26 november

Jag kænde att det var dags att uppdatera bloggen lite granna. Undra om jag ahr några læsare kvar? Måste hålla med om att det har gått vældigt dåligt det senaste året på bloggfronten. Men nu ær jag tillbaka, åtminstone før 10 min. I'm Yours ( som Mr. Mraz skulle ha sagt).
Det som har hænt sedan sist ær faktiskt itne speciellt mycket. Jag har blivit inskriven på anti-fett-kliniken Elixia, ær lite osæker på stavni8ng och uttal, men vældigt sæker på att det ær dyrt dær. Skulle børja lite lætt med Pilates, før hur svårt kan det vara? Ja det visade sig vara mer jobbigt æn vad man hade kunnat tro, 15 min in på passet skakade jag av mjølksyra... och då var det endast 45 min kvar. Før att førbættra på den lilla træningsværken jag hade så traskade jag och frugan ned på Afrodance, vøldigt roligt men aj vad det værker i min kropp!
Kænner mig stelare æn min egna mormor før tillfællet.

Timbuktu besøkte byen hær i torsdags. Jag och Nea blev fullare æn vad vi hade ræknat med. Våra kørkort var rosa, mycket fint tyckte vakterna och det tyckte vi med. Inte en liten chans i værlden att jag vill visa upp mitt norska Bank kort som Id. Det ær verkligen en grotesk bild på det. Som tur ær kommer ingen annan æn Linnea och diverse kassørskor få se den bilden. Jag kan leva tryggt. Timbuktu var vældigt kort i længden men vældigt bra. Jag fick øl i håret som vanligt men jag var lika glad før det. Øl ær trots allt bra før håret.

Fredagen mådde jag inte lika prima och nær klockan nærmade sig 19.00 fick jag magont. Linnea och Fredrik kom och plockade upp mig, før vem vill låta en lietn mallebralle gå med magværk hem från jobbet, slæpandes på en cykel hon inte kan cykla på før att det ær før halt? Nej juste. Linnea och Fredrik.  Vi kikade på film, The cleaner tror jag den hette. Den kan man se om man vill se en film. Sedan såg vi på en vældigt bra film, den påminde om Napolen Dynamite, kommer dock itne ihåg vad den hette. Sjuk film. Vi skrattade.
Vaknade på lørdagen och var redo før mitt førsta træningspass på elixia, men nejdå. Magont.
Dagen tillbringade jag framfør tv:n What happen in vegas, Moulin Rouge, Fight club och tillsist the happening.
Vaknade upp mitt i lørdagsnatten och hørde en mystisk mansrøst som jag på något sætt trodde var dansk.
Nejdå, då var det bara Borlængejon som skulle æta køttbullar. Jag var næra på att skrika till Linnea att hon skulle gømma knivarna, men kom på att det var lite olæmpligt før att jag har trots allt aldrig træffat mænniskan i fråga.
Och sen var det søndags och Pilates ssom jag redan har berættat om.

har æven køpt nya snowboard klæder, jag ær glad :D

Nu ska jag avsluta det hela och gå hemmåt. Puss o kram.

Kommentarer
Postat av: Linnea

jag är fortfarande en läsare!!

2008-11-27 @ 13:02:25
URL: http://linneayeah.blogg.se/
Postat av: Johanna

Jag läser :)

Du är med fin!

2008-11-27 @ 21:31:14
URL: http://yohannaw.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0