a nice place

Nu var den långa väntan över och jag känner mig oerhört lättat. 
jag insåg att jag glömde berätta om gårdagen för er. ja det gjorde jag. Först så satt jag på facebook i några timmar och tjurade lite. sen så blev jag glad. Då bestämde jag och Maja oss för att vi skulle handla. 1 ½ timme efter att maja skulle komma och plocka upp mig kom hon och plockade upp mig. Vi åkte till Ica Maxi där vi var som två tursiter i Tokyo. det var stort. det var mycket folk. men ack så trevligt vi hade. Vi kunde till och med ta en kölapp för att köpa salami. ja vi har ju inget bättre för oss. Maja ville sen bli lite brun. Eftersom dom brukar ha bra tidningar på scandic så bestämde jag mig för att jag kunde följa med henne dit. Jag hade ju iaf inget bättre för mig. Tyvärr var det någon idiot som hade tagit bort tidningarna så jag fick inte läsa i dessa 15 min som jag hade sett fram emot. Vi var även upp längst upp på scandic och kikar på utsikten och funderade på vilka byggnader som var vad. Vi åkte hem till maja och vi spelade lite tv spel som maja's lillasyster fick koppla in åt oss för att vi inte är tillräckligt tekniska så vi kan det själva. And the winner is Malin! Självklart. Nejdå, maja vann någon gång hon med :) Sen käkade jag lite mat och åkte hem till Johan. Vi kikade på lite film och jag käkade upp hans godis. Åkte hem, bytte bil för att börja min läskiga färd till borlänge. Den gick bättre än väntat. Fast det var en läskig borlängebo som försökte sätta sig i bilen fast han inte skulle med, men precis då räddade Frykholm mig. Linnea skällde ut en full fjortis som bestämde sig för att sitta och röka mitt på vägen framför bilen. Tjejen blev så rädd att hon nyktrade till några promille och flyttade på sig. Konstigt att hon helt plötsligt kunde stå upp. Var påväg att bada lite tunna i öja som efterfest, men när Linnea kom på att hon hatar att bada tunna så blev det inte så. istället blev det hem för att sova. men som om jag kunde sova. Jag låg och var orolig och väntade. Jag väntade ända fram till 8 på morgonen för tusan. Men sen sov jag i 2 timmar. Nu ska nog jag gå och sova för att jag ska nog ut ikväll verkar det som. Då kan det vara bra att ha lite mer än 2 timmar i sömn till godo. Puss och hejdå från eran malin.malle.mallebralle.bodin. 

waiting for?

är det något som gör mig rastlös så är det att vänta på något som kommer ha så himla stor betydelse för min närmaste framtid. just nu väntar jag. Just nu är jag jätte rastlös. Jag har absolut inte kunnat sova något inatt för att jag är så rastlös. för jag väntar. för jag vill veta nu på en gång. Hade det inte varit så klurigt med telefoner hade jag nog ringt. Men jag kan inte. för jag måste vänta. Jag måste vara rastlös. Jag tror att vänta och vara rastlös hör lite till. det hade varit mindre spännande om jag inte hade behövt vänta. Om nu resultatet inte blir som jag vill ( för oja, jag vet precis vad jag vill) så blir det ändå en lättnad. Jag behöver inte fundera eller vänta längre då. Skaka av lite och gå vidare, för det har jag hört att vi människor trots allt är ganska bra på.

=)

♥  Jag började dagen med att vara jätte bitter. Sen blev jag glad, nu är jag lite mittemelllan. Jag vet precis vad jag vill, jag vet att jag kan göra det jag vill. Fast jag vet ju inte om jag vågar. Det är just det som är problemet. Vågar inte du riktigt vågar såklart inte jag heller på riktigt. men om du bara skulle kunna.... så kan ju faktiskt jag. 

V A B B

Vård av bakfull bästis.

Det är precis vad Tammy bestämde sig att ägna sin förmiddag åt. Hon hoppade på bussen med en hemlig kasse bredvid sig och anlände i mitt rum i närheten av klockan 12. Mitt i min självömkan så kastar Tammy påsen på mig och jag skymtar; Lantchips ( med gräddfilssmak) Gräddfil, Dipp och Coca Cola!
Hur underbart var det inte att få en sådan lyxfrukost när man mår apa? För apa det kan jag lova att jag mådde. Vi gjorde iordning dippen och traskade ned till våran källare. Boston Tea Party, vilken succé! När det var slut gick vi upp till mitt rum. Det svarta hålet som vi har fastnat i. Jag låg och vred och vände på mig i sängen och kved och sa åh gud å gud å gud ( haha det där skulle man kunna säga i ett annat tillfälle i sängen, fast under mycket trevligare omständigheter). Jag led! Jag verkligen led hur mycket som helst. Sen sa jag: Alltså det var riktigt länge sen jag var såhär bakfull. Samtidigt när jag säger det så hör jag Pling i huvudet och jag inser att det inte alls var så länge sen jag uttalade dom där orden. Kanske 2 veckor sen, och gången innan det var 2 veckor innan de... så jag borde lägga ned det där med att bli lika överaskad varje gång jag mår så dåligt. Nu ska jag och Tammy snart äta Pizza.

.. ja men faktiskt!

Innan du påbörjar en jakt ät det klokt att fråga någon om vad du letar efter innan du börjar leta efter det.

Mr. gay-dad of the year

medans mitt liv rullar på ganska livlöst här i Falun så åker min pappa iväg på spännande äventyr. Han och han macho - militär - jobbarkompisar hade bestämt sig för att vara lite spontana och åka på en kryssning nu ikväll. Pappa som är glad i alkoholen och trevliga tillställningar har sett fram emot det här ända sen det bestämdes, vilket kanske inte är allt för länge sedan, någon gång bara förra veckan. För en timme sedan så ringer det i hemtelefonen. Det är min förtvivlade pappa som precis har fått reda på att det är gaytema på kryssningen som dom har bokat. Ni som känner min pappa vet om att han har lite svårt för homosexuella ( ja vilket visade sig när han sa " jag lär ju älska henne iaf, även om hon är lesbisk" angående mig). Pappa anser sig själv se väldigt bra ut och han är en sån där människa som tror att alla homosexuella killar kommer att stöta på honom, så just nu lär han vara livrädd. Som tur var erbjöd skogkvist sig att hålla honom i handen och låtsas att dom är tillsammans. Jag tror inte riktigt att pappa har hunnit komma på tanken på att det kanske är massa lesbiska unga tjejer som hånglar med varandra. Egentligen borde jag kanske ringa och upplysa honom om de, eller så får han nog bara en trevlig överaskning ikväll. I värsta fall så ändrar min pappa sin sexuella läggning och kommer hem som gay. Jag får hålla tummarna för att pappa kommer hem och är sig själv.

En lördag i Falun

Gårdagskvällen skulle jag viga till hemma-spa. Jag hade inhandlat allt för kvällen. Som vanligt blir aldrig någonting planerat och när jag satt hemma hos isabell så byttes mina hemma-spa kväll's planer. Ett samtal senare från Tammy och jag hade ändrat mig. Isabell hängde med mig hem och vi gjorde hårinpckning, käkade världens flottigaste hamburgare och provade kläder. En hårblåsning och sminkning senare satt jag i min bil med Tammy ( hur hon hamnade där orkar jag faktiskt inte berätta) påväg hem till Hanna som fyllde 20 års. Eller hon hade fyllt det i onsdags men hade festen igår. Mycket trevliga människor men ungefär i samma grad som alla blev fullare så sjönk mitt humör. En tanke som höll mig vaken var; När vi kommer in på Harry's så får vi dansa. det kommer bli kul. När tristessen blev för stor och alla var så fulla att dom inte riktigt kunde hålla ett normalt samtal med en person utan behövde ha minst 3 konversationer i luften samtidigt så började min mobil ringa. Det var trevligt. Ett samtal från oskar som cyklade och ett samtal från isabell som funderade. Jag ringde lite och det var svårare än väntat. När festen började urarta och det blev bråk så skjutsade jag de två bästa vännerna Tammy och Linnéa till stan. Vi skulle in på Harry's. Tror ni det gick? Nope, stenhårda var dom igår. Det var säkert bara för att jag var nykter.

Linnéa var oanständig och Tammy var pratglad men tillsist kom vi in på Etage. Etage tog som vanligt överpris för att dom hade kommit på den där idén att ikväll ska vi ha ett Tema. Ett tema som alla hatar, men det är ingen som vet om att vi har ett tema och folk kommer gå hit, inget ont anande och sen får dom betala överpris för att dansa till kass musik som alla hatar. Jaaa, Jippie. Linnea och Tammy var överdrivet trevliga mot varandra och det slutade med att dom faktiskt hade kul med varandra. Vem hade kunnat ana det? Allt som behövdes var bara kopiösa mängder alkohol. I fortsättningen ska jag nog alltid bära med mig några liter sprit i en dunk. Sprit är underskattat. Vi traskade till baren och när vi  gick förbi dansgolvet fick jag en shock. Har det alltid funnit så mycket idioter i Falun och vad håller alla på med? Så där stod jag med nykterhetsglasögon för blinda och bara såg allt.
Det var riktigt hemskt och när jag inte trodde att det skulle kunna bli så mycket sämre insåg jag att dom spelade musik som bara folk som går på Speed, LSD eller har käkat 10000 koffeintabletter kunde dansa till. Fast, dom som var fulla försökte så gott dom kunde. När jag hade hittat botten så fick jag rethosta. Underbara, fantastiska kväll. Jag försökte hålla skenet uppe men vid 01.15 orkade jag inte längre utan åkte hem och satt mig på facebook. Jag skulle bara skriva ett kort meddelande men det blev ett jätte långt meddelande angående hur misslyckad min kväll var. Det lustiga är att det blev ju väldigt roligt för jag gjorde sådär som jag har sagt att jag ska sluta med -  Göra en parodi av mina misslyckanden. Ja, jag gör det hela tiden. Undermedvetet. Det är ju tur att jag kan underhålla andra iaf.

Jag åkte och hämtade Linnea som hade blivit kvar i stan. Hon var överförfriskad men det var ganska underhållande. Jag kröp ned i sängen och somnade. Ljuvliga liv.
Idag har det inte hänt så mycket. Jag har kollat på reprisen på desperate housewives och sen var det inge mer med det. Eller jo, när jag åkte och handlade så var jag med om något jag inte har varit med om förut.
Jag såg mitt ex gå och hålla en annan tjej i handen. Det var faktiskt en väldigt konstig känsla. Först och främst för att han var i Falun och sen för att han hade den där tjejen i handen. Brukade det inte vara han och jag som gick exakt där och höll varandra i handen? Tack och lov att jag satt i bilen och att han inte såg mig. Jag hade kunnat hantera situationen väldigt bra om det inte var så att jag är sjuk och sjukt ful just nu. Det ser ut som att jag varit vaken i en hel vecka som enbart har bestått av att dricka alkohol och ta droger. Ungefär så.
Men jag kan även berätta för er att det skärde inte i kroppen på det viset som det skulle kunna ha gjort. Jag blev inte ens svartsjuk utan började istället tänka vidare på mitt lilla liv som jag lever nu och att jag har det faktiskt roligare nu än vad jag hade förut. så varför ska jag klaga. Nu sitter jag bara och inväntar att den här månaden ska gå så jag får träffa och känna. Veta lite mer om hur saker och ting kommer bli. Jag längtar även skalle efter att jag och Tammy ska få en fin 2a att bo i. Det kommer bli ett gulligt och sött tjejigt rum för mig och ett rockigt fränt rum till Tammy. För det är så vi är. jag är den söta och tammy den fräna.


Friday

Just nu vill jag bara tillbaka till Dublin och dricka alkohol. Jag har inte alls lust att vara hemma i falun och vara sjuk. Sjuk. Vem fan om på det där med att vara sjuk?! Ett jävla påhitt tycker jag.


 Club M 

För att få den här dagen att gå ( ja, som arbetsbefriad måste man få dagarna att rulla på) så bestämde jag mig för att följa med Tammy till borlänge för att jag skulle få vara den första som såg hennes nya tatuering. Jag kan berätta för er att resultatet blev mycket, mycket lyckat! Det blödde lite men Tammy klarade det där galant, så nu är jag grymt pepp på att tatuera mig. Nästa vecka så ska jag träffa killen bakom min kommande tatuering. Det diskuterades om den i våras på bakfyllan och nu tror jag att det är dags. Jag känner mig väldigt vuxen i mitt beslut som har gått runt och funderat ca 1 år på en tatuering ( jag är ju inte lika spontan som vissa andra hrrm), eftersom jag fortfarande känner att jag vill ha en tatuering så är det väll bara att lägga sig under nålen och slappna av, i väntan på ett snygagre skin.

Och vad gör jag nu mer hemma i falun? jag sitter bara och tittar på min mobil. Förvisso så är det mammas mobil som jag har lånat så att mitt svenska simkort ska fungera. jag har ju inget bättre för mig så jag kan berätta hela historien för er om hur min vanliga mobil börjar att strejka varje gång jag byter simkort.

Det hela började en sen natt / tidig morgon i dublin. jag var ute på egna äventyr och Linnea låg och oroade sig för mig. När jag kikade på min mobil insåg jag att föregående " jag är okey" sms inte kommit fram för pengarna var slut. Vilken tur att jag har med mig mitt svenska simkort med pengar på så jag kan skicka från det. Jag satt i simkortet i mobilen och fick igång den. Sen hände det inte så mycket mer. Den bara lyste och vägrade lyda mig. Jävla skit. Mobilen är paj. panik panik, jag som skulle ringa erkz på kvällen när jag var framme i Oslo.
Jag återvända till Linnea som sa " sätt i det irländska numret igen så fungerar den säkert". Javisst. Kvinnan under det blonda håret hade rätt. Men då mobilen hade legat och lyst i några timmar och inte fungerat så hade batteriet bestämt sig att det skulle ta slut. Det gjorde det. Så jag fick inte igång den när jag skulle ringa Erkz. Tack gode gud för telefonkioskar. När jag hade laddat min mobil igen så provade jag med det svenska. nej. Samma sak. I med det irländska.  Fungerar. yes.
På fredagen köpte jag ett norskt simkort. Varför inte. Jag satt i det och det fungerade finnemang. Lite senare under kvällen skulle jag kika om någon kanske hade skickat sms till det irländska kortet. Tror ni inte att mobilen strejkar igen :O?!? Så nu hade jag ett fungerande norskt simkort och 2 ikke fungerande simkort ( svenska och irländska).
Sen nu igår när jag skulle åka hem så hade jag beställt ett nytt svenskt kort av Tammy. Jag funderade ett tag och insåg att det finns en chans att mobilen strejkar nästa gång jag sätter i mitt norska simkort efter jag satt i det nya svenska. När jag nu tänker bo i norge en längre tid så var det helt enkelt säkrast att jag tog mammas gamla nokia till det svenska. Nu har jag två mobiler. En jätte gammal nokia med ett svenskt nummer och en gamal sony ericsson till det norska. Och slut på historien om min mobil och mina simkort ( för övrigt känner jag mig ganska internationell som har 3 olika simkort från olika länder, det ska bli min nya grej, samla simkort).

Hmm så vart var vi nu. ja juste, vad roar jag mig med i Falun? Jo jag älskar min säng. Den är helt fantastiskt underbar! Gorgeous! Jag hade haft världens bästa natt i den om det inte vore för min rethosta! jävla hosta. Ikväll tänker jag ta mammas hostmedecin. Ni som har bra minne och läser min blogg så är det samma hostmedecin som jag för kanske ett år sedan överdoserade och blev hög på. Det kommer bli helt fantastiskt. kul!
Det kommer även bli riktigt roligt att träffa Emma. Hon skulle bara färga håret och sen skulle hon komma hit. Jag borde oxå fixa mit hår. Min utväxt är inte att leka med kan jag lova er. men först och främst den där tatueringen så jag kan bli lite lugn i kroppen. På tal om lugn i kroppen. Fy fan vad lugnt det är hemma. Jag saknar att leva där man hör bilar susa förbi hela tiden, ambulanser, polisbilar, brandbilar som tutar, bilalarm som tjuter och folk som pratar. Storstad. Jag gillar pulsen.

Back in town

Ja, efter en 8a timmars bussresa så var man hemma i Falun igen. Allt är sig likt, ja vad hade jag egentligen väntat mig? Jag har varit borta i två veckor. Så nu har jag haft en väldigt uppfriskande promenad med tammy där det var mesta dels jag som gick och babblade. Länge sen min mun gick så mycket kan jag lova er. Jag har även haft en väldigt flummig kväll med hmm lite småchockande berättelser från Linnéas sida. Det är ju ganska skönt att vara hemma. Det är bara lite konstigt att så fort jag hamnar i den här stolen så börjar alla dessa jävla funderingar. Jag borde inte tänka så mycket på vad jag vill, utan bara låta allt ske som det sker. Fast när man heter Malin Bodin är inte alltid det de lättaste.

jag kommer hem

Bloggen blir inte updaterad så mycket.. men om jag fortfarande har någon læsare kvar kan jag ju berætta før er att jag kommer hem imorgon runt kanske 17.00 tiden. Jag ska inte trænga mig på i erkz, dennis och solviegs lægenhet længre, utan erik ska kika vidare på lægenhet åt mig och tammy medans jag ligger på soffan hemma och blir ompysslad av mamma. Det kommer bli mycket fint tror jag. Men nær jag trøttnat på att bli ompysslad kanske någon vill følja med mig till stugan och supa sig redløs ute i skogen? Det hade varit mysigt tycker jag =)
Syns i helgen då!


jag funderar

Japp. Så oslo var det.
Idag är det dagen då jag ska sökajobb och lägenhet. Jag har hunnit med mycket. Fått ett chipsi halsen så att jag trodde att jag skulle dö, svalt ned det med coca cola, skrivit 4 mejl till min vänner, suttit på facebook, kikat billdagboken och insett att det inte är så kul som man tror, försökt lägga upp bilderp å facebook utan att lyckas, suttit på msn, pratat med karl tellander som jag ska ringa imorogn för han ska försöka fixa en arbetsintervju åt mig tills imorgon. Ja, förhoppningsvis kanske jag kan lägga det där med söka jobb på hyllan och fortsättamed det imorgon om inte karl lyckas. Förhoppningsvis gör han det.  Då återstår bara lägenhetsletandet. Fiffilurar på att ta mig till erkz jobb och söka lägenhet. Måste ju ha lite hjälp när det kommer till dom sakerna. Kanske borde fixa norskt skattekort grejs eller vad det nu är jag behöver oxå... ja.. det kanskeär en bra idé.
Har inget vettigt att skriva här, men so long! jag återkommer

Och för dom som vill nå mig: +4741543693 

Jag hamnde i Oslo

Ja, det flesta kanske redan vet att jag inte är kvar i Dublin utan att jag är i oslo. Tänkte kanske skriva och berätta hur allt gick till.
Det hela började självklart i den underbara stadenn Dublin. Till en början så ansåg både jag coh Linnea att Dublin var väldigt bra för ett ställe att åka på en weekend till, men inte att bo där. Bara 2 dagar i Dublin fick Linnea att boka en biljett. Jag var lite osäker tille n början, men sen så tänkte jag att det skulle bli jäävligt ensamt att inte ha Linnea där, tills man hittat jobb och boende. Jag ville absolut inte åka hem till Falun så jag bokade en flygbiljett till Oslo med motiveringen; Vill jag bo i Dublin kan jag flytta dit sen. Och det är ju faktiskt sant. Så jag hamnde här i Oslo.
Nu är jag den mest förvirrade tjejen i den här lägenheten ( okey, det är bara jag som är en tjej). Jag har absolut ingen aning om vad jag vill göra med något i mitt liv. Men jag funderar på att bo här i oslo,söka jobb,tjänapengar och och sedan bara dra iväg vart jag än känner för. ja, det kanske är bra... jag menar, vad ska jag tillbaka till falun att göra?

nej nu ska jag sätta mig och skriva lite mejl dag, och sen någon dag när jag har batterier i minkamera så ska jag ladda upp massa bilder på facebook =)

It's a long night!

Ja det var rpecis vad det blev igar. Jag och Linnea tanke bara ga ut och ta en liten partypop pa en krog. Men eftersom vi tanke att det var varan sista nat tute sa ville vi saga hejda till Club M. varat andra hem. Vi traskade dit och vi kom in. Den har gangen behovde vi dock saga hur gamla vi var. Linnea sa 21 och jag sa 19, trots att de tvar 20 kunde vi bara traska in. Arlighet varar langst.
Det var inte sa mycket folk, ungefar som etage en fredag. men nu var det tisdag sa det var roligt. Gubben i hatt var dar och dansade pa. Det var sepcial pris pa Apple sourz shot ( bara 3 euro!!!) sa jag ochg linnea drack manga av den dar shoten som sag radioaktiv ut. Faktiskt. Helt limegron, men det var as god. Musiken var inte sa bra till en borjan men sen sa blev den battre. Det gillade vi. Mitt i varat fyllevimmel sa kommer det fram en as dryg kille till oss. nar han horde att vi var fran sverige fragade han om vi visste vem Dr alban var. Ja, vem vet inte det? Och det var tydligen hans uncle.  Vi var vall lite skeptiska till det. Han hangde efter oss hela kvallen och var verkligen pa. Bade mig och linnea. Nar det borjade dra ihop sig mot hemgang forsvann jag och Linnea pa toa ( dom har platttangar pa tjejenras toalett har som man far anvanda for 2 euro) for att sedan forsvinna ut utan att dr alban jr skulle se oss. Men det gjorde han. Han maste verkligen ha varit slakt med alban, for nar linnea borjade dra skamt om honom sa blev han lite surig. ooppps. Vi lyckades skaka av honom for att ta oss till varat hostel. Tack och lov.

Nu har jag inte sa mycket mer att beratta for er. men det komme vall mer sen.

There's poetry in a pint of Guinnes

Guinnes ar ghelt klart den godaste olen jag har druckit, men eftersom jag inte tycker om ol kan jag ju int direkt papeka att det ar sadar supergott.
Efter nagra dagar kan jag beratta lite for er om Dublin. Pubarna hittar man inte alls sa latt som man kan tro. Vart gommer sig dessa 200 pubar? Jag forstar inte alls var dom ar.
Det enda regnet vi har fatt pa oss var nagra droppar dugg pavag till krogen i lordags. Det ar as roligt att festa har, men att man ska fa mycket dricka for pengarna vet jag inte alls om jag kan halla med om. Jag vill inte ens avsloja for er hur mycket pengar det gar at pa en utekvall ( och da har jag blivit bjuden for mer an vad jag kopt for...). Killsmaken har redan hunnit borja att andras. Man kan inte vara lika krasen har, men jag har fortfarande stt en kille som ar skit snygg. Han skulle till och med vara as snygg i sverige och da ar han snygg. Sa nu maste jag springa forbi Topman praktiskt taget varje dag for att kika om han jobbar. Jag kanske borde prata med han nasta gang jag srpingre forbi haha. Men han har antaglign flickvan. Gay ar han da inte!
Maten har ar hemsk. Jag lovar er, det fungerar helt enkelt inte. Nar du gar pa stan sa kanner du lukten av all mat. Det luktar enbart friterat, fett och socker. Och det finns ju faktiskt stora manniskor har....
En annan sak som ar konstigt med det har landet ar att de flesta kladerna ar for sma over tuttarna men alla Bh:ar ar enorma!! Hur gar dte ihop??? Jag vet inte.
Men trots att maten ar acklig sa gillar jag att det hander saker i staden. Igar var det sondag och nar jag ocg Linnea var ut och promenerade sa var det full fart pa alla uteserberingar och pubar (ja vi hittade nagra). Det ar nice. Nej vi drack inte ( trots att vi svenskar tydligen dricker kopiosa mangder).

Idag avr vi pa guinnes och turistade. Vi tog massa fula kort idag, det var roligt. Eftersom vi har gatt minst 1 mil om dagen sen vikom hit sa var vivaldigt trotta nr vikom hem fran guinnes. Vi lagade mat och jag hatade idioterna som har stulit min vitloksost fran kylskapet. Sen satt viisangen och tog det lugnt. Mycket skont for fotterna. Linnea pillade upp Smarties i nasan och vi hade roligt. Efter ett tag kunde jag inte motsta frstelsen sa jag fick valllov attstoppa upp nagra jag med. Linnea kanske lagger upp bilderna pa resdagboken som ni MASTE kika i. Den arrolig... tycker jag...
( jag heter fortfarande malinbodin pa resedagboken).

Nu ska ja hjalpa linnea med att ladda upp bilder. Puss och kram

Resfeber

Jag tror inte att jag har fattat vad resfeber innebär föräns idag. Eller så har jag fått feber på riktigt för feber känns det verkligen som om jag har. Jag är trött i hela kroppen och känner mig allmänt febrig.
Även om tanken på att jag ska vara borta från mamma och pappa i en hel månad fick mig att alldes precis börja böla så ska det bli sjukt underbart. Om 25 ½ Timme så lyfter planet till Irland och det känns innerst inne väldigt bra.
image100visst ser det ganska så trevligt ut?

med nerverna på spänn

Nu har jag nyktrat till och jag använder inte knark. Det hade nog varit väldigt skönt att ha lite alkohol i kroppen just nu så att inte det där med att packa inför en flytt som du inte alls har en aning om hur lång den kommer bli, hade kännts lika jobbigt. Att jag bara får ha med mig 15 kilo i väskan och 10 i handväskan gör ju inte saken lättare. Speciellt inte när manhar vägt väskan och den klarade sig på 11.5 kilo för att mamma 1 timme senare ska komma och fråga om jag har packat ned handduk och massa fler saker som jag har glömt. Jag har även viktiga saker som hänger på tork som ska ned i väskan. Jag tänker inte lämna min pyamas ( storlek 40 med häng i rumpan som jag har tjatat om en mycket längre tid nu), utan den kommer jag nog frysa. Jag vet inte riktigt varför, men jag har fått för mig att alla husen i Dublin är iskalla för ingen har på värmen där... hmm, det kanske stod i någon marian keyes bok... eller så var det Lucy som sa att det var kallt hemma hos hennes farmor ( som bor i england).. jag vet inte, men det är lika bra att jag packar med pyamasen. 2 par raggsockor har mormor gett mig som jag kan ta med. Hon tror nog oxå att det är kallt i Irland. Pernilla har packat ned sin bikini, hon tror nog inte att det är särskilt kallt på den gröna ön. Nej, nu ska nog jag börja tänka på refrängen..


Får hunden plats i hundklojan part two

På något konstigt sätt visade det sig att vi visst kunde. Man kan bara man vill, har vu ju hört någonstans. 5 på måndagsmorgonen satt vi i en bil som styrdes mot det lilla huset på präriren ( Eller egentligen var det den mysiga stugan med brasan, som låg låg längst med dalarnas största sjö's kanter). Det bjöds på vin, jag ( Malin) var gay. Death cab hit och dit. And some cutie!Vinet flödade och jag tog mig ett dopp i syndens sjö. samtidigt som vi klev in i den tjocka dimman så fann vi varandra. en vänskap som är här för att stanna.

Vaknade upp och fick se att mamma minsann inte tycker det är fränt att ligga på ett badrumsgolv med en handduk över mig( hur vet hon om bilden undrar jag och tammy?!?!). Ta bort snälla. chips och dipp och mycket trevligt. Vi fick förhandsvisning på filmen, som kommer att komma.

Får hunden plats i hundklojan

det är söndag eller kasnek måndah, men jag ocg tammt vet inte. Vi vill bara till huset som  bjuder på vin. Helt klet. Vem tackar nej till en snygg kille,. och dp talar vi inte om han som var lite bitter på sms. Vi talar om han som verkligen inte var bitter i sina sms; han som sitter i  huset är nere vid stranden  och lockar med en brasa ( och snygg kompus). vi vill, men vi kan inte, men kvällen har varit fulländad! Jag älskar tammy ochdet är så det ska va! Puss!

Jag och min gitarr

sitter fortfarande och lyssnar på den där låten...
Snart kommer jag börja att spela den på gitarr, om bara någon skulle kunna komma hit och stämma den åt mig. Det är verkligen svårt att stämma en gitarr. En gång försökte jag använda mitt gehör för att stämma den själv bara sådär. Ja, det går faktiskt att stämma en gitarr bara sådär rakt av, för det gjorde alltid Danne och flera av mina killkompisar vet precis hur man gör för att stämma en gitarr bara sådär rakt av utan stämapparat. Det gick tyvärr inte sådär jätte bra för min del, när jag var färdig med gitarren så lät den bra mycket värre än när jag började. Eftersom skadan redan var skedd så kunde jag fortsätta en liten stund till. Blockflöjten åkte fram och jag blåste ut ett a. Jag greppade gitarren och plingade lite på vad jag trodde var en a-sträng. Min gitarr låter fortfarande inte riktigt frisk. Kanske om den lät ännu sämre än innan. "Tredje gången gillt" tänkte jag och plockade fram nästa flöjt - Alt flöjten. Hmm. Jag kom inte ens ihåg hur man tog ett A på den flöjkten, och sen insåg jag att om jag inte kan a på en flöjt som jag har spelat på i några år så vet jag nog inte riktigt vilken sträng som är a-strängen på min gitarr. Finns det ens en a-sträng på en gitarr? Så nu undrar jag; Är det någon som känner sig manad att komma hit och stämma min gitarr, kanske någon med väldigt bra gehör som även kan berätta vilka akord låten går i?
Jag har ju alltid sagt att min nästa pojkvän inte ska spela gitarr ( eller något annat instrument) men nu börjar jag faktiskt tvivla lite. Det hade ju suttit bra med en pojkvän som kunde göra mig aningens mer musikalisk för jag saknar att spela på gitarren och möjligtvis att jag skulle sträcka mig så långt att jag skulle kunna plinga på ett piano.

image99

RSS 2.0