Jag knaprar panodil för en roligare kväll.

Så sant som det är sagt. Lite panodil och man blir iaf aningens piggare.
Jag tänker lite klart igen, det är skönt :)
Boven i det här dramat är faktist utan tvekan : Majsan.
"Jag tror att jag håller på att få feber" Jo tjena!
Maja är säkerligen frisk som en nötkärna, och just nu förfestar hon för en våt kväll på kopparhatten.
Jag knaprar Panodil för att ens orka kolla på tv.
Och inga chips har jag heller.
Inga grillchips. Fast nu är jag mest av allt sugen på Lantchips med Gräddfillssmak.
Ge mig.

Jag vill interagera med dig

Main version

Igår efter skolan så sprang ( nääää, gick)  nerdarna Maja och mallebralle hem till Majsan för att bänka oss framför hennes tv.  Tv Spel. Crach Bandicoot racing ( eller som jag och Maja skulle föredra crach Bandicock racing, eller dickrace.).  Jag vann hela tiden, och fick gång på gång skricka ut " And The Winner Is MAAAAALIN" Men sen så började maja att bli girnig på mig, Så jag blev tyst, och sedan så flydde jag fältet för att gå till Bussen.
Kom hem, kände verkligen inte för att träna, men jag hade ju inget bättre för mig, så jag cyklade mindre glatt in till stan för att träningspass. Det var hur drygt som helst. Jag kunde itne riktigt förstå de, eftersom Ki Boxen på Onsdagen hade kännts ganska bra. Och den ska ju vara bra mycket dygare. Cyklade väldigt förvirrad hem fårn Friskis och frös som ett litet as.
Försatte att frysa som ett litet as, för att sedan börja svettas. käkade mat, och kollade på idol. Men när klockan hade hunnit bli 21.00 så pallade jag inte mer, Jag tog min febrga kropp och la den i sängen med mig och försökte sova. Men eftersom min kropp inte kunde bestämma sig för att vara kall eller varm så har jag vaknat flera gånger. Ena gången låg jag och skakade, andra gången låg jag och simmade i min svett. haha, nej så illa var det inte. Men det var varmt. När väl morgonen hade kommit så mådde jag lite bättre. Dock inte allt för bra så att jag kunde åka till Ikea med Mamma. Så jag är här hemma. Känner mig ynklig och ensam.
Det är ett sånt här tillfälle man ska ha en underbar kille vid sin sida som man bara kan ringa, sen så kommer han spingades ( eller åkandes i en skit snygg bil) till min supersnygga lägenhet, men chocklad som det inte är något socker eller något annat onyttigt i, som smakar lite gott som den onyttiga chockladen gör. Sen har han oxå köpt Chips och dipp ( grillchips & Vitlöksdipp), och en stor 2 liters Coca cola som han ger til mig. Resten av dagen blir man ompysslad och kramad. Hur bra hade inte det varit.
men tyvärr så har jag ingen underbar kille vid min sida, och ingen snygg lägenhet, och ingen supernyttig chocklad heller för den delen. Istället sitter jag är i ett hus i Källviken, utan en enda godsak hemma, inte en enda männsika, och framförallt inte en snygg kille så långt ögat kan nå.
Men om du känner dig manad, så går det bra med vanlig mörk chocklad, chipsen och dippen och sen coca colan och kramen. Jag nöjjer mig faktiskt med bara det.

Det är kul att vara spontan, och jag hatar Swe buss.

Den här veckans onsdag var väldigt händelserik kan jag lova er! Först så hade vi svenska. ja det kanske itne var så jätte spännande, men allt kan ju inte vara roligt. EFter svenskan så åkte jag och Maja hem till Maja. Vi blev lite nostalgiska när vi gjorde ostmackor i micron.
Vi drog några fina slutsatser. Vi båda älskade att göra ostmackor i micron när vi var små, och båda har på lite extra ost när det är dags för den att smältas. Så inte undra på att vi ser ut som vi gör. Alla andra smala rackare gick säkerligen miste om en trevlig ostfylld barndom. HA!

Vi spelade lite Crash Bandicoot Racing på majasans Playstation 2. Det var jätte roligt. Vi fightades in i det sista, och glömde väll bort tiden. Insåg att vi hade ganska brottom till skolan så vi skyndade oss tillbaka. Hade fysik med en vikarie. Tänk om man hade kunnat ha henne hela tiden, då kanske man hade förstått lite iaf.  Efter det så åkte jag hem. Det blev mytcket fram och tillbaka under gårdagen. Jag packade mina väskor och chillade lite, käkade ostmackor och sånt där. Tog buss 702 mot stan, för att sedan byta till Blge bussen som sjävklart var försenad. Jag hatar Swe buss! Swe buss raserade min eftermiddag lite granna faktiskt. Men vad gör man åt saken? Till skolan kom jag trots allt. Vi hade fotografisk bild. Det var roligt, men dock lite krångligr, jag kände att min kreativitet inte var på topp. Så det blev nog ganska så tråkiga bilder. men vad gör de?

När den lektionen var slut hade tiden hunnit glida iväg till 19.00. Som tur var hade Emma bilen till skolan ( Hon har tagit körkort!) så hon skjutsade hem Maja, sen så skjutsade hon mig till Linnea, väntade på mig medans jag stressade runt som en Idiot för att sedan skjutsa ned mig till Friskis & Svettis. 
Ki box. Hur kul som helst. Bäst musik, och jag har nog aldrig kämpat så mycket på ett pass någon gång, så det kommer nog att kännas i min kropp imorgon kanske? Linnea påminde mig och otrevliga saker som gjorde mig förbannad. Vilket kan vara en faktor till varför jag fick så mycket energi. Jag retade upp linnea rejält, och jag fick en smocka lite här och där. Det var iaf hur kul som helst. Vi gick till gymmet och strechade till typ 22.00. 

På vägen hem till Linnea så ringde Erik och härde om inte vi ville med ut. Och eftersom vi var så jävla pepp på allt , så betämde vi oss för att hänga med ut. Så vi sprang halva vägen hem till Linnea. Dock inte uppförsbackarna som var brantast. Duschade, sminakde oss, valde kläder fixade håret, cyklade till Erik och var där innan  23.00.  Det är faktiskt bra gjort, för att vara 2 tjejer!

Festade lite, spelade lite Yatzy och drog oss ned till HArry's. Linnea hade glömt sin plånbok, som hade legget i sig. Så vi var litebekymmrad, och jag var ju inte 19. Men det löste sig faktiskt on in kom vi. Jag fick drack Tequila för första gången i mitt liv. Det var ju faktiskt inte alls så gott. men det gick ned och man fick ju en liten kick av det hela. Jag och Linnea dansade på som tokar tills det sätngde. Lite dåligt var det dock att dom började med tryckarna 30 min innan det stängde.  Jag Linnea och Erik traskade glada i hogen hemmåt mot Yatzyt. Lite senare kom Jonas, som hade dragit med dig jätte mycket folk. Jag och Linnea blev tokfulla.  Det var jätte roligt. Länge sen jag var så full. Och idag fick jag bitterterfara att det var länge sen jag var så bakis. Cyklade till skolan, ordagrant vinglade in i skolan, för att sedan prata i telefonen med Linnea, och tappa telefonen och tycka det är jätte roligt. Så där satt jag på huk bakom Maja's stol och skrattade för att det var så roligt. Sen mådde jag bara sämre och sämre. Och när vi hade kämpat oss igenom dagen fram till Samhällskunskapen så mådde jag som värst. Det var hemskt.

men nu mår jag trots allt bättre, men nu ska jag inte dricka föräns nästa helg. Min kropp måste få återhämta sig. Istället blire projekt: Träna och bli snygg till nästa helg. Tur att jag har så mycket tid på mig haha! So long!
 


Måndag

Idag var det någon slags Uf grej som jag och Maja pliktvänligt gick till. Tyvärr hade vi fått fel tid så vi var där och hängde 1 timme innan det började. Men vi var faktiskt inte dom enda. Vi lyssnade på lite olika människor som pratade, fick lite fika och kaffe och sådär. Sen så kom sveriges bästa förläsare dit och föreläste om Kreativitet. Han var hur rolig som helst. Jag vill gå på fler föreläsningar av honom. Det är något sådant man behöver i en vardag som är så grå som den här.
När uf grejen var över så tog jag och maja oss en promenad ned till stan. Laddade på våra mobiler. Jag cyklade hem. Svettades. Sedan så började det riktiga allvaret. Författarporträttet.  Satt med det i 1 ½ timme och fick endå inget gjort. Jag började skriva, skrev om, ångrade mig osv.
Sen åkte jag på dans. Och det var väll roligt. Eller jag var inte på humör, men det var ju inte tråkigt.
Sen åkte jag till Linnea. Vi åkte på Yoga. Emma kom dit. Vi gick på det vi trodde var Yogan, men det var inte yoga. Det var mer, Ki balans. Besvikna blev vi iaf. Jag skjutsade hem Linnea, hämtade hem mamma. Och nu är allt jätte tråkigt. jahapp.

Friska Viljor.

Vad var det för jävla snille som kom på det här med att man ska läsa svenska i skolan?
Och vem var det som egentligen "uppfann" Författarporträtt. Jag gillar inte att skriva ett författarporträtt. Det kan faktiskt bero på att jag inte vet hur det går till. Men som vanligt. Man kan väll bara göra sitt bästa.

Fredagen blev en väldigt lugn tillställning för min del. Lite mindre lugn för pappas del. Pappa och Linneas pappa hade lyckats hälla i sig ett par öl där på eftermiddagen, så sen när jag och pappa skulle käka middag gick hans mun i ett. Jag fick höra spännande historier om hans New York resa där han var skit full, och rökte på. En sak kan jag säga er; Man har aldrig tråkigt  när man lyssnar på Pappa, när han lägger den sidan till.

När mörkret kröp närmare oss så gick vi in och började titta på Pirates, men eftersom mamma inte var hemma, och nån behövde hämta henne så blev det jag som fick sätta mig i bilen och gasa iväg.
Så jag hämtade mamma, lämnade av Linnea och åkte hem och sov. Duktiga jag.

Vaknade upp vid 10 tiden på lördagen, utvilad och glad eller något. Fick ingenting gjort på hela lördagen. Men det var det ju lätt värt, eller hur? Linnea slutade jobba och kom hit, så vi låg och kikade på tv i nån timme, för att sedan baka dajm. Det blev jätte äckligt, men det fick inte vi reda på föräns vi hade lämnat av mamma och Pappa, hämtat lite O.c hemma hos Tammy och kommit hem.

Även denna kväll blev en lugn tillställning ( bortsett från ett smörbråk vi hade innne på Statoil som faktiskt var ganska roligt. Som Pms barnet jag är blev jag ganska ilsk på Linnea för hon tyckte att jag skulle köpa bregott, så det uppstod en ganska hettsig Dispyt mellan oss på vägen fram till Kassan, När jag kommer fram dit ställer jag ned smöret med en smäll, och upptäcker en snygg kille som står där i kassan. Jag och Linnea börjar genast att le stort och bad om en Onico. Han kollade konstigt på oss och vi fick våra dosor. Sen så gick vi glatt därifrån. Ni som itne förstod det roliga -  Killen trodde säkert att vi var griniga för att vi håller på att sluta snusa. Och det här var verkligen skittråkigt att skriva ned, men strunt samma,.) vi hämtade mamma och Pappa och somnade vid midnatt och sov inte så länge idag.

Dagens planer var att kolla på Fredrik när han tävlade. Tävlningen gick fort, och vi missade halva. Men det var kul, Fredrik var bäst. Som alltid. Åkte hem, donade lite här hemma och rensade ur min garderob. Nu känns det lite jobbigt, för att jag har typ inga kläder kvar nu. Tur att man är nudist. Men det är jag ju inte. haha synd.  Försökte hjälpa Linnea med hennes Ipod, vilket inte gick så bra. Men det finns musik på den nu iaf. Om någon är bra på Ipod's så kan ni faktiskt höra av er till mig. Eller direkt till Linnea. För vi är sämst på det där.

Och nu kämpar ja på med mitt författar porträtt som ni kanske märker. Ha en bra dag.

Trevliga minnen från 1an.

Kvällens första spill; Emma
Kvällens nykterist; Linnea B
kvällens goaste; Malin B
Kvällens festival; Dansbandsveckan i Malung
Kvällens andra spill; Meiton E
kvällens tredje spill; Kajsa E
Kvällens fjärde spill; Meiton E
Kvällens femte spill; Kajsa E
Kvällens 6:e spill; Emma A
Kvällens fyllekaj; Dan E
kvällens smols/ber; Roger
Kvällens Ballsate: erik Meiton
Kvällens ängel; Malin B
Kvällens outcider: Viktoria
Kvällens kepsnisse: Markus
Kvällens kompis: Oskar
Kvällens tönt: Jonny
Kvällens fullaste: Meiton
Kvällens Roger Pontare; Roger
Kvällens " Hej, jag drar alla tjejer till mig": Alex ( Günterrr)
Kvällens krull: Fille
Kvällens mest  "Malin har inte träffat på länge": Emelie G
Kvällens klar i huvudet: Viktoria
Kvällens bibloteksbarn: Bettan ( som inte ens var där)
Kvällens spilligaste: Meiton
Kvällens papperslapp: Jonny

Kvällens slutord: Procentrabatt


Alkolist-Magneten Malin

Hej Jag heter Malin. Om du är alkolist eller har grova alkohlproblem, så har du kommit precis rätt. För jag är en riktig alkolist-magnet. Jag kan inte slå mig ned,  ensam någon stans på stan utan att det kommer fram ett fyllo till mig som stinker sprit, har svårt att prata och luktar cigg. Dom ska diskutera samhället med mig. Dom ska berätta om sina kompisar som använder anabola ( vilket är väldigt olämpligt att prata med mig om, eftersom jag är livrädd för anabolamän). Dom ska röka, sen så ska dom inse att jag inte röker, och då ska dom be om ursäkt ( eller börja diskutera om varför inte jag röker). Sen finns det dom argsinta som inte är arga på mig, men dom vill uttrycka sina känslor, genom att skrika högt om hur elaka deras sk vänner är. Jag vågar inte röra mig. Dom skrämmer mig.
Men nu ska jag inte vara sån. Alkolisten som satte sig bredvid mig idag var ju nästan trevlig. Han diskuterade vardagliga saker som ;Jävla bussar ( Dom har ju inte fungerat bra), Att alliansen vann och att hans bidrag kommer att sänkas, vad skulle han göra nu? Och slutligen att det började gå mot höst. Det var depprimerande.
När han hade fått klaga av sig lite, så kom min buss. Då sa han glatt Hejdå, tackade för samtalet och sa att jag skulle ta hand om mig.
Jag har blivit Falun's livs levande klagomur för alkolister. Det är bara att höra av sig. 

Habibi

Jag tycker att det känns väldigt bra att jag överlevt ännu en söndag. Även fast måndagarna inte heller är så trevliga så har jag ingen måndagsdepprision. Den kommer bara varannan vecka.
 
Men jag har fortfarande mitt fysikprov på onsdag att oroa mig för. Författarporträttet som jag inte har börjat på. MEN jag gjorde faktiskt min engelskadiagnos idag. Jag kan bara jag vill.
haha jag fick även en liten lapp från skatteverket. Jag hade tydligen en skuld. Och när jag läste det stannade mitt hjärta. Jag kikade lite försiktigt på summan. Och som tur var, var min skuld inte värre än 1 krona. Det kanske man skulle kunna betala in?

När jag hade kämpat på med mitt plugg, satt jag här vi datorn och beklagade mig till Jonny. På tal om beklaga. Vi skulle haft en klagomur här i Falun, eller ännu bättre. En person som man fick gå och klaga hos hela tiden utan att få en känsla av att man är dryg och bara klagar hela tiden. Om det fanns en klagomänniska skulle jag mer än gjärna hänga där hela tiden och berätta hur synd det är om mig. Och Klagomänniskan skulle adlrig säga " Det är ditt val, och det är ditt fel".
Fast det är ju klart. Det är ju jag som har valt att läsa Fysik B, och valt att gå gymnasiet över huvud taget, och det är ju mitt fel att jag aldrig har några pengar kvar.

Jag åkte i alla fall på dans. Det var jätte roligt idag. Jag, Tammy och en till tjej ( ursäkta, kan inte namnet) gjorde en liten dans på 3 stycken 8or. Skit snygg. Fick med lite shake shake haha. Varför är det så typiskt för mig och Tammy? Nu sitter jag här. Kom på att jag inte har ätit någon middag. Så jag ska kila iväg och tillaga något gott. Take care!


Föresten, jag kom på en sak. Emma har aldrig druckit alkohol på mornarna innan skolan börjar. Det var bara något jag skrev för att jag är mytoman.  (( danne; jag menar precis vad som står där))

Ge mig en, Cola tack?

Blä. Det finns inget värre än söndagar. Alla läxor man har fått under veckan har samlat ihop sig till en liten bunt, likt ett skrubbsår. Det som gör söndagarna tråkigare och mer deppresiva är att helgen är slut. Man kan inte hitta på något roligt. Och det är den dagen man helst av allt vill ha ett fast förhållande så man kan krypa upp hos någon, som kramar om en och ger en en puss i pannan. Eller hjälper till med läxorna och när man har klarat dom kan man bli belönad med film och mys.
Men ingen grabb finns här vid med sida idag. Så jag får väll vackert lära mig att leva såhär. Independet women. Pyttsan jo. Idag kändes det skit bra på dagen. Men nu inser jag att jag har en hel del att lära innan jag blir självständig. Och när jag har lärt mig klart så kommer jag säkert ha blivit av med hela min personlighet på köpet.  Men igår, då strålade jag.
Igår var det dagen då jag och Linnea plötsligt kom på att vi kanske skulle gå ut och ta en cider. Dricka upp restrerande martinin. Men det lite mer än cider och martini. Emma hängde på efter mycket om och men. Kvällen var heltklart lyckad. Det blev dans och förfest hemma hos Linnea. Sen på vägen ned blev vi inbjudna på en annan förfest. Den var väll inte så rolig. Men det var ett fint kök som vi beundrade och sedan gick ifrån. Bytte skor och smög in på pallan. Smög och smög. Det kan faktiskt diskuteras. På Pallan var det roligt roligt och Roligt. Linnea hittade sitt, och jag var bara konstig. Men det var en trevlig kväll. 

jag vet inte hur jag vill ha saker.

Härliga onsdag.

Den här skoldagen har ju inte varit allt för lång. Man kan praktiskt taget säga att morgonen gick ut på att först skjutsa Fredrik till skolan, för att sedan skjutsa hem maja. Och därimellan så blev det 5 min häng i cafeterian. Ingen fysik. Ingen fotografisk bild ikväll. Så den här dagen blev en enda stor lucka. Ett stort hål. Men jag klagar inte. För jag har funderat lite. Min Kusin i Belgien. Jag tror att jag ska åka dit nån helg och kolla hur det är med henne. Mamma säger att det betalar dom så gjärna. Så varför inte? Jag har aldrig varit där. Och jag har inte träffat karin på länge.  Det skulle nog bli en trevlig tillställning.
Jahapp, man kanske skulle börja plugga lite nudå?


Dum diddly

Oj. Ibland händer oväntade saker, som i slutändan inte är så oväntade. Mindre bra är att jag har beslutsångest. Men som tur är har jag min Magic 8 ball.

Finns det något bättre än tisdagar?

Det är tveksamt. Det skulle väll vara fredagar och lördagar som är bättre.
Idag är det desperate. En av dom större höjdpunkterna under veckan.

Den är skoldagen var väll som alla andra. Lite matte, lite engelska, lite klassråd, lite fysik och slutade med Uf lektion. Jahapp. Sen stack jag ned på stan och köpte mig ett par stövletter. Jag är nöjd. Kanske. Jag vet inte riktigt om jag kommer att kunna stappla fram i skolans korridorer med dom där skorna utan att ge alla andra ett gott skratt. Men det kanske jag kan bjuda på?
Åkte hem. Suckade djup. Suckade ännu djupare när jag klev av bussen. Suckade djup igen när jag kom in genom dörren och satte igång datorn. Suckade lite till när jag gjorde kaffe och macka. Suckade och funderade på att dagrna efter skolan borde vara så mycekt mer än dator  ---> kaffe ---> Macka --> Tv --> Middag. Så efter jag hade ätit hade linnea hunnit komma hem, så jag tog den nyfixade bilen hem till henne där vi gjorde sjuka saker och lyssnade på musik.
Åkte hem till mig, linnea sprang he,. Och nu sitter jag här och väntar på att hon ska komma tillbaka så jag kan hjälpa henne att öppna upp ögonen för bra musik. Och strax därpå, bege oss till Tv:N för Dh!

jag blev drogad på en söndag

Jahapp, nu har jag blivit redigt sjuk. Det är ju inte så roligt. Men det här helgen
har varit väldigt trevlig faktiskt.

I lördags så blev det en galen kväll med Emma. Linnea var så snäll och gullig att hon lånade ut sig lägenhet till oss så att vi hade någonstans att förfesta. Så jag var den första som intog lägenheten, eftersom emma var lite sen satt jag och bläddrade i Friskis&svettis tidningen. Det finns heta muskler i den haha. Sen när Emma kom tog vi oss en lite tur ned till Tempo. Eftersom jag är så ansvarsfull hade jag tagit på mig raggsockor så att jag inte skulle frysa om mina fötter och bli sjuk. Tro mig, jag fick dömande blickar av Tempo hängarna. Har dom aldrig sett något trycka ned ett par förstora raggsockor i ett par ballerina skor? Tempo var roligt. Och Emma gjorde bort sig som fan. haha. Kanske inte så mycket, men lite. Det var roligt. Vi traskade hem igen. Emma började dricka, jag fortsatte att dricka. Emma var dock lite missnöjd över sitt Öb inköp. Hon hade köpt någon shots blandning som inte alls var så god. Så vi traskade ned ännu en gång till Tempo för att inhandla Jaffa och Apelsinkonsentrat. Det blev bra mycket godare.

Efter ett tag så kom Linnea spatserandes in i lägenheten med telefonen i största hugg. Vi satt och snackade. oh Baby Oh baby. Och sedan lite djupare diskussioner. Emma var överlycklig för att jag var fullare än henne. Linnea förstog inte vad jag pratade om föräns linnea skulle sminka mig och jag började svammla om att Hon hade två munnar och att jag inte kunde blunda tillräckligt länge för att det snurrade så mycket. Linnea hälde i mig lite vatten och sen så traskade vi iväg. Spännande att Linnea kunde släppa iväg mig över huvud taget i mitt tillstånd. haha så illa var det faktiskt inte. Men så fort vi kom ut blev jag mycket piggare och slutade att se dubbelt.

Erica mötte upp oss vid Tempo och vi började att vandra ned mot staden. Jag gick in i ett gäng med brännäslor. Vilket resulterade i en svidande och kliande fot resten av kvällen. Men det var det ju lätt värt haha.

Vi kom till palatset efter lite om och men. Till en början var det ganska folktomt, men innan vi riktigt han reagera så var det jätte mycket folk där. Jag och Emma sprang runt och ägde dansgolvet med våra supersnygga moves. Och mitt i alkoholdimmorna ser jag Maja uppenbara sig. Hon hade återvänt från Sthlm. Det var väldigt trevligt, och vad jag kan minnas tog hon att jätte fult kort på henne och mig. Jag såg jätte full ut som vanligt. Men den här gången var det väll rätt att jag såg full ut.

När vi skulle gå ut insåg jag att jag hade tappat bort min garderobslapp. Det kände sju kämpigt. Så jag fick vackert stå och vänta tills alla hade gått ut innan jag kunde få min bananväska ( en väska med en banan på och inte en väska som är formad som en banan.) och min jacka. Och min halsduk.
Sen kom mamma och hämtade mig.

Igår blev det en ganska lugn dag. Jag fick må som jag förtjänade kan jag väll säga. Men runt 14.30 mådde jag helt okey, så jag promenerade till Coop. AAAh. Jag ville ha en coca cola, men kom ut med en coop sprite. Hur hände det?

Sen under kvällen så hängde jag med Kajsa och Anna x2. Det blev en lugn tillställning. Vi hittade min Magic 8 ball, den blev poppis, alla hade bekymmer som man behövde svar på. Jag fick bra svar till en början. Sen sög svaren. Kajsa's svar sög hela tiden.

Sen så åkte jag hem till Linnea och hängde lite granna. Åkte och hömtade mamma. Och för att få ett fint avslut på kvällen skulle jag ta vanlig hederlig Hostmedecin men misslyckades totalt kan jag lova er. Jag tog överdos av något som man inte alls borde ta överdos av. Mamma tvingade mig att gå och spy. Sen dricka mjölk. Så när jag skulle sova spändes hela min mage & den kurrade, och mitt huvud snurrade och jag trodde att jag svävade. Härlig. Tänk vilka spännande kvällar man får när man häller i sig för starka läkemedel.

Time to remember

Wow. Lördag igen! Ut ut ut.
Behöver man säga så mycket mer?

Igår var väll skolan precis som den brukar vara en vanlig fredag. Vi hade religion. Väldigt rolig lektion, eftersom vi såg på film om Judendommen. Filmen handlade om judendommes seder osv, och han som berättade om dom var en grabb i min ålder. Han var lillgammal och hade stora fula glasögon. Som dom flesta kanske vet så är alla filmer man ser i skolan väldigt gammla, kanske därför hans glasögon.
Men jag roade mig glatt åt filmens alla häjdpunkter, lärde mig lite nya snapsvisor tills ikväll osv. Emma roade sig med att slicka på Albins nycklar. Så nu kommer han att bli sjuk.

Sen så hängde vi i cafeterian som vanligt. Jag har blivit en riktig cafeteriahängare, maja med. Emma har inte riktigt komma dit än. Det är kanske tur för Emma, för att Maja's och mina pengar har börjat komma i ruljans efter att vi har börjat hänga där. Mest Maja's faktiskt, för hon handlar för minst 20 kronor om dagen.
Sedan hade vi fysik. Det gick väldigt väldigt bra. Jag, Maja och Karl hamnade längst bak i klassrummet och löste uppgifter på löpande band. Det har nog aldrig hänt mig förut på en fysiklektion.
Vi mötte upp Emma vis skåpen, Albin var där och fick grillas lite eftersom han hade tappat bort emmas Skåp och Pacnyckel. Men som tur var hittade han dom igen och vi blev vänner. Fast sen så blev han lite kinkig när  han fick reda på att alkis emma som är jätte förkyld hade slickat lite nyckel på religionen. Men det är väll sånt alkisar gör? På tal om det så börjar emma att bli lite bättre med sina vanor. Hon är inte alls så full som hon brukar vara, nu ramlar hon inte ens på cykeln. Så det är stora framgångar för henne.
När emma sedan hade slutat så skulle jag och Maja ha matte lektion. wee. Jätte tråkigt var det. Och Matten som annars har gått så bra gick ju faktiskt inte alls bra.

Efter skolan så promenerade jag och Maja hem. Maja hem till sig, och Jag hem till mig, nej. Hem till Linnea. Jag och Linnea umgicks som vi brukar göra. Med andra ord, låg och tog varandra på brösten, och snackade om sjuka saker. Vi kom på den geniala idén att vi ska börja filma oss själva när vi umgås. Sen så tar hon med bandet till Thailand och kan ligg aoch skratta, och jag kan ligga hemma och skratta. 

Sen skildes våra vägar åt. Jag ägnde kvällen åt att slappa och kolla på Sjätte sinnet. Somnade ganska tidigt. det var en lugn och skön kväll.

2 timmars tystnad.

Ja, den inbillade sjuke. Ungefär så kan man säga om mig imorrse, nog för att jag är förkyld. Men jag hade lika gjärna kunna åkt till skolan, haft svenska i 40 min och hål i 1 ½ timme.
Jag sjukanmälde mig istället. Mycket skönare på det viset. Och tur var väll det för att varken Emma eller Maja hade pallrat sig till svenskan.  Jag utbildade mig lite med Mtv innan det var dags att ta sig i kragen och åka till skolan. Jonny gjorde bort sig som fan. Eller om man kallar det att göra bort sig. Jo det gör man nog haha. Nu börjar jag verkligen att tröttna på Fysiken och Tomas. Men han var ju lite rolig igår. Fast det var igår det. Idag var han sitt gamla vanliga tråkiga jag.
När fysiken var över skulle jag och Maja socialisera oss med Emma på deras trycklektion. Det hade underlättat om Emma var kvar i skolan, vilket hon inte var. Så jag och Maja satt först ute och hängde. När samtalen började att sina ( efter ca 20 min) kämpade maja desperat med att få fram ett samtalsämne

Maja -
igår när jag satt i soffan kom det en bärfis gående. Då slog jag till den så att den flög.

Efter det så gick vi in och hängde i cafeterian. Tysta. Sen när den stängde satt vi på en bänk. Tysta. Så med andra ord kan man säga att vi var tysta 2 timmar av vårat 2 ½ timmes hål.
Sedan så hade vi våran första fotografisk bild lektion. Det lät bra. Det kommer nog att bli roligt. Men vi fick sluta tidigare. Jag som hade planerat upp min dag jätte bra. Komma hem, äta sen se på idol. Men nu fick jag ännu mer hål timmar att ta död på. Kanske en promenad? Eller ägna mig helhjärtat åt telefonen.
So long.

We are your friends!

Den här dagen har varit väldigt bra. En bra dag. Vaknade upp helt utvilad klockan 08.00. Gjorde mina morgonritualer. Och gick till bussen. Jag behövde inte ens springa idag. Jag fick dock stå och vänta ett tag själv, men det gjorde inte så mycket eftersom jag spelade hög musik och dansande runt lite för mig själv. Men sen när Fredrik skymtades runt hörnet slutade jag att dansa och socialiserade jag med honom istället. Lucy kom och skulle självklart fylla på busskortet så att vi höll på att missa bussen till skolan.
Men eftersom världen log mot mig idag så hann vi med den bussen.
Hade matte med Jonny, jag imponerade på våran matte lärare genom att svara på frågor. Och vet ni vad? jag svarade till och med rätt på frågorna. Utan att ens fundera. För er som inte går i min klass brukar jag ofta låta såhär när jag ska svara på en fråga. Hmm, jaa, alltså, men om man gör såhär, eller nej. Kanske så, äsch. Jag vet inte.

Ungefär så brukar det låta. När matten var över, så satt jag och Daniel och hjälpte Tommy och Albin med deras läxor. Men dom gillade inte det jag sa, men dom gillade allt Daniel sa. Men så är det när man är ensam tjej. Killar tycker och tänker på konstigt ibland. För det mesta. Alltid. nejdå.
Emma kom och mötte upp mig innan engelskan. Det var trevligt att få träffa henne. Engelska lekionen fortskred på ca 45 min och sedan åt vi mat. För en gångs skull satt vi med pojkarna i klassen.¨
Diskuterade klassresa till Sunny beach nästa vecka, diskuterade att pengar var ett problem. Men det löste jag ganska fort. Det är bara att sälja anders kropp, han är blond, så alla mörka tjejer kommer betala multum för att få vara med honom. Anders var nog lite skeptisk till min idé och vilja inte alls att jag skulle sälja hans kropp. Jag säger ju det. Killar tänker konstigt.
 
Men vi kom fram till att utgång på lördag lät bra. Vart det nu blir.
Sen var det dags för det mindre aktuella klassrådet och sedan en fysiklektion.
Fysiklektionen var helt okey. Jag och Tommy var partners och byggde den snyggaste älgen någonsin med tyngder och modellera! Tommy var grymt imponerad av min knöl på armen som är på 35 kvadratcentimeter ( 7 x 5 cm). Den är ca 10 grader varmare än resten av min kropp och kliar. Tufft. haha.
Nej inte så.

Efter skolan gick jag till Linnea, drack te, bytte om och cyklade ned till friskis. Var riktigt hurtiga och genomförde ett pass med alla tanter. Sen så var vi så riktigt hurtiga så att vi gick faktiskt hem till källviken. Snart är det dags för veckans höjdpunkt  - Desperate Housewives!

Dagens höjdpunkt

Åker på dans,har skit roligt, kommer hem och ser en ny diskmaskin. Tack.


a downhill day.

Jag tröttnade på den sockersöta rosa bakgrunden jag har haft. Den skärde i mina ögon. Lite tråkigt bara att mitt kort passade så fint till den rosa sidan. jaja. Jag hittar et nytt kort. Kanske det blir det fina kortet som emma tog på mig när jag käkade langos på Gävle City, förra året.

Kortet på mig i rött hår har Linnea inte lagt upp än, så ni får vänta lite till. Men det är faktiskt värt att vänta så länge, för att det är inte fint. Men roligt att kolla på.

Idag i skolan var det en helt vanligt dag. Jag var ensam med alla pojkarna på Engelskan. Jag fick Basic's ( för alla som har svårt med engelska) Jag hade hoppats på att det var ett fint papper man kunde lära in sig lite snabbt. Men IKKE! Flera böcker och ett litet papper där alla sidor stog. Eller 2 papper snarare. Så jag tror jag strunat i att lära mig engelska på det viset. Istället ska jag börja se på film, utan svensk text och läsa engelska böcker. Så mitt nästa inköp ska bli Anybody Out there?  Men det blir sen när jag får pengar.
Vi var på någon Debatt, och jag bestämde mig för att rösta blått. Fast vilekt parti, det återstår nog att se.
Synd bara att jag inte har så lång tid på mig att bestämma det. Vi lunchade, och för en gångs skull hade vi något att prata om. Jag kan inte dela med mig av vårat trevliga samtalsämne, eftersom det är lite privat.  kanske. Sen hade vi svenska med Grisen. Den lektionen var inte så vettig måste jag säga.  Jag gillar inte det här med tråkiga lektioner i skolan. Jag vill bara sova.

Nu ska jag ägna min värdefulla tid till att läsa " On a Downhill Cycle och skriva en sumering av den skit tråkiga texten. Men det är väll sånt man får ta när man går i skolan?

Damn I wanna do ya'

Faktiskt, lite :)

Efter 2 veckor i skolan, så har jag och Maja lyckats hamna efter i matten. Men det är väll sånt man får ta när det händer mycket i våran omgivning som absolut måste diskuteras under matten, och kan inte under någraomständigheter diskuteras i Matsalen eller på någon annan rast. Det är lite konstigt. Men endå så känns dt fullständigt normalt, eftersom det är så det alltid har varit.
Skolan är inte så rolig. Fast det är endå skönt att den är tillbaka. Nu kan man äntligen börja få lite struktur i sin vardag, gå runt och vara förkyld 24/7. Men det är väll sån jag är.
Och under tiden vi kämpar med skolan så kämpar även jag och Maja med att ta ett visst kort på mig,som ska hamna på hennes vägg, så att det ser ut som jag kollar på henne när hon sover. Men för att få till det kortet så krävs det massor av Logik. Sådant som inte var har i våra huvuden. Emma kämnpar fortfarande med sina alkohol vanor. Det blir bättre. Hon har inte ramlat på sin cykel sedan dess. Åtminstone inte vad hon har sagt till oss, men man kan ju trots allt inte vara säker.  Hon kommer nog bli bästis med alla lärare som hon har nere i mediahuset. Eftersom hon är en sån pratglad människa lär hon ju prata med någon. Och efetrsom lilla björn inte pratar med henne så får hon väll prata med stora björn.
 Så vardagen rullar på som vanligt för mig. Borde jag vara glad?

RSS 2.0