Det är onsdag och det blir Fjällis

Ännu en gång sitter jag här framför datorn, lite småberusad ( säg någon gång man inte är lite små berusad här uppe i sälen?!) och är påväg på förfest. Har dock inte så mycket nytt att rapportera till er där hemma ( eller andra delar av jorden, eftersom det inte bor någon kvar hemma i Falun utom typ Isabell och Erika). Igår roade jag mig med att ta ett pass på 3 timmar i ett rum, djungelrummet. det låter lika hemskt som det är. Tänk er själva, stänga in mig ochj 20 små barn i ett rum som har kuddrum och ser ut som en djungel. jag blev jätte bra kompis med en liten flicka vid namn stina. Hon kunde skriva sitt namn själv tillskillnad från Julia. Julia skrev det bakofram. Vet vet, hon kanske är nya da vinci?Efter en vända i djungelrummet så åkte jag hem till.. min pojkvän.. ( japp  ni noterade alldes rätt, min pojkvän som i betydelsen någon man är ihop med, partner ) vi kollade på tv och var allmänt slappa. Jag blev rädd till tv:n och somnade. Idag har jag sökt två jobb till sommaren, pappersbruk och kabelsak som jag var förut. Gjorde bra intryck för Rebecca ( som var med när jag svarade på frågor till kvarnsveden) frågan var den vad jag gjorde på mitt förra jobb... väldigft svårt att besvara när man satt på Facebook 8 timmar om dagen och sen spelade poker. Men jag löste det på ett fint sätt.
efter det var jag tofflig och åkte till Bistron för att pussa lite på staffan och " kolla och jag fått någon post" ( vilket är helt onödigt för jag får aldrig brev upp hit). Åkte hem, käkade och kollade på sex and the city. När jag ahde tröttnat på det så åkte jag hem och väkte staffan som kämpade förjävels med att försöka sova middag. Min bortförklaring var: Kvinnor har vissa behov...
Och nu har jag hamnat här igen.. Lyssnar på Franzie the F. Long time no see så att säga.
Nu ska jag koncentrera mig helhjärtat på att bli full, för jag är nästan ledig imorgon, ska ta några timmar i djungelrummet bara...!

PS/ Har även påbörjat den nya dieten, dricka rött vin/DS


After Work

I snitt går alla tjejer upp 11 kilo under en säsong i sälen. Jag kan berätta att det redan har börjat att synas på mina mått. det är hemskt.
Igår så kom Erkz upp till sälen och vi festade lite granna. Jag hade tänkt ta det lugnt men ikke sa nikke. Jag blev jätte full, Staffan kom och körde hem mig, sen däckade jag i hans knä framför tv:n och när jag vaknade så skrek jag - Vart är staffan? När han stod bredvid mig. Lyckat. efter det så pratade jag i telefonen med Tammy och jag kunde allt annat än tänka klart. Imorrse när jag kom hem var jag  fortfarande full.
I Torsdag hade jag oxå en sån där fylla. Bwo på Hc. jag såg kanske en låt eller jag vet inte,. det enda jag kommer ihåg var att jag hörde " Nu är det dags för sista låten". det blerv tidiga bussen till hundfjället och Staffan hämtade mig.. Jag kundei nte gå rakt så han fick hålla i mig, för av någon anledning drog jag väldigt mycket till vänster. Och vad har jag lärt mig av dte här? Jo, att man ska äta middag innan man går ut.
Så idag har jag hunnit klämma i mig två mackor- snart ska vi till hundfjället för att gå på after work med 25 kronors öl. det gillar vi.


me like

det är skumt att man kan ha en så stor familj som ahléns familjen. Jag tror inte att det bara är jag som inte kan namnen på alla, men man vet nästan allt om alla, så länge det handlar om vad dom gjorde senaste festen, vart dom sov och vem dom hookade med. Regeln är - Hooka aldrig med någon inom familjen. Alla vet om det, men det flesta vet även om att regler är till för att brytas.
Det är söndag, vilket betyder egentligen den stora utgångsdagen ( fan Tammy., du skulle älska att bo här, söndagar, det säger väll allt?!), så förra söndagen samlades det största delarna av Ahléns familjen i Blåastugan. det var lite stelt till en början, men precis som vanligt så brukar dom problemen lösas med alkohol. å Hc raggades det hej villt och den där stela känslan var som bortblåst. Någon ( nämner inga namn) blev upphånglade mot staketet, någon fick ihop det med tempo-killen och det hånglades till höger och vänster. på måndagen så hade Lyktan-familjen Bastu-kväll hemma hos Johanna. johanna bor själv i ett jäötte fint hus med världens coolaste dusch. Jag är helt faschinerad över den där duschen. den hade inbyggd telefon!! Och massa knappar, jag somt yckte att Tammy's dusch var cool. Jag kan berätta för er att Tammy's rymddusch bleknade till Johannas super-spaceade rymddusch med porrbelysning och ånga. wow. Jag hade mitt supersexiga underställ och sprang runt i det och raggade kockar. Nu vill alla ha ett randigt underställ. alla har hört om mitt snygga underställ. På tisdagen samlades vi åter igen hemma hos Johanna och drack och snackade. Vi har så trevligt där. Johanna håller på att bli galen på kuben som Johan löser på 1 minut och 48 sek. Nu snackar vi alltså om en sån där kubv med rutor i olika färger och man ska få alla sidor att vara en och samma färg. det snackas mycket porr. Porrpetra är avensjuk på lyktankockarna för att dom har en porrkanal ( tyvärr är den kinesisk så om man ska se riktigt bra måste man stå upp o ned). Hovmästarmalin har lagt beslag på Lammkötts-gustav. Onsdagen ägnade jag och Petra oss åt att åka på roadtrip. det gjorde vi även på fredagen. Vi är så duktiga på att köra bil. Speciellt i dåligt väglag. Vi kommer vara kungar på att köra bil i vinterväglag när vi kommer hem.
Fredagen var det jobb som gällde, på Bistron., Jag ville att dom skulle felbonga en glass med chockladsås åt mig, men dom är så jäkla seriösa där nere på bistron. PP har fått sparken, det var ju faktiskt bara en tidsfråga. Men han försöker få det att låta som att han iaf bara hade planerat att vara kvar över jullovet ( hmm varför söker du nu ny ajobb i sälen?) Lördagen så blev det en lugn tillställning för min del, Tacos och mys hemma hos Johanna. Sen drog jag vidare för jag ville absolut inte missa slutet på sagan om ringen 3 och slutet på Rocky 4a och inte ha på duschen i onödan ( nej gustav, duschen var på för att det var faktiskt någon som duschade i den). Petra, Johan och Daniel hade dock sina egna äventyr..... Daniel backade ned i diket ( det hade faktiskt snöat 3 dm) så dom fick ringa Gustav ( som inte var med för han behövde sova för han skulle upp o jobba) så han fick komma och hämta dom. Gustav i sin tur trodde att dom var hemma hos oss så han höll på att köra fast utanför vårat hus.
Påminn mig om att dom aldrig ska få låna min bil. Den dras lite mot dikena.
Ikväll, som jag sa innan är det utgångs-kväll, men jag är lite sjuk så jag ska faktiskt bara klämma i mig chips och dipp och börja ladda om för onsdagens färd hem mot falun och en kaffekurs på engelska på Tisdag. på min lediga dag. yes. nejdå, det ska faktiskt bli kul.
Btw var jag nyss inne på emma's blogg och kikade på hennes fina bilder från där hon bor, som en liten kontrast ska jag på onsdag lägga upp bilder på hur jag bor. Det blir bra det.

Och för er som inte riktigt hunnit notera det, jag trivs hur bra som helst här uppe. Det är jätte bra, bortsett från att det inte går att köpa så mycket saker som man vill och alla pengar hamnar hur man än vrider och vänder på det på alkohol och man blir typ alkolist av att bo här. Jag var så stolt idag över att jag tagit en vit vecka,för jag hade minsann inte druckit sen i söndags... sen funderade jag lite och insåg att jag faktiskt var full i måndags, tisdag ocgh onsdags oxå.. så det var mest 3 kvällar nykter. Men jag ska bättra mig. annars  blir petra ledsen, hon måste få någon som gåt ut med henne.

Om ni tyckte att det här inlägget inte vvar så ihop hängande så skyller jag på Petra för hon babblar lite mycket och jag måste göra två saker samtidiigt. det går inte så bra alltid.

en liten update

Oj så mycket som har hunnit ske sen jag sist skrev. Det har varit x-antal fester kan jag berätta för er och jag har hunnit springa in i ett helt gäng killar från falun. Det var lite oväntat, fast kanske inte så värst endå för det var lördagen innan nyår. Jag träffade; Emil, Fredrik M, Eric R, Johan M, Otis, Erik J, Stefan, Chrille, Robert osh dom andra bjurs-killarna. Det var säkert någon mer från falun ute  men det är inte lätt att komma ihåg alla. Jag och Jakob har gjort slut. Vi hann knappt prata i telefonen med varandra så det var väll lika bra. Varken hann eller jag tog det särskilt hårt verkar det som. Andra falubor jag har sprungit in i är Wahlis och sen Oskar ( Vilket var mycket roligt) och Markus och hela familjen eriksson. Jag dundrade in i deras i långkalsonger för ajg trodde att det bara var Oskar och Markus där men så var inte riktigt fallet.  Kvällen blev konstig, men ack så roligt jag hade det. Fixade bacardiband och drak fishermanshot med Oskar. Han tyckte att han int behövde dricka de, men jahg behövde presentera honom för min nya bästa vän. Hamnade på efterfest och käkade lite innan grabbarma skjutsade hem mig. Btw så tror alla att jag har bortamatch hela tiden, inklusive mina chefer. Jag vet faktiskt Inte vad dom har fått det ifrån. som i torsdag ( ja, dagen efter att jag fick skjuts HEM) hela dagen så frågade folk mig om jag hade haft bortamatch.. jag misstänker att det kan ha något att göra med att jag sover på övervåningen så tjejerna vet inte riktigt om jag är hemma eller inte haha. Nu har jag inte så mycket mer att berätta för er, mer än att jag har jobbat som en idiot sen julafton, varje dag och igår jobbad ejag tolv timmar, kunde inte sova så jag fick bara 2 tiummars sömn, sen har jag jobbat 8.5 timme nu så jag är väldigt trött faktiskt. Men imorgon har jag en ledig dag att se fram emot. Jippie, och nästa vecka är jag ledig på både tisedag och onsdag så på tisdag är det raka vägen till Harry's som gäller kan jag lova er:) Lite after ski ska man väll oxå hinna med förhoppningsvis. Jag mår iaf bra. Kommer hem en vända den 16 januari och åker tillbaka den 17 januari. Ska shoppa lite och ta någon spruta i armen. ndet blir bra.

RSS 2.0