Emma 18 år

I söndags fyllde emma 18 år och igår så hade Jag, sandra, sofia och Maja bestämt oss för att fira emma genom att ta med henne och bjuda henne på Lunch på Tzatsiki.  Det var väldigt trevligt och emma fick en grymt snygg Tavla av oss.  Jag åkte hem och började att baka på tårtan som jag faktiskt hadew lovat emma. När klockan var runt 18.00 så kom Sandra, Sofia, Maja och maria hem till mig, vi gick runt och donade lite i huset, tog bort mattor och sånt där. Börajde förfesta lite och käkade chips. ( egentligen var dom till gästerna men dom slant bara ned i magen). Med 19.15 bussen kom lite folk, men inte så många som det var tänkt. en hel del hade uteblivit. Alla fick gömma sina skor och jackor för att sedan slå sig ned i köket och få instruktioner av en Hettsig Malin Bodin ( = jag) om hur det hela skulle gå till. 

Runt åtta tiden föste jag ned alla i källaren och satt mig i köket för att spana.  Efter ett tag så skymade jag emma som kom skuttande från bussen ( ja, hon hade iaf väldigt lätta bekymmersfria steg, men jag antar att när man fyller 18 så kan man väll inte göra så mycket annat än att skutta fram). Jag kilade in till tv:n och precis när jag kom på att jag kanske ksulle ta på mig något för att skymma mitt linne ( som ja oftast har på lite finare tillställningar) Så kom just emma. JAg öpnnar dörren, ser att emma har på sig mjukisbyxor ( YES! Hon anar ingenting). Hon viftar med sin påse och säger jätte glatt : Jag har med mig chips. Jag pratar på som vanligt och säger åt henne att vänta i köket medans jag går ned och hämtar tårtan. Emma skiner upp och frågar om hon får låna lite musik av min dator, fast jag säger bestämttill henne att den är faktiskt avstängd. Emma accepterar det och sötter sig och väntar. Jag springer ned, hämtar tårtan och börjar sjunga ; Ja må hon leva, och sen så klämmer alla i och börjar sjunga. Emma såg faktiskt väldigt förvånad ut. Det var roligt. Lite fel sjungningar av mig och lite mer sjungningar och sen blev det tårta. Jag hade fasat för att den skulle bli äcklig, och alla skulle plåga i sig tårtan. men tro det eller ej, den var faktiskt jätte god.

Kvällen fortsatte med en hel del dricka och skratt ( lite bråk och diskussioner på andra håll). Tammy, Sofia, Emma och jag gjorde en dans som ägde! "Emma fyller 18 dansen". Vi gjorde snygga moves som beskrev kvällen. För er som vill försöka er på den, använd låten. I got the Power.

1. Emma spanar och vi andra gömmer oss ( emma sätter handen mot huvudet och spanar, dom andra tar händerna för huvudet och börjer sig ned)
2. Vi äter tårta  ( för skeden till munne och ät)
3. Vi dricker ( för flaskor till munnen)
4. Vi festar ( höger hand upp och snurra två varv till vänster)

Här efter hade vi inte så stor koll, grejerna kom i olika odningen, men nåogn av ordningarna var säkert såhär.

5. Vi röker ( för cigaretter fram och tillbaka från munnen)
6. Vi torkar spya ( för händerna fram mot mitten)
7. Vi snusar ( för upp fingret mot läppen)
8.  Vi festar mera ( samma sak som förra gången vi festade fast med vänster arm i luften och vi snurrade åt höger).
9. Vi dricker ( lika som vi dricker på punkt nummer 3)
10. vi blir kissnödiga ( lägg benen över det andra och hoppa runt)
11. Vi kissar ( böj på benen och skaka på rumpan)
12. Vi dansar ( valfria moves)
13. Vi svettas ( gör svettdansen hoppa runt och snurra med händerna under armhålorna)
14. Vi däckar. ( ramla ihop i en hög på golvet).

Dansen kanske inte låter så snygg, men jag lovar, den var Grymt snygg. Och väldigt rolig att dansa.
Kvällens spya: William som var nykter
Kvällens sena charmört: Albin
Kvällens födelsedagsbarn: Emma
Kvällens diskuterare/bråkare: Micke Örn och Maja
Kvällens nyblivna par: Sanna och Simon
Kvällens dans: Emma fyller 18 års dansen

och med det så kan jag nog sätta punkt här.

Palatset med raggsockor

jahapp,å gör vi ett andra försök att skriva något.( sist jag försökte så försvann hela min text och jag blev skitförbannad).

I torsdags var det en Tammy och en Malin som gick på baletten. Vi var faktiskt ganska uppe i varv och kunde i nte koncentrera oss, så balethitler bestämde sig för att straffa oss med baletthopp och styrka.  32 baletthopp, som vi fick göra om för att vi någon dum idiot inte riktigt kunde räkna ( vadå, jag? Jag har väll inte räknat fel någon gång). Efter vi hade hoppat och haft en hel del Baner i Pyamas styrka  så skulle Jag och Tammy utmana ödet att duscha i duschen. Jag har i och för sig utmanat ödet förut, men det hade inte Tammy. Tammy blev glatt överaskad över att det inte var så farligt. Varför skulle den duschen vara farligare än nån annan? Ny duschade och glada så tog vi oss en liten dryck för att fira att Tammy kunde duscha.
Vi spattserade ned till Statoil där jagletade efter sockerdricka, men när den inte fanns så gick dte upp ett ljus för mig. det var faktiskt sprite jag skulle ha.
Tammy jätte snälla mamma kom och skjutsade oss. Vi plockade upp våra biljetetr till förfesten. Biljetterna visade sig vara jätte fulla. Men vad gör de, biljetter som biljetter.
Vi kom till förfesten efter mycket om och men.  I det här fallet är om och men att vi plingade på grannes dörr . Grabben som hade förfesten bodde i ett Rosa Palats. haha palatset, palats. jätte kul. Han hade ett jätte kallt golv, så jag drog på mig raggsockorna.
Vi hann vara där i 30 min, sen tyckte micke att det var nog. Han körde ut allt och alla( med nbågra undantag för mattias och johan?!), även den stackarn som bodde där
. Glada men endå arga så fortsätta vi våran kväll.  Vi ringde och beklagade oss, och när vi hade tröttnat på det så såg vi det. Vi såg bänken som skulle bli våran fylleplats den närmasta tiden.
Ungdoms psykriatin. ( eller hur et nu stavas). Där slog vi oss ned på en fin fin bänk där vi pratade.
När vi sedan insåg att tiden går fort när man har roligt så fick vi lov att skynda oss ned mot stan. Vi råkade ut fören väldigt pinsam kissinsident som vi inte vill prata om. Och jag tappade biort min biljett.
Tammy- Men är du säker på att du inte har den i någon byxficka? Kolla noga i alla fickor.
Malin - Men jag haaar kollat, den ligger inte den! O nej den ligger vid ungdomspsyk.
Med snabba steg skyndar vi oss upp för backn, och halvvägs upptäcker jag att biljetten konstigt nog låg i min ficka. Så det var bara att vända tillbaka till palatset.
Tillsist kom vi in, och vi kände att vi behövde en rökpaus. Så vi kilade ut åp balkonegn som var täckt med is. Jag vurpade. 2 gånger på rad,  jag hann inte ens ta ett kliv. Jävla skit palatset som inte sandar på sin balkong.
Palatset var som vanlgit, fast mycket mycket roligare ( och mer svettigt om fötterna). Det roligaste palatset på bra länge tycker jag!
Men det var nog tack vare roligt sällskap ;)

RSS 2.0