den senaste tiden




Jag och Tammy på Rå i Oslo


Tammy kände lyckan i hela kroppen när vi fick kupongerna till baren


Jag och Tammy inne på VIP toaletten ( fick bara lov att nämna Vip på något ställe..)


Och idga åkte jag, Linnea och Kira hem till Magni och solade lite.
Man måste börja jobba på brännan i tid!

Kompis, det går bra nu!

Igår förstörde jag en dörr på jobbet.
Tack och lov går saker och ting att lagas så idag kom det dit en kille som lagar saker så han lagade dörren. Eller porten kanske man kan säga. Välte tydligen en pall idag, utan att jag visste om det. Suprise!
Trots att jag bara förstör så tycker dom om mig på jobbet och jag dom kallar mig snälla saker. Älskling, en söt sak & Ida ( det är inte för att det inte vet att jag heter Malin, Theo syftade mer på Ida i Lönneberga).
Annars har jag inte så mycket nyheter, eller jag hade velat skriva om min lördag med tammy och lägga upp en fin bild på oss, men jag kan inte hitta min usb sladd så det får vänta en liten stund. kanske någon dag eller två. Eller någon timme kanske? Jag har slutat med nikotin och börjat med träning och sallad. Nej nu jävlar, tror ni jag ska klara det längre än 4 dagar? hittills har det gått väldigt bra och jag tycker till och med att det är gott med sallad. ja jag vet, Linnea slog mig säkert i huvudet här om natten, och sen var det hon som bet mig i armen så att jag har världens största blåmärke. Hon kommer aldrig erkänna det, men det är så det är. Belive it or not.


Dumme svenske!

På fredagsmoronen när jag vaknade upp fick jag ett sms. Okänt nummer. vad kan nu det här vara?
Eftersom jag brukar redogöra för er om mina sms konversationer som är lite knepiga så tänkte jag att jag kunde dela med mig av den här med

Okänd: happy B-day!!! :D
Malle: Nu har du nog skickar fel, jag fyller inte år föräns den 16 juni :)
Okänd: ha ha, dumme svenske! congrats my friend ;)
Malle: Haha ja nu känner jag mig verkligen som en dum svensk. Congrats för vadå?
Okänd:  for at du har kommet på god vei til å bli en gammel mann :D :D hurra
Malle: Haha vem är du? Jag är ingen mann och jag hoppas att jag inte är påväg att bli en gammal man :)
Okänd: det er din fantastisk gode tremenning vel :) ha en fin dag med hanne i dag <3
Malle: Du, jag heter Malin Bodin :) Jag tror att din tremenning har ett annat nummer :)

Efter det insåg hon nog att hon skickade fel. Eller vad vet jag, är trots allt bara en dum svensk som inte förstår att jag fyller år ;)


Jesse Jane & Austyn Moore

Ja vad ska man säga, som jag antagligen har skrivit tidigare så gick Maggan bort, men hon fick trots allt åka lite rollercoaster när hon gjorde sin sista färd ned i våran toalettstol. Ersättarna för Maggan blev 3 maggan junior & tre bubblan. De var så små så det räkte inte med att köpa 1 av vardera så det fick bli 3. Juniorfiskarna tillfredsställde inte alls oss på något sätt och vis. Dom sa inte att dom älskade oss, det var inte tama och simmade stilla hela tiden.
Men när jag drog iväg och sedan kom hem så hade det kommit 2 nya, Jesse Jane och Austyn Moore, med de namnen kan det inte bli annat 'n action. Kondomerna är slängda och alla preventivmedel som finns i världens är spårlöst försvunna. Dags att befolka världen Jesse Jane och Austyn Moore! Vi har sett er förut och vi vill se det igen och igen.

2 veckor med familjen

Familjesemestern på 2 veckor i Thailand är nu över. Det är väldigt skönt att vara hemma, men det har varit otroligt kul att vara borta. Egentligne borde jag ha bloggat om min lilla resa igår när jag var little miss sunshine och överlycklig för allt, fram tills det blev kväll och jetlagen kom ikapp mig och jag blev trött som en apa.
Idag är jag mer lite halvgrinig och lite trött fast jag inte kan sova. Hungrig är jag oxå, men kan inte för allt i världen komma på vad jag egentligen skulle vilja äta till frukost, inte vill jag gå till Kiwi och handla heller. 
Men åter till resan nu a, jag tror jag bara skriver en lång lista om vad resan innehöll:
Solsken som stekte, bad som var svalkande, en pool som inte gjorde mitt hår grönt, åska som gjorde mamma livrädd, skyfall från himlen i form av regn 2 gånger, solbränna som brände, shopping av allt från lampor till tunikor, Chang beer, singah, Leo, Bacardi breezer, spy wine, orgasmer, Lao Khao som gjorde michael dynrak, fyllor genom natten, sand i kläderna, sand i sängen, sand överallt, Tok's bar, Silver sand, Koh samed, Tuna, Aussies med potential, restaurangfolk, vårrullar, kyckling och ris, fried, fina mössor, thai horor, gogobarer, clubar, vanliga barer, restauranger på tak, ananas, majsklov, glass, torskar, stupid falang, vatten på flaska somvar  svårt att öppna, dyngade människor, onormala människor, normala människor m.m
det var väll ungefär det som resan innehöll.. kanske kommer åp något mer jag kan lägga till, men det kommer nog en annan dag.




Mamma och Jag på Koh Samed


Martin, Michael & Jag på Koh Samed

RSS 2.0