Erase and Rewind

Jag tar tillbaka det jag skrev i föregående inlägg. Jag vill inte alls att säsongen ska ta slut, nu är jag åter i sinnesstämmningen som säger att jag vill att säsongen aldrig ska ta slut. Allt känns så jävla bra just nu. Livet leker och jag blöder inte ens näsblod fast det borde forsa ur snoken på mig.  Med andra ord är det jävligt bra.
Pappa kommer och lämnar av snöskotern imorgon och sedan på kvällen blir det tokfesta, Abg och Hc med sommartema. Solglajjerna kommer vara på hela kvällen och det kommer bli grymt kul.
Skandaler utan dess lika ska vi ställa till med. Speciellt Rebecca som åker hem på Tisdag. Hon lär ju faktiskt passa på på sin sista söndag i sälen. I och för sig så har hon ställt till med skandaler till höger och vänster så egentligen är det väll typ min turnu eller ngt. Ikväll blire till att festa till det. Emily den svikaren åker hem imorgon. Det är dumt. Stanna. Gustaf drar hem imorgon. det är dumt.  Stanna. Alla bara lämnar sälen och lämnar kvar mig här. Stanna!!! När allt känns så här vill man nästan tillbaka nästa vinter, men så blir det inte. punkt.  Jag tänker inte fastna i livet som säsongare och dessutom vill jag inte jobba inom resturangbranchen igen. Eller ja det är ju faktiskt inte så dumt. Men jag kan lova er att jag aldrig mer i livet ska stryka en kockrock. Jag gjrode det för sista gången idag till storchefen. Det var bara för att det var han, annars skulle jag aldrig ha gjort det.
Men nu ska jag sluta skriva här.
Pusshej

-->

Jag längtar tills säsongen tar slut. Jag är lite trött på allt just nu, tänk vad skönt att få komma bort härifrån och bara andas ut. Vila fötterna, vila levern och inte vara överdrivet trevlig. Det skulle även vara skönt att få vara bakis och bara ligga kvar i sängen och inte stå och le som en idiot i ett café och fråga samma saker 12499676 gånger om dagen, Vill du ha vitlöksdressing och parmesanost på spagettin? 50 cl Falcon? Sylt och grädde till pannkakorna?
Igår var det fjällis och det var jätte kul. Jag spelade black jack och snackade massor med Emma. Mycket trevligt.
Imorgon laddas det upp för cider och Tp-kväll. Det ska bli roligt, jag är dock lite besviken för att johan ska till åre och kan i och med det inte vara min Tp.partner. Nu kommer jag ju att förlora. det är inte roligt.
Ja det var väll allt från mig. So long.


Jag & min pojke

image110
P-afterski på Majkens sylta i Lindvallen, jag är as glad för jag är nykter :)

det där som inte stör

Igår var det en helt underbar dag. Jag och Staffan åkte till Lindvallen och åkte skidor. Han är ca 100 gånger bättre än mig, men han stod ut med mig. Jag var ganska duktig. Jag la ned det där med att ploga för att det är så jobbigt i knäna. Istället gled jag på istället. Vi fikade lite i Lindvallens toppstuga som antagligen har haft samma ritare som lyktan. Det såg precis likadant ut. Efter det övergav solen oss, så vi åkte ned för backen för att kika lite på stadium och sätta oss på after skin. Jag var nykter så att pojken ´fick dricka lite öl, som tröst för att han har haft en vit vecka.
Wille, Walle och Helena kom förbi och joinade oss. När after skin var över så gick vi in på Ica och handlade middag. Lagom tills vi kom ut från ica hade det blivit snöstorm. Mycket trevligt tyckte jag som skulle köra hela vägen hem. En vända hem till Björnstigen, där Staffans älskling blev sur och slutade fungera. Det är tur att jag hade min fina cab här som kunde köra vidare under kvällen. Vi lagade världens godaste middag och sedan blev det mys framför tv'n.

Idag så sov vi oförskämt länge. Kliockan 13.00 kom jag upp ur sängen och slängde mig ut i längdspåret. Det var strålande solsken och det kändes som om hela världens log mot mig. faktiskt, det är sant. Efter det så diskade jag och städade i ottar. Tiden rann iväg så jag skyndade mig till stadium i Hundis bara för att insé att dom inte hade Burton linnet jag skulle köpa. Åkte vidare till nästa Stadium i Lindvallen, provade linnet och det var äldans snyggt, men sen såg jag den där as mysiga we tröjjan... som påminner precis om våra gratis carlsberg tröjjor som vi jobbar i, bara att det inte var carlsberg och att den här kostade 800 spänn, men det var det faktiskt värt, as snygg. Glad traskade jag till Ica och handlade lite mat. Sen så städade jag på björnstiden och så har jag lagat mat. det var praktiskt taget min dag.

och sen, jag ska på tennisveckan i Båstad. sug på den ni, det trodde ni aldrig om mig aah?

det där som stör

jag tycker inte om tvivel. absolut inte. Varje gång det sker något nytt är at så jävla lovande i början, men lite senare visar det sig att det inte alls är en bra idé. Hur många kvällar har man inte haft skit bra idéer och tankar, som sen dagen efter på morgonen så inser man att det kanske inte alls var så bra tänkt. Så är det iallafall för mig. Dom mest dumma sms;ena sänds iväg från min mobil på kvällarna. Min tankeverksamhet räcker inte så långt när jag är trött. Idag gick jag upp 05.30, och det kanske är därför jag juste nu tycker att allt känns så hopplöst.
Hur ska det egentligen bli när säsongen här tar slut? Kommer det fortfarande att vara vi då? Kommer vi att fungera på håll eller behöver vi ha varandra nära? Hur kommer det blå när jag säger " vi syns om två veckor"?.
Förhoppningsvis är jag bara trött och lite seg i skallen, lite lullig kanske. Allt kommer säkert kännas mycket bättre när jag vaknar upp imorgon. eller kommer det de? Nej nu lägger jag nog ned det här och sen så ska nog jag börja dra mig mot sängen.

Die rat die

Egentligen har jag inte lust att skriva här, men om det fortfarande finns någon som läser min blogg, så lär jag ju berätta hur det gick med husmusen. Husmusen var antagligen av det kvinnliga könet, för vi satt ut en råttfälla med chocklad, och natten efter det så kom hennes dödsdag. Jag menar, alla vet ju om att kvinnor är svaga för chocklad. Vi borde kanske inte vara det, det kan bli våran död.

Husmusen

Jag trodde jag stängde in honom under våran byrå. men nej. Han tog sig ut och hittades i GustafsX2's rum. Bra. sen smög han ut i köket, sen tillbaka, sen till soffan ( han ville nog bara vara nära mig) och sen försökte han ta sig tillbaka till gustafsarnas rum. Men då var jag snabb med plast bunken, fast inte tillräckligt, jag skrämde in honom under spisen. Nu vet jag inte vart han är, men inte i mitt rum iaf, och så ska det vara resten av kvällen.
Jag har börjat få lite dålgit samvete för att jag har fått husmusen att käka råttgift, jag menar. Han håller mig iaf sällskap om kvällarna när ingen annan är här. Fast sen så slår mig tanken att vakna upp med något hårigt i sängen eller i annsiktet. nej tack. Han får nog gärna dö, eller flytta till en annan stuga.

en mus i vårt hus

Precis innan jag ska stiga ur bilen säger jag till Annelie att jag ska ha det så skönt ikväll, ska hämta staffans dator ut till tv:n och bara sitta och ta det lugnt. Sdet första jag får höra från gustaf när jag kliver in i vårat hus är att han har sett en mus, och att det förmodligen finns i mitt och staffans rum.
Jag öppnar dörren och ställer mig på alla fyra och kikar under sängen, bara för att se om musen är där eller om jag vågar gå in och hämta datorn. Från ingenstans kommer mussen skuttande mot mig. Jag skriker högt, gält och mycket tjejigt. Jag tror jag skrämde musen... för den vända tvärt och skittade åt ett annat håll.
I hopp om att hitta en musfälla åker jag till Spar, men där var dom slut, så jag kom därifrån med världens dyraste råttgift. Kikade in på preem utan störra lycka. Vi gillrade en fälla, råttgift i en coca cola flaska, utan större framgång. I ena stunden kraffsar den mot gustavs rum och i nästa stund ser man det försöka komma ut genom dörren. Den sticker lixom ut benen och nosen. Skit vidrigt. Där inne har jag alla mina kläder. Alla mina grejer. Inte en chans att jag sover där inatt. Övervägar seriöst att sova hemma.

Fäst vid dig

Det är snö. Mycket snö utanför här. Det har det i och för sig varit sen jag kom upp hit i december. Det är bara det att ibland, ganska ofta så glömmer jag bort att det är ca 1.5 meter snö utanför fönstret. Ibland glömmer jag bort hur fint det är här uppe. Idag när jag skulle låsa dörrarna till lyktan var klockan 16.30. Solen sken fortfarande och det var sikt bor till fina fina trysil. Just då slog det hur fint det är. Det är synd att man inte hinner njuta så mycket av allt det fina när man jobbar här uppe. Man njuter mer av sälen om man bara är här en vecka. Då hinner man ta sig ut i backen, åka längd, festa, käka ute och allt annat man vill göra. Nu är det mer, festa en, två, tre eller fyra dagar i veckan ( beroende på ekonomi och ork) åka i backen 1 gång i månaden och längd 1 gång i månaden. Kul. Fast å andra sidan är jag inte bitter av att vara här, jag trivs väldigt bra. Jag vill inte att den här säsongen ska ta slut. Jag har sagt det förut, och jag menar det verkligen, Ser inte alls fram emot att komma hem till Falun och jobba på som förra sommaren. Men men, vad ska man göra, jag vill ju faktiskt till Australien och hälsa på emma den saknade.


Vuxen eller barn?

Ja, jag kan ju inte annat än att medge att åldersnojja är ett ämne som kommer upp väldigt ofta nu för tiden, dock inte så ofa från mig, eftersom jag fortfarande bara väntar på att få fylla 20. Men idag när jag satt i det horribla djungelrummet så fick jag en lite regel att gå efter: Är du mamma eller barn?
Väldigt smart tankesätt. Jag är med andra ord ett barn för jag har inget eget. Så enkelt var det.

RSS 2.0