HC

Igår kväll blev det en vild förfest här i skandalstugan. Vi började ganska lugnt med att spela ett drick-kort-spel. Lagomt tills kockarna kom så var vi fulla. Vi fortsatte att spela vidare med korleken och kockarna måste ha tyckt att vi var lite smådumma i huvudet. Lagomt tills Pääza och hans sambo's intog vårat hus drog vi igång Sing star. Familjen ottar var fortfarande fullast och det var väll mest vi som stod för de oljuva tonerna. Vi drog oss vidare till Hc där vi inhandlade oss ett varsit Hc kort. Kul att dom tog kort på oss till dessa Hc kort, man var ju lagomt nykter så att säga. Vi gick till baren och Petra och Emily gick in hårt för vårat mission. Vi är nu 4a shotglas rikare. Vi dansade lite och innan jag visste ordet av det så  satt  jag och Emily och pratade med några sydafrikaner som aldrig sett snö förut. Det var väldigt exotiskt att vi jobbade här. Dom andra var duktiga och drog hem, jag och Emily bestämde oss för en sista svängom på dansgolvet. När vi står där ropar kommer Emily på den geniala idén att vi ska ragga på lamkött. Fint, dom två upptagna tjejerna ska ragga, bara för att se om der går. 2 sekunder senare, och absolut inte längre än två sekunder har vi ett varsit lammkött limmade mot våra sidor. Dom fick en halv låt, sen berättade vi att vi skulle dra hem. Dom blev jätte ledsen. Stackars pojkar. Traskade ut och funderade hur vi skulle ta oss hem, Försökt få lite skjuts men när vi inte fick det såg vi att bussen stod där. När vi kliver på bussen möter vi en förfriskaf Petra som var lite upprörd men ack så glad att se oss. Vi åkte till hundfjället och traskade hem efter den stora vägen, alla fyllepratandes i en varsin mobil. Väl hemma så gick petra loss rejält med kökskniven. Ingen blev skadad och konstigt nog var det ingen som vaknade.
Ikväll ska vi ta en lugn kväll och kika på lite Finding neverland. Det blir la bra!

image109
Familjen Ottar


Skandalstugan

Kom upp en aning förvirrad till Sälen i söndags. Ingen felkörning eller något, det kändes fint =) Jag har fått en familj, Familjen Ottar. Vi bor nämligen på Ottarstugan, en liten jätte mysig stuga mitt ute i ingenstans. Vi har det väldigt tråkigt men välfyllt med alkohol så vi trivs. I söndags gick vi hårt ut på Högis, jag gick nog trots allt ut hårdast av oss alla. Petra presenterade oss för våran nya bästa vän - Fisherman shot. Oj vad vi ska umgås med honom i vinter. Vi har redan kommit fram till några små projekt som vi ska fullfölja under vinter.... vi har trots allt inte så många shot glas i den här stugan... och lite pynt till väggarna skulle sitta bra, en julbelysning och ett troll i skogen, sen är vi helnöjda. Petra skulle dock föredra att ha en tam älg som kan skjutsa henne i en pulka. Vi andra tyckte att det var lite over kill men vi kan ju alltid göra ett försök. Frågan är bara vart vi ska ha den.. vi får ju knappt plats med oss själva i stugan. Kvällarna har hittills präglats av rödvin, vilket vi tycker är trevligt. Emily och Rebecca har ägt ut PP ( ett kodnamn för en konstig kille som tror han kan allt) med deras kunskap om vin. Dom är riktigt duktiga, på kvällarna sitter dock och läser i sina böcker som är tjockare än bibeln om vin.
Men åter till våran trånga stuga. Vi delar rum två och två, men Joanna har ett eget. som tur är är vi tjejer och har gjort upp fina dealer om det rummet.. vi kommer nog komma på ett passande namn till det rummet inom en snart framtid. Det är dock väldigt lyhört i våran stuga.
Och rubriken, vet inte riktigt hur namnet har kommit upp, men vi är ingen skandalstuga än så länge...men det känns i fingerspettsarna att det är nog precis vad det här kommer att bli.

Sås och åter igen, mera sås

På jobbet kretsar alla samtal kring sås och Albin.
Eftersom det var min sista middag på jobbet igår hade moa bestämt att vi 3 skulle köpa oss en varsin kebabtallrik för att fira. Glädjen stod högt i taken... för av någon anledning fick Albin nämligen en extra sås.

Albin är vårat offer

Albin har fått för sig att jag och Moa är manshatare. Inte nog med det så tror han att det är han som kommer råka ut för våra aggresioner. Mina dagar handlar mest om jobbet, Albin och Moa. Lite Jakob oxå. Men just dom två senaste dagarna har det varit intensivt med Albin och Moa. Moa är faschinerad över hur mycket strunt hon har lärt sig att prata om när hon hänger med oss. Innan hon träffade oss hade hon inte en tanke på att man kunde skratta åt laxermedel på Robinsson i en timme. Eller koppla allt man säger till sex.  Idag klämde albin ur sig frasen
Alltså, dom här såsfläckarna går inte bort och gnuggade samtidigt sig själv väldigt nära skrevet. Otroligt roligt.
Restrerande raster idag satt albin och tjatade om hur förtryckande jag är mot det manliga könet. Jag ska tydligen bli officer och ha stilettklackskor som är spetsiga framtill, sen ska jag stå och ta ut mina mans-hatar-aggressioner på det stackars killarna som gör lumpen och sparka dom med mina spettsiga skor. Nästa rast tema var hur vi skulle tortera albin. Spänna fast han i bilen så han fick springa efter, spänna fast han i bilen så han fick dra den ( givetvis samtidigt som jag och moa står på varsin sida och piskar han med en oxpiska) sen skulle vi spänna fast han naken på taket. På vägen hem var det Albin som tog över våra planer. Moa föreslog att vi skulle ha en liten vinkväll några tjejer, genast föreslog albin att han skulle sitta i en bur under hela tjejkvällen när vi snackade skit om killar. Albins planer urartade och det hela slutade med att han skulle sitta fast i ett koppel iklädd enbart läderstring och han munklovsgrej, varje gång någon av oss tjejer blev arga skulle vi slå och sparka på honom. Tillsist ville Albin att vi skulle överfalla honom så fort han kom innanför dörren. Där stoppade vi albins planer och han sa istället att han var glad att han skulle åka till asien så han kunde få trycka ned en hel befolkning. Vi tyckte albin var hemsk. Han tyckte vi var hemskare, men vadå? Vi skulle bara trycka ned albin.

Imorgon firar vi med Kebab. Albin ska passa sig för Såsen.


Det händer saker här

Nu var det på tok för länge sedan jag uppdaterade min blogg. Det är ju inte så att jag inte har haft något att skriva, utan jag har haft lite för mycket att skriva om. Jag har hunnit med att skolka från jobbet med Jakob & Albin för att springa runt i Gävle och leka på Valbo. En mycket trevlig dag som gjorde att jag och Albin fick ogiltig frånvaro på jobbet men inte Jakob. Vi blev med andra ord portade från Julfesten ( tack och lov så att man inte hade kommit på den dumma idén att gå dit). Jag har blivit riktigt förbannad på våran ryska vän på jobbet. Han tror att han är så mycket bättre än mig och försöker säga till mig vad jag ska säga och inte säga. Han tävlar hela tiden med mig om hur många färdiga och sålda jag har. Inte nog med det så envisas han alltid med att sitta i närheten av mig. Sitter han inte bredvid mig så sitter han mitt emot mig och flinar. Albin märker av mina ilskna vibbar och vet om att snart spricker det för mig. Från det ena till det andra så blev jag lite arg på Albin i onsdgas tror jag att det var, utan anledning.
Och nu när jag endå skriver om Albin så kan jag berätta för er att han har två beundrare på jobbet. En kille och en tjej. Det är spännande, snart kommer tjejen säga att hon är kär i Albin. Han kommer få panik. Sen har jag även hunnit med att skaffa mig en pojkvän. Det känns mycket bra måste jag medge. Synd bara att jag flyttar ifrån honom nästa söndag. Fredagen bjöd på ett Hej till Daniel och sen så ett par nya skor som jag ska jobba i. På kvällen roade jag med mig att spela Bowling med Jakob och Johannes. Ägde ut Jakob totalt i Backgammon och slutligen så spelade jag, jakob, johannes och deras mamma Tp. Killarna hade barnfrågor och vi vuxenfrågor. Tyvärr vann grabbarna, men inte så stort.
Igår var det inflyttningsfest hemma hos Lars. Mycket trevligt. jag drack för mycket alkohol och hade djupa disskusioner med en kille som jag fick för mig att jag kände för att det har varit så mycket babbel om honom på den senaste tiden. Ni vet hur det är med att bo i Falun. Alla pratar så mycket om alla så efter ett tag vet man knappt vilka man känner eller vilka man bara vet allt om.
Jag söp bort min digitalkamera. Fast jag tror mest att den blev stulen på McDonken faktiskt. Nu har jag ännu större anledning till att köpa en ny mobiltelefon med värsta proffskameran. Idag har jag mest bara mått dåligt.
Ikväll ska jag vara riktigt Gay och spela Tp med Louise och Petter och Jakob. Jag vet, Par-tp-kväll. Det kan knappt bli mer gay än så.

RSS 2.0