2 timmars tystnad.

Ja, den inbillade sjuke. Ungefär så kan man säga om mig imorrse, nog för att jag är förkyld. Men jag hade lika gjärna kunna åkt till skolan, haft svenska i 40 min och hål i 1 ½ timme.
Jag sjukanmälde mig istället. Mycket skönare på det viset. Och tur var väll det för att varken Emma eller Maja hade pallrat sig till svenskan.  Jag utbildade mig lite med Mtv innan det var dags att ta sig i kragen och åka till skolan. Jonny gjorde bort sig som fan. Eller om man kallar det att göra bort sig. Jo det gör man nog haha. Nu börjar jag verkligen att tröttna på Fysiken och Tomas. Men han var ju lite rolig igår. Fast det var igår det. Idag var han sitt gamla vanliga tråkiga jag.
När fysiken var över skulle jag och Maja socialisera oss med Emma på deras trycklektion. Det hade underlättat om Emma var kvar i skolan, vilket hon inte var. Så jag och Maja satt först ute och hängde. När samtalen började att sina ( efter ca 20 min) kämpade maja desperat med att få fram ett samtalsämne

Maja -
igår när jag satt i soffan kom det en bärfis gående. Då slog jag till den så att den flög.

Efter det så gick vi in och hängde i cafeterian. Tysta. Sen när den stängde satt vi på en bänk. Tysta. Så med andra ord kan man säga att vi var tysta 2 timmar av vårat 2 ½ timmes hål.
Sedan så hade vi våran första fotografisk bild lektion. Det lät bra. Det kommer nog att bli roligt. Men vi fick sluta tidigare. Jag som hade planerat upp min dag jätte bra. Komma hem, äta sen se på idol. Men nu fick jag ännu mer hål timmar att ta död på. Kanske en promenad? Eller ägna mig helhjärtat åt telefonen.
So long.

Kommentarer
Postat av: Em

vad har jonny gjort , vad har jonny gjort?

2006-09-07 @ 21:36:28
Postat av: Tammy

Nämen, vad har hänt med bakgrunden? haha!

2006-09-08 @ 19:24:52
URL: http://tammy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0