jag borde nog kanske sova..

Trött. riktigt sjukt jävla trött är jag. Mina små "sömnproblem" börjar gå mig lite svagt på nerverna nu. Jag kan ju aldrig sova på nätterna och det gör mig sjukt trött på dagarna. och grinig på dagarna. Det gör mig till en människa som är extremt krävande att umgås med. Tur är väll de att jag aldrig umgås med någon nu för tiden. haha ( vi skrattar åt misären). Som tur är kom min prins på vit häst ( eller kanske lite mer blått intercity-tåg) upp till dalarna och spenderade 2 hela nätter med mig. På tisdagen åt vi lite mat och sedan spelade vi ut Linnea och Joel på minigolf. Oooh yes. Miniatyr falun, jag gllar mer slussens öventyrsgolf. Undra egentligen varför jag ville spela minifalunminiatyrgolf när jag inte ens tycker om det stora falun särskilt mycket.

På onsdagen var jag tillbaka på arbete igen, det var med lycka jag träffade på Ronja i omklädningsrummet.  Jag vet inte om du har tänkt på hur svårt det där med nya vänner är... det hör lite till kategorin " ragga kompisar på krogen". Jag, som vanligt, var inte särskilt svårflirtad och förklarade för Ronja att jag faktiskt hade saknat henne väldigt mycket. 1 vecka var för länge att vara ifrån henne. Som tur var hade hon saknat mig med och hade funderat på att skicka ett sms, men " det kunde hon ju inte göra" man vill ju faktiskt vara lite svårflirtad och inte allt för krävande. Jag berättade att även jag hade funderat på att skicka iväg ett litet sms men inte riktigt vågat för att jag var rädd att vara för needy. Glada att äntligen få umgås med varandra traskade vi ut i fabriken och jobbade. Dagen lunkade på i inte allt för snabbt tempo, eller det var mycket jobb och timmarna kändes sådär jätte långa. Jag gick och sa att jag ville hem till Staffan. Det är faktiskt inte varje dag jag har en kille jag är kär i, i min säng. Jag kände att man behövde passa på när man väl hade det.

Fick till min stora förfärelse reda på att det skulle bli 3 stop veckor på Ericsson. 3 stop veckor. Kul. Jag vill inte ha 3 veckors semester och jag känner inte heller för den delen att börja jobba på ett nytt jobb för 1 vecka. Åkte hem och var trött och gnällig inför staffan som hade diverse lösningar på diverse problem. Dom var i och för sig bra och logiska... annars kommer jag ju inte att komma iväg till Nz och Oz med honom och  det vill jag ju faktiskt göra.
Sen så blev det en ny dag idag. Jag var ännu tröttare eftersom jag inte hade sovit särskilt mycket inatt heller. Sjukt det där, man går upp 5 på morgonen och somnar inte föräns 01.00 natten därpå. Så borde de inte vara. Jag borde vara däckad och utslagen 21.00. Det ska jag iaf vara ikväll.

På jobbet var jag mest allmänt förvirrad. Tog en powernap i chefens stol, vred en liten grej för långt och fick panik och skrek till Ronja " Fan, jag vred den för långt, vad ska jag göra" ( paniken hördes väldigt väl i min röst). Ronja förklarade lugnt och sansat för mig att jag skulle vrida ned den. Det var helt enkelt en dag då det självklara inte riktigt kopplade si min hjärna. Fick inte ut diverse papper för att jag skrev i fel maskinnummer så grejern ainte fanns och det var mycket förvirrande. Kan ju även upplysa er om att det inte blev bättre av att jag började fundera på han som åker runt med en typ av skurmaskin 8h om dagen i fabriken. Han har inte alla indianer i kanoten, fiskar i havet, får i hagen, muffins i korgen, smultron på strået, höstrån i säcken, råttor i labbet osv. Jag hade djupa funderingar om hur en sådan blir anställd. Har företaget satt ut en Annons : Söker person som inte har alla indianer i kanoten, till en lätt tjänst som golvskurare.
Eller ringer dom till arbetsförmedlingen och frågar om dom har någon som inte är lika klar som alla andra som skulle kunna tänka sig att åka runt på en skurmaskin 40 h om veckan... man måste känns sig väldigt dum när man ställer den frågan... men vad ska dom annars egentligen fråga? I och för sig har dom väll något fackligt ord för de..
Nej nu ska jag kika lite på vänner och sen kanske det blir lite Bg innan jag knoppar vid 21.00. Och lite läsning i This charming man som ramlade ned i min brevlåda så snällt i tisdags.

same same but different

Eftersom mitt konto har blivit dumt i huvudet så flaggas det för flytt, fungerar när jag inte har lust att skriva utan bara kolla om det fungerar, och sen när jag har något vettigt att skriva så flaggas det på nytt och jag måste byta lösenord igen.
Och nu hade jag egentligen inte alls någon lust i hela kroppen att skriva, men eftersom jag lyckades komma in på bloggen så känns det nästan som om att det är lika bra att dra några rader om vad som sker och händer i mitt liv. Känns som om jag lär börja hålla den här bloggen lite uppdaterad eftersom folk är allmänt förvirrade om vart jag är och vad jag gör

Heter: Malin ( bor och jobbar i Falun)
Pojkvän: Staffan ( Bor och jobbar i båstad)
Jobbar: Ericsson
Är: Fetare än förra året
Saknar: Tammy som har flyttat till Oslo
Fritid: På tok för mycket fritid. Har inte ett skit att göra på fritiden förutom att sova ( vilket jag gör på helt fel tider) så jag hade föredragit att jobba 15 timmar om dygnet.


Sådär ja. Lite mer klarhet kanske?
Jag fyllde iallafall 20 är någon måndag, om det var förra tror jag möjligtvis att det var. Lät födelsedagen passera ganska obemärkt tycker jag. Käkade väll lite mat och åt mycket tårta men mer än så var det väll inte. Dagen efter det skulle jag göra det jag längtat efter så länge. Traska runt på systembolaget och fundera i evigheter vad jag skulle köpa för något eftersom jag äntligen fick gå runt för mig själv och lyfta läsa och fundera.
Det blev dock inte alls så mycket att lyftandet och tänkandet och läsande och funderandet som jag hade tänkt mig. Istället blev jag akut kissnödig och sprang mig igenom systembolaget och kunde inte riktigt komma underfund med om jag behövde 1 påse eller 2 påsar. Jag inhandlade dock något som jag inte införskaffat ( täntke skriva handlat, men det är väl helt fel ord i det här sammanhanget) mig förut. En Aivy tutti frutti. Fanns dock bara tillfälligt på systembolaget så det kanske är därför.... eller? Jag dricker ju inte sådär mycket sprit så det är egentligen helt bortkastade pengar, men jag ville bara lukta på den, och det var ju inte direkt som på kicks där man kan spraya med parfymflaskorna för att få en uppfattning om hur det luktar. Det bästa hade ju varit med smakprov när det handlar om så mycket pengar.
Vadå, City gross har faktiskt smakprov på bra mycket billigare grejer, och sprit, det är dyrt de. Vem vill slänge ned 250 spänn på en flaska med något som kanske smakar piss? jag gjorde det iallafall och har inte smakat än. Den luktar dock gott så den blir nog bra till att beblanda drinkar med.

Sen så har jag ett tillkännagivade att komma med. Jag har fortfarande inte varit på etage sen jag kom hem från Sälen. Nope. Med andra ord har jag inte varit på etage sedan december 2007. Det rycktas dock om att det är massa folk som är födda på ett annat årtionde där mot vad jag brukar vara van vid. Jag har i och för sig inte varit ute någon annanstans i flaun heller sedan 17 maj då jag tog mig ett rejält fylleslag på rådhuskällaren. Anledningen: Folk i Falun är bangare. Så är det bara.  Ingen orkar, det är fullt, pengarna är slut, jobba osv. Listan kan bli lång. Om jag inte kommit ut på krogen den 12 Juli tänker jag ta till drastiska årtgärder - vilket kan vara att ringa till folk jag inte känner och tvinga på dom mitt sällskap för en kväll, eller att helt enkelt gå ut ensam och hoppas på att man träffar någon ute. Egentligen är väll det de mest normala eftersom när man är på krogen så tappar man alltid iaf bort alla man kom dit med.

Sen har jag en till grej att berätta för er. Jag har faktiskt inte sett en enda match från fotbolls em. Inte för att jag hatar fotboll utan för att jag inte vill sitta hemma i en tv soffa och titta på fotboll utan för att om jag ska titta på fotboll ska det vara ute på krogen med massa folk runt mig. men det lilla problemet som jag nämnde i förra stycker så har det inte blivit något av det.

Skolavslutningar har det hunnit vara. För mig innebar det mest att skära mig på tejp, misslyckas i mitt hår och åka runt och säga grattis till folk för att slutligen inte komma ut på krogen utan istället ligga vaken i min säng tills 6 på morgonen eftersom jag hade jobbat natt natten innan och hade det omöjligt att somna, trots att jag var full.

Midsommarafton var det här i fredags... en trevlig kväll hemma hos Lovisa. Måste dock säga att kvällens stora höjdounkt var att Tammy och fredrik hade kommit dit från Oslo. Tack gode gud.

Såååå.... med andra ord har det inte hännt så mycket nytt. Jag är hemma i Falun och jag är bittrare än någonsin. jepp jepp.

Sista dagen i frihet

Mm, imorgon 06.00 börjar jag att jobba igen. Det känns hårt, det känns tugnt det känns väldigt tidigt på morgonen.
Sist jag var uppe tidigt 06.30 var det så tidigt att frukosten vägrade att stanna kvar i min klena mage.
Dom sista dagarna i frihet har jag tillbringat mestadels i solen. Lite på gården, sen igår så åkte jag, Linnea, Joel, Albin, Fredde m flickvän ( emilie?) ut med segelbåten och roade oss :) Solade och badade och jag tjatade enbart om sims 2 på Albins mobil. Han var beredd att slänga den i sjön för att få tyst på mitt tjat.
På kvällen grillade jag & Linnea och blev fulla. Väldigt fulla. När två själar med cykel kom bakom knuten trodde jag att det var typ albin, men ikke sa nikke. Med ett cigg paket, 2 snusdosor + 1 snusdosa med gamla snus och aggerande som askkopp på border kom Linneas mamma och pappa. Jag och Linnéa var måttligt roade och fulla så vi försökte för jävels att lite diskret plocka bort allt som hade med nikotion att göra fårn bordet. Lyckades vi? nej, försök själv att smuggla en öppen snusdosa med aska, gamla snus och fimpar i ned till stolen utan att någon märker det. Joel kom förbi och hängde lite med oss. Vi sa godnatt och idag har vi hängt på roxnäs udde en stund i solen. Träffade Danne och Gurra, det var roligt och dom va sig lika om man säger så.
Orkar inte skriva mer nu faktiskt. puss hej

RSS 2.0