som var den stora boven i dramat.
Dramat är det dramat att dom skulle ha pokerkväll förra lördagen och ett kort saknades. Jag snodde det för 2 veckor sedan då jag tyckte att det var en väldigt bra idé att ha med det på krogen och ge folk som betedde sig dåligt ett rött kort.

image71
Jag och Tammy

image72
Jag och Emma

Idag mådde jag som jag förtjänade. Emma var ofärskämmt pigg. Men jag blev lite småpigg jag med när jag fick dansa omkring till Pussycat Dolls. Vem kan stå stilla då va?
Det blev fint i emmas hus och jag tog det lilla lugna.

Den här dagen har mestadels ägnat åt att ta det lugnt. Jag behöver ta det lugnt när jag är bakis.
Sen så tyckte dahl att jag inte skulle ta det lugnt utan gå en promenad med honom. Men då det blåste så jävligt åkte vi lite bil istället. Det vart mycket bättre.
Åkte hem Chrille och jag var mest övertrött och försökte skriva sms på engelska. Jag sög på det.
Sen burnade dahl med bilen och jag fick skjuts hem.
Framför mig har jag nu enluuugn luugn kväll. NICE NICE NICE!

En helg i sälen med emma

I fredags så for jag och Emma till sälen som ni trogna läsare redan vet.
Bilfärden var lång och Emma satt och och mummlade om konstiga saker.
Malin: Coming through
Emma: haha va? jag tyckte du sa Welcome to Miami
Sen så såg hon dåligt oxå
Emma: Nu är det bara 6 km kvar!
Fast egentligen var det 65 km.

Ungefär så började våran resa till Sälen och sedan fortsatte den likadant.
Kvällen i sälen blev en lugn tillställing med lite film och mys för att sedan krypa ned i sängen.
Lördagen började med att Håkan kom dit och Berta skällde ut honom.
Vi åt frukost och såg fram emot en lång dag i backen där vi kunde sitta och spana på snygga snowboardkillar. Till våran oerhört stora besvikelse så såg vi inga snygga snowboardkillar. Inte en enda. Vi såg bara juniorer på 13 år och det är inte så mycket förr oss. Lamm kött i all ära men när pojkarna är 13 år har det gått för långt.

Det var till en börja lite molnigt och isigt i backen fast det blev bättre senare på dagen. Klarblå himmel och solsken!
 Jag och Emma ägde FLATfjällsbacken. Eftersom jag och emma har den mest underbara humorn tillsammans så garvade vi högt och länge åt namnet. Varje gång vi såg skylten tyckte vi att det var lika roligt.

Vi skulle käka lunch inne på Ski burger som inte längre var någon ski buger så vi käkade lite spagetti. Mycket trevligt. Hade tänkt kika på Big air tävlingen men den missade nog vi.
Inga större händelser i backen med andra ord. Eller det var en mamma som såg ut hångla med sin 7 åriga son,fast hon kanske bara hade hittat väldigt mört lamm kött?

Vi tog oss hem och funderade på utgång eller sitta hemma. Det blev utgång, delade på en flaska vin, drack lite rött vin för att sedan bege oss iväg till HC. Det var ju en liten chansning då det var 20 där.. men det löser sig alltid och det gjorde det även igår. Dörr vakten försökte spela lite hård men det gick inte så bra för honom.
Emma: 120 spänn för att gå in!!!
Killen framför oss kollar lite konstigt på Emma
Emma lite senare vid gaderoben: 20 spänn för gaderoben!!
Killen som fortfarande var framför oss kollade ännu en gång konstigt på emma. Emma kände sig som världens snåljåp så hon fixade de senare under kvällen genom att lägga X antal hundralappar på cider.

Vi gick raka vägen till baren och då det till en början var ganska så folktomt så slog vi oss ned vid ett bord och chillade lite granna. Hängde ett tag och sen innan vi riktigt visste ordet av det så var det massor med folk.
Träffade örebroare som lärde oss en dans. Emma lärde dom våran dans ( som inte jag kunde ).
Vi dansade, drack, pissade och blev fotade. Ungefär som en vanlig utekväll brukar vara.
Emma fick ett vitt lurvigt nyckelband som hon fullkomligt älskade. Väldigt vackert.

Sen så åkte vi hem. Glömde bort att säga vart vi skulle av, busschauffören var inte så munter, men han hade inte hjärta att låta oss gå från tandådalen så vi fick åka runt och tillsist hoppa av vid den rätta busshållsplatsen.
Vi dansade oss hem á la Snygg, sexig & Singel.
Fick världens utskällning av berta när vi kom in i huset innan hon insåg vilka det var. bra, nu visste alla att vi var hemma. När vi hade gjort iordning oss och jag hade planerat att sova så sa emma till mig på skarpen att det fick jag minsann inte göra. Så hon klättrade upp i min säng och så låg vi och hade utvärdering av kvällen.
Mitt i våran lilla utvärdering får vi ett sms som var löken på laxen för kvällen.
Okänt nummer.. mycket spännande. Jag tror att emma har delat ut mitt nummer på Hc, Emma tror att jag har gått och delat ut mitt nummer på Hc. Men så var fallet inte. Vi tittade på sms:et, utbrast samtdigti ett stort VA?! Och började sedan asgarva haha. Kvällen fick en spännande vändning.
När vi började bli lite för trötta där vid 04.00 tiden så slockande vi och vaknad einte föräns sent dagen efter.

Ännu en gång hade vi tänkt spana på snygga snowboardkillar, så vi tog skotra till tandådalen, klättrade upp i backen och satt oss i solen. Det enda vi såg, som var lite gulligt var två små små tvillingtjejer som åkte och höll varandra i handen. Mycket söta. Snygga killar var det brist på även idag.
Lite besvikna så åkte vi hem till stugam, käkade för att sedan åka tillbaka till Falun.

image70

RSS 2.0