Vi var livrädda

Som sagt, igår var det grillning som gällde. det tog oss ett bra tag att ta oss hem till Päääza.  Och då menar jag ett bra tag. Vi åkte till Bojsen, till Lidl, till Slätta till bjurs och sedan till Lustebo. Lustebo kanske inte var så lustigt ställe som man kunde tro. Det var en hel del läskiga människor där. Som tur var hade pääza snälla föräldrar som inte alls var läskiga utan istället jätte trevliga. Jag och Tammy höll oss nära varandra. Av någon konstig anledning så såg vi flera personer som påminde om djur. Eller ja, 2 åtminstone. Mullvaden och Råttan. Och eftersom jag och Tammy var snyggaste tjejerna på festen gick alla runt och smygtittade på oss. Vi grillade lite, det gick bra. Tammy gillade min köttbit, och jag tyckte sådär och hennes champinioner.Nu blev jag osäker på min stavning. Sen när jag och Tammy tog dte lugnt vid köksbordet kom det en Bonde. Han var väldigt nöjdmed sitt ursprung så han hade Byggkläder på sig, och eftersom han var så säker på sig själv och att han tyckte att han var så cool,  Så skulle han visa hur man drack på riktigt, så han tog en dunk med Hb och halsade ur den. Så det jag lärde mig från de var att Vi Falubor ( som han kallade oss) inte kan dricka bara för att vi inte halsar Hb. Jag tror att han har haft en svår uppväxt. men han var aggresiv och hans kompisar var inte så mycket bättre, för dom gjorde allt vad dom kunde för att bli precis som honom. Jag och Tammy blev rädda, Erks hade vi det laget insett att han inte kom så bra överens med någon på festen. Så han höll sig till Mig och Tammy resten av kvällen. Så vi giock runt, bytte rum så fort superbonden kom. Jag drog trevliga ordvitsar som Tex,
Erks -Det gick bra, jag drog bara upp byxorna.
Malin - Det var ett bra drag...!

Tro det eller ej, men det var någon som skrattade. Tammy. Tack tack tack. Under kvällen så drog jag några fler trevliga ordvitsar. Det kanske är min nya grej? Vi slog oss ned vid Tv:n.
Kikade på Scoobydoo och efter det såg vi på Dodgeball. Jag tor att jag hade lyckats ta kattens plats i soffan för att jag nös, var täpt i näsan och det kliade i mina ögon. Så när filmen var slut såg jag ut som en knarkare i mina ögon. Och braten som va rjätte kär i tammy var väldigt bekymmrad över mig.
Och när vi började fundera över läget i Lustebo så ringde tammys syster. Hon var på väg. jahaaaarå! Tänkte vi och gick ut till vägen. Så där stog vi i mörkret, Tammy vägrade bjuda en skit dryg kille på en cigg. Då blev han otrevlig. Jag tror han kom från Grycksbo. Dom verkar ganska snea där ( Isabell är ett undantag). Tammy's syster hittade oss som tur var och jag fick skjuts hem. Sen så kunde jag sova mycket skönt i min säng.

Snart är det dags för 18 års partaj! Jag ska vara nykter och trevlig.


Önskelistan:
Parfym
Orange randiga trosor från Kappahl
Saves the day's nya album Sound the alarm
Sound the alarm

yeah

I fredags glömde jag upplysa er om att vi spelade kontaktboll på idrotten. Micke var helt vild, och jag var ganska duktig. En viss person luktade mycket svett och det fick oss övriga att lida. Men nu, dagen efter kontaktbollen så känner jag att jag inte är bygd för kontaktboll. Mina armar värker av allt kastande med den mjuka bollen, jag har rivsår på benet från kadborren, och jag har ett ganska fint blåmärke på benet. Men jag kämpade och gjorde mitt bästa. Och det tycker jag var bra gjort.

Idag så tog jag och danne bilen ned till stan. Jag inhandlade en väl genomtänkt bikini, som jag inte kommer att få nackskador av. Danne handalde ett par Miami byxor som han ska ha imorogn när han leker håkan hellström, dom köpte han på myrornas för det mirakulösa priset 45 kronor! haha!
Sen så åkte vi på dop i Leksand, Det var väldigt fint, det första dopet jag har varit på.
Och sen när danne skulle byta om insåg hanatt han inte hade med sig sina vanliga skor. Så istälelt för att ta tåget dirket från leksand till  Uppsala fick pricken lov att köra honom till Falun, hämta skor och sedan åka till Borlänge. en trevlig dag och nu blire grillning!

Chek it out!
Bikini

åh vad det är trååkigt.

Jag är nere i en djuuup svacka i mitt liv. nej det där var faktiskt en enorm överdrift faktiskt. Jag är nere i en väldigt djup svacka för att vara fredag.  Idag blir det inget Thank's god it's friday till rubrik. Jag är trött,  ingen vill skriva om prinsessan Dianas välgörenhet på google, och mina nya skor skaver, mitt hår är äckligt, jag är trött. Men den här dagen har trots allt sina ljusglimtar. Jag har fått en ny jacka som var väldigt snygg. Jag har en pojkvän som kommer att komma hem. Det är inte omöjligt för mig att få Mvg i idrott. Jag vet, det är jätte konstigt! Men bara för att den är dagen inte har varit till min belåtenhet så ska jag inte sitta här och klaga. Jag ska istället skriva vad jag önskar mig.

Jag önskar nämligen mig
Fina strumpor och trosor.

Den efterlängtade brytdagen!

Jag tycker verkligen om att sova. Inte på det sättet så att jag sitter uppe till klockan 3 på natten, sover länge på dagen för att jag gillar att sova. Jag kryper gjärna ned i sängen 21.00 på kvällen och ligger lkvar i den till 14.00 dagen efter, för att det är så skönt. ( men nu gör inte jag så pga av att jag för så dåligt samvete över läxorna, det stökiga rummet, frukosten, kaffet, att hinna göra något på dagen). Sova är lika skönt på  kvällen som på dagen. det är alltid lika skönt att sova. Mmm! Bara därför så ska jag inte gå sova på ett bra tag nu!

idag är det ganska mysigt, det regnar! Jag tycker om regn ( nej jag säge rinte så bara för att jag tänker flytta till Irland om 1 år och några månader). Det är faktiskt helt okey, men det hade varit bäst om jag hade haft ett körkort för då hade jag kunnat köra in till stan och hyrt en film som jag sedan hade kunnat titta på. Då hade jag haft mitt täcke i soffan, och mina kuddar och sen en stor skål med popcorn. Det hade jag aldrig klarat av om det var fint väder ute. Då hade mitt dåliga samvete börjat att spinna och jag hade fått lov att sitta ute i solen, även fast jag inte hade haft något att göra så hade jag fått lov att vara utomhus. Den pressen kan bli ganska så dryg.
Men som sagt, idag regnar det och det är jag väldigt glad för! Nu kanske jag kan få något vettigt gjort! Imorgon så ska det inhandlas en vår/sommarjacka med mor min, efter det så ska jag inhandla min Arvikabiljett med Tammy! Har ni någon aning om hur bra det känns när det kommer att ligga 2 stycken festivalbiljetter och vänta på mig och sommarlovet? Hoppas bara att jag inte tar med mig arvika biljetten till Hultsfred. Det hade varit hemskt.

När jag har tagit mig förbi fredagen så är det dags för lördagen, och då ska jag till Leksand på dop. Så det blir invigning av min nya klänning, min nya bolero, mina nya skor och inget mer nytt. men det ska bli väldigt trevligt iaf. Och dagen efter det så är det kalas. Dricka Vs nykter?
ÅÅÅh jag har sådan ångest! Jag kan verkligen inte bestämma mig! Jag vill festa, för att sedan gå hem vid 01.00, för att sedan vakna upp vid 03.30 och sedan sätta mig i bilen vi d 04.00 och sova hela vägen till Uppsala, kanske möta upp danne vid hans ytterdörr, och sedan gå och lägga oss. Eller så har jag ju det andra alternativet, gå och lägga mig ca 22.00, vakna upp vid 03,30 sätta mig i bilen 04.00 och köra till uppsala. Det är bra träning. Men är det värt det? Nej jag vet faktiskt inte! men det visar sig helt  enkelt hur jag känner på södang. Måndagen tillbringar jag i Uppsala med Danne och Linnea. På tisdagen ska vi åka till Arlanda för att hälsa Gustaf välkomen hem till Sverige! Det är på tiden nu faktiskt. 7 månader, men det har gått snabbt. Har varit väldigt skönt nu när han har varit borta. Närå! Sen så åker jag hem till Falun. ooh no. Prov och ett till prov. Men sen så åker jag till Stockholm för att gå på bröllopp, och jag skulle kunna fortsätta ett bra tag nu på vad jag ska ta mig till innan sommaren kommer!

Sen efter brölloppet så ska vi ha Vinkväll! en varsin Bag in box - Castillio De grero, eller ngt. Fila lite på vad vårat Uf företag ska sälja och vad vi ska heta. Sen så blir det grillfest, och sen så blir det Np, och sen fysikprov, och sen kristihimmelsfärd och sen är det bara 2 veckor kvar till skolavslutningne. Och jag vet att jag hela tiden berättar och skriver om hur kort dte är kvar.
Men jag vill att alla ska veta att det är så himla kort kvar och att det itne finns någon tid att sega runt med att pluga till dom sista små proven, för att snart så kommer ett lååångt sommarlov där jag bara ska vara ledig ( jag vet inte med er om ni ska jobba eller så, jag ska iaf ha semester).
Så nu ska jag gå och plugga till dom små kommande proven. jajamen!
Bye bye!


Det är magi

Hur jag än vrider och vänbder på det hela så har jag alltid motvind när jag cyklar på källviksrakan ( som inte är så rak som den låter) Cyklar jag mot stan, har jag motvind. Cyklar jag mot källviken har jag motvind. Och ca 1 gång om året har jag medvind. det suger pung.

Den här dagen har för övrigt inte varit  bra på något vis. Vaknade upp, missade bussen, målade med blå penne i ca 1 timme. Hade hål, var hungrigu, åt fil, snodde en kniv,  hade matte, hade mum. Och inget roligt hände. Det är så tråkigt. Brytdagen imorogn är väl behövd för mig tycker jag.

Halkbanan!

Halkbanan gick superbra för mig, precis som alla sa att den skulle göra. Och jag körde inte in i en snöhög Al la Lina. Men jag fick dock en bil med trasig hastighetsmätare. Men Jag tog det lugnt, och frågade vad jag skulle ta mig till, det var tack och lov bara att starta om bilen.  Jag fick åka med Kalle, han var jätte snäll. Han skrattade inte ens åt mig när jag fick kärringstopp. Och han hade gått på gymnastik så vi hade en hel del att prata om, och det var ju tur.  I skolan så hade vi lektion i 10 min, väntade på finn i 20 min.
Giivande dag,
Men en sak som var givande: Linnea var hemma! Väldigt roligt att träffa henne igen! Så vi käkade tårta, käkade middag, gick promenad, satt på grannstenen till tankestenen, vi kollade på kort, käkade tårta igen. Det var roligt. Jag fick 2 stycken armband som jag ska vårda med kärlek.
idag så hoppade jag första lektionen, jag tror att jag förtjänade det. Och sen så var det som vanligt i skolan. Lite långtråkigt. Maja hade väldigt mjuka och lena babystjärtskinder som jag blev väldigt avensjuk på. Och nu har vi bestämt att vi ska ha ett Uf företag. Vi har bara inte kommit på någon bra affärsidé riktigt än. Eller vi har inte ens kommit på någon dålig. Men nu har vi lite att tänka på till sommarlovet.

Mitt påsklov!

Gash! Sista dagen på Påsklovet! Det börjar verkligen att dra ihop sig till dom hektiska veckorna som jag har framför mig. först 1 vecka utan något prov ( ska dock köra halkbanan som jag gruvar mig för och drömmer marddömmar om) sen så blir det prov varje vecka fram till skolavslutningen.Jag känner mig lite stressad, för under den tiden ska jag oxå ha pluggat in al körkortsteori så jag klarar det utan problem.ja, jag har nog all rätt att k'nna mig stressad. Sen så kommer dte pollen, och man blir trött och grinig och man ser ständigt drogad ut.
Men jag ska inte klaga, dom senaste två veckorna har ju faktiskt varit hur bra som helst. Det började med en middag med danne, tammy och fille.  Det mesta flödade den kvällen, pussar vin och mat,för att inte glömma hästprat - Winner. Jag kanske inte kan påstå att söndagen var den bästa, för bakfyllan var inte så trevlig. Men på Onsdag var dte dags igen, Tammy tvingade med mig ut, och vi kom in på palatset. Tammy gick som miranda, och jag gick som mig själv, bara 6 år äldre. På torsdagen hade påsklovet slagit upp sina portar, det kändes väldigt bra. Fredagen så käkade jag middag med Linnea och Jonny, och påLördagen var det den stora Påskmiddagen. Den var väldigty rolig faktiskt! Letande efter påskägg och lek med Sanning och konsekvens kortlek ( som micke fick uppleva). Och eftersom det var påskhelg så blev det ännu en påskmiddag på Söndagen. Men den gången blev det inge lek med kortleken utan det blev en lite lugnare tillställning. På måndagen var det en trevlig dag haha. Jag ocg Tammy och Danne och Fille satt och njöt framför dannes tv med Desperate Housewives och sockerbullar ( tyvärr fick inte tammy så mycket njutning av dom bullarna efter som hon inte får äta sådana saker). Och när kvällen kom så blev det självklart lite Alias, Jag och Tammy vann STORT!
Börjar ni tröttna på mitt påsklov nu? Jag kan dra det i lite korta rader nu.
Tisdag - Bilkörning, käka på palatset, middag och tårta flr att pappa fyllde år.

Onsdag
- Fika med Linnea V och skoköp på Wedins. Bitterkväll med Tammy ( som inte bev så mycket till bitterkväll, snarare en udnerbar vårpromenad)

Torsdag
-  Cykeltur till stan för att möta upp Linnea

Fredag
- Glass med Emelie G på stan i solen. Desperate Housewives hos tammy, lite korsord och en månskenspromenad, utan måne.

Lördag
- Nästan 87 års kalas, klippning av danne, tupplur och solning. Valla med Tammy, Linnea och Jonny. Spelade lite Mazing labyrint ( jag vann såklart). Left out och Headline och lite P.o Box.  Avslutade kvällen med  att titta på pojkarnas spelning igen hemma hos danne.

Söndag
- hmm det är väll idag? Jag har kört bil, slalom runt skumgummiklossar. 35 sekunder, yes! Så nu känner jag mig ltie förberedd inför morogndagen. Men ikväll kommer jag antaligen liggapch grina mot dannes axel och ångra mig, och säga att jag inte alls vill ha körkort att jag älskar min cykel och att jag är en busstjej. Men först så blir det Tårta.

På tal om Tårtor så tror jag att ISabell och Tammy Tror att vi alltid har tårtor hemma. För under den här vintern har det blivit en hel del. Ganska mycket tårta. Och sen så fick tammy höra att jag hade tårta hemma igår. Och jag kan nästan lova att Tammys ögon tindrade till lite granna.

Nu kom danne! Tjohej!

Brandman Vs sjöman?

Man ber om en het, cool och hård brandman, och får en liten halvtöntig pojke i sjömans kostym. Men det gör inte mig så mycket, jag gillar danne endå. Men i all röra så tror jag att viktoria blev lite förvirrad, och nu förväntar nog hon sig att hon får en brandman i form av en manlig strippa på hennes studentfest. Men hon verkade faktiskt glad över det, så varför inte? Jag får helt enkelt slopa min jätte fina idé som skulle ge henne tårar i ögonen och istället hitta en snygg hård kille som dessutom är brandman., Någon?
aaaah nu kom Tammy in på msn. Jag trodde att hon hade svikit mig, för att jag svek henne och rulles idag. men så var inte fallet. eller var det? Tammy förstår mig iaf. Det är bra. nej hon förstog mig inte, hon påstår att dom är hetare och att jags ka tänka på pearl habour. Jag tänker på kalle anka som är i skottland på jakt efter något. Men jag kanske ska lägga ned det här nu. Jag skrev inget vettigt endå.

En runda på staden

Konstigt nog så har jag lyckats köpa något ida med. Jag åkte in till stan med mina sista små slantar ca 30 kronor.  Det var motigt att cykla till stan. Det rgenade och blåste på mig. Jag som hade tänkt ta mig en tur till Öb och käka lunch, men vindarna viskade mitt namn, och jag ville inte cykla vid sjökanten.  jag kom in till stan 15 min tidigare än planerat. Så där stod jag - cool som jag är inne på Ica och hängde och blåste bubblor med mitt tuggummi. Linnea kom, vi såg en tjej med lite uppseende väckande kläder. Vita savann och en kort kort lila skinnjacka. Vi blev förvånade. och rädda. Vi trasakde runt på alla möjliga affärer, det var trevligt. Kollade på dvd boxar. Kollade på dannes blivande 21 års present ( det gäller att vara ute i tid). Och på nedervåningen på åhlens så kollade vi runt lite. Och jag har bestämt mig att jag msåte börja vårda mig själv. Så jag köpte något man ska ha när man tar ett fotbad. Det kanske är användbart?
Sen cyklade jag hem. Det gick lättare.


Önskelistan:¨
Fotkräm
Hårrullar
Jeans

det regnar här i falun idag.

Idag har det kommit en torsdag. En ganska regnig sådan faktiskt. Jag vaknade upp, var jätte hostig. Jahapp, så var jag förkyld på riktigt. Jag hade kanske kunnat gå på moas 18 års kalas, eftersom jag inte blev så mycket friskare av att stanna hemma. Eller det vet jag ju faktiskt inte.
Sen så somnade jag om, och vid 9,30 tyckte danne att det var dags för mig att gå upp, bara för att han var ute och traskade i spöregnet och jag låg i en varm och skön säng. Jag lyckades nästan somna om, men vi  10.00 så ringde det någon på våran hemtelefon. Så jag låg och drog mig i min underbara sköna säng i 1 timme innan jag tog tjuren vi hornen och gick till en spegel. Där var den, den fina finnen som har kämpat sig fram under natten. Varför? Hur kan det komma sig att alla finnar kommer nu? Jag har inte ändrat mina vanor, eller jag har börjat äta sallad. Och jag har faktiskt inte hört någonstans att sallad ska vara finnframkallande. Nästa månad ska jag minsan sattsa på  att köpa huvårdsprodukter. Och dansbyxorna som jag och Linnea chekcade in på Jc.

Önskelistan:
En väldigt väl genomtänkt plånbok
Skruvade örhängen från glitter
Desperate Housewives boxen

Dh

Det är onsdag

När det händer saker, som inte är väntade, då blir det så konstigt. Man vet inte vad man ska säga till dom närmaste för att trösta och man har ingen aning om hur man ska agera. Linnea ringde från thailand, och jag vet inte vad jag ska säga. OCh det blir så dumt, för jag kopplar bort det som har hänt, vågar inte nämna det och bara pratar på. Men linnea känner mig, så hon vet nog att jag bara är konstig. Annars får jag försöka förklara det när allt har blivit bra igen. För det kommer att bli bra.

Idag så var en dejt med Linnea V inbokad. Det var bra länge sedan.
men jag blev sen dit, som vanligt. Jag träffade faktiskt petter på vägen! Det var roligt. Men jag visste inte vadjag skulle säga till honom heller. Men han sa att det var roligt att se mig. Så jag sa kanske något bra iaf. Jag kom till Linnea, möttes av Nemo. Nemo var för en gångs skull lugn och sansad. Han är så söt den där hunden. Vi traskade ned på stan och fikade. Det blerv en snålfika idag. En kopp kaffe och lite godis var allt pengarna räckte till. Men det blev mycket snack. Det gillade jag :)
Det finns en affär, som är läskigt fin. Jb's. Vi fick bara lov att smyga in i den. Och även om den utger sig för att vara så jätte fin, så hänger det spindlar från taken. och D&G kopiorna är bra mycket snygagre än den äkta varan på Jb's. 
Vi traskade runt på stan och jag hittade skorna som jag har letat efter l'änge. Det kändes bra. Linnea hittade änglavingarna som hade gett henne förstapriset på Palatsetmaskeraden imorogn kväll!  men eftersom hon inte ens hade råd att köpa diademet för 10 kronor, så fick hon ge upp änglavingarna för 129 kronor. men dom var fina. Och dt fanns en till och med gloria som man fick till.
Vi traskade hem till Linnea, och hon traskade med mig till Södra där vi sa hejdå. Och påvägen hem slogs jag av en tanke. Tammy har blivit smittad av min parnoida sida, och tammy har smittat av sig med sin shoppingsida. Den här månaden har jag klöpt 2 par linnen och 2 par skor och 1 bolero. Det är inte alls likt mig. Inte alls.


Ikväll blir det en mysig och fin bitter kväll hos mig. Tammy kommer hit.

Bang bang

Och eftersom tammy's tillvaro blev bättre tack vare listan jag skrev för 3 timmar sedan så kan jag srkiva lite mera här. För jag är uttråkad. Och jag kan tänka " Hade inte jag varit sjuk hade jag varit på fest just nu". Men så ska man inte tänka. Man blir bara ledsen av det. Jag har åtminstone fått äta god tårta och god sallad. Som jag skrev innan har den här dagen bjudit på en hel del besvikelser. Som bandsläppet. Vart tog Red hot chili peppers vägen? Och varför stog inte bloodhound gang med, eller varför inte saves the day? Vad tänkte dom? Och vad tänkte danne när han tog sitt pick och pack och drog till Uppsala? Och varför tycker jag att Laguna beach är ett väldigt bra tv program? det är det...

Men den här kvällen kommer bli lugn. Jag kommer få sova i min säng som jag har saknat så mycket. Jag får umgås med mina föräldrar som jag har saknat. Min bror och vicki är här. Linnea är påväg hem. Men endå så känner jag mig inte helt nöjd. Jag tror att den här dagen hade kunnat få vänta. Och jag kan inte slå mig till ro när jag har sagt nej till en fest, när det för en gångs skull råkar vara så att jag är bjuden på en. Eller bjuden och bjuden, bjuden i andra part mer. Det lixom känns som om jag borde vara där, passa på. Fast är det så bra egentligen när jag är så förkyld att det mest bara låter konstigt när jag försöker yttra mig om något här i hemmet? Och varför kommer utslagen på halsen efter att jag har legat i min säng. Och mina gammla hypoteser om att det var danns skäggstubb som gav mig dte håller inte nu när han inte är här. Dannes hypotes om att jag får blodstopp om han lutar huvudet mot mig håller inte heller. Han är ju inte här.
Som tur är så är jag bara lite rödflammig den här gången. Jag måste ha något konstigt i min säng och det är nog dags för nya lakan. Nya rena lakan. Som inte ger mig utslag. Jag hatar att få utslag av min säng.

jag tänker börja med något nytt och fräscht. Jag tänker skriva vad jag önskar mig här i min blogg. Sen så när min födelsedag närmar sig harjag lite koll på vad jag önskar mig. Det är väldigt bra.

Önskelistan:
En brun kjol från Carlings
http://www.merchlackey.com/savestheday/ där finns det ett snyggt linne och ett par grymma shorts jag inte säger nej till

Här är dom

Heta shorts!  nice?The list

ja, jag är faktiskt lite besviken på vad den här dagen har att erbjuda.

- Danne har åkt tillbaka till Uppsala
- Jag är förkyld
- Jag missar moas kalas
- Jag missade linnea b's telefonsamtal och känner mig som en urusel vän
- Hultsfreds bandsläpp ?! Va? Får dom verkligen luras sådär? Ett bandsläpp borde innehålla något mer spännande. Nej, det där var inte ett riktigt bandsläpp.

Men något jag tycker är bra är att Jag och Tammy vann över Danne och Fille på Alias igår. Jag var nöjd. Danne var en dålig förlorare.

Och jag fick mig ett litet krav igår:

(x) snott den här listan från någon (Tammy)
(x) rökt en cigarett
(x) rökt en cigarr
( ) varit hög
(x) varit full
(x) hånglat med någon av samma kön
(x) varit kär
(x) blivit dumpad (va? nää, det kan inte stämma...)
(x) dumpat någon
( ) fått sparken
( ) varit i knytnävsslagsmål
(x) rymt hemifrån (ja, en gång, i 1 timme.)
(x) haft känslor för någon som inte kännt samma sak ( jag har faktiskt oxå gått på högstadiet).
( ) blivit arresterad
(x) hånglat med en främling ( jag sa precis att jag har gått på högstadiet)
( ) gått på en blinddejt
(x) ljugit för en kompis ( bara nödvändiga snälla lögner, aldrig något elakt)
( ) varit kär i en lärare
(x) skolkat ( första gången i 8an från min 40 min långa franska lektion)
(x) legat med en medarbetare ( Danne jobbade på mitt sommarjobb)
(x) sett någon dö (Fågeln filip, han bröt nacken, det var hemskt).
( ) varit kär i en av mina internetkompisar
( ) varit i Kanada
( ) varit i Mexiko
(x) flugit ( flygplan)
( ) spytt i en bar
( ) sett en del av dig själv brinna
( ) ätit sushi
(x) åkt snowboard
( ) crowdsurfat under en konsert
( ) varit i ett våldsamt förhållande
(x) tagit smärtstillande
(x) älskar eller saknar någon just nu
(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi ( och lekt molnleken)
(x) gjort en snöängel ( jag fick snö innanför jackan sist)
( ) haft ett te-party
(x) byggt ett sandslott( ja, ifallafall gjort ett tappert försök)
(x) hoppat i en vattenpöl
(x) lekt uppklädd
(x) hoppat i en lövhög ( som mamma precis hade krattat ihop. vad glad hon blev då)
(x) åkt släde ( vassbo)
(x) fuskat när du spelat spel ( ssschhhsh! men IKKE alias!)
(x) varit ensam
(x) somnat i skolan/på jobbet ( jag har det int elätt när det gäller SO)
( ) använt ett falskt id
(x) tittat på en solnedgång (dom är svåra att undvika)
( ) varit med i en jordbävning
(x) rört en orm ( den ormen bajsa på sig sen när maria skulle hålla i den).
( ) sovit under stjärnorna
(x) blivit kittlad
( ) blivit rånad
(x) blivit missförstådd
(x) blivit stångad ett rådjur/en get ( furuvik har många ilskna getter)
(x) vunnit en tävling
(x) gått mot rött
( ) blivit avstängd från skolan
( ) varit i en bilolycka
(x) haft kramp
(x) kännt dig som en utstött
(x) ätit ett helt glasspaket på en natt ( det är inte så gott som det låter)
(x) dansat i månljus
(x) hatat ditt utseende
(x) varit vittne till ett brott ( en gång såg jag en tjej skjutsa en annan tjej på en cykel, dessutom cyklade hon rattfull)
(x) ifrågasatt ditt hjärta
( ) varit besatt av post-it lappar
(x) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna
(x) varit vilse
(x) varit på andra sidan landet ( jag har till och med gått runt vårat jordgubbsland i stugan)
(x) simmat i havet ( jag har simmat i flera olika hav)
(x) kännt som om du håller på att dö ( förra våren när mitt hjärta slutade slå för en stund)
(x) gråtit dig själv till sömns ( ibland är man ganska ledsen)
(x) lekt polis och rånare
(x) sjungt karaoke ( fast bara hemma i min ensamhet)
(x) betalat för mat med bara mynt
(x) gjort något med dig själv som du inte borde gjort ( inte för jag kommer på något just nu, men jag har säkert gjort det)
(x) busringt
(x) fångat en snöflinga på tungan
(x) dansat i regn
(x) skrivit ett brev till tomten ( han fick till och med mina nappar)
(x) tittat på solnedgången tillsammans med någon du bryr dig om ( är dock inte säker, men jag misstänker att jag har gjort det.)
(x) blåst bubblor
( ) gjort upp eld på en strand
( ) förstört en fest
(x) åkt rullskridskor
( ) fått en önskan inslagen (vadå?)
( ) haft sex med en apa
(x) burit pärlor
( ) hoppat från en bro
( ) ätit hund/katt-mat
(x) sagt till en främling att du älskar honom/henne(kan hända)
(x) kysst en spegel ( fråga min fågel om han har kysst en spegel!)
(x) sjungit i duschen (jag provade, men fick så mycket vatten i munnen att jag gav upp)
(x) burit en svart klänning( javisst, jag var utklädd till häxa på halloween. Fast nån gång vill jag ha en vanlig fin liten svart klänning. nån gång..)
(x) drömt att du gift dig med någon
( ) limmat fast din hand i något ( tammy har gjort det... varför?!)
( ) fastnat med tungan i metall ( emma har slickat på en lycktstolpe)
( ) kysst en fisk
( ) varit en cheerleader
(x) suttit på ett tak
(x) skrikit så att du inte fått luft ( dumt)
( ) byggt en kärra
( ) pratat i telefon i mer än sex timmar
(x) stannat uppe hela natten ( en gång! det trodde ni aldrig om mig, sen somnade jag i solen dagen efter och brände mig).
( ) inte duschat på en vecka
(x) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet ( long time agooo)
(x) klättrat i träd
( ) haft en träkoja
(x) är rädd för att titta på skräckfilm ensam ( är rädd för att titta med någon annan oxå)
(x) tror på spöken
( ) burit fula/annorlunda kläder i skolan för att höra vad folk säger
( ) spelat kyckling ( i betydelsen att spela en riktig kyckling, inte att spela rädd).
( ) blivit puttad i en pool med kläderna på
( ) blivit tillsagd av en främling att du är het
( ) brutit ett ben
(x) fångat en fisk och sen ätit den ( aborre)
(x) fångat en fjäril ( den åt jag dock inte)
(x) skrattat så mycket att du grät
(x) gråtit så mycket att du skrattade
(x) fuskat på ett prov ( fast bara liite, jag hade bara läst in hela kapitlet på min mp3 spelare i 8an.)
( ) haft en Britney Spears-skiva ( HA! det trodde ni inte va?)
(x) glömt någons namn
(x) sovit naken ( varje varm natt ;))
( ) svimmat
( ) gråtit på tunnelbanan
( ) haft sex på offentlig plats
( ) legat med fler än tio personer
(x) snattat ( jag har liten)
(x) drömt att jag haft sex med en/flera vän/vänner ( alltså ingen dagdröm, en dröm på natten när jag sov)
(x) pratat med en främling i mer än fem minuter
( ) gett en uteliggare mer än 50 kronor
( ) spottat på någon jag ogillat
( ) hoppat bungyjump eller något annat riktigt äventyrligt
( ) varit svartsjuk ( skulle jag?)
( ) jag kan skriva utan att titta på tangenterna


Sådär, hoppas att tammys välbefinnande är lite bättre nu :)


Majros & Kajros

Igår var det dags för den årliga och traditionnella påskmiddagen med Linnea, Katarina, Lottice, Lollo, Erik ocg Mattias.Inte för att den är så värst årlig, eller traditionell... men man måste börja någonstans.
Vid 16.00 tog jag och Mattias Bussen mot Slätta centrum ( jag tycker det är väldigt fint att dom har ett eget litet centrum i slätta). Linnea stod där och var cool i sina öronmuffar och solglasögon. Vi traskade in på Ica så att mattias kunde köpa prinskorv för sina sista besparingar ( nu är han lika pank som mig). Vi inhandlade en glas. Eftersom det var så fint och soligt väder köpte jag en pepparkaksglass, för det passade så bra.
Väl hemma hos Linnnea så käkade vi ostpopcorn, tittade på hockey och snackade strunt. Katarina, Lottice, Lollo och Erik kom inte föräns bra mycklet senare. Men när dom väl var där så börjad evi tjejer att laga middag ( herrarna såg på tv). Katarina var helt faschinerad över att vi had elyckats göra en farmorsdukning, och linnea var ledsen för att jag och lottice hade skalat äggen, lollo ville mest äta potatisgratäng. Middagen var supergod och lyckad! När vi hade ätit för mycket så tyckte vi att vi behövde lite godis till efeträtt, så vi började leta redan på påskäggen om påskharen hade gömt. Lollo var sämst på att leta, lottice fick lov att flytta lite grejer så att linnea kunde hitta sitt och katarian blev kär i grisen Karl- jan ( som hon döpte han till i öl lite senare under kvällen). När vi hade käkat lite godis, och konstaterat att vi behövde ne kortlek så cyklade Lollo glatt iväg, medans katarina lite bittert fäljde med. Vi andra satt kvar och väntade och lyssnade på lite gammla klassiker. Erks och Kenny kom, och så småningom så kom Lollo och Katarina tillbaka. Katarina sjöng, erks berättade om kossorna som han hade, och kataringa började glatt att prata om sina två låsaskompisar hon ahde när hon var lite. Majros och Kajros - dom hade allt katarina ville ha, bebisar, apor och så vidare. Meiton dog. Lottice berättade när hon fick lov att leka isbjörn då hennes kompis mimade till någon artist. Ja det var väldigt många fina avslöjanden under kvällens lopp, specielt med den fina sanning eller konekvenskortleken. Vi fick avslöjanden som tex att linnea vill kunna flyga. Och att den första katarina tänker på, på morgonen när hon vaknar är meiton.
Ja kvällen gled förbi, och sen så kom danne den underbar, roger den fule, och simon gasbomben och plockade upp mig.Kvällen var riktigt lyckad.

I had to die

Varför kan inte The Knife boka in sig på arvika festivalen. Det är ju jätte konstigt att dom inte ska spela där.
Jag vill se dom. Jag vill lyssna på dom. Just därför jag tänker sitta här 1 timme till innan jag åke rhem till danne. Eller så sitter jag hä ri protest mot att jag inte tycker om att se på hockey på tv. Om någon vill se på hockey med mig, så ska det vara live-hockey. På tal om live fudnerar jag på att träffa linnea palm live imorgon. ja kanske de. Jag känner mig nere idag. Kan det vara att min kropp håller på att tömmas på nikotin efter gårdagen? Eller är det för att det är jävla bajs hockey på tv? Jaa, det är hockeyn. Jag hade velat ha något gått att äta. Jag är grymt sugen på skräpmat. Det tråkiga är ju att man går upp i vikt bara av att tänka på skräpmat. På tal om skräp så är mitt rum väldigt stökigt. Och det är massa skit i min papperskorg, men jag har nya skor, ett nytt linne, nya strumpor och en ny nessesär som är het- (Svart, röd och vit). Hur som helst fick jag den av mamma i påskpresent. Men nu ska jag gå och lägga mig i någons säng. Inte imin, för där får jag inte plats. Pass it on!

Handy - woman

Änligen är det efterlängtade Påsklovet här.
Tammy bestämde igår att det behövdes firas med fest. Jahaa, tänkte en smått oengagerad malin bodin.
Men eftersom tammy verkligen ville så kunde jag inte göra så mycket annat än att hänga på.
Så med ca 10 cl vin ( dannes bröder hade druckit upp allt annat) och en liten kopia av smirnoff ice så förfestade jag och tammy. Vi drog oss hem till Erika som hade fullt upp med att fylla 18.
Alla var mycekt fullare än mig och tammy och alla skulle ned på pallan.
Vi fick lite panik, och insåg att vi behövde fixa fram ett legg till mig så att jag skulle kunna komma in. Efter mycket runtringade så gav vi upp. Traskade ned med alla tjejer till pallan. Ställde oss i kön. Tammy var jätte nervös, jag var väldigt onervös, så cool som jag är. Tammy hade ju åtminstone ett legg, och en superb förkl'ädnad med Harry Potter glasögon och hästsvans!
När vi kom fram till vakterna var det bara att uttnyttja mina teatertalanger ( som inte är så bra).
Så där satt jag på knä, drog upp kort efter kort från min väska, berättade att alla mina kort hade ramlat ur min väska när jag var på förfest. Och eftersom det var ganska stort tryck i kön kände väll vakten sig lite stressad, så han frågad emig, När är du född.
Jag hade planerat att svra 880202 eller ngt, men i panikens stund så skriker jag ut 82!
Vakten skrattar och tittar på mig, sen säger han - Ja med gå in då. Ungefär som om det vore den självklaraste saken i världen. Jahapp tänkte jag och skuttade vidare till hissen.
Väl inne på palatset fanns med många annsikten som man kände igen. Och efter mcyket om och med så kom Danne. Så jag hängde väll mest med honom hela kvällen. Och jag köpte ur baren. You can touch me.
haha nej nu är jag en tönt. Men kul var det.
När palatset började att gå mot sitt slut så ville danne ha falafell. Så vi traskade iväg till MArakech där danne köpte en kebabrulle och en falafell. Sen så skulle vi självklart vänta på fille, som alltid är lite segare än oss andra.
Sen så traskade vi hem. och sov.
Kvällen var grymt lyckad, och jag hade gjärna velat göra det igen, men jag har nog inte sån tur att jag kommer komma in där utan legg igen. haha, men det är inte långt kvar tills jag är 18.

Ett liv fyllt av måsten, slutar oftast med ett stor Borde ha gjort.

Nu är det en vanlig måndag kväll. Jag sitter och drar mig vid datorn bara för att ag inte ivll gå och lägga mig. Går jag och läger mig så ska jag snart till skolan igen. Imorogn kommer det inte vara en angenäm skoldag. Börja dagen med ett prov ( som vi inte ens vet säkert om vi har?), för at sedan gå och få tillbaka ett matteprov som inte alls gick så bra som jag hade tänkt mig att det skulle gå. Och efter det så kommer en av dom där onödväninga svenskalektonea som är så oplanerade att läraren inte ens själv vet om vad som ska göras och vad som inte ska göras. När det är över, är det dags för det där klassrådet som det bara är våran klassp åhela skolan som måste ha seriöst. det kommer gå snabbt och vara tråkigt.
När det väl är över är det dags för nån dum tunering. Där kommer jag få visa vilken dålig moral jag har, eftersom jag råkar glöma mina idrottskläder hemma och känna att jag lika gjärna kan gå ned på stan och köpa dom gula strumporna med spets på. Dom var bra fina. Förra året blev jag kär i Roxy skorna. I år blir jag kär i ett par gula strumpor med vit spets. men det är väll tur att man anpassar sig till sin budget. Jag anpassar mig. Väldigt bra. Och emma bara spanar in Kemi-jörgen. Men det är sådant som kan hände i livet och vi anpassar oss. Synd bara att det finns vissa lärare som inte kan anpassa sig efter oss och stryka ett fysikprov lite då och då. För att rensa huvudet lite ikväll så sprang jag en kort tur med kajsa och annika. Det var skönt. Men jag tror inte det där med att rensa huvudet fungerar, för nu har jag bara ännu mera tankar. Många konstiga tankar. ( ja ni som tycker jag drömmer konstigt skulle ha fullt upp med at försöka förstå vad jag tänke rpå just nu). Fast det är ganska underhållande. Men ibland böjar man fundera; Är det normalt att leka Grinchen?
Ja, barn leker ju mamma, pappa, barn, så vad är dte för fel på att jag hoppar runt på mina tår och tror att jag är grön och hårig? Och vem älskar egentligen fåret dolly? Ska jag färga jonny's hår på torsdag? Ska danne sova här inatt? Skulle inte jag göra slingor i mitt hår? ( dom senare funderingarna var helt normala). På tal om torsdag. Det kommer bli en hemsk dag. Massor med hemska människor som ger mig fula ritade bilder och vill att jag ska bjuda på godis. Jag ska ge dom frukt i år. Jag kan bjud apå äpplen, för jag får iaf inte äta upp dom själva. Och för dom som råkar rita lite bra, dom kan få lite kanel och sirap på sina äpplen. Jag hatar skärtorsdagen. Jag har faktiskt inte alltid hatat den dagen. Men nu hata rjag den dagen. Och jag förstår verklign killen som hällde allt godis i min och Sandras korg och sa till oss" Om ni ser några andra påskkärringar, säg åt dom att godiset är slut här och jag vill sova. Nu såhär i efterhand så inser jag att den där stackars killen var nog rejält bakfull. Borde man kanske vara bakfull på torsdag? Ja, det kanske man borde. Och jag borde sova.

En oslagbar lördag

Min oslagabar lördag kanske inte började så oslagbart. Att gå upp typ halv åtta på en lördagsmorgon är nog inte det bästa som kan hända.
Jag traskade ned till stan i vänten på bjurs bussen och Linnea. Linnea kom, och bussen kom. Precis som vanligt. Vi pratade om hultsfre dpå bussen, precis som vanligt haha.
Sen så gick vi upp till backen precis som vanligt.
Åkte till baggbo precis som vanligt. Men något som inte var precis som vanligt var hoppen. Pistade och spettsiga. Så Vi blev lite uprörda. provade dom kanske 2 3 gånger, men gav upp ganska snabbt. Så istället satt vi i snowboard parken och lekte. Väldigt spännande leker. Vi lekte den otroligt roliga leken " Killarna i Malins klass" så vi gick runt med häng. Det var en jätte rolig lek, tills vi började frysa om rumporna ( trots att jag hade 2 par byxor på mig).
Men när vi började tröttna på att leka så kom danne och hämtade oss. Vi fortsatte att leka lite till.

Danne ochg jag donade lite hemma hos honom.
Vi handalde mat, hämtade mat hemma hos mig, städade och såg på disney dags ( precis som det ska vara).  Vi lagade mat, och för en gångs skull  så lycakdes maten bli klar i tid.
Så vid 20.00 ( exakt på sekunden enligt fille) så kom fille. Dom ställde sig och rökte i väntan på tammy. Jag ville inte vara med för att ag ville inte att tammy's föräldrar skulle se mig. Det berättade jag glatt för grabbarna grus. Och så fort dom hade tänt sina cigaretter så kom tammy.
Fille kastade sin cigg, och danne betedde sig bara allmänt kosntigt. men kvällen började iaf med skratt.
Middag blev skit bra, och det blev förätten med. Vinet smakade gott och samtalsämnena bytte av Varandra.
och någonstans där på kvällen som hamnade vi på Winner, den lilla vita hästen med bruna fläckar som Bets?! Och när vi hade fått i oss lite mer, så åkte det traditionella ormbrännvinet fram. tammy var en mann och smakade på de. jag var en klok kvinna och lät bli. ( hur gått låter det med ormgalla?).
Tammy och fille verkade trivas bra tillsammans. Jag och Danne sjunger väldigt fint tillsammans.

På söndagen var dte däremot inte lika trevligt att diska och städa. men man kan lätt säga att det var värt besväret.och bara för att tillägga lite fint. Idag var det heölt vanligt på trycket. Kom dit, slutde 1 ½ timme tidigare. Pratade strunt, och rebecka pratade om knäckebröd och fiagubbar som hennes bror hade stoppat i ubgen ( fråga mig inte varför hon sa det, jag har ingen aning).
Jag gjorde ett hemskt konstaterande som jag har gjort förut,men förträngt.
Vi har nästan 1 prov i veckan tills sommarlobet ( början är 1 vecka efter påsklovet). Bortsett från dom 2 sista veckoran, fast sen så ha rvi 2 prov i en vecka så det jämner ut sig bra. en trevlig vår är att väntas.

Dö illustrator, DÖ!

ja, jag hann aldrig återkomma igår. Men filmen var grymt bra! Fast den verka itne var aså populär, flr det var bara min lilla söta klass + 2 gubbar som såg ut som alkolister. Det var ju fint, för då passade dom bra med oss Efter filmen så kom mamma och hämtade upp oss. Med sig hade hon Lipsillen Stina. Men trots att hon grinade en hel del så var hon söt. Så kvällen fick jag ägna åt att leka med stina istället för att skirva om filmen. Vid 21.30 så började jag kolla på en film som verkade helt okey, bara det att det kändes som om handligen gick om och om igen. så när Johnny depp började smuggla knark för 3 gången vid 23.00 så orkad ejag inte mer.  Jag gick och la mig och för en gångs skull så somnade jag på en gång. det gillade jag.   

Jag vaknade upp, inte ett dugg utvilad. jag kände att jag skulle ha fortsatt sova och inte gå på Gko:n
Men bara för att jag är sveriges största tönt ocg pluggis så åkte ja till skolan. Det var det dummaste jag har kunnat gjort. Jag blir så jäla förbannad så fort jag ska försöka göra något i illustator. så nu är jag helt ur balans, mate provet och körkortsteoriprovet kommer gå skit dåligt och allt är Gko:n bajsfel. Jag hatar ILLUSTATOR! Den som kom på det programmet måste ha varit psykist störd. Ja visst är det så!

men någonting som är bra är att danne kommer hem idag. men han vill hellre umågs med Fille än mig. Och all min ilska över illustator och att jag misslyckas på matte och körkortsteoriprovet kommer gå ut över honom. Stackars krake. Han får stå ut med mycket skit. Men det är ju det pojkvänner är till för haha.
Paparazi bild på mig


Dom fångar mig på bild överallt. Alltid.


Anders utan byxor.

Jag är helt pepp på at flytta till Irland efter studenten. Skaff amig ett jobb, bo i en liten lägehet, tjäna pengar. resa runt lite granna. Och sedan vet jag faktiskt inte.
Snart är dte dags för lite bio med min lilla klass. ( rebecka har slutat att räknas som medlem i den lilla klassen för att hon vill iaf inte vara med på något vi gör). V För vendetta. Hoppas att den är så bra osm det sägs. För jag har iaf höga förväntningar på den filmen.
Idag hände det inget spännande i skolan. Snackade lite sagor, hade föredrag på svenska. Hetspluggad epå matten, Tommy drog av anders hans byxor, vi pratade på Mum. Ja, en helt vanlig skoldag med andra ord.

Nu går min buss, jag återkommer.

Vem älskar fåret Dolly?

Ja, vem älskar egentligen fåret dolly?
Det finns nog några killar i min klass som har sina engna små dolly får hemma.

Jag hade väldrigt gjärna haft en fint föredag om" Vem älskar fåret dolly, och vem älskar fisken Biran".
men Tommy hade snott min idé och hade ett föredrag om det. Jag tror inte att hans föredrag var lite bra som mitt hade blivit. Hans föredrag handalde om något jävla får som blev klonat.
Min Dolly hade varit bra mycket roligare. För kan man göra det tråkigare än att prata om kloning.


Lite nedstämd ( ja, vem blit inte nedstämd av att bli snuvad på ett föredrag om " Vem älskar fåret dolly"?!) gick jag hem från skolan. Men som tur var kom kajsa över och kom en väldigt fin idé. Jag ska skriva ett föredrag om min tro. Big Ben - jordens skapare.

Så, här är mitt föredrag för dom som vill läsa.

Big Ben

Jag hade tänkt berätta för er lite om Big ben, Big ben skapade nämligen jorden en gång för några år sedan. Big Ben slog sig ned på en ö som han tyckte var väldigt trevlig.  Så småning om så började Big ben att producera människor. Big ben är en stor härskare. Det borde alla veta, jag menar, Han styr över all tid i hela världen. Och ångrar man något man har gjort så kan man bara smyga in i honom och skruva tillbaka tiden så kan man göra om lite saker. men det för förståss förbjudet, big ben har sina vakter som står där. Big bens klocka är rund, och runda saker står för evigheten. Ja precis som ögonen, magen, testiklarna ( testiklar = punkulor), Ollon, bröst och naveln. Det är faktiskt inget konstigt med det.
Och när man vill ha ett barn så går man till Big ben, han släpepr hela tiden ned frön. man kan lägga ett lite frö i naveln ( som är rund), rita två ringar, en medsols, och en motsols runt naveln. Klappa till så är det klart.
När vi firar julafton har vi på oss kläder som har big ben. När klockan blir 3 på eftermiddagen är det Big Ben stunden. För varje dag innan julafton har vi nämligen satt upp en ny klocka. Så klockan 15.00 på julafton plingar det på så härligt i vårat hus. Då sätter vi oss i en ring på marken, håller varandar i händenra och gungar i takt med klockorna. Och sen så gör vi så varje timme. Det är väldigt rogivande för hjärta och själ. och istället för att ha en bibel hemma, elelr en buddha så har vi en liten miniatyr big ben som vi ber till när vi känner för det. 
Jag tror nog att ni oxå har känt big ben i er. Big ben har nämligen olika skepnader. Som tex en Dildo ( det hörs ju bara på namnet - Big ben), Ni kan glömma att Leonardo DiCaprio var med iTitanic för dte var faktiskt Big ben som var med. Och det var även Big ben som uppfann dom mest fantastiska uppfinningarna som tex Flygplanet oc båten. Så att alla som ville skulle kunna komma och titta på honom. Han gillar nämligen uppmärksamhet. 

Jaa, ett ganska fint föredrag. Och ingen kan ju faktiskt säga emot mig eller. För jag lär väll få ha min tro om hur världen skapades. Lika så dom som har fått för sig att det finns någonting som kallas för Big Bang som ska ha skapat jorden. Eller dom där töntarna som tror på något som inte ens fins - Gud. Buddha finns iaf som en stor guldklump. Han skulle jag vilja äga. Och sen smälta ned. Och sen så kan jag göra en fin Guld Big ben. ( Big ben dildon kanske kan var ai guld?)

Skämt å sido. Nu fick jag verkligen lust att designa en Dildo med Namnet Big ben. Hahaha det är ett grymt bra namn på en dildo. Och jag fick lov att ta bort mitt förra inlägg, ifall någon stämme rmig för förtal. Jag fick nämligen reda från en hemlig källa att jag kan bli det. Så jag ska bli snällare härifrån nu. Och jag är faltiskt inte seriös med Big ben, eller kanske som dildo, men inte som en religös tro, elelr som  ett föredrag. men det hade varit lite spännande för åhörarna att lyssna på mitt föredrag. Istället för att föredrag om det mest uttjatade ämne som finns - Stress.


Men nu är det Tisdag, så jag måste plugga matte, se på desperate Housewives, plugga Kt ( kåt hahha), för imorgon är dte nämligen onsdag och då slutar jag sent, sen så ska jag på Bio med min Lilla söta klass( ja den söta delen av klassen). och sen så kommer Mamma och en Söt stina och hämtar upp mig. Sen ska jag och Stina leka. Hoppas att stina gillar mig. Jaa det är gurras lillasyster som jag pratar om så att alla vet.Men iaf, efter onsdgaen så är det torsdag Då har jag två stycken prov som kommer gå skit bra. Sen så kommer danne hem. Sen ska jag på balett, sen så är det frerdag, och då ska jag, Emma, Linnea och Katarina gå på schlager pass. På lördag så ska jag och Linnea åka lite bräda. Och på Kvällen ska jag och Danne laga middagtill Fille och Tammy som ska joina oss. Jag hoppas att jag ocg danne kommer lyckas laga någon god mat. det kan ju bli ett problem, eftersom jag sattsar på att bli redlös.  

Ännu en helg har passerat

Min kropp värker. Så idag har jag en liten vilodag.
Jag har tönkt lite, och konstaterat att när man ser folk i tv så tänker man inte på att dom är så smala. Som till exempel Top Model Mikaela. Hon såg inte äckligt smal ut när hon var medi Top model, men i fredags när jag och emma var på friskis så sg vi henne. Och hon hade inte en snygg kropp på något sätt. Hon var så smal så att till och med jag tyckte att det såg äckligt ut. Och då är det nog illa. Så det är kosntigt.
Fast å andra sidan så kan det ju ha hänt att hon har gått ned i vikt sen hennes top model karriär, dt vet ju inte jag.

Igår så var jag på friskis på morgonen. Klockan 10.00. Jag känd emig väldigt udktig och pigg på morgonen! Det var tok söta barn me dpå det där passet som sprang omkring och lekte tatten och försökte häng apå. Så jag kom av mig helt. Men det var det värt.  Jag åktehem,. hade tänkt chilla lite i solen. Men Ikke! För när jag hade duschat så hade solen gått i moln. Jaha, tack tänlte nog jag då.
Så vi 13,45 tog jag blge bussen till Kupolen med Isabell och Matilda.  På kupolen inhandlade jag ett linne och en Bolero. Isabell inhandlade örhängen, kalsonger och ett par fotbollsstrumpor. Matilda inhandlade örhängen. Så alla hade någonting med sig när vi åkte buss hem.

På kvällen  så åkte jag hem till Tammy. Vi promenerade, pratade och såg på tv. Sen så kom erkz och spg å tv med oss. Det var en vödlgit slapp och trevlig kväll. Jag ocg TAmmy spelade föresten lite H-p jepordy. Tammy var helt faschinerad över hur roligt det var.  Hon satt där och pep lite för sig själv och när det blev lite för spännande fick jag lite lugnande viska svaret till henne. Och mitt under jepordy ringde tammys mobil. Det blev lite för mycket spänning för henne om man säger så... haha!

Ja, och inatt så sov vi gott.

RSS 2.0