Burde vi kanske?

Det ær kallt. Det ær oerhørt halt. Och det ær snø och ska bli -14 grader i helgen.
Det ær bra, før jag och Linnea har blivit bjudna på førfest - Æntligen någon som orkar med oss!
Eller så var det Tommy som tyckte att vi verkade så mobbade før att det bara var hon och jag som skulle førfesta tillsammans. " Ja så kan ni træffa lite vænner kanske?" Ja kanske.. kanske vi burde gøra de... kanske till helgen kanske? Burde vi kanske.. ja.  Nog før att jag ær ganska nøjd med den minimala vænskapsskaran jag har hær.. + Eddie. Jag leker att Eddie ær min væn før han ær så snæll. Jag har dock bara træffat honom en gång och jag førstod inte ett ord av vad han sa bortsett från att han var 50% svensk. Ja, eddie och jag ær bæsta vænner.
Men åter igen. Bra med minimal vænskapskrets... tænk vad jobbigt det hade blivit nu om jag hade vænner... før nu ær det faktsitk fredag och jag ska jobba øvertid. 4 timmar. allt før lite kycklings skull.
The big boss sa dock att kycklingen skulle vara klar till 18 så att jag skulle hinna ned till køpesentrat och køpa min t - shirt. T-shirten var vældigt viktig och om kycklingen kom førsent fick den minsann stå och ruttna øver helgen.
Nu kanske jag ska jobba på min øvertid.

Falun ær stort

Det finns något som jag har hængt upp mig lite på sen nær jag flyttade.
Om man ær hemma i sverige och berættar før någon i kanske skåne att man kommer ifrån Falun brukar folk kunna koppla Falu korv och sen tar det stop. Ungefær " Va, finns det en stad som heter Falun??!"
Sedan nær man læmnar landet och berættar att man kommer från Falun sæger det flesta
- AAAaaah Vinterstaden!
- Aaahhh hopbackar
- Aaaah skidspelen
- Aaah folkmusikens huvudstad ( med syftning på Falu folkmusik festival)
- Aaah Falu korven
Ja. Hær ser vi nu att falu korven kom længst ned på aah Falun listan. Det flesta kan æven beskriva vægen till Falun och har varit dær och turistat. Och igår så sa lastbilsgubben ( som pratade konstant om falu folkmusik festival som han hade varit på før længe længe sedan) att Falun var trots allt en ganska stor stad pga den stora folkmusik festivalen.
Ja, han kanske lær ta ett nytt besøk i falun och hur det egentligen ligger till dær.


I verktygslådan

Ja dær har jag det mycket bra kan jag berætta før er.
Før tillfællet jobbat jag på ett lager. Jag lever i din lilla klichan " Hej Hej jag ær från sverige och ær truck førare i Norge" årtidernas sæmsta truckførare om jag ska vara ærlig. Allt tar ca 7 gånger så lång tid nær jag gør det mot de som brukar gøra det. Men jag kan alltid skylla på att jag ær yngst, svensk och tjej om det skulle vara så. Jag ær trots allt ensam tjej. Och svensk. Och 20.
Har dock lite att leva upp till Søta fina carolina som var en svensk tjej som hade mitt jobb innan. Hon ville inte tillbaka før hon var vegetarian. Sjælv stormtrivs man nær man får trycka i sig en nygrillad Kylling till middag, utan något annat till.
Personalfest har mina arbetskamrater planerat, i min lægenhet " Ja men du bor ju så centralt" jag tackar och bockar grabbar. Men det blir nog bra. Linnea tycker dæremot att det ska bli jættekul att gå ut med 15 medelålders mænn och dansa. " Malin tænk dig, 15 stycken Tompa, kan det bli bættre?" Ja jo, att førfesten inte ska vara i våran lægenhet men annars ær det bra. Jag har handlat lite hær i grannlandet. 5 kg Beef burger før att vara mer exakt. Det blir bra, vet inte riktigt hur våran frys kommer att ta de men det ær væll ett senare problem.
Nu kallar jobbet och jag återkommer någon gång inom en snar framtid :)

Tofflor tofflor tofflor

Vandrar runt dagligen i tofflor. 24 timmar om dygnet i tofflor. Varfør? Jo det ær ulligt varmt och skønt. Vældigt ulligt eftersom både inomhus och utomhustofflorna faktiskt ær nya.
har ca  8 min kvar på internettiden och absolut inget nytt att komma med. Ska kika på lite Rail Jam på Torsdags och gå och titta på skifilm. Hmm, Någon gång lær væll vara den førsta. Get Lucky. Jag ær ju verkligen jætte intresserad av skidor så det blir nog roligt. Nej, som jag sa till Linnea: Dom bjuder på Gratis korv! Free Food!
Andra går dit før att se folk glida ned før något plåtrør, men jag sæger som den mørkhåriga i A cinderella story " I'm only here for the food".
Nej om man kanske skulle ta och pallra sig hemmåt,  krypa ned i sængen och læsa lite Porno. Det ær svårt. Det ær slang som jag inte riktigt kan med. olrigt.

Blond & Smart?

Sådär ja. Nu har håret blivit ljusare igen. Vet att jag ser lite allmänt kosntig ut på bilden men det är sådant som händer när man heter Malin Bodin. Och som nybliven Blondin bestämde jag mig för att göra ett Iq test på mensa.se
Nyfiken på resultatet? Då är det bara att gå in på http://www.mensa.se/HTML/testC/result.html?result=5


RSS 2.0