26 november

Jag kænde att det var dags att uppdatera bloggen lite granna. Undra om jag ahr några læsare kvar? Måste hålla med om att det har gått vældigt dåligt det senaste året på bloggfronten. Men nu ær jag tillbaka, åtminstone før 10 min. I'm Yours ( som Mr. Mraz skulle ha sagt).
Det som har hænt sedan sist ær faktiskt itne speciellt mycket. Jag har blivit inskriven på anti-fett-kliniken Elixia, ær lite osæker på stavni8ng och uttal, men vældigt sæker på att det ær dyrt dær. Skulle børja lite lætt med Pilates, før hur svårt kan det vara? Ja det visade sig vara mer jobbigt æn vad man hade kunnat tro, 15 min in på passet skakade jag av mjølksyra... och då var det endast 45 min kvar. Før att førbættra på den lilla træningsværken jag hade så traskade jag och frugan ned på Afrodance, vøldigt roligt men aj vad det værker i min kropp!
Kænner mig stelare æn min egna mormor før tillfællet.

Timbuktu besøkte byen hær i torsdags. Jag och Nea blev fullare æn vad vi hade ræknat med. Våra kørkort var rosa, mycket fint tyckte vakterna och det tyckte vi med. Inte en liten chans i værlden att jag vill visa upp mitt norska Bank kort som Id. Det ær verkligen en grotesk bild på det. Som tur ær kommer ingen annan æn Linnea och diverse kassørskor få se den bilden. Jag kan leva tryggt. Timbuktu var vældigt kort i længden men vældigt bra. Jag fick øl i håret som vanligt men jag var lika glad før det. Øl ær trots allt bra før håret.

Fredagen mådde jag inte lika prima och nær klockan nærmade sig 19.00 fick jag magont. Linnea och Fredrik kom och plockade upp mig, før vem vill låta en lietn mallebralle gå med magværk hem från jobbet, slæpandes på en cykel hon inte kan cykla på før att det ær før halt? Nej juste. Linnea och Fredrik.  Vi kikade på film, The cleaner tror jag den hette. Den kan man se om man vill se en film. Sedan såg vi på en vældigt bra film, den påminde om Napolen Dynamite, kommer dock itne ihåg vad den hette. Sjuk film. Vi skrattade.
Vaknade på lørdagen och var redo før mitt førsta træningspass på elixia, men nejdå. Magont.
Dagen tillbringade jag framfør tv:n What happen in vegas, Moulin Rouge, Fight club och tillsist the happening.
Vaknade upp mitt i lørdagsnatten och hørde en mystisk mansrøst som jag på något sætt trodde var dansk.
Nejdå, då var det bara Borlængejon som skulle æta køttbullar. Jag var næra på att skrika till Linnea att hon skulle gømma knivarna, men kom på att det var lite olæmpligt før att jag har trots allt aldrig træffat mænniskan i fråga.
Och sen var det søndags och Pilates ssom jag redan har berættat om.

har æven køpt nya snowboard klæder, jag ær glad :D

Nu ska jag avsluta det hela och gå hemmåt. Puss o kram.

Ett harem

Det var precis vad jag och Linnea hade i lørdags hemma hos oss.
Ett Harem av backhoppare. Det ær inte alla dagar man har det. Eftersom alla inte hade åldern inne så fick vi skippa Brenneriet før att istællet gå på Marcellos. Alla hade mængder med alkohol i kvællen, linnea fick vænda hem 2 gånger innan hon tog sig modet till att gå in. På Marcello var det litet och mørkt, kændes vældigt mystiskt och misstænksamt. Plus poæng i kanten før att dom serverade Smirnoff Ice 2 før 1 ( 61 kr før 2 stycken!) Ooh yeah tyckte jag och førsøkte få Linnea att dela med mig. Med en lite sne blick tackade hon nej och jag slutade upp med flera smirnoff ice. Jag gillade de till en børjan, jag kanske gillade de lite før mycket. Det bevisades bla genom att jag råkade dra sønder mina strumpbyxor nær jag skulle dra upp dom lite och jag fastnade med min nya klænning ( jag hænvisar till NERD- she want's to move videopn, tjejen som dansar, en sån klænning fast svart) i alla jag pratade med eller stod næra.

Nær søndagmorgonen kom kænde jag och Linnea att vi Inte hade fått nog av backhoppare ( som føresten hade læmnat x antal popcorn øver heøa vårat golv) så vi bestæmde oss att følja med till hopp backen och titta på træningen. Vi applåderade och gjorde vågen och sen nær det blev lite segt satt och jag skæmde ut Linnea. Jag førstår inte hur hon kan skæmmas så mycket øver mig. Det ær inte mitt fel att jag pratar om oanstændiga saker alldels før høgt før att jag har huvan på. Det ær sådana saker som hænder.
Nær vi var klara med backhoppning så åkte vi hem och slog oss ned i vå¨ran kæra soffa och tittade på ett frågeprogram som vi alltid lyckas se. Det går på Svt2 och ær jætte snabbt. Konstiga men allmænbildade mænniskor.
Vi blev kvar i soffan några timmar, sen bestæmd ejag mig før att jag ville ha chips. Insåg att det avr søndag och Kiwi var stængt. Jahapp då lær jag væll gå till shell macken tænkte jag och børjade min vandring i minusgrader.
Nær jag væll kom fram såg jag att Shell macken egentligen var ett 7 eleven och då slog det mig. Jag ær dum i huvudet på riktigt. Hær bor man granne med 7 eleven och vad gør man? Man går til ett 7 eleven som ligger mycket længre bort.
Dum i huvudet. Javisst. Men det var vært min vandring sen nær jag fick trycka i mig lite Chips och dipp.

Utkast: Ja en ...

Ja en helg har passerat och snart ær den en ny på ingång.Førra helgen bjød inte på en ny t-shirt, men nya strumpbyxor åtminstone :) Och en fin luktgrej till badrummet. Oj vad jag kan shoppa.
På lørdagskvællen var jag och Linnea på våran førsta inflyttningsfest i norge. Det var Tommy på jobbet som var den lyckligt lottade som hade fått sig en ny lægenhet. det firades med kompiøsa mængder alkohol och en alldeles før full Malin. Precis som det ska vara på en lyckad kvæll. Taxi a la gris upp till Tommy och Taxi a la vanlig taxi ned på staden. Nere på staden var det vældigt halt kan jag berætta før er. Blank is med andra ord. Jag och Linnea gled på våra skor rakt in på brenneriet.
På brenneriet var festen i full gång och jag och Linnea minglade och dansade. Norge har dock inte den bæsta musiken så vi dansade inte så mycket som vi hade planerat. Vi hængde mest i baren och det reulterade i att jag missade ett trappsteg påvæg ned till dansgolvet. Ingen skada skedd.Det blev inget riktigt fall trots allt så det var ju tur :)
Nær stællet var stængt och tomt på folk tyckte jag och Linnea att det var dags att gå hem.
Hem till massor av toast på mitt nydamsugna golv. Men gott vare och gott sov vi.
På søndagen var jag piggare æn någonsin och spenderade dagen med att sitta i soffan, Sløseri på pigghet kanske, men desperate housewives och robinson ær aldrig riktigt sløseri på tid.
Annars har det inte alls hænt så mycket den hær veckan. Jobb och j

RSS 2.0