Vi är förnekade

29 maj -06
Hultsfredsångesten har lagt sig en aning nu. Birthday Barbies kommer bli riktigt roligt. För alla som känner mig vet om att jag inte kan låta bli att ha roligt om jag får en partyhatt, lite serpentiner och en tuta.
Och det känns inte lika panikartat med skjutsen längre, och vi har planerat jättefint vad vi ska ha med för alkohol. Så nu är det bara packa kvar. och kanske köpa bussbiljetter.

Dagen till ära har jag pluggat och sett på Harry Potter. Woho, där blev ni galet överaskade va? Skulle jag ha settpå Harry Potter det hände rju aldrig? Och jag, Plugga?
Om saningen ska fram har jag pluggat körkortsteori och sett på harry  potter varje dag sen i fredags faktiskt. Men jag gillar Harry Potter och körkortsteorin känns väldigt nödvändig.
Vid 14.00 kom tammy hit, så vi satt ocg pluggade tillsammans. När Tammy somnade till människan och synen så insåg jag att det var dags för en Powernap. Men det var lättare sagt en gjort. Tammy låg och ryckte så hon intekunde somna och jag låg och fick uppenbarelser. Så nu har jag början till Våran studentsång. Jag ska sjunga för emma imorgon och hon kommer att gilla de.

När powernappen var över så fortsatte vi att plugga körkortsteori. Vi var väldigt duktiga faktiskt. Vi klarade igenom både mönniskan och Miljön och 2 stycken teoriprov. Så jag kan berätta för er att det börjar att ta sig nu. Men när vi hade tröttnat på det så skulle vi käka och sepå Harry Potter. men Precis när vi skulle börja med det började det att åska och Blixtra. Så vi drog ut Tv.n och sedan diskuterade vi djupa saker.
Riktigt djupa saker, det blev lite läskigt och vi enades om att Om man pratar om sådant för mycket blir man knäpp. Och vi ville inte bli knäppa. Så vi slutade att prata om konstiga saker som gjorde oss knäppa.
men då hade åskan hunnit åka sin väg och vi kunde titta på Harry Potter och prata om Hultsfred. Och nu är vi där jag började. Jag ser fram emot Hultsfred och det känns lite lättare.

Dagens bästa ord: Förneka ( förnekar, förnekade)


Hultsfreds-Panik!

Ja det är precis vad jag och Tammy har. Och embart för att vi inte har någon skjuts till Hultsfred så tänkte dom som har hand om festivalbussen "Moahahaha, Dom två fattigaste tjejerna i Falun har ingen skjuts, så det är bäst att vi ökar priset med 100 kronor". Javisst 800 kr tur och retur, känns ju faktiskt inte så lovande. Det är till och med mer än vad Arvikabiljetten kostade. Det är faktiskt helt sjukt.
Men men, det löser sig förhoppningsvis, annars så kanske Tammy's föräldrar skjutsar oss till Enköping, så kan vi åka bussen därifrån för bara 572 tur och retur, så tjänar vi lite pengar.
Kul bar aatt alt känns så drygt. Det enda vi har är Varandra, sällskap och ett tält. Sen så hade vi inte så mycket mer. Men det kommer nog nästan garanterat att bli ett triangakök om vi lär åka buss ned.
Och då måste vi handla massor med mat som vi ska bara med oss på nedvägen., Och inte kan jag sova på min luftmadrass heller för den kan jag ju inte bära med mig när jag åker buss. Hela mitt drömsenarie för hultsfred har ju faktiskt stupat lite gran om jag ska vara ärlig. Men Birthday Barbies. Det kommer bli bra.
Partyhattar och tutor, sen så kommer det bli bra igen. Synd bara att det oxå måste inhandlas. Attans, morsdagpresent oxå. Yes yes. Nu ska jag träna på Couronne så jag kan tjäna pengar på det när jag är 18 år! Bye

Ledigheten

Nu börjar långledigheten att gå mot sitt slut, för imorogn är det måndag igen.
men det känns som om jag har hunnit med väldigt mycket under dom lediga dagarna. På torsdagen så hjälpte jag Linnea B att målka sin lägenhet, Daniel var oxå där och hjälpte till. Vilken Ädel man han är, hihi :) Skämt å sido så var det suveränt att han ville hjälpa till eftersom han går måleri.
Linnea skjutsade hem mig, jag chillade mest och städade upp mitt rum lite granna innan jag kröp ned i sängen ganska tidigt.
På fredag gick jag upp tidigt för att hjälpa linnea måla. När vi kom till lägenheten så visar det sig att den nästan är färdigmålad ( Daniel och Linnea hade stannat kvar tills 00,30 på natten). Så det var supersnyggt. Jag och Linnea åkte till Flüger färg typ 5 ggr under dagen för att kolla på färg, köpa provburk, ändra oss, köpa mer osv. Men jag tror att vi löste problemet till sist. Vi fick till och med en provburk gratis av killen i kassan. Jag spanade på tapeter och fick en liten fin önskedröm om hur mitt nya rum ska se ut om vi flyttar. Det kommer inte länge bli målat i gräddvitt med chpckladbrun fondvägg. Det kommer blir snyggare. Jag pluggade massor av körkortstoeri, i 3 timmar! På kvällen så kom Emma hit, och jag fick lov att undervisa henne i det underbara ämnet - HARRY POTTER! Hon visste inte så mcyket, men jag tror det underlättade för henne när jag förklarade att han var en trollkarl, och att hogwarts var en skola där dom lär ut magi till Häxor och trollkarar.
Efter vi hade sett på Harry potter så bakade vi stora chockladbollar. 11 stycken. ( det stod i receptet att det skulle bli 40, och då hade man behövt göra dvärgbollar eller ngt). Vi kikad epå White Chiks, försökte komma ihåg praktsikt taget allt dom sa för att vi ska säga så i skolan. Det var väldigt roligt.
På lördagen så ringde martijn och väkte mig och sa att vi skulle åka till Korsån efter 1 timme.
Mit thumör ställde om sig från glatt till inte glatt. Och när jag väl hade masat mig upp och var redo att åka ringer martin och säger att vi inte ska åka föräns 16.10. Jaaahaaap tänkte jag, Emma hade redan åkt hem. Så jag slog mig ned vid datorn och pluggade körkortsteori i 3 timmar.
Åkte till korsån, inte det jag hade sett fram emot dirket. men efter några glas vin så kändes inte kusinträffen så hemsk längre.
Åkte hem, satt vid datorn i min ensamhet innan jag gick och la mig. Det var jävligt skönt att sova.

Tammy och Jag!

Tammy och Jag! Än't vi söta?


Miss O'Malin

Jag gick på friskis. Mot alla odds. Ensam. Jag ångrar att jag någonsin satt min fot där. Jag har pollenastma + at jag har tagit en pollenspruta så jag hade extra mycket pollen i min kropp och jag får egentligen inte träna då. Tänk vilket bra beslut jag fattade när jag skulle på friskis. Efter 20 min kändes det som om jag andades genom ett sugrör som visslade. För när jag andades in så kom det ett svagt visslande ljud, och likaså nä rjag andades ut. Men jag kämpade på. Och efter passet så tog det 1 timme för mig att kunna andas vanligt igen.

Jag var på lite dåligare humör innan, oc ångrade min hultsfredsbiljett. Men om jag och Tammt får skjuts ned till Hultsfred så kommer jag att åka dit. Jag ska aldrig sätta mig åp festivalbussen, för det betyder att jag inte kommer kunna köpa ett par nya byxor föräns efter jul tidigast, och dte är det ju faktiskt inte värt. Jag behöver verkligen nya byxor. Men jag har en mycket fin liten plan som kommer göra hultsfred underbart.
och bara så du vet Tammy så kommer jag att se till så att det blir någonting av min plan. för den är grym.
Och om det blir regn på hultsfred ( vilket det förhoppningsvis inte blir), så kommer min plan göra dom regninga dagarna soliga.

Imorgon blir det en välfylld dag. Först köpa färg och grejer. Sen så ska jag hjälpa Linnea att måla. Vi har kallat på förstärkning från Daniel som går måleri och han ställer upp. Det tycker vi är alldes uttmärkt. Han är inte bara lång så han kan måla taket, han lär ju oxå vara bra på att måla. Efter några timmars målning lbire dags för 2 timmars körkortsteori. Sen ska mitt rum städas - grundligt. Och efter det så ska jag räkna matte. Kvällen lämnar jag öppen för förslag. Fast bara bra förslag får lämnas. Dåliga förslag har jag gott om själv. Jag skulle ju kunna besöka friskis och svettis, eller ställa mig under en björk och ta djupa andetag. O'nej. Det hade nog klassats som självmord. Men det jag ville säga är att jag är bra på dåliga förslag. Men nu ska jag ringa Danne, berätta om min Plan, och sedan sova. För imorgon blir det en lång dag.

Ni suger.

Dansuppvisningen

igår så hade vi dansuppvisning på folkets hus. Det gick faktiskt ganska bra. Eller det gick bra, eller jag dansade lite fel, men inget som syntes allt för väll så det gick väll bra haha.
Det var iaf utan tvekan den roligaste dansuppvisningen jag har varit på, annars brukar det bara kännas jobbigt att gå up å scenen och dansa, men nu var dte bara hur kul som helst. Det kan ju bero på att det itne var så många där. ( dumma människor som inte vill skänka pengar till rädda barnen).
Efter dansuppvisninge så blev det kvalitetstid hemma hos Danne. Gott käk, riktigt glad anyheter från Linnea och lite tv. Sen så kom Gurra. Då blev det schlager.  Alla fick börja med att gissa vem som skulle vinna
Gurra - Ryssland
Linnea - Sverige
Malin - Finland
Danne - Rumäninen
Det visade ju faktiskt på att jag hade bäst magkänsla och danne hade sämst. Men vi kan ju inte göra så mycket åt saken. Jag tycker alltid att alla röstar på så oväntade länder. Tex Danmark och Tyskland som var helt okey fick inte så mycket röster. Och alla andra länder försöker bara bevara freden med sina grannar.

Idag så väntas det en hel dag med plugg - Fysik. Det känns faktiskt inge vidare. Jag vet inte ens om det är värt att försöka klara av det där fysikprovet. Men jag kanske klarar det om jag får lite motivation och ork. men varifrån ska jag få den? Jag har faktiskt ingen aning. Allt jag kan göra just nu är att tänka på sommarlovet och dess ( förhoppningsvis) soliga dagar. Det kommer att bli underbart.

Jag orkar inte

jag orkar inte
 
Torsdagar är den värsta dagen i veckan - utan tvekan.
Det var tråkigt i skolan ( bortsett från när vi lekte Älg och fick albin att gå runt som en brunstig älg)
Men tack och lov fick jag G på nationella provet.  precis på gränsen.
Jag fick skavsår på mina hälar så det bara brände om dom.
När jag kom hem så fick jag mig en fin liten avhylning av mamma som berättade att allt hade sin plats i badrummet och att jag måste lära mig att plocka undan efter mig ( kul att höra det när man bara några dagar tidigare har sätdat hela huset, och vbattnat alla hennes 100 blommor i 10 dagar).
Pappas dator är upptagen, min dator är upptagen + att mammahar tagit upp alla mina rena klä'der och lagt dom som ett ber gi min säng, så nu har jag ingen stans att sova ikväll, för jag vill inte att kl'derna ska hamna på goölvet och jag orkar inte förflytta dom till garderoben. Jag vill inte göra någonting, eller jo. Helst av allt skulle jag vilja ligga utsträckt i min säng och gråta av förtvivlan för att allt är så drygt och jävligt. Men inte ens det kan jag. Så nu får jag sitta här vi datorn och stirra. det är faktiskt inte så kul som det låter. Eller egentligen så skulle jag kunna försöka förvandla en typ av ljudfil till en annan typ av ljudfil, men jag har ingen aning om hur man gör, så jag lär väll bli sittande här tills dagen gryr och jag kan åka till skolan och göra klart det fula mum arbetet och simma. Och kanske Mdk grejer jag är efter med. Å vad livet är underbart, och våran är så härlig. Jag hatar våren. Diskvalificera den och hoppa direkt till sommaren, så hade allt varit lite bättre.

jag orkar inte


Np i Matte c

Näärå, jag bara skojjade!

Med världens bästa sjölvförtroende satt jag mig utanför aulan, i hopp om att kunna skrapa ihop ett Vg på det natinella provet. Men Ikke! Tänk så fel man kan ha. det finns 2 uppgifter på hela provet jag kan ha rätt på.  Men jag har valt att skratta framför att gråta, och det är jag glad för. Verkligen jätte glad. Så glad att jag käkar köttbullar och makaroner. Jag kom på att öeva på bara frallor under en dag kan vara underbart. Men nyttigt är dte inte. åter igen till matten, jag är dock lite bekymmrad för göran ( min mattelärare) han kommer bli väldigt besviken på mig. Jag tycker det är så jobbigt när folk ska bli besvikna på mig hela tiden. Tammy är nog lite besviken på att jag inte nyp henne i rumpan tillräckligt mycket. Jag ska nog ta och smyga hem till henne och sno hennes plåster. Om inte hennes mamma jinner före vill säga.

idag har jag hjälp Linnea B att måla hennes tak i hennes lägenhet. Jag är trött i armarna. och axlarna, men fint blev det. Efter målningen så skjutsade hon mig till dansen. Jag gjorde faktiskt helt okeyy ifrån mig tills TAmmy frågad eom jag hade tränat på baletten och AJ där sprack det hela. Baletten. Tur att jag är grym på att improvisera så det kommer bli jätte fint tror jag. Jag kommer att stå längst fram och dansa, och det kommer sändas på webben.

men nu ska jag gå och Fira att Tammy ÄNTLIGEN har flyttat hem till sig själv i hosjöstrand. Så långt bort fårn mig hon bara kan komma. Ja som ni förstår - mot champangen!

jag otyckerom matte

Jag är så otroligt trött just nu på att plugga. Förra vckan plugade jag, veckan innan det pluggade jag till 2 andra prov. juste nu borde jag plugga för fullt, imorogn, på torsdag, på fredag  på lördag på söndag på måndag ska jag oxå plugga. Det känns som om jaghar en förfärlig framtid framför mig. Jag vill bara gå och grina just nu. Sen så vill jag att tiden ska hoppa fram minst så att det är tisdag om en vecka. Minst!
Fast helst så vil jag ha sommarlovsveckan. Det hade inte variut så tokigt.
Sorry att det inte har blivit så mycket skirvande i den här bloggen, Men som ni kanske förstår har jag inte haft tid. Och jag har inte tid nu heller!

Balett balett balett

Den här dagen blev det en fin sjukanmälan, och tur var väll det, för nu har jag fått lite gjort, inte så mycket gjort som jag hade hoppats på. men jag fick något väldigt bra uträttat. Jag och min persika hade ett jätte bra samtal och kom varandra steget närmare, och det känns så himla bra!
Och när förmiddagen blev till eftermiddag så blev det en middag. När vi hade käkat middag gjorde vi ett ryck och städade upp i huset, förlåt köket. Okey! Halva köket. Tiden räckte inte till för att vi kämpade oss till Baletten. Jag på min cykel, Tammy på Pappas cykel. Svettiga och trötta kom vi till träningen. Balett hitler intog sin roll som just Balett Hitler och försökte få oss att göra svåra övningar som jag verkligen inte klarade av. Efter Baletten så skulle jag och Tammy stor schoppa potatis på Willy's. Väldigt spännade faktiskt, för att damen framför oss hade köpt en rejält stor Purjolök, och sedan så hade hon köpt 3. Både jag och Tammy tänkte det, Dom 3 små till matlagning, den stora till kvällsaktiviteter. Det kanske inte låter så roligt, jag fick itne till det riktigt där. Men vi hade iaf kul åt det. Sedan så betalade vi våra potatisar ( eller tomater som jagh kallade dom för) Hela 2.50 kronor. Vi blev väldigt nöjda. Sen så cyklade vi hem.
OCh nu blir det en låmng kväll fylld med plugga och besvär och kaffe och frukt. Så tack och hej för mig.

Jag kan berätta för er.

I Måndags så flyttade tammy in hos mig. Tanken var väll att vi skulle ha 1 ½ nyttighetsvecka. Men månagden blev inte så nyttig, för att på schemat stog det Grillning och alkohol med Maja och Emma ( och tammy., för er som itne förstod det). Kvällen var riktigt trevlig. Kubb spel, och djupa diskussioner till The knife. Mina specialdrinkar tog mer än vad jag anade, så för säkerhetsskull så tillbringade jag några timmar av min natt på badrumsgolvet. men när kylan blev för påtaglig så förflyttad ejag mig till min sng ( tack gode gud att jag ahr många täcken!). Tisdagen blev det ett tidigt uppvaknande ( inte lika tidigt som Tammy's för att hon hade nationella prov). Jag och Maja bestämde oss för en tidigt frukost och desperate.. Maja fattade tycke för desperate och jag antar att det kommer bli mer av den varan.

Sen när tammy kom hem från Np så blev det en del solande för mig, och tammy somnade, och snarkade jag blev livrädd för jag trodde det var en humla som kom. När vi hade tröttnat på solen så kom martin och sa att han skulle till coop, vi såg våran chans att slippa cykla dit så vi åkte med. Tyvärr så blev det fel på bilen uppe på coop så att Caggen fick komma och hämta oss, för att bogsera ned bilen. Glassen smälte, men vi kom hem iaf. Och det var ju väldigt bra.

idag har ag bara haft en regular onsdag, med andra ord helt ointressant, men någon jag tror har haft en spännnade  Onsdag är tammy, behöver jag säga mer?

Bröllopp

Nu har  min kusin gjort det igen. Gift sig alltså. Men det har ine jag något emot, för att han är bra på det där att ha lyckade bröllopp. Det här brölloppet skulle vara i Sthlm, så det var bara att stiga upp 06.30 på lördagsmorgonen ( vad gör man inte för att hinna platta håret?). Men jag vivki och Martin åkte tåg. Även fast jag hade n fräsch veckorevyn så kändes den där tågfärden väldigt lång. Danne klev på tåget i uppsala och fick köpe en extremt dyr biljett. 95 spänn uppsala - sthlm, det är knappt acceptabelt. Men fram kom vi, och skavsår fick jag. Mamma och Pappa hade bott på värsta fräscha hotellet, men det var lite konsigt, för det var ett fönster in till toaletten från sovrummet(?). När alla hade bytt om och blivit lite finare så klämde vi in oss i bilen och åkte mot kyrkan. Sthlm hade utvecklats mer nä falun så jag fick allergi shock på en gång. Men det hjindrade inte mig från att ta kort på Mamma med Evert Taube. Eller hans grav kanske man ska säga. Fick träffa lite släktingarsom jag inte hade träffat på 10 år. Men dom flesta var sig lika. i kyrkan så  var det väll fint. Man hörde dock inte vad prästen sa, och dom hade svåra sånger. Men jag nös inget, och när dom var på väg ut så rockade orgelspelaren loss på orgeln. Det var ju faktiskt liteorginellet och det var inte många som kunde hålla sig från skratt. När vigseln var över, så begav vi oss till Båthamnen. Vi åkte en spännande väg i små gränder och branta backar, men bruden där fram visste var vi skulle så dety gick bra ( bruden där fram  = navigatorn).
Väl ombord på båten så firade vi i familjen med lite skumpa, och sedan så trasakde vi ned till hytterna ( jag, danne, vicki och martin bodde absolut så långt ned man kunde komma). Under bildäck var dte ju ionte så mysigt, men det dög helt klart. Vi fick en goodybag, det var jag imponerad över. Och sedan så gick vi upp till Buffen och käkad emiddag. Stämning var ju till en början lite stel ( ni vet hur dte är, sitta med okända människor och vara nykter) Men efter några glas vin/öl så blev stämmningen bra mycekt gladare och middagen var jätte lyckad. När maten var över så rusade Jag, vicki, danne och MArtin till Taxfreen, inhandalde lite förfest dricka, men det han inte bli så mycekt förfest för att 22,00 var det samling i FUNCLUB. En gratis drink ( mamma intygade toastmastern om att jag var 18), jag hade planerat en Manhattan, men eftersom bartendern inte riktigt visste hur man gjorde den så funderade han och jag ett litet tag, och sen sa han till mig att jag fick en special. Rom, nån typ av juice pasoa och sprite och vi enades om att den hette malin. Många ville smaka min drink så under kvällen fick han göra X antal malinar. Under kvällen blev det en hel del dans, fest och smygrökning i rökrummet. Men det är så det ska vara på bröllopp. När klockan var ca 02.00 så började jag bli trött ( inte undra på de, jag hade varit vaken i 19.5 timmar) SÅ jag och danne gick till hytten och somnade ganska så omgående.
Sov över frukosten, och sparde oss till Buffen. På buffen hade dom tacos. Jag har längtat efter tacos i ca 1 månad, vilket inte var så bra, för jag åt på tok för mycket om måde dåligt som en gris efter maten. Och självklart så tvingade jag i mig lite glass med chocklad och kola-sås. När vi hade smält maten så var vi åter iegn inne i Taxfreebutiken. Efter mycket om och med Besätmde jag mig för en Smirnoff Raspberry. Hoppas att den smakar bra. Och så kan ju upplysa er, om att packa satt och drack öl hela vägen från sthlm till Falun. Och han var ganska full, och pratade ständigt och stank öl. Det var inte trevligt, men han är ju trots allt min pappa haha.

Lite Sommar såhär i Maj.

Om man tittar noga, så börjar man se att björken håller på att slå ut...

Och ännu en riktigt härlig och solig dag har passerat. Dom här två soliga dagarna osm har passerat har gett mig en underbar försmak på sommaren. En liten aptitretare som jag gjärna smakar lite mera av. Mer mer mer! Idag så solade jag, Emma och Maja lite granna,bara för att ladda upp inför tryckprovet. Och vi lyckades bra. Har du solat eller är du bara svettig, var det första våran lärare frågada Maja. Tänk vad finkänsliga killar kan vara ibland. Men provet genomled alla utom några större svårigheter, och vi fick 15 min i solen. Sedan var det bara att klämma in oss i en svettig och mörk datasal. När den lektionen var slut var det bara att dra oss vodare till nästa datasal. Det var ju inte så kul.
Men efter skolan så kunde jag glatt åka hem och lägga mig i solen. Tur hade väll jag som mötte Tammy av en ren slump på bussen.
Tammy - Nej men hejsan! Sitter du här och hänger?
Malin - Ja det gör jag, ska du med hem till mig på lite string och sol?
Tammy - Det tackar jag inte nej till.
Så då svettades vi hem till mig ( det var faktisktväldigt varmt på bussen). Vi han koppla av i en timme i solen innan det var dags att röra på oss ( det var ca 26 grader varmt på våran vindstilla altan). TAmmy skulle på genrep, ochjag skulle köpa reserv Stay-ups och en mascara. Inte fö ratt jag behövde någon ny mascara, men mamma sa de, och jag lyssnar på min mamma. Så ny ska jag prova en från Nivea. Hoppas att den är rba, annars så blir jag arg. Nej, kanske lite besviken åtminstone.
Till middag blev det Findus färdiglagad Lövtunn bit med potatis croketter och färska brytbönor. Men dom färska brytbönonra åkte väldigt snabbt ned i soptunnan kan jag lova. Jag gillar inte dom. Tror jag. Jag kom på att jag har faktiskt aldrig smakat dom. Jag borde exprementera lite med mat, och se vad jag gillar. Och när jag vet vad jag gillar, så kanske jag vet vem jag är lite bättre än vad jag vet nu. Just nu vet jag att jag gillar skräpmat, att åka snowboard är kul att dansa är kul och att jag älskar danne, och jag gillar att lyssna på bra musik som The Knife, Franz ferdninad och Saves the day... men vad mer? Det är kanske mest spännande såhär, kanske. Jag trivs ju trots allt ganska bra. Brunorexi vet jag iaf att jag har. Eller jag misstänker det ganska starkt. För såfort solen kommer fram finns jag där, helst med så lite kläder som möjligt. Och även om jag inte tycker det är snyggt att vara skitbrun så försöker jag bli så brun som det bara går. Det är farligt. Men vafan: Jag hälsar sommaren välkommen med armarna öpnna.

Yes yes yes!

Den här dagen började väldigt dåligt. Jag låg och vred mig i sängen, visste varken in eller ut. Mitt huvud bultade som om jag skulle ha haft årtiondets bakfylla. Mina tänder satt ihop och jag tänkte hoppa fysiken. Men det gjorde jag inte. Jag är för mycketmänniska, och jag fick s¨d¨ligt samvete och vid det tillfället var jag redan vaken och kunde passa på att kliva upp. Dagen var väll inge vidare speciel tills jag kom till Gko:n där jag upptäckte till min stora förtjusning att The knife ska spela på Arvika. Jag blev väldigt glad och lät konstigt och hoppade upp och ned på stolen. Så inte nog med att det fina vädret retas med mig så att jag vill ha sommar, nu så vill jag bara till Arvika och festa. När jag kom hem från skolan, lite tidigare än vad jag borde (jag är inte mer än människa) så la jag mig i solen i min bikini, så nu har jag samlat på mig lite färg. Men sen så gick jag ut och sprang. Och gick. För jag orkade inte springa hela vägen. Så nu känner jag att jag har gjort något vettigt idag. Så det kanske är på tiden att jag pluggar inför provet imorgon?

Det ser ut som HÖ!

haha. Här sitter jag, så trött att det känns som om jag är packad. Jag har gjort ett tapert försök att få mitt hår lite stiligt till helgen. Men det blev typ gult, eller mer hö färgat. Så det är jätte snyggt inte.
Men den här dagen har inte bara varit negativ, för att.... hmm, för att.... ja, det skulle väll vara för att jag har pratat i telefon med Danne. Det skulle väll vara det enda positiva med dagen till ära. Jag hittade en ganska trevlig bild som beskrive mig ganska bra i spelsammanhang. Danne börjar få övertaget och jag blir skitförbannad, men förförker dölja det. resultatet blir en förbryllad min.
Kubbspelning

Tammy har föresten hämtat ut våra arvikabiljetter. Det känns fint. Fast det kommer kännas bättre när jag får peta på det. Jag vill ta på den, känna dess närhet. nja, lite då. Allt jag säger kan man nog ta med en nypa sallt. Jag har lite svårt att hålla mig till sanningen ibland. Den här bloggen kanske är början till mytomani för mig.  För i verkliga livet så blir det så komplicerat när man smyge rin med en liten vit lögn för att liva upp stämmningen. Och man måste alltid lägga till lite försiktigt att man skojjade, och sen så kollar alla lite bittert på en för att man sa något så spännande, som inte alls var så spännande längre när jag sa att det inte var sant. Same Same, but different. ge mig en sådan T-shirt. Så kan jag skratta åt den och tänka på tvillingar. Det var nog det roligaste jag har varit med om i hela mitt liv. Nej nej nej, nu börjar jag att ljuga igen. Eller gör jag? Lite jobbigt när jag inte vet m jag ljuger eller talar sannin själv.
Men eftersom ni antaligen känner mig så vet ni när jag talar sanning och när jag överdriver situationer lite så det blir mer roligt.

Det här är inte alls kul för ett att läsa. Jag sitter och srkiver om mig själv. när jag egentligen borde skirva om er! Ni gillar att läsa om er själva. Ni gillar att läsa när ni har varit med, ni gillar att läsa när ni vet vad jag pratar om och det blir roliga internskämt och sneda böjelser. Men idag är jag lite EGO. ( ja ni vet den där dryga låten som går på MTV. nanannna Dumpa mig...... blond tjej, dryg låt., inte så överdrivet bra röst.) Någon dag ska jag göra något åt mitt gula hår, men jag ska nog börja med att öppna mitt fönster, puffa täcket och måla naglarna. Sedan krypa ned i sängen. Förhoppningsvis inte drömma. Eller så hoppas jag på att drömma. Jag tror jag ska börja med en drömdagbok. Synd bara att jag kommer behöva gå upp tidigare på morgonen då för att hinna skriva i den. Men det hade avrit kul för då hade kajsa kunnat hjälpa mig tyda mina drömmar, hitta spännande mönster och sådant där. Men som jag sa, ni gillar att läsa om er själv; Så om ni skirver en liten komentar, så jag har ett hum om vilka av mina kompisar som läser den här smörjan så kanske ni kanm komma med i min underbara Ljusrosa bubbelgumblogg. Jag vet att ni skulle gilla det ;)

Dagens låt: Saves the day - Holly Hox, forget me Nots.


Jag visst är det Hö!

haha. Här sitter jag, så trött att det känns som om jag är packad. Jag har gjort ett tapert försök att få mitt hår lite stiligt till helgen. Men det blev typ gult, eller mer hö färgat. Så det är jätte snyggt inte.
Men den här dagen har inte bara varit negativ, för att.... hmm, för att.... ja, det skulle väll vara för att jag har pratat i telefon med Danne. Det skulle väll vara det enda positiva med dagen till ära. Jag hittade en ganska trevlig bild som beskrive mig ganska bra i spelsammanhang. Danne börjar få övertaget och jag blir skitförbannad, men förförker dölja det. resultatet blir en förbryllad min.

Tammy har föresten hämtat ut våra arvikabiljetter. Det känns fint. Fast det kommer kännas bättre när jag får peta på det. Jag vill ta på den, känna dess närhet. nja, lite då. Allt jag säger kan man nog ta med en nypa sallt. Jag har lite svårt att hålla mig till sanningen ibland. Den här bloggen kanske är början till mytomani för mig.  För i verkliga livet så blir det så komplicerat när man smyge rin med en liten vit lögn för att liva upp stämmningen. Och man måste alltid lägga till lite försiktigt att man skojjade, och sen så kollar alla lite bittert på en för att man sa något så spännande, som inte alls var så spännande längre när jag sa att det inte var sant. Same Same, but different. ge mig en sådan T-shirt. Så kan jag skratta åt den och tänka på tvillingar. Det var nog det roligaste jag har varit med om i hela mitt liv. Nej nej nej, nu börjar jag att ljuga igen. Eller gör jag? Lite jobbigt när jag inte vet m jag ljuger eller talar sannin själv.
Men eftersom ni antaligen känner mig så vet ni när jag talar sanning och när jag överdriver situationer lite så det blir mer roligt.

Det här är inte alls kul för ett att läsa. Jag sitter och srkiver om mig själv. när jag egentligen borde skirva om er! Ni gillar att läsa om er själva. Ni gillar att läsa när ni har varit med, ni gillar att läsa när ni vet vad jag pratar om och det blir roliga internskämt och sneda böjelser. Men idag är jag lite EGO. ( ja ni vet den där dryga låten som går på MTV. nanannna Dumpa mig...... blond tjej, dryg låt., inte så överdrivet bra röst.) Någon dag ska jag göra något åt mitt gula hår, men jag ska nog börja med att öppna mitt fönster, puffa täcket och måla naglarna. Sedan krypa ned i sängen. Förhoppningsvis inte drömma. Eller så hoppas jag på att drömma. Jag tror jag ska börja med en drömdagbok. Synd bara att jag kommer behöva gå upp tidigare på morgonen då för att hinna skriva i den. Men det hade avrit kul för då hade kajsa kunnat hjälpa mig tyda mina drömmar, hitta spännande mönster och sådant där. Men som jag sa, ni gillar att läsa om er själv; Så om ni skirver en liten komentar, så jag har ett hum om vilka av mina kompisar som läser den här smörjan så kanske ni kanm komma med i min underbara Ljusrosa bubbelgumblogg. Jag vet att ni skulle gilla det ;)

Dagens låt: Saves the day - Holly Hox, forget me Nots.

Titta! Där är han!

Min valborg var faktiskt väldigt bra. Jag chillade runt på dagen, tog kort på kaninburarna som jag ska försöka sälja på bloket för massor av pengar i hopp om att kunna köpa mig ett par nya jeans. När det var över så chillade jag runt, tittade runt. Plattade håret med ett lyckat resultat och efter ett tag som kom Tammy instaplandes med en väldigt tung väska. Om jag säger såhär; Hon hade mått bätr epå måndagen om väskan hade varit lättare från början, för jag kan lova att hon gick hem med en ovanligt lätt väska.
Hemma hos Simon var det väldigt trevligt, och lite spännande att se hur alla beter sig när dom är fulla. Dom betedde sig inte så annorlunda, var lite mer lfummiga än vanligt bara, så så spännande var det kanske inte trots allt. Jag hittade ett fint korsord som jag kämpade på med ( med lite Star-help från Korsorddrottningen maja). Men när Majas pojkvän klagade över att man inte får lösa korsord på fest ( vem har kommit på det?!) så slutade hon och det gick genast mycket sämre för mig. Attans tänkte jag och gick hem. nejdå, men det var nästan så. men hemkom jag tillsist.

Bara 5 timmar senare var det dags att vakna. Käkade en halvdålig frukost och körde mot Uppsala. i rondellen om 70 m, tag andra avfarten. Jahapp. Det gick bra, synd bara att jag hade knappat in fel adress till danne. När jag väl hade kommitf ram till Danne mötte jag en man som var helt okänd för mig i deras lägenhet. Men han var inte så farlig. Det var bara den urspurngliga ögare - Lars. Lars frågade artigt om jag ville ha frukost med jag sprang bara direkt in till Danne. Alla älskar att tortera sina Bakfulla pojkvänner med pussar ( på kinden, för att undvika spritdoften). Jag somnade, och några timmar sneare, kanske 2, så var det dags att börja vårda pojken. Han fann sig inte så snabbt på fötterna, så jag mötte persikan. Och det blåste i Uppsala. Det blåste väldigt mycket. Det blåste mer än när jag och emma räddade varandra med rep på långfärdsskridskor på runn i 1an. SÅ mycket blåste det.
Vi köpte pizza ( efter att ha gått runt till 100 st utagningsapparater, men alla var stängda), traskade hem till danne. Danne valkande till lite när han fick mat i sig. Jag och Linnea övade på Mike speedway Usa, och vi var kungar. Bokade Bio biljett och sedan när Linnea skulle iväg så gick jag och danne med henne. Det blev en trevlig promenad runt Uppsala stad som har kommit in i våren. Och även lite letade efter Baknomater som var öppna. Men IKKE! Till kvällsmat blev det en Hollywood meny på Bion. Vi mötte upp Liinnea och Per för att se - Ice Age 2. Och ni som säger att den är dålig förstår jag mig inte på. Den var bra. Jag skrattade mycket. Jag och Linnea hördes mest inne i Biosalongen ( som för övrigt var från 50 talet och var nedsrkäpad). Efter bion blev det en behaglig promenad med till Danne.

På morgonenn så vaknad evi väldigt tidigt. För det var dagen D, Dagen då Gurra kommer hem. Så vid 8.30 plockade vi upp linnea vi en busshållsplats (som hon inte visste fanns) och började färden mot arlanda. Mycket trafik och ingen stereo, så det blev allsång. Synd bara att ingen av osskunde någon någon låttext typ. Men det var trevligt. Vi ställde oss på en dyr parkering ( 60 kronor timmen, dom vet verkligen hur man tar betalt på arlanda.). Och när vi kom in på Terminal 5 så träffade vi Gurras relatives.
Eftersom gurra skulle vara lite lustig så drog han ut på sin hemkomst, så istället så stog jag och Linnea och var glada över paret som hade kommit hem med ett barn som dom hade adopterat. Det var glädje på hög nivå. När vi hade tröttnat på det så roade vi oss med att säga - Titta där är gurra! När det egentligen var gammlingar i rullstol, eller negrer i Kostym. Tä'nk vad trevligt vi hade där. Sen så kom Gurra och det roliga var över. Nu har plågan börjat igen. Danne fick en käftsmäll, jag en kram, och linnea en lite längre kram. Men det var kul att se han igen. så nu kan jag undvika honom i 7 månader till. Det känns bra. När parkeringstiden började sina så begav vi oss tillbaka till bilen, och körde hemmåt mot uppsala. Oj, jag kallar uppsala hemmåt? Det var knas. Danne Körde till skolan, jag och linnea tog en bra behaglig promenad från dannes skola hem till danne där vi käkade Findus. Gash vad det är gott! Resten av dagen är väll inte värt att prata så mycket om. Det var väll mest Plugg, McGayer och mys. Men sånt gillar jag.
Och nu sitter jag här i falun och känner ensamheten kommer krypandes. Det är ju inet så kul, nej.

RSS 2.0