I'm on speed!

Vet inte alls vad fel det är på mig idag.
Vaknade upp klockan 05.45 när väckarklockan ringde och jag kände genast på en gång att det var något allvarligt fel på mig. Jag var inte alls lika trött som jag bryukar vara på morgonen utan kände mig tvärtom ganska så pigg.
På jobbet höll jag inte på att somna någon gång, rekord! Rolf var chockad, han hade aldrig sett mig på pigg. Hade en liten down här när jag kom hem, repade mig dock väldigt fort och städade lägenheten och damsög. Nu ser det fint ut.
Sen har jag suttit framför datorn och det bara sprätter i hela kroppen på mig. Kan inte riktigt sitta stilla. Men ändå sitter jag här. Blir antagligen en svängom ikväll. ooh yes. Me like. Dansklänningen är på!

Ett fantastiskt oväntat besök

I måndags när jag var på jobbet fick jag ett sms från Petter. Han fiffilurade på om det fanns några skidbackar i närheten av mig. javisst sa jag och berättade glatt om Kvitfjell och Hafjell. Lite senare ringer han och frågar hur länge dom har öppet, och dom var väll lite sent ute, men det resulterade i skjuts hem från jobbet för mig :)
Björn som jag inte alls kände igen fick på en gång träffa på mitt rätta jag. Jag menar, jag hade väldans mycket spännande grejer att berätta för Petter men det hade inte Björn något emot. Linnea kom hem och blev lika glad hon med över att vi hade främmande.
2 hela nätter fick vi ha grabbarna i våran lägenhet och det var sjukt kul!!! 2 jätte roliga dagar! Jag ville bara uppmärksamma dom i bloggen. Vi har hunnit äta tacos, dricka lite vin, titta på bonde söker fru " wedding edition" gå promenad, titta på utsikten, spelat piano i musikaffären, snoppoperationer ( inte björn eller petter, någon helt annan) fått skjuts av småpojkar på snowracer ( enbart björn) ätit god mat, druckit lite till, tittat på debatt där Kleerup var osammanhängande och aldrig kom till punkt, tittat på dateing program, kikat på secret window, sprutat vatten på golvet, sprutat vatten på toaletten m.m
Vi har haft 2 sjukt bra dagar helt enkelt. Tack för den :D

en klump i magen

Idag har mallebralle bodin varit lite låg.
Det hela børjade av okænd anledning nær jag krøp ned i sængen igår kvæll. Som jag nyss skrev, av okænd anledning så børjade jag att tænka på mitt ex. Før att vara helt ærlig mot er så var det inte alls så trevligt. Det var jobbigt och jag saknar honom och jag blev jætte ledsen. Sedan har det bara fortsatt hela dagen. Jag antar att om man skjuter undan jobbiga saker så hinner det ikapp en nær man minst anar det. Jag har aldrig riktigt lært mig ta itu med sådana saker utan jag føredrar helst att hålla mig borta från tankarna. Tænka sig att jag ær så otroligt konfliktrædd att jag inte ens kan ta en konflikt med mig sjælv. Javisst, dær har vi definierat højden av konfliktrædsla.
Men åter till mina jobbiga tankar om mitt ex som håller på att gnager och gror i mig. Hur mycket man æn tycker om någon så går det inte att ha ett førhållande om det enda man gør ær att bråkar med varandra. Då ær det något som inte stæmmer. Det går inte att ha ett førhållande om man inte kan ta tid till varandra. Det går inte att ha ett førhållande om man inte alls kan førstå vad den andra menar nær man har ett bråk, nær båda ær så sækra på att man sjælv har rætt. Fast æven om vi inte hade det mest perfekta førhållandet så kan jag inte påstå att jag ångrar den kvællen så jag begav mig hem till honom iførd mitt randiga understæll. Vi hade många vældigt bra stunder, många stunder då vi var absolut perfekta før varandra, stunder då vi var otroligt lyckliga ihop och var øvertygade om att det skulle hålla før alltid.
Så æven om det ær vældigt jobbigt nu, så ångrar jag inget før det har helt klart varit vært det.. och jag kommer alltid ha en plats i hjærtat før honom och førsøka spara minnena från alla de bra stunderna och førsøka dra lærdom av stunderna som inte var lika bra.

Oslo big time!

I fredags trotsade jag snöovädret och tog min tiny bil till Oslo. Väldigt snöigt och det gick väll inte allt för fort för mig, men jag hittade rätt på första försöktet och eftersom min bil älskar mig så högt kostade det mig ca 120 kronor. Inte illa pinkat peggan. Fredagskvällen spenderade vi med att skratta åt blondinbella på lets dance och äta chips och guacamole, sen lite senare kom fredrik hem och vi åt tacos. Det blev lite omvänd ordning och jag orkade bara få i mig ytterst lite tacos, men det är inget fel med det.

På lördagsmorgonen vaknade jag av att tammy kom och kröp ned i min säng, låg och snackade lite och bestämde oss sedan för att gå upp så hon skulle hinna i tid till jobbet. Jag lämnade av henne vid carlings, gick till Vinmonopolet och läste på lite om rödviner och köpte mig en lindermans. Det lät trots allt gott. Gick tillbaka till Tammy och sedan gick jag in i Oslo city. Linnea palm ringde så vi möttes upp och började spatsera runt i Oslo City. Sjukt skruvat varuhus. Vi hittade ett cafe vi ville luncha på, men behövde gå på vinmonopolet först vilket reulterade i att det tog 30 min för oss att sedan lyckas hitta caféet igen. Det var barnvagnar i alla rulltrappor och ungar som fastnade med skosnören och ramlade där man går av rulltrappan. Mycket smidigt. Det var sjukt kul att träffa Linnea igen. Även fast jag träffade henne en snabbis på juldagen så var det inte riktigt samma sak som att springa runt på sale med henne i oslo city. När klockan var över 16 traskade vi bort till Carlings där jag provade nästan alla jeans i hela affären i jakten på de rätta. Tammy imponerade på mig genom att inte ens fråga om min storlek utan bara tog fram jeans som hon trodde var i min storlek och hon träffade rätt varje gång. Det är något jag aldrig kommer kunna lära mig, vet ju inte ens själv vad jag har för storlek.

Vi räknade kassan, blev skrämda av Mirsa och handlade mat, tågbiljetter och åkte hem. Då hade klockan hunnit bli 19.30 och alla skulle komma 20.30. JAg pratade i telefon och hade modevisning medans tammy skrek på mig att jag skulle hoppa in i duschen så jag såg lite anständig ut. Jag tror jag lyckades.
Under kvällens lopp flödade alkoholen och vi spelade Buzz. och tog kort.
Fredrik och Espen som båda kommer från norge ägde ut oss i Buzz som vi spelade på svenska, vi var ju trots allt 4a svenskar och bara 2 norskar.
Kvällen kom och vi begav oss ut i en nattlig promenad som slutade i ett lite snöbollskrig. Fick odugliga tändare på bensinstationen men var nästan lika glada för det.
Och sen kom söndagen som var perfekt. Desperate housewives, kaffe, cola, chips, popcorn, gott och blandat och trevlig sällskap.
En sjukt bra helg helt enkelt, precis vad jag behövde. Jag tackar för den :D

Hej vem?

För att förstå det konstiga i det hela ska du börja med att läsa: http://mmmalin.blogg.se/2008/september/forlat.html

Jag hade glömt bort hela förlåt incidenten tills i torsdags kväll.
Då slår jag igång min svenska mobil och där ser jag ett sms från ett okänt nummer, här nedan kommer sms koversationen Konstig: Hej vem?
Malle: Hej vem själv?
K: Elin
M: Elin?
K: Ditt ex
M: haha visste inte att jag varit flata en gång i tiden, borde kanske skära ned på alkoholen ett tag
K: va?
M: Jadu Elin, malin bodin heter jag Hur känner vi varandra och när fick du mitt nummer?
K: Oj jaha då har han bytt nummer btw haha
M: Då lär han ha bytt nummer för länge sen för det här numret har jag haft i 7 år haha :) Vem är det egentligen du ska ha tag på, jag börjar bli nyfiken nu?
K: En kille. Bor du då?
M: Vem då? Jag bor i norge men har bott i Falun innan. Var det kanske du som skickade det mystiska förlåt sms:et till mig i höstas?

( När jag skrev det gick jag till datorn och kollade på min blogg, för jag kom ihåg att jag hade skrivit upp den händelsen och numret där pch visst var det samma nummer)

K:Haha nejnej har inte skickat förän nu.
M: Haha nej det var från det här numret, skrev upp den den 22 september
K: Okey >< då minns jah inte. Men ajja hej då.

Jag menar, hur skumt är inte det där på en skala?? Först att ett sms som det står förlåt skickas från hennes mobil till mig och hon vet inte om det... Och sen att hon skicka ett sms nu och skriver :vem? När hon sen säger att hon är mitt ex??! Några förslag om vad som försigår?
Numret är: 0761489380

det bär av

Igår fick jag ett glatt besked från Mamma. Biljetterna till Thailand var bokade och betalda. Det känns skönt, har inte varit i ett varmt land sen jag och Emma var där när vi gick i 2an på gymnasiet. Då var jag 17 år och nu är jag 20, med andra ord var det 3 år sedan sist. Längtar så otroligt mycket. Måste dock erkänna att det inte var föräns vid 11 tiden idag som jag började inse att jag skulle åka iväg. Fått ledigt från jobbet har jag oxå. Nice nice nice! Bara inte familjen slår ihjäl varandra. Vi klara knappt att umågs med varandra 3 dagar över jul och nu ska vi umgås konstant i 2 veckor. Men det blir nog trevligt, lär väll passa på och njuta för det här kanske blir sista familjeresan med bara familjen. Man vet ju aldrig hur det blir i framtiden men något säger mig att alla kommer nog åka iväg på sina egna äventyr.

Imorgon ska jag åka till Oslo och hälsa på Tammy. Först var planerna att åka till Sälen men den gick i kras så då blev det Oslo och jeansköp istället. Hoppas bara att jag inte ska köra vilse på vägen dit. Är ju faktiskt inte alltid sådär jättelätt med nya vägar som går kors och tvärs.

har egentligen inte så mycket att skriva men kan väll alltid lägg till att det är inte alltid alla indianer som är i kanoten.

1 moppepojke

Livet brukar vara väldigt ironiskt ibland. För att ge exempel på detta så kan jag bara fråga er:
Varför låter den unga killen med moppe mustagen mer glad än killen som påstår att han älskar mig när han säger hej till mig?
Den upptäckten gjorde jag nämligen i lördags när jag sprang upp till Kiwi mitt i tårtbakanden och köpte laktosfri mjölk för det saknades. Han satt där i kassan och gav alla ett alldagligt hej tills jag kom, då sken han minsan upp som en sol och gav mig ett hej. Och tro mig, det hejjet kom från hjärtat.
Han var nog rädd att jag hade övergett kiwi och att han aldrig mer skulle få ha våra värdefulla konversationen
Moppekille - Var det bra så?
Malle - Japp
Moppekille -  då blir det _ _ _ ( känn dig välkommen att fylla i valfritt belopp) kronor
Malle - Japp
Moppekille - Kvitering?
Malle - Ja tack
Moppekille - Ha det!
Malle - Hej då!

Hmm kanske inte de mest händelserika konversationerna, men tydligen betyder de mycket för honom.

Men iallfall så bakade jag och Emma en tårta i lördags flr vi skulle ha kalas. Trots att Jag, Emma och födelsebarnet själv var sjuka. Det visade sig en stund senare att alla andra gäster bortsett från magni oxå var sjuka så det uteblev och istället blev det en riktig tjejkväll ute på byen.
Hade jag tänkt lite längre hade jag nog tvingat oss alla att stanna hemma för dagen därpå hade jag hög feber och natten som kom spenderade jag på toaletten.. Och någon dag därtll.
Effektivt sätt att förlora alla extrakilon man la på sig över jul. Vem fan behöver betala för tarmsköljningar när man kan få en släng av magsjuka? Världens detox med tanke på att matlusten försvann i samma veva. Kanske borde vara glad att jag blev lite sjuk. Nu har jag iallafall tillfrisknat och det är bara min hals som beter sig som en idiot, inte bara halsen förståss, men när det gäller mig så är det bara halsen som beter sig som en idiot. Förhoppningsvis ska lite sömn lösa detta problem och imorgon är det jag som går till jobbet. Är riktigt trött på att ligga på soffan nu.

RSS 2.0