äntligen

Av någon anedning jag inte riktigt förstår så har allt bara ordnat sig nu och det är sådär bra. Ni vet det där läskiga bra;et. När man vet att såhär bra kan det inte vara och om det är såhär bra så kan det ju faktiskt inte hålla i sig riktigt. Om det här flowet jag hamnat i håller i sig kommer det här bli världens bästa höst/vinter. Jag tänker nu sluta oroa mig för att det bra ska försvinna och istället bara luta mig bakåt i stolen, slappna av och njuta medans allt är såhär bra.


Up up and away!

rubriken sammanfattar allt i det stora hela :D


Hur man får se en killes bröst

det skvallras en hel del på linneas arbetsplats. Linnéa har en speciell kjälla som skänker oss lite visdom då och då.
Idag tog visdommen oss ned på staden, till en We butik, vi hittade Herr johansson.  Linnéa berättade geast för Dan att vi hade hört rykten om honom ( när hon sa vi, då menade hon jag, alltså jag som i hon, som i Linnéa för jag hade inte hört några rykten). Stackars Dan såg lite lätt rädd ut och frågade vad det var för rykten. Linnéa upplyste då honom mycket glatt om att hon minsann hade hört att han hade fått lite fjun på bröstet.
Dan såg lite förfärad ut och sa att det faktiskt var kraftig och manlig hårväxt på bröstet och frågade om vi ville se. ( JA!) nej då, det behöver vi inte. Dan kunde dock inte riktigt släppa det där med att det kallades för fjun, så efter ett tag så fick vi minsann se hans bröst. Det var inte fjun, men kraftig manlig hårväxt var kanske att ta i lite granna... vad vet jag?
I mitt och Linnéas frigida liv så var det en stor grej att få se lite mans bröst. Alltså inte mansbröst som i hängpattar, utan bara vanliga platta på killar utan fett på kroppen.

Kära Dagbok

Igår var det kvällsöppen i falu city så Linnéa drog mig in till stan för att köpa en liten billig bok. Hon behövde den så hon ska kunna skriva upp recept har hon kommit på. Det blev väll lite mer än en bok där på stan.,,,
Jag köpte min efterlängtade duschtvål och hudkräm. Underbart. Har varit slut ett tag nu och jag har saknat det.
men usch, nu lät det som om jag inte använt tvål nöär jag duschat, men det har jag, bara inte den som jag egentligen vill ha. Sedan hittade Linnéa ett par stövlar som vi funderade på. Hon köpte sig en mössa. Vi hamnade äntligen på akademiska bokhandeln och hittade 2 perfekta böcker som vi ska använda till våra uppföljare.  Linnéa hittade en simpel men fin bok till sina recept och jag hittade en jätte jätte rosa fyrkantig skrivbok med sidenfordal. Den fich duga som min nya dagbok. Ny dagbok, nya erfarenheter. Lite sådär att lägga det dåliga bakom sig och blicka frammåt istället.
Det sista vi inhandlade var en liten rosa bok, som vi ska ha, skriva saker i.  Ni vet när man lyckas säga något roligt, så kan man lixom föreviga det i den boken.
Vi avslutade kvällen med en te oh åkte sedan hem. Det var en trevlig kväll. Nu ska ja get going så jag kan åka till kupolen och köpa ett par byxor och kanske något linne eller så så jag ahr något på mig på lördag. Det blir trots allt utgång.

cyberspace

Fick beskeded om min kompetensförsörjning (åååh vad jag älskar att det!), jag lär tydligen sitta på bra mycket kompetens eftersom det gick så bra för mig. I och för sig, då jag inte har ett jobb så lär jag ju få lite pengar så att jag klarar mig tills jag tar mig i kragen och skaffa mig en lägenhet och ett jobb. Än så länge leker jag bara runt och har på tok för mycket fritid. Idag samlade jag mina rådgivare, Petter, Jonny och Simon för en fika.
När jag berättade om mina problem och teorier så bara garvade alla åt mig. Ja men tack då grabbar. Hade ni varit tjejer så hade jag fått rynkande pannor och hatord om hur konstig han är. Mina teorier hade det inte heller skrattats åt´, dom hade blivit tagna på fullt allvar. Men tydligen så är det bara jag som har för mycket fritid och "det blev väll bara något fel" var deras enkla förklaring till allt. Men jag står fast vid att det inte finns någon cyber/sms-gud(eller vad man nu ska kalla de) som gör att vissa sms hamnar på helt fel ställe utan anledning.
Det är ungefär samma sak som att skicka ett mail och det aldrig skulle ha kommit fram. Killar. Nej jag ska berätta för er att saker hamnar visst på sin plats och varje litet meddelande har en betydelse. Vissa meddelanden eller omeddelande betyder givetsvis olika mycket. Oftast de kortaste som har mest betydelse och de som behöver tolkas mest.
Jag borde kanske bli någon typ av cybertolk. Jag verkar ha en känsla för det där, om jag inte låter mina tankar flyga iväg och hamnar väldigt långt bort ( Simon: Malin, det där var liiiiiite långsökt).
Långsökt på dig själv. Saker och ting har hamnat precis där det var tänkt att det skulle hamna - med eller utan bevis. 


Förlåt?

Följande sms ramlade in i min inkorg när jag var ute på en promenad i solen: Förlåt
Nummret är till mig väldigt okänt: 0761489380. Lite fundersamt tittade jag på numret och funderade vad den människan bakom numret kunde vara ledsen för. Traskade väldigt snabbt hem för att ge min kära vän Hitta ett besök. Hitta.se tycktes inte heller känna igen numret. Svarade lite snabbt på sms:et med ett "För vad och från vem?" Men eftersom sms;et inte levererades och min nyfikenhet tog över så fick jag tillsist lov att ringa.
En okänt tjejröst svara Hallå och låter väldigt glad, jag frågar lite försiktigt vem det är, och hon säger Emelie ( ungefär som om jag är helt dum i huvudet), eftersom min inte så snabbtöbkta hjärna kan koppla så frågar jag " Emelie vem?" som i, vad har du för efternamn, men istället för att få ett svar på det så hör jag en annan tjejröst som säger Hej. Så säger jag att jag har fått ett sms från det här numret och hon säger allmönt förbryllat " Jag har inte skickat något sms "..
Hmm nej men jag fick ett sms som det stod Förlåt i från det här numret så jag blev lite fundersam på vem det var som skickade de. Tjejen i andra luren säger, nej men jag har inte skickat något sms.. Varpå jag får väll ge mig och säga, nej då måste det väll ha blivit något fel,. Hejdå.

Nu är ju den absolut största frågan, kan det bli så fel? Jag menar, om hon hade skickat sms;et till fel nummer så borde hon ha vetat att hon skickat ett förlåt sms till någon och sagt, oj, då har jag nog skrivit in fel nummer, men nu verkade hon inte veta om alls att hon skickat ett sms där det enbart står förlåt.
Jag tycker det här är väldigt mystiskt och borde antagligen sluta tänka på det. Jag har trots allt fått ett förlåt, kanske inte därifrån jag ville ha det, men det är trots allt ett förlåt och jag tänker låtsas att det förlåt:et är just det förlåt:et jag vill ha.

Dickheads are not to play with

Just nu har jag inte så mycket övers till killar i allmänhet. Hur mycket ska vi tjejer behöva stå ut med egentligen? De flesta killarna är omogna och riktiga jävla dickheads. Det var väll egentligen allt jag ville förmedla. för nu.
Av någon anledning så känns det som om jag har förmedlat det här väldigt länge på min blogg nu. kanske borde få någon nyare och fräshare instink snart. Jag hade väll kunnat berätta om min trevliga fredag med Tammy på Kupolen eller Bröllopet igår, men just nu kan jag inte låta bli att tycka illa om alla killar som är dickheads. Det tar lixom över.

Killar & Chips

killar har inte alla chips i påsen som vi brukar säga här, väldigt ofta är chips påsen helt tom.

By: Emma A


...

Jag är för tillfället väldigt ledsen, arg och besviken.


Det finns riktigt bra människor trots allt

Igår skulle jag och Linnéa möta upp med dom andra tjejerna + martin, hemma hos Emily för att förtära lite alkohol. Ingenutgång ingen direkt fylle, bara lite salongsbrus sådär.
Men som alltid när man ställer rödvin framför tjejer ( Whiskey för Linnea) så blir alla något lätt fulla och danssugna. Iklädd tights och en stor tjocktröjja  ( soft och snygg) hamnade vi på Etage. Dansa Dansa. Efter lite mer häng i baren så kände jag att jag inte riktigt mådde sådär kalasbra så jag gick ut, ville hem. Men när jag kom ut insåg jag att det faktiskt är väääldigt långt hem och jag vill inte gå själv. Jag är ett lätt mål så att säga. Komemr så långt som till folketshus och ringer Petter. Petter ligger och sover men svarar trots allt och säger att han kommer och möter mig. Hur många människor skulle göra det för sin fulla vän??
Efter det så stannar en bil och plockar upp mig. Det var en tjej som hade sett mig gå själv när hon skjutsade hem sin kompis, hon kände att hon inte gillade att jag gick ensam där i mörkret så hon hade åkt till kvarnberger, lämnat av sin vän, vänt och åkt för att hitta mig. Hon körde mig hela vägen hem. Sjukt snäll människa! Hur ofta händer det. Okey om man bara plockar upp någon för att det är på vägen, men hon vände lixom bara för att plocka upp mig.
Jag ska skicka in en ros till henne i Falu kuriren.

Jag blir nästan fashinerad av detta

På msn, Skriv ett personligt meddelande , det personliga meddelandet som går ut till alla på listan, där, ni vet vart jag menar. Det kan man tydligen använda till att irretera sitt ex. Tydligen så ska man skriva saker som " Sviken å Glömd! Bara att börja om på nytt!". Något säger mig att någon ropar på en viss uppmärksamhet. Som han Inte kommer få. oooh no. Om man frågar någon ca 14853853478953 gånger om den är sur, och den svarar nej, och ca 1 ½ timme senare får man ett sms om att den trots allt är sur och irreterad och ska ge igen.. så kan denna någon faktiskt glömma att jag hör av mig igen. Lite stolthet måste man väll ha.


en dag på google

mig:  haha bra där 
Jo nu ska du få höra Emma.
Jag ska scanna in några bilder, vaknar upp sätter mig vid datorn och kikar lite, tänker att det är lika bra att sätta igång på en gång, så jag lägger första kortet i scannern
 Skickat vid 12:36 på torsdag

 mig:  tror du inte att det är något fel på det så detkommer upp en sån där grej om att dfet är fel på programmet så det måste stängas, vill du skicka error rapport sak. du vet vad jag menar.
Startar om dator, ska rpova igen, nej då hittar datorn inte scannern, nej men vad KUUUL!
Pillar runt med alla usb kablar ( som pappa spänt ihop med spännband för att göra allt värre, eller hålla mer reda på allt)  sen när jag f¨ått i alla usb kablar så tänker jag att nu ska den minsann hittas. Nejdå absolut inte
Klickar upp msn som fungerade då ( inte längre) och ska skriva till jonny och höra om han har några råd, då fungerar inte tangentbodet. Myket arg pillar med usb sladdar igen, det fungerar inte, startar om datorn

 Emma:  haha
datorer är värdelösa

 mig:  äntligen fungerar tangentbordet, men tror du att datamusen fungerr då?!?!?! Nej!! Stängde av skiten och försökte få tag på Finn för att fråga om han kunde kanske fixa så att jag fick låna en scanner i mediahuset. får inte tag på honom, tittar ut och kommer på att jag lovat mamma att klippa gräset
släpar ut gräsklipparen från boden som är överfylld med grejer så det känns som om det tar 100år, drar den till garaget bara för att inse att den inte vill starta
Blir förbannad, tillbaka med gräsklipparen i boden. går in. ringer mamma och skället. hon säger att då måste jag fylla på med bensin. Ut med gräsklipparen igen fyller på med bensin, då fungerade den... klippte hela jävla gräsmattan som påminde om en äng så det var tugnt, var supesvettig när jag kom in. Det var nog allt.

Lite senare

mig:  En liten drink lär jag ju faktiskt kunna hälla i mig
Oh du, jag tror min otur började igår kväll faktiskt. Måste berätta för dig, jag hade kruypit ned i sängen, gjort mig redo för min dagliga dos av Sex and the city ( går varje kväll på 3an, 2 avsnitt på rad vid 23.00)
 Skickat vid 12:49 på torsdag

 mig:  ´har min sänglampa tänd och när jag slår på tv:n så blir allt svart i hela rummet. Jag tor på en gång att det är någon som klippt av en elsladd till mitt rum och tänker komma och mörda mig.. mennär jag tagit mitt förnuft till fånga insåg jag att det var proppen som hade gått. Går ned i källaren och kikar lite i proppskåpet. Och ve du vad jag gör
Jag byter proppen alldels själv ( eller med lite sms hjälp från jonis)! Jag är så indipendent woman!
 Skickat vid 12:50 på torsdag

 Emma:  haha jag trodde du skulle skriva att du tog fel och allt exploderade eller något! Bra gjort malin, jag blir så stol. Jag skulle faktiskt inte klarat byta propp, en titt i vårat skåp och jag ger upp på en gång.
När vi ändå byter historier kan jag berätta vad jag lyckats göra idag.
Jag hade varit och handlat, står iköket och packar upp. Från köket är det typ 3 meter in till mitt rum och man ser ingången till mitt rum ifrån där jag stod.
Slö som jag är så orkar jag inte gå in på rummet för att lämna flaskan med nagelacks-borttagningsmedel som jag köpt så jag kommer på den briljanta iden att kasta in den i rummet.
Den träffar dörren och studsar ner i sängen. Jakpot tänker jag, jag är inte så tokig på kast ändå.
Allt är frid och fröjd tills jag någon timme senare när jag sitter isängen (och lustigt nog oxå ) kollar på satc känner att det luktar lite fränt.
 Skickat vid 12:54 på torsdag

 Emma:  tänker, det är nog de 10kg tuggummina som jag tuggat 5min/vardera på för att sedan byta. Sen upptäcker jag flaskan med nagelacksmedlet i. Eller ja som det var medel i, allt låg nu utanför flaskan och gjort en fin stor blöt fläck på mitt lackan.
NICE!
Dörr träffen var visst ingen jackpot trots allt..

boxarebob

Linnea har hittat ett litet lyckopiller. Ett lyckopiller som gör att hon blir väldigt glad. Som vanligt med alla lyckopiller kan det lätt hända att man blir lite lätt beroende. Linneá har blivit beroende. Hon har sugit så hårt på pillret i korridor 6 att hon har skavsår i munnen. Eller egentligen var det inte Linnéa som sög, hon bara bjöd.
Karameller. Som i bandet karamell. Du var bara min och jag var din. Tjolahopp tjollahej.
Annars då? Jo, jag ska lära mig Thaiboxning på riktigt över en webcam för att ´kunna göra en knockout. Fast det var inte egentligen syftet då syftet är en lätt puff på armen. Eller så blir det en lite sångtrudilutt á la oh baby ( hit me one more time??)

Ps/ Linnéa snor inte det små blå tabletterna, hon hade bara fått en sockerkick/ds

Jakten på det försvunna förkläderna

Här letar jag som en idiot efter min kära oanvända Carlsberg förkläde. Jag vet att jag stod och tittade på dom, la dom på ett bra ställe så jag skulle veta vart jag hade dom. As bra. Nej absolut inte för att jag har ingen som helst aning om vart jag kan ha lagt dom. Det stör mig. Kommer aldrig kunna rensa kantarellerna föräns jag hittar förklädet. Det enda jag vet, är att det ligger bredvid det andra oanvända lindermansförklädet som jag inte heller har någon aning om vart jag har.
Men om dom inte dyker upp är den här jakten inte allt förjävels, för jag hittade nämligen mina gamla gröna fladderbyxor som jag skulle ha på mig i oktober förra året när jag skulle göra tatueringen. Det var på tiden att det dök upp för mina svarta likadana börjar ju faktisk bli noppriga nu. Dessutom har jag fått en väldigt fin överblick på vad jag egentligen har för flytta hemifrångrejer, det är väldigt bra, när den dagen kommer. Inser att jag har för mycket muggar och glas, för lite vanliga bestick och inga kastruller emn en stekpanna som är röd med vita prickar. Åter till letande. Jag återkommer kanske med en rapport om hur det gick.

 och tillabak sådär efter 5 min, dom låg tydligen i en resväska som jag inte har hunnit packa upp från sälen.Fan vad slarvig jag är.

How do you do it?

Oj ja vad jobbigt allt blev idag. Vaknade upp och insåg att jag var sjukt nere. Det har väll kommit sådär lite smygandes men jag har varit ganska bra på att ignorera allt det jobbiga och fokusera på det lite roligare... fast som man lärt dig förut så går det inte att trycka undan det jobbiga utan att det kommer fram någon gång. Den här gången var det idag det skulle komma fram. Det är den där klumpen av oroa i magen... en konstig känsla i hela kroppen som bara skriker hur allt är fel. Inte särskilt kul. Nej. Det hjälper inte heller att vädret ute speglar hur jag känner mig. GRÅTT!!! Tack och lov att det inte regnar ute, då hade jag väll suttit och grinat som en idiot. Men nu är det bara grått och jag känner mig allmänt glåmig och grå. Nej kanske man skulle ta sig ut och springa lite och försöka tänka på något annat.


Jag känner mig så seg

Jag känner mig väldigt seg för ögonblicket. Alltså seg seg. Seg som i " Om du drar mig i benet så kan det bli 5 meter långt". Om någon skulle beställa mig på en restaurang så skulle dom skicka tillbaka mig till köket och gnälla över att jag var lite seg. Jag kanske behöver bankas lite? Banging. Oj nej nu ska jag inte vara sådan.
Idag tyckte jag att jag fick väldigt mycket gjort.
Jag har städat mitt rum, rensat ur min ericsson påse, jag har damsugit på hela övervåningen och jag har städat toaletterna. Har jag fått ett tack? nej. Inget litet tack, istället att efter att jag berättat allt det där, så frågar pappa mig vad jag har gjort idag. med en liten iritation i min röst upplyser jag honom om att jag faktiskt har städat hela huset.  Tydligen ska jag ha hunnit med mer oxå tyckte pappa. Ja för all del har jag väll hunnit med mer. Maja ringde mig och vi pratade på i en halvtimme. Flickebarnet har det bra i London. Jag har minsann suttit och tittat på gamla kort och upplevt gamla känslor. Jag har drömt mig bort med Linnéa, ja oj vad jag har drömt mig bort! Linnéa vet vad jag pratar om. Jag har även fått ett litet levnadstecken. Det är dom där småsakerna som gör min dag.
Det som hade varit pricken över iet ikväll hade varit om någon hade hört av sig och frågat om vi skulle kolla på en film och trycka i oss kärnfria vindruvor och lite loka. Jag vet, nu tycker ni att jag hade kunnat höra av mig själv, men det gjorde jag faktiskt. Jag hörde av mig till hela två personer som dissade mig. Sen gav jag upp och spelade x antal partier spindelharpan. Nu är jag här. Uppgiven och dricker mitt mums bums te som ska smaka chocklad. Jag tror det börjar bli gammalt för det är inte alls lika gott som det var för ett år sedan.


Stupid

Det är väldigt ofta jag undrar vad det är för fel på killar. För något fel är det faktiskt på de flesta.
De kan inte fråga om vägen Och dom kan inte erkänna när dom är arga. Det spelar ingen roll om man frågar 10 gånger om dom är arga, sura eller så, svaret blir nej. Tills 1 timme senare då man får ett sms och det står att dom faktiskt är sura. Ja men varför sa du inte det i telefonen??? IDIOT! Och sen avslutas sms:et med ett litet fint " hehe ger igen".
Vadifanskapet menas  med det? Jag vet inte ens varför du är sur, för du har inget att vara sur över. Jag blir så uppretad. Du får gärna ge igen med att bete dig som mig, för jag tycker inte att jag göra något fel, fritt fram för dig.
Jag är iallfall jävligt trött på den här skiten, och när jag är arg, då är jag inte en särskilt trevlig människa. Och om jag inte redan har kommit till stadiet där jag aldrig mer kommer prata med människan så kan jag säga att det inte är långt kvar nu.


Det där med alkohol och göteborg

Jag tror att jag måste sluta vara full så ofta. Kanske begränsa det till ytterst få gånge ri månaden och jag kanske borde börja ta det lite lugnare i mitt liv ( hur man nu ska kunna ta det lugnare när man är arbetslös och spenderar minst 1 timme om dagen på spindelharpan). Anledningen till att jag kommit på dessa tankar är att jag börjar få svårt att hålla mitt minne på rätt plats. Alldels nyss fick jag för mig att jag träffade Agnes på sticky fingers i göteborg. Gjorde jag det? Eller var det kanske i Onsdags på etage jag träffade henne, eller var det på harrys? En annan anledning till att jag borde sluta festa är att jag inte riktigt håller koll på vad jag gör. Som i lördags, strax efter 3 på natten letar jag efter spårvagn nummer 1 när jag egentligen ska åka med spårvagn nummer 5. Jag strosar runt, inser att brunnparken inte alls var där jag trodde att den var och är just i det ögonblicket Full, blöt av öl och vilse i en stad som göteborg. Inte alls bra. Jag hade varit ett väldigt lätt mål för jack the ripper. Jag har tappat mitt ansvar över mig själv och har så pass höga tankar om mig själv att jag tror, att om någon läskig människa skulle komma och göra mig illa, så skulle jag kunna skrämma iväg den eller spöa ned den. det där med högt självförtroende brukar komma på fyllan.
nej ( slår näven i bordet) hädan efter ska jag ta det lugnt. Alltså efter kalaset jag ska på på lördag.

I helgen har jag iallfal varit i göteborg. Jag har hunnit med ofattbart mycket. Kom ned på fredag eftermiddag. Så fort jag hittat brors lägenhet så traskade jag till Liseberg där jag mötte Sarah, Lina och Stefan. Åkte alla läskiga karuseller och avslutade med den absolut läskigaste. Flume ride. Jag fick sitta längst fram och bli mest blöt. Nice. Planen var den att vi skulle ta oss ut på kvällen, men efter att ha rensat lungorna några timmar på liseberg så var vi alla lite trötta och bestämde oss för att ta utgången en annan kväll. Jag traskade hem och hämtade lite sovgrejer för att sedan ta mig ut till Jonas där han hade en stooor bäddsoffa väntandes på mig.
Vaknade upp och det var fint väder. Tog mig ned till stan för lite shopping med mamma. Inhandlade inte så mycket prylar, men det blev dyrt ändå. En jätte fin svart klänning för den kommande glamourkvällen ( när nu den skulle bli av). Insåg sedan att den bara var en snyggare variant av min gamla balklänning. Köpte mig en kjol och ett linne och sedan ett par stövlar. Mycket trevligt.
På kvällen så blev det middag och jag tog mig efter den ut till Sarah. Tittade på deras mysiga lägenhet och drack lite alkohol. Åkte in till stan och dansade sedan runt på Sticky fingers. Väldigt trevligt det där stället. Dom hade till och med öppet till 5 på morgonen. Men ansvarsfull som jag är så traskade jag redan ut klockan 3 på natten. Frågade vakterna om Spårvagn 1 till hisningen. Dom såg ganska förvirrade ut. Det var inte föräns dagen efter jag kom på varför, det finns ingen spårvagn 1 mot hisingen. Hittade en hållplats där det skulle ta 24 min innan spårvagn 6 skulle komma. Det var lite för lång tid för  mig. Och det var ungefär där jag gick vilse. Brunnsparken låg inte bara runt hörnet.
Men eftersom jag är indipendent woman så klarade jag mig själv och när jag kom nära något som jag tror var Brunnsparken såg jag en spårvagn 5 komma. kutade som en iller och hann med spårvagnen. Bra mycket bra.
Och på något vänster så lyckades jag vakna upp precis som vanligt, precis där jag skulle vakna upp.

RSS 2.0