den fullständiga totala lyckan som inte är särskild lyckad trots allt??!

Egentligen har jag kanske massor av saker att göra, fast jag vet inte riktigt. Borde jag kanske gå igenom packningen en gång? Det känns fortfarande inte som om det är jag som ska få åka iväg på semester i 2 ½ vecka i thailand, inte alls faktiskt. Jag är bara liten avensjuk på tjejen som ska iväg, men suckar och tänker oxå att det är faktiskt väldigt skönt att det inte är jag som ska iväg för jag hinner inte riktigt åka bort i 2 veckor, jag har massa andra saker på gång som tar tid... eller fan, det var faktiskt jag skulle iväg. Tänkte försöka fundera lite där borta hur jag faktiskt vill ha saker och ting, separera drömmar med den bittra verkligheten. Som Håkan hellström uppmanade mig om här om dagen " Sluta dröm om det ljuva livet, du kommer aldrig vara med om det" sant. Kanske är på tiden att jag släpper taget om min lilla låtsasvärld jag lever i och bli lite realist.. fast å andra sidan blir allt så tråkigt.
Om jag ska börja slopa alla mina spännande framtidplaner som inkluderar att flyta runt i en pool och vara lycklig i en sverigebikini ( linnea vet precis vad jag pratar om " Om du tänke rpå det riktigt mycket ökar chansen att det händer")blir allt grått. Jag VILL flyta runt i min bikini i dne poolen. jag vill. jag vill. Egentligen handlar det här med poolen bara om den fullständiga lyckan och egentligen inte alls om en sverigebikini och en pool, men jag tycker att det blev en fin bild för den totala lyckan. Fast som jag vet så är den totala lyckan inte alltid det jag tror att det ska vara.
I vissa tillfällen i livet har jag kunnat titta på mitt liv från alla fina syninklar jag kunnat hitta och konstaterat att " Det här är allt jag drömt om" men inser ganska snabbt att det faktiskt ätr väldigt tråkigt och jag känner mig totalt miserabel och olycklig, så det kanske är bättre att inte uppnå den totala lyckan utan istället bara drömmar om den och känna sig lite halvglad då och då och sedan när det blir som värst lägger man sig i sängen med nea och berättar om dom små drömmarna om den totala lyckan man har målat upp i huvudet. och nej. jag har faktiskt inte någon aning alls om vad jag pratar om faktiskt... men det kanske finns någon mening i det här? eller inte. Nej glöm det. Jag ska titta på min ska göra lista.

och lasangen är fryst. Kommer antagligen bli en klump av is i mitten.

Jag känner stressen

Sitter här och snackar med Majsan och insåg nu hur fullt upp jag har här framöver.

Helger:
20-22/2
- Jobba lördag och söndag
27/2-1/3 - Thailand
6-8/3 - Thailand
13-15/2 - Thailand + komma hem
20-22/3 - Oslo
27-29/3 - Anne & Per kommer på besök
3-5/4 Sälen ( Johanna, be ready!!)
9-13/4 - Påsk hemma i Falun

Lite fullt upp med andra ord.

en dag i sjukdomens tecken

Vaknade upp i morse med en förfärlig förkylning från helvetet, efter en natt med nikotinabstinens, har nämligen slutat snusa, igen (x1000). Dagen i sjukdomens tecken spenderades framför datorn.. det är inte så att jag överdriver om jag säger att jag inte en gång under dagen lämnat den mer än i 20 minuter. Jag satt och tittade på serier utan alla dess slag, pratade lite i telefonen, fixade skype och satt och snackade med majsan i 1 timme och 40 min, det var väldigt trevligt och hon hade fått otroligt långt hår. Pratade lite i telefonen med mormor och sedan kom linnea hem så då tittade vi på en film - på datorn. Gosh vilken spännande dag det här har varit.

en ny karriär

Linnea har kommit på vad hon ska ha för nästa jobb. Eller egentligen finns det väll 3 alternativ.
1. Valla backhopparskidor
2. Massör för backhopparna
3. Snopvärmare

Alternativ 1 och 2 är jag väldigt på det klara med vad det innebär, men alternativ vet jag inte riktigt vad man ska göra... men det låter helt klart som det bästa alternativet. Tänk vad fint att ha det på sitt Cv när man åter igen bestämmer sig för att byta karriärssteg. Mittemellan dagisfröken och butiksbiträde -  Snoppvärmare till norges backhoppare vintern 2009.
Varför inte? Man märker ut sig väldigt bra och jag lovar att arbetsgivaren som läser det cv:et kommer att komma ihåg en för att man märker ut sig från mängden. Absolut. För övrigt är jag trött och bakis.

Jag är för abort, men jag är emot att man kastar blommor Bengt

nu var det slut på det roliga.

Men igår, då hade vi en jävligt rolig kväll, nej en riktigt sjukt rolig dag. Vi vaknade upp med solsken genom vinduet, så fint väder. Linnea ville åka iväg och våran bil hade kommit tillbaka och det ordagrant brann i fingrarna av längtan att köra bilen. Ja men då åker vi till Hamar tyckte linnea. Ja varför inte, så vi tog brum brum bilen till Hamar, åkte helt fel men. Åkte tillbaka och träffade Jon rune på statoil, fick en pek i rätt riktigt och kom äntligen till Maxi, och där brände vi pengar. Vi gick runt där och snurrade, hittade världens snyggaste tavla. Den ska vi ha, men den var dock väldigt stor, så vi fick låna ett måttband av affären och kolla om vi skulle få in den i bilen överhuvudtaget, men det gick inge vidare, så vi köpte 3 snygga små tavlor istället. Really nice.

Hemma lagade vi en fin middag eftersom det trots allt var alla hjärtans dag.. So this is what food is suppose to taste like! Mycket gott =) Vi drack drinkar, Fredrik kom hit och sedan kom Roy hit. För en gångs skull var vi sena iväg till krogen, kom inte iväg föräns klockan hade passerat 00.30. Med engångskamrean i högsta hugg sprang vi runt och tog kort på alla vi kunde, fast mest på oss själva. Vi hade verkligen jätte trevligt .

Efter att vi hade dansat sista dansen så tog vi oss hem och pratade i telefonen. Vi pratade i telefonen mycket och länge. Vi pratade med våran fireman from the states, Oslo on air, The land down under, the great and gorgeus sweden, thai on tour.. ja det var väll alla länder vi hann med. Kommer dock inte ihåg så bra om vad vi sa, men jag tror att Corey fick sig några språk lektioner, svenska, norska och tyska. jag är en grön elg.
När klockan var 06.30 tyckte vi att det var dags att sova, linnea skulle trots allt upp om 24 timmar igen.

dagen då gud glömde malin

 - vaknade upp på morgonen och insåg att en av mina kära ägodelar inte fungerade. Fuck.
 - Satt i bilbatteriet i bilen i hopp om att den skulle fungera. Nej.
 - fick börja jobba 15 min tidigare. Suck. Ville ha chocklad.
 - Körde 2 pallar och den understa gick sönder, allt välte när jag skulle ställa ned det. FAN!
 - När jag väl lyckats vända tillbaka pallarna på dess rätta ända så behövdes bara en. ÅÅÅÅH!
 - Styrservon på trucken fungerade inte. Aj trött i armen
 - Mer oväntat jobb, well.
 
mmm, den här dagen har inte alls varit så lyckad. Trodde jag skulle kunna fylla upp flera punkter här, men jag kan lova att allt kändes mer slitsamt när det väll hände.

RSS 2.0