Äntligen hemma

Sådär ja. Nu var man hemma igen, packade ned det 3 P.na, Pick, Pack och Pojkvän. Fast Pack och pojkvän..? Haha nää, nu skojjade jag bara. Men iaf så är jag hemma i Falun, det känns väldigt jävla skönt, men å andra sidan saknar jag redan sälen sjukt mycket. Jahapp, gräset är alltid grönare på andra sidan. Om några dagar bär det av till Norrköping, det ska bli sweet. mycket nice. komma ifrån falun lite mer haha:)
A, vi har typ as små glas här hemma upptäckte jag. Våra vattenglas som alltid har kännts så stora har helt plötsligt krypt till bebisglas, det rymms enbart 25 cl. Konstigt.

Topless

Idag har det varit en helt underbar ( bortsett från att jag har varit lite utav en pms kossa enligt min pojkvän). Staffan var ledig på jobbet pga magsjuka så vi kunde sova huuur länge vi ville tillsammans. När vi hade vaknat så städade vi undan i köket efter att jag hade lagat en middag igår. Det är tydligen så att om man lagar en finmiddag som kock ska det tydligen vara städat när allt är klart. Herregud, hur ska jag lyckas med det när jag knappt lyckas få riset klart samtidigt som resten av maten?
Men iallfall, eftersom det var helt underbart väder så bestämde vi oss för att sätta oss ute i solen mot husväggen, and so we did. Sjukt skönt. Så otroligt skönt att det slutade med att vi båda sätt där insomrda med "svart på en kvart" i bar överkropp. Jag tyckte att det var så roligt att jag satt topless i april uppe i sälen så jag skickade mms till Linnea och tänkte även skicka iväg ett till Tammy i Oslo, men eftersom det inte går att skicka mms till flickebarnet fick hon vara utan. Efter några timmar i solen och X antal kortvinster från min sida så flyttade vi in igen och städade mitt rum. Det var inte sådär jätte kul så staffan roade sig med att ta på sig mina klänningar och ha mina mamelucker på huvudet, jag kontrade med mina leggings som jag knöt så fint runt huvudet. Eftersom jag supit bort min kamera så skulle ja istället ta kort med mobilen, men då insåg jag att den låg kvar i snön. Det var inte så bra tror jag, för nu lever den ett eget liv och bara skriver 9999999999 hela tiden, och när jag ska skriva jag så skriver den kAy istället och sen vill den stänga av sig sjä'lv. det är surt. Vi la oss och kollade på tv en stund och sov middag, sjukt skönt. Sen så tyckte staffan att vi skulle åka en sväng så då gjrode vi de, och slutligen har vi kollat på Dh och spelat Backgammon. Jag vann.

Nu sitter jag bara och längtar tills jag åker till Norrköping med min snygging. Det ska bli helt underbart, vi ska äta gott, shoppa, festa, träffa hans släkt ( det känns mest läskigt) och hans kompisar ( vilket nästan känns ännu mer läskigt). Men det ska bli helt underbart. Bara jag coh staffan för oss själva ( och släkten och vännerna). Han har även lovat mig att ta mig till Kolmården och Medie markt så vi kan köpa mig en ny kamera, för jag vill ju inte gå på Kolmården utan kamera. Nej nej, någon måtta fåre väll vara.

=D

Här har man suttit och disskuterat viktuppgångar med tammy, och den första annonsen jag ser när jag ska logga in på min blogg är " står vågen stilla? Vi kan hjälpa dig". Vågen gör ju allt annat än att stå stilla säger jag. tick tick tick and up we go! Och ända så fortsätter jag att trycka i mig kakor ( dock inte en ända idag, men jag tog lite pommes istälelt) och chips och mängder med vitlöksdressing, men det är ju bara så gott. Och hur ofta är jag i sälen? I och för sig har jag varit här sen mitten på december nu, men men. förr om åren så var det ju bara en helg jag var här uppe. Idag jublar jag över att säsongen snart är slut. Det är lite blandade känslor överallt just nu när det är så kort tid kvar, vissa gråter och andra är lyckligasre än någonsin. Jag är mest som jag alltid brukar vara, Labil och det pendlar från dag till dag. Eller kanske lite mer från timme tille timme. Jaja, så noga är det ju faktiskt int, huvudsaken är ju den att jag är glad just nu i stundens skrivande och kommer vara ännu gladare när staffan kommer genom dörren till rummet och ger mig en stor kyss. Det vill jag verkligen ha just nu.
Nej nu ska jag lägga mig lite sexigt i sängen och bara vänta, det kan inte dröjja länge till nu.


a day of

igår konstaterade jag att jag ser ut att vara gravid i kanske 7e månande... eller snarare 8e månaden när jag slappnar av i magen. Jag tror att det är lit farligt för kroppen att öka så väldigt i vikt udner så kort tid. Men slutar jag klämma i mig chips för det? Nope. Det kan ni glömma. Jag tänker inte brja fundera på beach 2008 föräns jag kommer hem. Kommer dock få lite panik om det blir så att jag åker till Båstad för att jobba i sommar. Då vill man väll kanske inte se höggravid ut. Men det får bli senare bekymmer. Idag roar jag mig kungligt genom att ligga i sägen. Första gången på as länge som jag känner att jag verkligen är ledig och jag inte får damp eller grov ångest för att jag inte gör något. Borde egentlgen ha gått på personaldagen.. men tänk er:
Det är snöstorm. Frukost 09.00 ( alltså, inte sovmorgon) sen åka skoter på rad i 30 km i timmen till en stuga ute på fjället, äta gulashsoppa (som jag ätit 100 gången redan den här vintern) åka hem igen på rad i 30 km i timmen ( antagligen fortfarande snöstorm). Hur kul låter det egentligen när man kan ligga i sängen och sova?
Petra hade en fin idé om att ha en egen personaldag. Alla delas in i lag, man bygger en varsin snöborg, dricker massa öl, vin och sprit och sedan har snöbollskrig. det hade jag faktiskt kunnat ställa upp på. Funderar dock på att ställa upp på middagen ikvll, gratis mat på en resturang har man väll aldrig tackat nej till.
Nej nu ska jag fortsätta ha ledig dag och  bara vila.

RSS 2.0