meningslösa skriverier på en tisdag

En rapport direkt från jobbet:
Blä, usch, nej! Jag vill inte vara här nu, verkligen inte. Jag är trött och nyser ochhar ont i halsen. Jag vill göra allt annat än kabel. Glädjen över mina nya plagg har lagt sig en aning, för det var en liten tanke som slog mig. Jag kommer inte ha någon glädje av dom där kläderna på ett tag, jag jobbar ju eftermiddag så de enda kläderna jag har på mig är:
1. Morgonrocken
2. Träningskläderna
3. morgonrocken
4: bikini ( som det är sol)
5. Random kläder för att cykla till jobbet
6. Arbetskläderna ( som i det här fallet består av gråa smuttsiga handyman byxor + svart illa luktande manpower t-shirt)
7. Random kläder igen för att cykla hem.
8. Myskläder.

Ja, det var väll dom kläderna jag använder mig utav den här veckan.Intressant, eller hur?
Imorgon är det iaf utgång som gäller. Det kommer nog bli kul, då kan jag använda några andra kläder. Synd bara att jag missar middagen och förfesten för att istället hoppa in på etage vid 00.00 och börja festa då. Känns som om jag hamnar.. hmm, ja just precis 6 timmar efter alla andra. Men nu ska jag inte vara bitter, jag hinner ju åtminstone skaka rumpan en liten stund på den bästa utedagen i faluns vecka - onsdag.
Onsdagar är ju faktiskt helt klart bäst när det kommer till utgång i falun. Fredagarna är det ganska folktomt på, lördagarna kan vara roliga, men alla har så höga förväntningar så dom blir aldrig sådär roliga som man har tänkt sig. Onsdagar är helt perfekta. Ja men faktiskt.
Nu är jag väldigt trött och det här blev oerhört tråkigt. Förlåt för att min fantsi tryter och jag är allmänt tråkig. Egentligen borde jag vara roligare... men nej.

What a handsome face!

bitter?

Jahapp, om 10 min är jag påväg till jobbet. Det känns faktiskt otroligt ovärt att gå till jobbet idag. Solen skiner äntligen, perfekt väder att vara ute och sola och bada till. Jag har inte alls någon lust att göra kabel idag. Jag vill bli brun. Brunt är fint. Ja, mycket fint. Men som plåster på såren så var jag iaf och shoppade idag. Jag inhandlade ett par jeans ( ännu en nyans ljusare, snart har jag hittat ett par tillräckligt ljusa jeans som jag velat ha hur länge som helst), en jacka som kommer passa hur bra som helst till mina nya jeans och min fina shal och slutligen en svert tröjja som passar perfekt till jeansen jag köpte. Det är sådant som kallas terapi.

Glada människa

Vaknade upp imorrse 06.30 och var pigg. Jag antar att det är så det blir när man har jobbat förmiddag en hel vecka. Jag suckade lite och funderade på att gå upp, men den idén ersattes med en bättre idé som innebar att ligga och dra sig i sänge. Det fungerade väldigt bra, för nästa gång jag vaknade var klockan 10.30 och jag låg och pratade i telefon med Linnea och hade funderingar hur jag skulle kunna jobba eftermiddag nästa vecka när jag skulle gå i skolan. Jag insåg ganska så fort att jag inte går i skolan längre så det skulle inte bli några problem.
Drog mig i sängen till 11 då jag tog mig upp. Stoppade i en tvätt i maskinen och lullade runt lite här hemma. 12.00 var jag en av de där hurtiga jävlarna som man hatar. Dom som är ute och går en lördagsmorgon med ett stort leende på läpparna som tyder på att det bästa som finns är att gå promenader! Fast det tycker inte jag egentligen, jag gick bara runt och dagdrömde. Byggde upp en sån där fin fantasivärld om vad ska ska hända i framtiden.  Eller vad man vill ska hända i framtiden, sådana saker som aldrig kommer hända. Men ack vad glad man blir att tänka på dom sakerna. Nu sitter jag och väntar på att kläderna ska tumlas lite så jag kan hänga upp dom, kanske ta en sväng till borlänge med Sofia eller städa rummet. det visar sig helt enkelt hur det blir!


En arbetsvecka till ända

Ja, nu är det såhär va, att jag har haft en otroligt ohändelserik vecka.
På måndagen var jag tillbaka till vardagen och tillbaka till jobbet. Jag var trött då jag inte hade kunnat somna i tid på söndagen. Typiskt. Måndagens arbete bestod av städning i 30 minuter. Det var nog allt. Kortspel och jag förlorade som vanligt. Efter jobbet åkte jag hem för att vila lite innan vi åkte hem till Britt-inger, Tomas och barnen poå middag. Det var verkligen jätte trevligt. Tomas hade lagad god mat och det bjöds på glass & maränger till efterrätt. Lite dans med barnen i vardagsrummet ( journalisten i källaren måste ha undrat vad som pågick). När klockan slog den sena timmen ( i mina mått = Klockan 21.00) så var det bara för oss att säga hejdå med ett löfte om barnvakt på  tisdagen. Spanade in journalisten i källaren, han hade shysst stil konstaterade vi, fast vi lyckades aldrig se hans annsikte. Surt sa räven om rönnbären.
Jag kröp ned i sängen och sov. Vaknade upp på tisdagen och traskade till jobbet. Vi jobbade faktiskt kanske i 2 timmar den dagen, annars spelade vi bara kort. Men det är inge fel med det.
När jobbet var slut så åkte jag och jobbade. När det var över åkte jag hem och käkade för att sedan vara barnvakt. Att vara barnvakt till dom där söta ungarna gick hur bra som helst. Vi såg på en film om en superzebra som ville bli en gallopphäst. Linnea ( Jag kommer aldrig få komma i veboden sa Ida (nej inte jag heller och det är inte något jag strävar efter)) läste saga och jag gav ungarna för varm välling. Efter lite om och men så somnade dom och jag åkte hem för att somna.
Onsdagen så hade vi nada i arbete, eller jo, jag agerade springflicka och åkte med sparkcykeln fram och tillbaka till en avdelning för att hämta en nippel som inte fanns. Efter X antal vändor gav vi upp. Kikade lite vad dom gjorde på en annan avdelning för att sedan göra det vi är bäst på. Spela kort. Trampade hemmåt för att fixa och dona och sedan åka ned på stan för att träffa Isabell. Vi gick några vändor, tittade inte på en enda bil trots cruisingen.
Torsdagen så var vi duktiga. Vi jobbade hela dagen. Och spelade kort. Men vi jobbade. Det kändes bra och dagen gick faktiskt ganska så fort. Solen sken och jag ville jobba på brännan. När jag hade lyckats plocka upp Isabell på stan så åkte vi till Roxnäs, men där var det typ storm så vi vände lite bittert för vi var lite för rädda för att förfrysa.
Stångtjärn var det säkert lugnare vid tänkte vi och började färden åt motsatt håll. Stannade och kikade in i Emma's nya hus, som luktade precis som nya hus gör - Fräscht! Very Nice, sen åkte vi till stångtjärn. När vi väl kom dit hade det blivit mulet och vi vart kalla. Vi gav upp och bestämde oss för att vara feta och köpa pizza.
Sagt och gjort. Delning på en Medium och vi jäste. kikade runt på stan och jag köpte ett par sladderbyxor ( som jag sitter i just nu) och sen åkte jag hem. Däckade i sängen runt nio tiden.
Idag var Oskar tillbaka på jobbet Jippie! För att fira det var jag en rejäl stalker som förföljde han hela dagen. Som tack kastade han en märla på mig så jag skar upp huden mellan tummen och pekfingret. aj det gjorde ont.
Eftersom ingenting riktigt kunde göras spelade vi kort, när våran nuvarande chef kom förbi. Det var inte alls så poppis kompis, men han blev inte arg. Istället gick han till Klena avdelningen och beklagade sig och sa: Jag tror inte det är någon här som riktigt vet vem jag är.
Jo, det vet vi, men vi hade ju inget att göra....
När dagen gick till sitt slut kom Emma, det var nästan så att jag ville stanna kvar i 4a timmar bara för att babbla med henne. Men nej, det blir nog lite shopping istället. Mina nya skor kommer åtminstone att anlända i min hall! 

Älska Göteborg

Well, here we go:

Onsdag:Min kära vän Erik hade som kanske redan bekant kommit hem från Oslo, så vi tänkte att det fanns väll inget bättre att göra än att köpa en ny mobil till honom. Våtdjuret tog oss till On off där det blev en hel funderingar och frågar, men det slutade med en Gul S500i. Väldigt bra. Invaderade vårat hus och stekte lite hamburgare och kämpade i kanske 30 min för att få upp luckan så vi kunde sätta i batteriet i mobilen. Våld löser allt och även den här gången. Åkte ned till stan och där skildes våra vägar. Istället hängde jag på Linnea och pratade med våran nya vän
på Jc. Åkte hem och jag packade. Packa är faktiskt svårare än vad man kan tro. Konsten är ju den att inte ta med sig överdrivet mycket kläder för att man vill kunna ha valmöjligheter. Linnea hjälpte mig med att banta ned min packning med 3 linnen, 1 par jeans & en mindre tjocktröjja. Eftersom erik tvingade mig att gå på krogen så var det bara att börja dona inför kvällen ( ja ni vet, sno en vinflaska från mami & papi, duscha, sminka, spraya). Linnea skjutsade med hem till Emma där flera bekanta annsikten väntade. Jag och Tammy blev jätte fulla som vanligt och ringde ett väldigt bra ( åtminstone klockrent) fyllesamtal. Traskade in på Etage där dörrvakten förklarade att jag var finare i brunt än blondt hår. aah yes, det var länge sen jag fick höra det. På senaste tiden har det varit väldigt mycket snack om mitt blonda hår.
På Etage dansade vi runt som idioter och drack mer än vad vi egentligen borde ha gjort. Precis som vanligt. Etage var uppfyllt av människor så det var ju trevligt. Jag träffade brorsan och hängde med honom större delen av kvälen och såg till att han inte raggade på tjejer som jag inte tyckte om. Vilken tur att han har mig. Etage stängde och jag och Tammy gick på donken för att sedan fortsätta på en efterfest. Som var döfödd. Tyvärr.
Jag dissade en tjej
( pga av att hon är konstig, jag vet, jag är hemsk) och sa att jag skulle till svärdsjö så vi kunde inte skjutsa hem henne. Fast vi åkte ju till Källviken. Plockade upp Kenny och Erks på vägen. Dom såg lite för fulla ut för att gå, så vi bogserade dom hem till mitt hus.

Torsdag: Vaknade upp och kände att jag gärna hade sovit 8 timmar till, men det hade jag inte tid med för att jag hade lite småbrottom till tåget. Min plan om att jag skulle vara vaken hela natten så jag kunde sova med Maja på tåget för varken jag eller Maja sov knappt. Hoppade av i Örebro för att kika oss omkring ( eller vänta på nästa tåg), traskade in på pressbyrån där jag hittade något jag verkligen gillade. Ni vet sådana dära små chipspåsar man kan köpa som kostar typ 8 kronor? Lantchips har börjat att finnas i sådana. Så min lunch som egentligen skulle ha varit mackor blev till chips och jag var glad.
Hoppade på tåget till göteborg. Hamnade mitt emot ett jätte gulligt par. Fast jag tror inte dom hade så bra förhållande för killens flickvän som satt mitt emot mig satt och tåflirtade skamlöst mycket. Det var garanterat med flit.
Själv blev jag generad och försökte sova. Somnade och dregglade lite. Vaknade till när vi nästan var i Göteborg. Försökte väcka majsan på det där snälla sättet som Linnea vill bli väckt på ( klappa lite på kinden och smeka lite på håret), Maja märkte ingenting utan sov vidare. Jag blev mer brutal och paret skrattade åt oss. Maja vaknade och vi kunde kliva av spårvagnen. Fram med kartan ( maja skällde ut mig för jag fick inte vifta med den för mycket) hoppade på rätt spårvagn och av på rätt hållplats. Kikade lite mer på kartan ( denna gång mer i smyg) och började traska. Till våran stora förfäran möts vi av ca göteborgs längsta trappa. Vi överlevde trappan och hittade lägenheten. Hej vårat hem.
Kopplade i alla sladdar och pinaler man kan tänka sig. Traskade ned på mums pizzeri och köpte en varsin Pizza för att sedan bänka oss framför Datorn. Det blev några avsnitt Hjälp! 2 avsnitt Desperate Housewives, filmen " Hata Göteborg" ( passande val av film?), 2 liter coca cola, konstiga telefonsamtal som var, som sagt konstiga. Grattis Maja ringning och sedan somnade vi.

Fredag: Försov oss lite grann som vanligt. Sedan skulle vi gå till höger eller vänster för att komma till Willy's x2 eller Ica Maxi. Av någon anledning så hamnade vi varken på Ica eller Willt's utan en tattig affär som hetter Netto. Den fick duga. Köpte det viktigaste som toalettpapper och frukost. Maja hade presentöppning till frukosten och hon blev väldigt glad över Svarens bok som jag hade köpt henne ( Om hon någon gång skulle ha någon fundering när jag är i Dublin och hon inte får tag på mig kan hon fråga boken). Äckliga som vi är fixade vi inte iordning oss utan vi bara åkte ned på stan. Gick runt som dom vilsna lantisarna som vi är, men på något vis hamnade vi nästan rätt.
Ett telefonsamtal till Daniel som berättade vilken gata vi skulle till. Slog oss ned på en bänk och kikade på kartan. Efter en liten stund så insåg vi att vi faktiskt var på rätt gata.
Kikade på lite kläder och jag hittade skrona som jag velat ha så länge. Lycka. Men det tar trots allt lite på krafterna att traska runt på staden, så vi enades om att köpa en varsin cider. Sagt och gjort. Gott. Ja.
Provade kläderna med lite alkohol i kroppen och trots det så gjorde vi väldigt bra köp. Apoteket handling och Mc Donken mat för att sedan åka spårvagn hemmåt och leka i trapporna till lägenheten. Kikade lite mer på Hjälp och slappade innan vi började ordna oss för kvällen.
Snäppet snyggar så började vi dricka lite vin och lyssna på musik. Sticky fingers stod på schemat. Allt som hände den kvällen kan ni läsa om i föregående inlägg för att jag orkar inte sammanfatta den kvällen igen.

Lördag: Bakfulla och för många alkisar i staden fick oss att börja dagen med en Pizza. Ciao Ciao & kebabutbåt. Familly guy rullade på tv'n till våran ära. Tanken var att ta en liten tupplur men den blev aldrig riktigt av. Klockan gick väldigt snabbt och när vi kände oss snäppet bättre var det bara att korka upp vinet igen. På kvällens schema stod det Kelly's.
Vi började med att missa den planerade spårvagnen in till City. Jag var oansvarlig och ville lifta, maja sa som tur var nej och vi tog spårvagenen efter. Planerna ändrades till att vi skulle gå på Lokal först och sedan Kelly's. Problemet var bara det att vi hade glömt kartan hemma så vi fick lov att fråga oss fram efter vägen. 20 min bort. Vi började att traska men när vi kom fram till något som såg ut som en återvändsgränd fick vi lov att fråga om vägen ännu en gång ( tur att vi inte är killar ( ohmy vad det där skaver i öronen). Vi var tydligen på rätt väg, men då fick vi tips om ett ställe som hetter Pustervik. Ja, det såg ju faktiskt bra ut så vi kom varken till Kelly's eller Lokal. Det gjorde vi faktiskt helt rätt i.
Fick upp ögonen för något jag gillade starkt, något som jag absolut ville ha. Jag och Majsan hävde i oss cider ( och jag några glas vatten) dansade runt lite. Kvällen gick riktigt fort och sen så stängde det vara sådär. Jag och Jesper gick ut och hittade Maja. Maja stod där bredvid något väldigt konstigt med polokrage och headset ( eller har jag bara drömt?). Maja såg väldigt besvärad ut och visste inte alls vad hon skulle göra. Polokragen förföljde henne vart än hon gick. På något vis sa han hejdå ( med sin märkliga röst) och vi tog en Taxi hem för att käka Piroger. Den kvällen sprang vi faktiskt upp för trapporna ( vi ville inte ha med oss 2 märkliga killar på efterfest). Som tur var hade vi utmärkt kondition och flåsade inte alls när vi kom till lägenheten. Käkade våra underbara Piroger och lyssnade på aningens för hög musik, men vad gör det när man bor i studentlägenhet? Någonstans där 7 på morgonen somnade vi. Den andra godare än den andra.

Söndag: Jag hade den bästa ( med risk för att låta gay) morgonen på mycket länge. Låg och drog mig i nästintill 3 timmar i sängen innan jag insåg att det skulle bli väldigt stessigt. Väkte Majsan med panik i rösten och vi tokstressade runt i lägenheten för att städa,packa, diska, slänga sopor osv. Men vi hann i tid till spårvagnen och i tid till tåget. Tågresen var dock en mindre trevlig del av dagen kan jag berätta för er. Som det kanske är bekant så svettas man på bakfyllan och det blir ju inte bättre av att man sitter på ett tåg som är varmt. Maja tog fula bilder på mig när jag var som mest sliten, Vi hoppade av och hängde på en annan station i en timme där jag tog kort på Majsan ( väldigt roliga bilder), satte oss på ett annat tåg som var lökigare än det andra. 3timmar senare & Vattenskalle-maja vs miniskalle malin kort var vi framme vid stationen i Falun. En oerhört depprimerande känsla kom över mig. Jag gillar faktiskt göteborg och skulle lätt kunna flytta dit. Men jag blev ju trots allt glad när jag fick träffa Linnea igen.
Jag åkte hem och skulle upp till City Gross och köpa den där findusmåltiden som jag velat ha sen någon gång i april eller kanske till och med mars. Det vattnades faktiskt i min mun, men när jag kom inpå City gross upptäcker jag att frysdisken som rymmer alla onyttiga saker som snabbmat är tom. Jätte tom. Verkligen så tom att det knappt fanns dam där. Jag började nästan grina, sen var jag redo att skälla ut personalen. Jag tog dock mitt förnuft till fånga och köpte potatiskrocketter, mjölk, pucko & beasås istället.
Gjorde ett stor-kok när jag kom hem, käkade framför datorn och kröp ned i sängen. Jag kunde ju inte riktigt somna för det fanns ju en liten känsla där i magen. En bra känsla.

Gothenburg

Ja, som dom flesta redan vet är jag och Majsan i göteborg just nu.
Vi var i lägenheten kanske 1 timme innan den såg ut som skit, men det är faktiskt så det ska vara. Vi springer trappor på dagarna och festar på kvällarna. Eller ja, igår och idag. Det här kommer inte bli ett utdraget inlägg, för jag har egentligen inte tiden till att sitta här och skriva för jag måste börja hälla i mig vinet. Det är absolut inte det lättaste när man är bakis. Sticky fingers var gårdagens ställe. Idag vet vi inte vad det blir. Om vi kanske traskar ned till Chalmers eller om vi skulle försöka vara så söta så att vi kommer in på Kelly's. Men jag vet inte, ställen som har 20 års åldersgräns skrämmer mig lite granna. Av någon anledning så var alla ca 35 + och försåg oss söta dalkullor med dricka för hela kvällen. Vi var så trevliga att vi blev bjudna på 35 års kalas hos en rik kille som dansade breaking i sina unga dar ( jo, han bjöd på några moves igår). Kvällen var väldigt oväntat men ack så rolig!
Eftersom majsan behöve ta lite luft ( pratade med en kille som var så tråkig så hon somnade) så tog jag oxå luft. Började min karriär som dörrvakt. Eller praktik som dörrvakt. Blev bästis och bundis med den riktiga dörrvakten. Vi blev erbjudna skjuts hem av den andra dörrvakten. Varför är inte vakterna sådär trevliga i falun undrar jag?
En lyckad kväll men den här dagen var vi trötta. Vi är ju inte direkt vana med uteställen som stänger 04,00 så idag blev det flera avsnitt Family Guy och massor av Pizza. Det var värt det med. Nu ska jag kämpa på med vinet och jag ger er en update sen när jag kommer hem igen

=)

Ligger i min säng och lyssnar på grym musik. Jag är glad, lugn i hela kroppen nu.
jag har verkligen ingenting att skriva. Allt känns bara 100 kilo lättare nu. Jag klagar inte. verkligen inte.
Men jag har ju faktiskt lite tråkigt. Allt ligger ju och sover. Vad ska jag göra då lixom? Det är ju inte mitt fel att jag glömde bort att äta mat igår så jag fick lov att äta det mitt i natten. eller jo, det var nog faktiskt mitt fel.
det kanske är dags att byta lakan. Som förut, på den gamla tiden brukade jag alltid byta lakan när det var dags för en ny liten era i mitt liv. Nu kan jag säga att det faktiskt är dags.

Dagens låtar:
Felix Da Housecat - Happy hour
Enur Feat Natasja - Calabria 2007
Apathy - It takes a seven nation army to hold us back
Naruto - Wind
Death cab for cutie  - I will follow you into the dark
Tingsek - world of it's own
Felix Da housecat - Harlot

en liten tanke...

Nu tittade solen fram igen och allt börjar faktiskt att klarna upp nu. det kanske kan bli bra?

my sweet fracture

Den här dagen skär mig verkligen i magen. Vart fan tog allt vägen? Det såg så lovande ut. just nu är det bara grått och hela jag känner mig tom. Det var länge sedan jag kände mig såhär tom. Tom på ord, tom på allt.
Jag orkar inte ens flytta mig från min säng. Är det såhär man gräver ned sig? Det känns som om ingenting kommer kunna bli som förut. Nej, men så har det  faktiskt alltid varit. man kan inte få tillbaka det som en gång var. Gårdagen kommer aldrig kunna upprepas, bli omgjord. Man ska inte ångra saker man han gjort, men i dom här stunderna så kan man ju inte låta bli att tänka på hur saker och ting hade sett ut om inte...
Nu ligger jag här och kvävs av mina egna jävla funderingar. Come on Kajsa, kom hit och ställ allt till rätta nu med dina bra ord. jag behöver dom. nu, Nu, NU!

Dagen jag gnuggade majsan med ett trosskydd i annsiktet

Den dagen var det igår, eller var det kanske dagen då ernst föddes? Tänk tv-sprofil från Svt.
Stek stek i solen. Jag bara orkade inte ta mig någonstans. Det fick bli gården med en liter pucko i magen.
Men när klockan närmade sig 16.00 tog jag min bil ( som knappt har någon bensin kvar) hem till Majsan för att färga lite utväxt. Vi kom på världens bästa knep för at ta bort överflödig färg från annsikte, axlar och rygg. Schampoo på ena änden på ett trosskydd och vatten på andra, sen var det bara att gnugga på. Det var hur bra som helst. Så det är ett litet tips från husmor-Malin.
Jag åkte iväg hem till Udo där det nalkades lite grillfest med tacos. Jag gav Jonny en platshandske som han gav till Linnea. Linnea fattade genast tycke för detta lilla stycke platshandske á la gynekolog. Den framröstades till årets julklapp - något för alla åldrar. Sen fyllde hon handsken med öl, ritade ögon och mun och kallade grabben för Ernst. Ernst blev huvudpunkten för kvällen. Ja åkte hemmåt i min bensintomma bil och mötttes av en groda på trappen. Jag tror dom där grodorna förföljer mig. Kikade runt lite på msn och gick och la mig.
Självklart kunde jag inte somna, fast jag kunde inte heller ha ögonen öppna. Fan vad det virrade förbi tankar
- Jag känner mig som susan i desperate housewives när hon vill ha den där ursäkten av Karl, förhoppningsvis kommer den. Om inte annat från ett annat håll än väntat, eller ja, det kanske den nästan har gjort.
- Fan, posten, jag har glömt ta in posten.  ( där avbröt jag mina tankar med att springa ut i bara trosor klockan 1 på natten för att tömma brevlådan)
- Tänk om någon sprang in i mitt hus medans jag hämtade posten.
- Om jag sätter på kedjan kommer jag garanterat bli dödad för jag inte kan ta mig ut
- Om jag inte sätter på kedjan så kanske någon kommer in och dödar mig
- Har jag bara ätit en bit pizza idag?
- Jaa, jag är nog hungrig
- Fan, om man kanske skulle ta och äta något så man kan sova?
- Jag vill bada i siljan
- Nej jag måste äta något, nu kurrar ju till och med magen
- mm, länge sedan jag åt varma mackor
- Rostade mackor!!
- Rostade mackor med hallonsyllt mmm

Traskade upp till köket 3 på natten och klämde i mig 7 mackor.

- mmmm, jag ska alltid äta rostade mackor med hallonsylt
- Fan vad gott det här var
- Varför har inte jag en pojkvän som jag kan äta nattmackor med?
- Kommer jag få diabetes när jag äter ljust bröd med sylt på mitt i natten?
- Antioxidanter, vilken bra grej
- Nu kanske jag borde sova
- Fan, nu kan jag inte sova för att jag måt illa
- Varför åt jag så mycket mackor?
- Har jag fått den där ursäkten?
- Borde inte jag kunna sova nu?
- Ska jag läsa lite mer?
- Varför är vi så konstiga?
- Jag vet vad jag vill och jag vill ha det nu. På en gång.
- Du kanske har en dålig intiativförmåga
- Fan, vi har ju pratat så mycket, varför känns det som om att jag inte vet någonting om dig
- aah juste, vi har inte pratat på det viset.
- Nu, nu, nu håller jag på att somna

Och dä någonstans somnade jag.
Vaknade upp på tok försent, fan fan fan. Skulle det inte tuktregna idag?

Dagen Linnea och Simon hånglade i mitt kök

Den här kvällen såg till början ut att bli ganska så seg. Det ändrades ganska snabbt när simon och jag kom överens om att vi skulle sitta och göra ingenting tillsammans. Sen när vi sitter dr och gör ingenting hör vi en försynt knackning på dörren. aaah, knack knack, aaah, knack knack, men kom in då!
Då var det Linnea som kom förbi. Hon vågade inte gå in genom min stängda dörr för att det stod killskor i hallen. Vad tror hon om mig egentligen?
Simon skulle bestämt kika i min goodilåda, jag fick panik och kastade med över simon för att dra igen den lådan. Efter det så tyckte jag att det var dags att dra till Citygross. Linnea kom på en rolig lek. Vi skulle sjunga ut allt vi sa. Linnea var skönsångare, simon fick vara hiphopare och jag skulle skrika. Jag var sämst så kampen fortsatte mellan simon och Linnea. En hel del fula situationer uppstod vid kassorna. Första kassan gick ganska bra. Bäst var det vid kundtjänst när simon rappade fram att han skulle ha en göteborgs. Linnea föll på mållinjen och kassörskan kunde inte hålla sig för skratt tillsist.
När vi kom hem till mig så käkade Linnea och Simon mackor. Bråk uppstod som vanligt när simon käkade upp Linneas macka. Linena gjorde nya mackor och slickade på simons. Simon var skitnöjd - Nu har vi hånglat.
kvällen fortsatte inne på mitt rum. Sexsnack självklart - vad annars med en grupp på 3 så snuskiga personer?
Simon förklarade ett och annat så att nu känner jag och Linnea att vi är redo att möta omvärlden.
Det teoretiska blev till praktiskt och innan vi riktigt visste ordet av det så stod jag på alla fyra med Linnea bakom mig. Jag blev liggandes ochlyft och hamnade överst och fram och tillbaka.
En jävligt lyckad kväll med andra ord.

image95

det tär lite på mig

Ja, här ligger jag i min säng och bara trycker på massa spännande information och skvaller som jag helst av allt bara skulle vilja skrika ut med en förstärkare. Fast, oj vad folk skulle bli ledsna, arga, generade, förbannade, besvikna osv osv. Ren kalabalik. Så det är nog bäst att jag håller det hela för mig själv. Men jag måste då säga att jag är lite chockad! Vill du ha en lista så att ditt arbete underlättas? Jag kan gärna skriva en sån lista till dig och bocka av det du redan har klarat av.
Men lugnet börjar att lägga sig nu. Lite tidigare idag var jag ganska vild. Men nu så är det lugnt.. Eller nja, lite då. Kan ju hända att jag måste babbla av mig lite granna med simon som kommer förbi. Det ska bli roligt att träffa han en stund.
jag vill sova upp och ned.

anger management

Ja, igår tyckte jag att en väldigt smart idé var att dricka 2 flaskor vin. Idag känns den idén ganska så dum faktiskt... Jag mår verkligen som jag flrtjänar. Har legat i fosterställning i 2 timmar och nu har jag äntligen börjat kunna röra på mig. Den här baksmällan påminner om den jag hade dagen innan valborg tror jag. Bara det att jag inte spyr idag, men jag mår lika dåligt för det.

Igår började kvällen väldigt lugnt och sansat hemma hos mig. Eller jag var som en svamp som vanligt och hällde i mig vinflaskan ganska fort. På grund av veckans diet ( som har varit as dålig) så blev jag väldigt påverkad väldigt snabbt. Min mobil gick het och ett tag senare satt vi i bilen med fredrik som chaufför ( stackars fredrik som alltid får köra en överförfriskad mig till olika ställen i dalarna). Vi ramlade in på en förfest hemma hos min jobbarkompis Ruben. Eller nja, först så ramlade vi in oss hans granne som tydligen hette Leif. Men sen hamnade vi rätt. Hittade massa roliga människor där som jag inte sett på länge, som Gurra och roger och coffan. Simon var oxå där, fast han såg jag ju igår. eller jag menar förrgår. Jag babblade mycket och länge i min telefon ( fick mig en shock när jag kikade på saldot) skrev något klockrent hot-sms ( haha, jag har seriösa problem med min ilska). Tappade min sko, fast det hittade jag ganska snabbt. Ringde det absolut bästa telefonsamtalet i mitt liv. Det var kanske högst 2 minuter långt och huvudinnebörden i telefonsamtalet var att vi skulle prata imorogn ( idag) när vi var nyktra. Jag och Emma traskade in på Etage och jag gjorde kvällens smartaste val och gav min gaderobslapp till Emma. Albin kom dit ochg jag var jätte glad över det. Jag dansade runt och donade lite.
När jag hade tröttnat på etage så jag och emma och kilade iväg. Våra kläder var plaskblöta så det var inte så skönt. Styrde stegen mot McDonken. På vägen dit så träffade jag Dan och Daniel så där stannade jag och babblade på. Det är ju inte varje dag man ser dom så man lär ju passa på att babbla när man väl får tillfälle för det. Daniel gav mig en femma så jag kunde köpa en cheeseburgare. men gjorde jag det? Nej det var för lång kö så jag slog mig ned i emmas knä inne på donken och ringde lite mer.
Sen kom jag på en klockren grej, jag går till brorsan. Så jag traskade vidare till min bror som fyllekäkade pizza. Den fick han dela med sig av kan jag lova. Eftersom jag var lite småbitter så satt jag och beklagade mig för honom och tyckte att det var hans skyldighet att slå ned den som jag tyckte att han skulle slå ned ( ja jag vet, jag har på riktigt problem att kontrolera min ilska). Tack och lov så kom min snygging och räddade mig! Ohlala vilken tur jag hade.

oväntat eller var det väntat?

Gårdagen var lite speciell. Den bjöd på något alldes speciellt. En liten hemlighet som jag bara vill ha mer av...


Så sant!

Det är extra roligt att leka när man vet vad man får för present. Det är bara att öppna paketet och köra på!
- Linnea Balkåsen 12 juli 2007

Don't try

Storslagen kväll igår. haha.
Insåg att det är dags att rensa under sängen, när den flyttades kom det fram ett och annat och det klirrade utav bara den! Idag är det dags att ge glasbanken ett litet besök. Folk som kikar under min säng skulle faktiskt kunna få misstankar angående alkoholism, och jag har inga problem med spriten så det vore ju för jävligt om folk fick dom tankarna om mig. Så, snart, när Linnea fått på sig lite kläder och grejer ska vi bege oss till glasbanken, hämta ut lite påfyllda flaskor för helgens event, köpte en liten present till Majsan. Jag har faktiskt lovat maja en bra födelsedag för det är hennes stora genombrott - första födelsedagenborta. Hon måste självklart få en present. Kanske en tårta om pengarna räcker till det! Jag ser verkligen fram emot Göteborgstrippen. Jag drömmer omvad jag ska packa med mig, hur majahar funderingar angående nätstrumbyxor och fötter. Jag tror att det kommer bli en tripp att minnas. Nu har Linnea fått på sig kläder, så snaaart är vi på g. Lite mera don sen så!
Jag har faktiskt inte så mycket vettigt att dela av mig just nu. Det är snart löning, det innebär att jag ska skicka in några hundra bilder på framkallning för att sedan köpa mig ett fotoalbum där jag ska klistra in alla mina festbilder. Tänk vad roligt att ha kvar det när man är gammal sen. Jag gillar att sitta och klippa och klistra och skriva. Det är så rogivande måste jag säga. Nej, nu ska jag stressa på Linnea lite. Eller packa ihop alla mina flaskor. So long


det går överstyr!

Här har jag gått runt som en zombie hela dagen. Tog mig ett avslappnande bad och tänkte krypa ned i sängen. Men nejdå, nu är jag hur pigg som helst. Hoppas att peach är lika pigg som jobbar natt. men trots att jag är hur pigg som helst har jag fastnat här på msn. Jag skulle kunna se på en film, om jag hade haft någon bra film hemma. Jag skulle kunna umgås med någon, om jag hade orken att förflytta mig från min trygga rum.
En utekväll hade inte heller varit helt fel. men det blir det däremot i helgen. Emma och Malin goes wild. Aaaah! Har verkligen längtat efter en traditionell utekväll á la Emma och Malin.

Nu har jag fixat något heöt underbart. Jag har mublerat om lite i rummet så nu kan jag ligga i sängen och skriva i min blogg. Helt fantastiskt vad något så litet kan förändra så mycket. En förändring till något så bra mycket bättre. En början på ett nytt liv. Nej nu överdriver jag en aning faktiskt. Förlåt, men jag rycktes med förstår ni. Vart var vi nudå? Ja juste, utekväll á la Emma och Malin. Ja, dom är av ett eget slag. Dom brukar ofta urarta och dom mest konstiga grejerna som man väntar sig allra minst händer. Det brukar även komma en del pinsamma inslag lite då och då ( som den gången jag och Emma satt och pratade om hur vi brukar strippa när vi byter om och emma berättade att hon brukade sno en spritflaska lite då och då av sin pappa och när jag minuten efter ska gå på toaletten så sitter han utanför). ja, roliga kvällar det där. Det konstiga är att om jag och Emma är på fest tillsammans då flera andra är med, blir det ju inte riktigt samma grej. Det längsta vi kan sträcka oss är att titta rakt fram på en tv och säga att vi tittar på Black hawk down och tycka att det är as roligt. Men då tycker alla att vi är dumma i huvudet. Clownperuker är faktiskt oxå roliga. Det har ju även hänt att Emma har tagit mig i doggy inför en hel bunt tjejer.  Trevliga minnen det där ( som faktiskt finns på kort på min bilddagbok). Nu känns det som om det här blogginlägget håller på att spåra ur, jag lägger nog ned det här snart och sätter på mig ett par strumpor istället.

Back to the bike

Jag och Linnea är inte snabbast i världen. Förut var jag snabb, men inte längre. Jag vaknade dock tidigt och uträttade en hel del ärenden på morgonen ( b.la plingade jag på hemma hos Erika som trodde att det var någon som skulle vräka henne). Jag ägnade mig åt att skriva lite. Det har blivit många sidor nu på senaste tiden. När klockan var över 12 så tyckte jag att det var dags för Linnea att vakna. Vi irrade runt lite hemma hos henne, irrade runt hemma hos mig ( brände ut 2 jätte bra skivor på mina snygga cd skivor), sen så krattade vi löv ( vi krattade så mycket att linnea höll på att svimma), sen skulle jag duscha och käka och linnea skulle dona. Efter det lyckades vi komma iväg till rättvik. Fast även det skulle ta lite tid eftersom dom höll på med vägarbete. Jag och Linnea fick stanna och vi var så trevliga mot den där vakten. Efter ett tag börjar det komma bilar från mötande sida och eftersom jag är som jag är så säger jag till Linnea att om vi kanske har tur kommer en snygg kille.
Javisst, efter en stund skymtar man något snyggt i en bil som kommer. Till min förvåning ( eller belåtelse) så vinkar den där snyggingen till mig och jag vinkar glatt tillbaka. När han har åkt förbi skriker Linnea ut hans namn.
Nej, inget nytt ragg för min del. Det var dock ganska roligt för jag var nämligen asnöjd.

Kom till Rättvik efter mycket om och men, körde vilse vid alla smp kringliga vägar runt Daniels hus. Men vi lyckades tillsist komma hem till honom. Sa hej och sen så åkte Jag, Daniel och Linnea ( som satt i baksätet trots att hon hade sagt shot gun)  i min lilla racerbil till gammelgården där vi överaskade Johanna. Linnea käkade ofärskämmt mycket glas. Gotte kom förbi och jag kunde berätta för Gotte vart han skulle flytta. Daniel hade googlat till mig. När Johanna skulle stänga så ville vi kolla på Gottes nya villa. Han hade fixat hur mysigt som helst där. Det uppstod dock en liten dispyt mellan Daniel och Gotte när vi kollade i garaget. Där hade Gotte en fikus med smal stam ( haha det där kunde man kanske tolka fel, eller är det bara jag som är snuskig?). Fikusen hängde lite och Gotte ville att Daniel skulle frisera den lite granna. Daniel blev väldigt upprörd eftersom Gotte hade misshandlat fikusen.
Det hela slutade med att Linnea och gotte bar in fikusen ( som var fastsnörad i en lampa) och bar ut den på altanen och daniel klippte lite granna med en kabelsax. Det blev, fint kanske?

Vi käkade lite solrosfrön och pratade om fesitvalcampingen som skulle sitta fint på Gottes gård. Det utbröt dock en till dispyt angående skötseln av Gottes gräsmatta. Men dom slutade som vänner och vi åkte till stationen för att titta på Kalle när han hade taxikrångel. Åkte hem till Kalle, jag och Linnea löste ett varsit Sudoku. Sen tyckte vi att det var dags att åka hem. Vi skjutsade hem Daniel och började färden mot Falun.

Åkte förbi vägarbetsområdet igen. Lite krångligare den här gången då det stod parkerade lastbilar överallt. När vi klev ur bilen på Linnea gård så ser vi att hela huven är full med asfallt ( för er som inte vet om det är det as svårt att få bort asfallt från en bil) . I ren panik så började vi att stå och skrubba med diskmedel på bilen, det hände nästan ingenting. Efter några timmar så gav vi upp, klippte sönder Linneas mammas rabatt och skrev ett förlåtbrev till mina föräldrar så att jag kunde förbereda dom på det hemska som hade hänt med våran vita ( då var den dock svart) bil. När jag skulle sova såg jag verkligen hur alla grejer jag ville ha flyga iväg. Jag menar, en omlackering är inte särskillt billig har man ju hört. Låg även och funderade på hur verkligen allt hade gått åt helvete i mitt liv sen det nya året började. Skulle till och med lacken drabbas av min otur, mitt oflyt & mina dåliga val?

På morgonen när jag vaknade så bestämde jag mig för att ta tjuren vid hornen och gå över till mamma och pappa. Jag var lite orolig att min pappa skulle ha fått en hjärtattack när han såg hur bilen såg ut. Han hade inte fått det. Jag kom ut, bilen var borta. HJÄLP?! Vem fan snor en bil där lacken är förstörd?! Fast det var pappa som hade tagit den. Som tur var behövdes det ingen omlackering. Istället så fick jag och Linnea leka Jessica Simpsson i Bikiniöverdel och kort kort kjol samtidigt när vi avfettade bilen så att skummet foromrking oss. Vi tvättade den med schampoo för att slutligen vaxa bilen. Nu vet vi hur man gör nästa gång saker och ting går åt helvete.
Nu blänker bilen fint och det är jag glad över. Det kommer dock bli mer cyklning efter den här händelsen.

Oh please

Den här helgen har varit väldigt lugn och skön.
I fredags så blev det skrivande och vara fyllechaufför åt mamma och pappa. Pappa var jätte packad, dock väldigt rolig. Det blev skjutande med Luftgevär för att avreageras lite och det fungerade. Var lite fyllechaufför igen och pappa var jätte glad för att: Det var så trevligt ikväll! Jag har druckit öl och jag har rökt! Så trevligt!
Ja pappa, jag förstår att du hade det trevligt ikväll. Han var även stolt över vilka dina döttrar han hade ( antingen såg han dubbelt eller så är även Linnea hans dotter). Han förhörde Linnea som vanligt om hennes kärleksliv, tänkte fylleringa & sms:a Linneas pappa angående Linneas kärleksliv. Sen så skulle han slutligen ställa väckarklockan, det gick inte så bra så då fick jag lov att hjälpa till. Jag ocg Linnea delade på en flaska vin bara för sakens skull och sen så somnade vi gott. Lördagen vaknade jag på tok för sent och stackars Emma fick sitta och vänta på mig as länge. Jag åkte förbi rusta i jakt på brännbara cd-skivor och köpte ett duschdrapperi(?!) och cd skivorna. Hur snygga som helst, inte alls som vanliga fula brännbara, dom här var något extra!
Åkte till min Emma och vi skulle kika på en film, men det var franskt tal, det fanns textdr på - Franska, Spanska & Kinesiska. Istället valde vi att titta på när Jessica S springer runt i jätte kort jeans hotpants. Det var typ, inte så bra.
Snackade lite innan det var dags för mig att plocka upp Erika för att föra henne hem till mig. Vi hyrde Corps Bride ( som var bra) och sen brände vi ut skivor på mina snygga cd-skivor. Förlåt att jag tjatar om dom, men jag tycker att dom var så otroligt snygga.  Sen så kikade vi på filmen vi hade hyrt. Erika var lite trött för hon hade varit uppe så länge så jag körde hem henne :)
Sen traskade jag över till Linnea och Sofia och satt och snackade. Polisanmälan som hänger över en av oss. Slagsmål och allt skit som hännt. Vi kikade i våra almenackor och kom fram till en helg då vi ska bosätta oss hemma hos Sofia och festa järnet. Yes yes.Det kommer bli grymt roligt tror jag!
Nu har jag två roliga saker att se fram emot - Min och Majas Göteborgstripp & tjejfyllehelgen hemma hos Sofia!

Jag har råkat i affekt

Kramkalas, porr & skratt. Det var precis vad jag och min alldels egna persika ägnade oss åt igår kväll. Linnea hade haft en riktigt dåligt dag, så jag kände att jag ville inte att hon skulle somna ledsen. Jag packade mina tillbehörigheter(efter att ha tagit den konstigaste sprutan i hela mitt liv) och gick över gatan. Vi var kreativa, snackade en hel del och kröp sedan ned i sängen för att bara snacka lite i 10 minuter. Efter 1 timme och 10 minuter så tänkte vi sova för vi hade gått över tiden med en timme. Men istället så gav jag linnea en kram när jag var halvnaken och det slutade med kortkalas á la Slitz. Tillsist så somnade vi och jag kunde sova mina behövaliga 4 ½ timme innan det var dags att vakna. Linnea trodde dock att jag tänkte fly mitt i natten ( det har ju faktiskt hänt att jag åkt ifrån Linnea mitt i natten för att komma tillbaka på morgonen innan hon vaknar). Men den här gången gick jag till jobbet ( efter att ha glömt mitt kort hemma).

Jobbade faktiskt idag. Kom hem, skrev ut lite kort och traskade över till min vän Linnea. Vi ägnade oss åt det vi är bäst på - analysera, för att sedan göra en pizza deg. Du är fåvitsk och tack vare det fick jag slita ont. Tack. Det värmer att du gillar att befinna dig i horisontalläge, där du inte borde påträffas. Nej, det borde du faktiskt inte.
Ikväll kommer vi att göra vad som krävs -fukta  våran aska med martini och vin. Jag tänker dränka min, jag med säger Linnea från min sida. Så var det bestämt.


Wakeborad premiär!

Idag var det premiär för mig och Linnea på Wakeboarden. Lite skakiga och illamående hoppade vi i oskars båt som han styrde ut till Hellmansö. Någon behövde offra sig att börja. Det kunde ju inte vara varken jag eller Linnea för vi behövde någon som visade för oss hur man skulle göra. Markus gav sig och strippade för att sedan hoppa i vattnet.


Det såg ju inte så svårt ut tänkte jag. Sen så var det Oskars tur. Det såg väldigt lätt ut för honom med.

Vid den tidpunkten insåg jag att det var jag som skulle åka där näst, eftersom jag skulle klämma på mig Oskars våtdräkt. Jag älskade den!

Sen så var det bara att spänna fast wakeboraden och hoppa ned i vattnet. Det blev några fall, men på tredje eller fjärde försöket så stod jag. Det kändes väldigt bra. Några försök senare så började det att gå riktigt bra.

Fast det var väldigt jobbigt, så jag lät Linnea ta över. Även hon var väldigt nervös, men hon kunde det där ungefär som om hon inte hade gjort något annat i hela sitt liv och kom upp på första försöket.

Efter att ha åkt så ramlade både jag och linnea ihop ( vi är inte så välltränade som vi gärna önskar att vi var). Vi styrde båten hemmåt. Linnea tränade på starta bakåt i backe, oskar grillade hamburgare och vi käkade.
image93
Tack så mycket för en otroligt bra eftermiddag - kväll!

Madame Hollywood

Min väldigt bra dag igår slutade med en grillning. Maten blev dock inte alls klar så som vi hade tänkt oss, först potatisen, 10 min senare såsen ( Sås-mästaren Oskar stod för den) och 10 till minuter senare var köttet klart ( som fredrik så fint hade grillat i grillen). Slog oss ned vid bordet, en fin grupp på 6; Jag, Nea, Elina, Fredrik, Johan & Sås-mästaren Oskar.
Maten avnjöts och Linnea & jag avnjöt även lite alkohll ( trots att vi hade både loka & Coca cola, kvällen i alla ära). Maten åt vi och kubbspelet plockades fram. Nyktra mot berusade = förlust för berusade. Johan + Malin = Sant, Vinst 2 av 3. yes yes. Kvällen avslutades med lite glass, marangäer och jag har aldrig. Varför envisas jag med att alltid vara med på den där leken trots att jag inte tycker om det så mycket?
Somnade på tok för sent för att jag skulle nämligen upp klockan 5. Men det var det lätt värt. Tog in 40 minuters sömn på jobbet. För övrigt så finns det saker jag är nöjd över
1. Lyckades stämpla in imorrse 05;59;48 (Det var på hårstrået alltså)
2. Städat ur en hög med gegge som såg ut som diarre men egentligen var det bara vatten och rost typ.
3. Brutit mig in i en städskrubb med Emma och lämnat spår efter oss.
4. Somnat på jobbet och nästan blivit påkommen av chefen
5. Kört truck med handbromsen i ( Emma, Den här trucken var lite seg tycker jag)
6. Smygit undan för uppkörningen och skjutit upp den till morgondagen.

Nu ska jag kila över och titta på medans nea och Oskar käkar frukost. Sen ser det faktiskt ut som om det är dags för mig och Linnea att testa våra talanger i Wakeboard. Jag vet inte om jag är så pepp längre nu när det börjar bli mer verkligt. Jag är nog faktiskt lite smårädd.

What does it feel like?

Igår kväll när jag skulle sova så insåg jag att det var länge sedan jag verkligen pratade i telefonen på riktigt. Ni vet telefonsamtal som varar i en timme. Eftersom jag hade försummat Nea i helgen så bestämde jag mig för att ringa henne. Började med struntsnack i kanske 40 minuter. Sedan så övergick vi till att analysera om varför jag var så himla opepp och depp förra veckan ( tro mig, jag var då ingen glad typ då). Konstigt nog så började alla bitar att falla på plats. Är det så konstigt att jag har varit så konstig egentligen?
1. Jag har vänt på dygnen fram och tillbaka
2. Mattiderna har inte varit regelbundna
3. Från att gå i skolan och ha fritid hela tiden har jag jobbat hela veckorna
4. Nytt jobb. Massa nya saker som man tar in hela tiden utan att ens tänka på det
Det där skulle få vilken ung människa som helst att nästintill falla ihop som en liten hög på sitt stökiga rum. Samtalet drog ut lite på tiden och vid 23.30 sa linnea ifrån för hon tyckte att jag skulle sova, jag skulle trots allt kliva upp vid 5 tiden. Och det gjorde jag. Lite motigt att ta sig ur sängen, men när jag väl hade klarat det steget blev jag jätte pigg. Hela dagen har jag hoppat runt på jobbet och varit jätte glad och pigg. Stackars Emma som hade somnat klockan 2 inatt som fick stå ut med en överenergisk mig. Hon fick sig dock lite sömna medans jag satt på en annan avledningn och drygade mig lite. Nu har jag både slutat och kommit hem, även hunnit med att fixa med matlåda tills imorgon och diska dagens matlåda + helgens disk. Jag är sjukt pepp just nu. I love it!

Dagens låt ( och fråga):What does it feel like?

Och sen vände det

ja, sedan föregående inlägg har jag hunnit hoppa runt på skrivbordet bredvid datorn för att få igång skrivaren. Det tog lite tid, men när jag väl hade lyckats så kunde jag skriva ut 3 kort. Sen, vet ni vad somhände då? Då börjar korten bli grönare och grönare. Erikas hudfärgade panna påminde mest om Hulkens. Då blev jag ännu mer bitter. Och när jag låg i min säng och funderade på mitt liv och var nästintill gråtfärdig så pep det till på min mobil.
Min hjälte Daniel räddade hela min natt genom att skriva: haha görs? Tänk att det lilla och korta sms;et kunde göra så mycket. Det är tur att man har Daniel ibland. För utan honom hade jag inte fått veta när det går Harry Potter trailers på tv ( nog för att jag missade den, men endå). Nu ska jag gå och skriva Malin ca 20 gånger, för det är jag värd!

Dagens låt: Felix Da Housecat - Harlot ( intro)

RSS 2.0