Sälen

Nu alldes snart så åker jag och Emma till Sälen för att göra årets premiär på snowboarden.
Vi får se hur det kommer att gå, men jag lovar att det kommer bli kul.
Jag hoppas på att det fina vädret håller i sig så att även jag kan bli brun för just nu är alla brunare än mig.
Tammy färgade mitt hår idag och passade på att visa upp sin solbrända kropp. Jag blir så avensjuk.
Och håret då? Det blev huuur bra som helst. I och för sig så ser jag alltid ut som vanligt, men jag känner mig aningens fräschare i håret åtminstone :)
Bye bye

Rött kort till Mig

Ja, i Lördags så var det nog faktiskt jag som borde ha fått ett rött kort av den enkla anledningen att jag snodde ett rött kort som jag inte sedan använde. Hade jag däremot använt mitt röda kort så hade inte jag fått det för att jag snodde det och sedan inte använde det. Fast å andra sidan kan jag ta med mig röda kort en annan gång när jag går ut, just för att sätta stop för något som inte ska gå till som det gör.

I lördags så var jag med om pinibla saker. Men jag tänker inte gå in närmare på hur jag fick lov att fixa utköpt från Lidl. Det räcker med att jag skriver det och allt är gensat skrattretande.
Jag och Tammy traskade på förfest hemma hos Kjelle. Det började med att vi blev antastade av en albinokatt. Det var galen. Den fortsatte med att vi inte fick upp dörren, trots att vi precis hade fått koden. När vi inte fick upp dörren så ringde vi på porttelefonen, fast det var såklart upptaget för att Tammy pratade med Porttelefonen i sin mobil.
Hur kunde vi bli så lyckade?
Inne på förfesten var det till en början bara Jag & Tammy och väldigt mycket killar. Killarna tittade på oss ungefär som om det var 2 ufon som vandrade in i rummet. Thank's god så var Amadeus där och han behandlade oss inte som Ufon. Inte kjelle heller för den delen. Förfesten fortskred och det kom dit lite fler tjejer.
Efter en mycket trevlig förfest, tydligen livad för att grannen kom och klagade precis när vi skulle gå så gick vi ned på stan. Vi trodde att vi hade kommit iväg i bra tid. Men vi möttes av en kö till etage. Jag stog och sa till Daniel att jag inte kunde förstå att det var sån här kö redan 23.00. Klockan var tydligen inte 23.00.
Men in kom vi, Tammy mötte några killar i kön som var gruvligt imponerade över att Tammy kunde en sång. Jag hade ingen aning om va det var för låt, eller grupp, men det var bara att spela med " haha ja, men vem har INTE hört talas om dom?". Det fungerade och vi kom längre fram i kön.

Inne på Etage var det tammy som var så ljuvlig att hon bjöd på en drink som vi drack upp i sällskap med Petter innan vi begav oss in på dansgolvet för att dansa på rejält. Vi mötte en mycket glad med kanske aningens överförfriskad Emma som bjöd mig på en Lapdance. Det är sådana saker jag gillar.
Vi dansade tills klockan helt plötsligt var slagen stängningsdax. Vi trängde oss fram till gaderoben, fast vi trängdes inte så mycket. Det gick inte, för det fanns visst inga musikintresserade killar i gaderobskön som var villiga att släppa fram 2 så snygga tjejer som mig och Tammy i utbyte mot att Tammy kunde en låt, eller grupp.
Vi lyckades komma ut endå. Tack vare Tammt så hamnade jag på min buss. Det var bra, annars hade jag fått lov att gå till källviken.
Väl på bussen träffade jag Kajsa. Kajsa var hånglad och  jag var typ arg. Fast jag blev glad när jag fick åka nattbuss hem med Kajsa. Sen så var det mycket förvirring över klockorna när jag kom hem. Det löste sig.

image69

Lite nostalgi

Kikade runt lite här på min blogg från förra året.
Hittade en liten rolig grej som visar på hur enformig jag är som människa.

Det här skrev jag angående palatsets/etages Balkong för ca 1 år sedan:
Jävla skit palatset som inte sandar på sin balkong.
Lustigt har jag utbristit samma sak, 1 år och några dagar senare. Fast då var det Etage jag hatade för att dom inte sandade sin balkong. VARFÖR sandar dom inte sin balkong?
Nästa år ska jag inte vara på den där balkongen vid slutet på februari.

Pengaproblem har jag haft i år. Jag har legat back innan den 27 mars kom. Såhär såg det ut förra året den 20 mars:
Pengabristen blir bara värre och värre.
Nu är jag till och med skyldig Arians tanten 5 kronor.

Tack och lov att jag hade oscar att bli skyldig pengar i år.



Några andra godingar jag hittade var:


"Micke hånade emmas skjorta med bubblor på.
Jag tycker det är prickar.
Karl glänste lite med sona hopmosexuella sidor genom att smeka gyllner på armen.
men för att försöka vara lite manlig så bröt han arm med gyllner sen.
Men det var nog mest för att få hålla gyllner i handen.
Albin har fått ännu en tjej efter sig i sin beundrarskara"
En vanlig dag i klass Te2, tänk vad roligt det var förra året i skolan.

Orsa- Pastor sprutade substans i erotisk bok.
"Jag blev så gripen av den unika bögen med tre bröstvårtor"


Freivalds efterlyser fläsklägg till sin handikappade pappa.
"Jag kanske tog ut svängarna lite för mycket"

Tyska islamister söker pimpelfiskare till
Ponnyhoppning i Indien.

Jag och Maja gjorde häpnandsväckande löpsedlar på mediekommunikationen.

Erks -Det gick bra, jag drog bara upp byxorna.
Malin - Det var ett bra drag...!

Jag var tydligen rolig en gång i tiden oxå.

Jag och Emma insåg att vi gjorde ett misstag när vi käkade anabola steroider i 7an,
våra ben är för korta.

Anabola var ständigt på tapeten. Sammanhanget var att försöka lägga upp fötterna på gyllners stol. Vi har nu efter 1 års mognad insett att det finns klackskor som gör oss länge och när vi inte stolen framför så kan man ta stolen bredvid.

Maja fick en ny uppenbarelse. Fysiktomas har 2 fruar

Ja, förra året fick vi minsann ta del av Thomas privatliv. I år har vi inte ens fått träffa hans dotter.

Vi snackade diverse födelsedagsupplevelser på Hultsfred och vi kommer in på kondomer.
Tammy utbrister högt
och glatt att vi måste packa med kondomer. Och då var det en liten stackars
pojke som vända sig om och kollade helt skräckslaget på tammy.

Vi pratade konstant om hultsfred och vad som var viktigt att packa med.
Tammy gjorde små pojkar förskräckta som alltid.




Tp-kväll i Rättvik

Det var Fredag och det stod mellan utgång eller hemgång.
Jag och Tammy hade haft en väldigt tjejig dag som innebar att leka fotomodell. Det var väll inte direkt våran idé från första början. Tanken i grunden var den att vi skulle fixa en fin liten överaskning till Erks som han skulle få ta med sig när han åkte till Norge. Men idén försvann och ersattes med posande. Vi fick faktiskt till några riktigt snygga pics. Dock någon snygg bild här eller där så kom jag fram till ännu en gång att jag passar faktiskt bäst bakom kameran.

När vi stod där och posade så kom vi på att utgång faktiskt hade varit väldigt roligt. Oscar mutade oss med att bjuda på öl om vi visade upp våran snygga dans. Vi enades om att det var en deal. Det var bara det att vi inte riktigt hade någon snygg dans att visa upp. Våran fotostudio omvandlades snabbt till en danssal där vi började träna in våra snygga moves. Vi har dåligt inflytande på varandra. Så, som vanligt, blev det så att vi gjorde motsattsen till det vi skulle göra. Fast det är inge fel med det, och nu är vi skillade på att få bort killar som klänger på dansgolvet. Tro mig, vi är bäst!

Fast, efter våra dansanta moves så blev vi oerhört trötta. Jag åkte hem och sov, tammy gjorde lite eftersökningar och vi kom fram till att vi inte skulle på krogen på kvällen. Oscar skulle inte heller ut på krogen. Jag och Tammy tänkte så det knakade, besluten haglade ned över oss. Snygg kille ska på etage, ska vi på etage? Snygg kille kan gå på etage imorogn, vi kan gå på etage imorgon? Tammy hade aldrig varit i rättvik, jag trivs i rättvik.
Så efter en hel stor del mycket om och men så slutade det med att jag ringde till Oscar och bjöd in oss själva till Rättvik. Jag tror inte Oscar hade något emot de, utan han lät däremot väldigt glad över att vi ville åka dit.

Jag hoppade in i bilen. Pappa skulle tanka bilen med massor av dunkar för att det var någon viss person  min familj som ännu en gång hade lånat den och inte tankat i dom där små slantarna jag skulle behöva. 2 Dunkar och 15 minuter senare så var jag på väg till Tammy. Vi gjorde en mycket trevlig liten road trip. Vi spanade till och med in hur Bojsen beach ser ut på kvällen. När vi närmade oss rättvik skulle Oscar guida oss till Fyrklövern där Niklas bor. Det gick ju... eeehhhm.. jo ganska så bra. Bara det att jag åkte först förbi där vi skulle svänga in, sen så svängde jag höger när Oscar sa till vänster (men det blev rätt endå) Sen så åkte jag förbi infarten när Oscar sa Nästa, nästa nästa- Vart FAN är du på väg?! Jo man tackar, här försöker man bara följa instruktionerna Nästa, nästa nästa ( fast egentligen var det första). Kom upp på rätt väg, och när det bara var några meter kvar till vårat mål så körde jag fel - Igen.

Men fram kom vi. Tammy hade glatt utbristit innan vi åkte att hon tyckte att vi kunde spela Sällskaps spel. När vi klev in i Niklas stuga så fann vi ett Tp på bordet. Hur kunde dom veta vad vi ville? Dom hade till och med bestämt lag. Tjejerna mot killarna. Jag och Tammy kuggade på en fråga om Britney Spears, men Jordan fixade vi fan!
Oscar var väldigt bekymmrad då han hela tiden först gissade rätt, men endå sa fel svar. Han kunde inte riktigt förstå hur han kunde ha sån otur. Jag tror mest att det berodde på att han saknar kvinnlig intuition. fast det är kanske inte så konstigt?

Efter som varken tjejernas eller killarnas lag var sådär extremt bra på Tp så slutade med att vi körde " först in i mitten och svarar på rätt fråga vinner". Självklart så segrade dom 2 mäst värdiga vinnarna. Tammy och Jag. Vi var helt överlyckliga. Adrenalinet flödade, ungefär lika mycket som under vårat Tp-spelande så kom det en okänd kille ( för mig och Tammy) Som ryckte upp dörren, klampade in och tog en film. Då förstår ni våran adrenalin nivå.

Vi kokade lite kaffe på känn (som blev lite för starkt, tyvärr) och kollade på en film Ken Park. Men när den blev allt för vulgär så övergick vi till att ha lite disco. Discot varade inte så länge för att klockan gjorde oss påmind om att det var tid för oss att bege oss hemmåt. Och det gjorde vi. Vi var trötta. När vi kom hem till Tammy ( där jag för övrigt sov) så länsade vi hennes kök på fett. Upp med chipspåsen - kolorna - kakorna. Sen satt vi och diskuterade och snackade, även bara och stirrade rakt fram ut i hennes rum. Kröp ned under täcket och somnade in, mycket glada.
Vi hade gjort det rätta valet och åkt till Rättvik istället för att gå på Slitage.

 Tammy pekar finger åt mig för att jag är så dålig på Tp

 Oscar tänker mycket och länge för att fatta rätt beslut


 Niklas tittar på Oscar ihopp om att Oscar ska komma på svaret...




Red wine and food for free

Bjud mig gärna på en hjärter kung ( ingen antydan till Lasse W, snarare Örs Gubas)så jag får veta hur det smakar. Men bara så ni vet så misstänker jag att jag faktiskt föredrar en klöver 2.
Bara för att det låter som om Hjärter kung är ett högre kort så behöver det inte vara bäst. Klöver 2 kan vara minst lika bra om inte bättre.

Det sker konstiga saker här. Tisdag, Onsdag & Torsdag.

Jag pratade i Telefonen med Linnea idag. Hon blev jagad av flygande saker som var lika stora som hennes tumme. hade jag varit hon hade jag sprungit.  Hon stod kvar. Hon stormtrivs i Thailand medans hennes lillebror stormtrivs med att få intressanta morgonbrev av mig. Varför får aldrig jag intressanta morgonbrev? Jo, jag har så dålig karaktär att jag skulle bli försenad till bussen och missa den.

Blir det Fredag?

Tammy har varit Emo idag. Jag gjorde om henne till Pop bara genom ett litet telfonsamtal. Tänk om jag hade kunnat ha den där inverkan på alla som jag ringde till. Det hade varit mycket roligt. Något annat som hade varit riktigt roligt vore om Emma hade lika stor koll på sin mobil som hennes mobil förtjänar. Om hon inte har det så borde hon inte ha en mobil.

Jag menar, 3 dagar irad?!

Men det dög inte att bara prata med Tammy. Jag ville ta en promenad, Tammy ville till Kupolen. Jag sa: Vem är det som säger att det enda behöver utesluta det andra? Tammy höll fullkommligt med och vi åkte iväg.
Vi traskade runt, kikade, klämde, kände, stönade och smekte... alla kläder vi ville ha.

Vågar jag ens lämna huset?

Men vi köpte inget. Vi lever väldigt snålt den här dagen. Snålare än dom flesta dagarna faktiskt. Så vi åkte hem igen. Lyssnade på en låt. Den var gripande. På ett sorgligt vis tycker Tammy. Jag tycker den mest bara är väldigt gripande. Hon släppte av mig för att åka iväg på dansen. nej, vem sa att det ena behöver utesluta det andra?

Hjälp. Det sker i mitt hus.

Och vad gjorde jag när Tammy hade börjat träna? Jag funderade på att cykla till stan, men nej. För vet ni vad. Det är på tok för kallt för mig att lämna huset. Med den här finnen i pannan så kommer jag garanterad bli utsatt för något konstigt. Ni vet hur det är. Farligt med finnar. Istället för att lämna huset fulade jag ned mig och började att rensa upp på mitt rum.

Ja, faktiskt mitt framför näsan ( även i öra) på mig

Det luktar som om någon jäser något i mitt rum. Ni kanske känner igen den där lukten som säger att här håller någon på att göra vin? Inte? nej. det kanske bara är jag som har ett konstigt luktsinne. Igår kände jag lukten utan snus som höll på att möggla och förmultna på samma gång med en dränkt fimp. Jag gillar att vara täpt i näsan, men jag gillar inte när det släpper.

Varje morgon, dag och kväll.

Mitt rum är nu någolunda städat. Men det var ju inte det som blev gjort endå. Det jag gjorde ikväll var att skapa ett väldigt konstigt blogginlägg som bara jag vet vad det handlar om. Kanske Tammy, Kanske Maja. Eller kanske mest bara jag...


Att hitta balansen i "chi gong"

  • Varför ringde dom inte mig?
  • Rivalitet
  • Dina, Mina eller Våra?
  • Var inte så jävla reserverad - Bjud till
  • Ärlighet varar längst
  • Våga erkänna att du har fel
  • Du behöver inte alltid vara bäst
  • Säg ifrån
  • Respekt mannen
  • Låt inte killar styra era liv eller hindra er från att göra saker
  • Det är okey att prutta

Av Malin & Tammy under en promenad där vi kom fram till goda livsinsikter.
chi gong - tjejgång


Bellini Peach eller vare Peach Bellini?

Det har inte mina tankar kretsat omkring idag.
Jag har mest tänkt på att åka utomlands.
Det blev inte mycket bättre av att jag läste i sarahs blogg: Jag drömde att jag var utomlands. Och gud vet hur underbart varmt och skönt det var. Malin Bodin träffade jag i drömmen, och vi var lika solbrända och glada båda två och vi skulle beställa drinkar och jordgubbar i baren.
Eller att maja skickade mig låten Buena Vista social Club - Da camino a la vereda.
Men en peach blir en beach och jag är redo.


buns.

Det är så kallt ute idag. Jag tycker inte alls om det där snesteget som våren gjorde natten till lördagen då det bara blev kallt, och det började regna. Droppen var nog imorrse när jag vaknade och såg att det var snöblandat regn.
Jag klampade runt i mina mycket slitna Roxy skor. Kunde det inte vara lika fint väder som det var dagen jag såg skorna för första gången ( kommer aldrig glömma den dagen). Nej, men istället trampade jag i vattenpölar, slask och bara i vatten. Med diverse rester i mitt oborstade hår så kom jag till tågstationen med mina blöta skor och åkte tåg. tåg tåg tåg. Jag vill inte prata mer om det nu. För jag har tänkt så mycket den senaste timmen.

Jag känner på mig att kommande stycken kommer vara mycket förvirrande, så om ni vill läsa något intressant och inte så konstigt så lägg av här. nu.

Jag har så himla mycket principe, eller jag hade mycket principer en gång i tiden. Jag visste som var rätt, vad som var fel. Nu vet jag vad som är rätt och vad som är fel... men hur kommer det sig då att jag alltid ska blanda ihop rätt och fel och göra det som jag tycker är fel? Mina principer är jätte bra faktiskt. Väldigt välskolade principer som talar om hur man lever ett bra liv. Jag har bara ett stort problem att följa mina principer. Men jag ska lära mig att leva efter hur jag lär, eller vad man brukar säga.

Jag är naiv oxå. Jag har gått runt och trott att allt kommer bli så bra i samma sekund som landar i Dublin. Men vem har sagt att det kommer bli så bra där? För om jag fortfarande gör fel istället för rätt, så kommer jag fortfarande ha samma bekymmer som jag har nu. Nog för att jag har ju dock chansen att börja på en ny kula när jag kommer dit, och jag träffar nya människor och jag kanske har lärt mig av mina misstag. Vi människor har ju faktiskt en förmåga att lära oss av våra misstag.

Och det här med tjejgäng. Varför kan alla killar ha killgäng där dom är flera stycken ( ja, gäng som i flera). Hur kan dom vara så trygga i sig själva? Jag har alltid velat ha ett gäng, men när man tänker efter så nöjer jag mig med mina vänner som dom är.  För när man börjar tänka lite på hur tjejgäng fungerar ( eller ska jag säga inte fungerar)
så är det konstigt att dom är vänner. Det är oftast så att alla snackar skit bakom ryggen på alla. Innen trivs med att dom andra snackar skit om en när man inte är med, så därför måste man vinna popularitet i sitt gäng, så att vännerna blir solidariska och inte snackar skit bakom ryggen på en. Dessutom borde man bli så trött på att hela tiden gå runt och låtsas vara något man inte är bara för att dom andra inte ska säga någonting dumt om en.
Det är jätte konstigt med tjejgäng faktiskt. Varför finns dom? Och varför fungerar killgäng så himla bra?
Dom kanske är bättre på att bara vara sig själva...

För övrigt är jag lite ledsen över att min hjälte flyttar till oslo och lämnar mig här i falun.
utan honom hade jag inte vetat om vad bulle heter på engelska.







You prettuy fuck x2

Varken Majsan eller emma är här nu. Det är tråkigt. Men jag har kul endå! Dricker vin och ser på Sex and the city, så det är underbart!

Torsdagen var sjukt bra. Det börujade med att hänga framför tv:n och chilla för att sedan dra ut på stan och handla ( ligger back just nu) och käka subs på SUBWAY. Vi slog oss ned vid ån i solen, men nör mackan var klar så var solen borta, men vi hade kul endå. Vi drog hem till oscar och började dricka. En jävligt rolig förfest! Förfesten slutade vid 21.30, tyvärr. Sen drog vi till Sthlms nation som var en labyrint med 5 dansgolv. Efter det gick allt bara åt helvete, men vi hade så grymt jävla roligt endå! Ni vet det vanliga, " Vad som än hände så ska vi hålla ihop hela kvällen! 5 min på sthlms nation, sen så jhade vi tappat bort varandra i den där labyrinten.  Jag kanske skriver något roigare om kvällen sen, när jag är mer vaken. nu är jag mest vin & sex and the city mitt i natten. Men kort kommer att komma :)

You pretty fuck

You pretty fuck.You pretty fuck.You pretty fuck.
Det hade blivit världens bästa fotouppgift.
Det vet jag, det vet Tammy.

Jag vill att Linnea kommer hem,


Dags att städa...

Ja, när jag hoppade runt i mitt rum och letade efter min kalender ( som fortfarande är spårlöst försvunnen) så hittar jag min gymnastikpåse ( tygkasse som jag har träningskläder i). Det finns något i min gymnastikpåse så jag tänkte att det kanske var min kalender, men njae alltså... där låg det en mörkbrun banan. Med tanke på att jag inte tränat på 3 veckor lär den ha varit minst 3 veckor gammal. På senaste tiden har jag faktiskt kännt små svaga dofter av banan, men jag har trott att jag inbillat mig... men det har jag nog inte gjort.
Efter min lilla upptäckt har jag bestämt mig för att det är dags att storstäda rummet så att jag slipper hitta fler äckliga saker i mina påsar. Det är väll bara att börja...

image63

Sväng dina lurviga!

Med Tammy och Malin på Etage's Dansgolv!
Igår var det Lördag, och jag hade knappt lämnat husets trygga portar från och med tisdagen.
Sjuk eller inte, det är faktiskt lördag och stannar jag hemma nu blir jag galen.
Mycket lägligt så skickar tammy mig ett sms och verkligen bönar och ber mig om att göra något kul med henne på kvällen. Hon behövde inte böna och be så länge för jag gav med mig ganska så snabbt.
Efter en kopp kaffe stod vi i kö ( noter ordet Kö) utanför Etage. Det var många som ville se Bingo och hans tjejer.
Träffade på en mycket glad, men överförfriskad Petter. Kom in och vi dansade runt där på dansgolvet. Vi fann våran 3e del, Isabell. Isabell hade till skillnade från oss andra druckit alkohol på kvällen, s det kändes konstigt.
Det brukar alltid vara jag som är redlös och för full för att fungera. Fast å andra sidan så fungerar Isabell precis som en normal nykter människa när hon är full. Jag önskar att jag hade begåvats med den kunskapen.
Men iaf så gav vi järnet ute på dansgolvet och hade riktigt riktigt roligt. Men man blev dock pinsamt medveten om hur svettig man är, men det är väll sånt man får ta när man går på Etage nykter.
Trots att jag var sjuk och jag trodde att det sämsta jag kunde göra var att gå på etage när jag var sjuk, så gjorde det susen, nu är jag mycket piggare än igår!


Tammy och Jag!

Chili Con Carnage

Vilket underbart namn på ett spel måste jag bara säga.
Jag är gladare nu än vad jag var igår och tidigare idag. Jag och Mamma hade en lite dispyt om mitt hår.
Jag berättade för henne att jag skulle ha så här mörkt hår till studenten och det gjorde henne gruvligt besviken, vilket i sin tur gjorde mig ledsen. För även om mitt hår är mitt beslut så är det inte kul att gå runt med det märka håret när mamma klämt ur sig att jag är så mycket finare i ljust hår.

Det har varit väldigt mycket åsikter om mitt hår på senaste tiden faktiskt. Alla har en bestämd åsikt om vad som är snyggast. Ljust eller mörkt, vad tycker ni ( a la seriösa bloggare (ni vet hur dom alltid söker komentarer genom att ställa en fråga så folk får lägga sig i)). Men jag har kommit över det, och mamma har sagt att hon tycker att jag är fin i mörkt hår med och " det verkar ju faktiskt vara inne nu", och det kan jag alltid ta som något positivt tror jag.
Jag har genom mina ungdomsår fått uppleva att min mamma är mer modemedveten än mig. Jag har i och för sig aldrig varit särksilt modemedveten utan mest bara haft på det jag personligen tycker är snyggt och sånt jag trivs i. Sen så får det väll bära eller brista. Men på tal om mamma nudå, hon har rotat fram ett skitläcker klänning som hon har använde för 30 år sedan, och till och med jag kan säga att den är alldes rätt i tiden. Kommer säkert nån fin bild på mig i den där klänningen ska ni se. Jag ska iaf skutta runt i den där klänningen hela sommaren efter att jag sytt in den. mamma och jag har samma kropp, bortsett från att hon hade större bröst. Kul. Men jag ska inte klaga.

Idag har jag haft en riktig " jag saknar Linnéa" dag. Det är inte lätt när hon flänger runt i chang mai, och jag sitter sjuk i fotöljen( hur fan stavas det egentligen?!), invirad i mitt duntäcke och glor rakt fram på tv:n som spelar upp Dh avsnitt. När saknaden blev för stor la jag mig i sängen och lyssnade på min playlist som spelade Damien Rice & The knife. Blundade och låtsades att jag låg i Linneas lägenhet med Linnea och snackade skit om killar som är dumma i huvudet, eller skvallarde och var glada över någon ny sparvel som vi raggat upp i veckan. Inte för att vi raggade upp en ny varje vecka, men vi kan väll åtminstone låtsas att det var så för att stärka våra självförtroenden?

Studenten tar död på mig. Jag känner mig jätte stressad över den. Det är så himla mycket som behöver göras, och det blir inte bättre av att Nv-jossanlollojohanna klassen redan har fixat flak och bestämt små saker som att alla ska ha engångskameror runt halsen ( vilket är en väldigt bra idé) och hur dom ska göra med drickan. Allt är klart in i minsta detalj, och vad vet jag? Jag vet ingenting. Jag har inte ens hunnit fixa kläder ( vilket maja gjorde för ca 1 ½ månad sedan). Jag ska verkligen börja leta vita söta klänningar nu.. för jag måste verkligen ha en söt klänning.

Har varit sjuk sen i tisdags nu... börjar verkligen att tröttna på det. Men min bror var så snäll och lånade mig Lost boxen, så jag har iaf något att göra imorgon och på söndag. Det blir förhoppningsvis bra, alla säger ju att Lost säsong 1 är great så jag lär väll lite på alla som har sett den. nej nu ska jag köpa en studentklänning, för jag har hittat den perfekta ;)


Seems like I lost it

Något som jag verkligen känner mig opepp på ljust nu är en rinnande näsa,  värkande huvud och att känna mig allmänt trött och slut. Det enda ansträngande jag gjorde idag var att skriva ett litet prov - jag dog.
Nej det gjorde jag inte, men det kändes som om jag skulle avlida av utmattning när jag kom hem.
Jag vill vara frisk och pigg så att jag oxå kan få träna lite. Alla andra springer just nu runt som små träningsnarkomaner - men inte jag! Fast det är antagligen för kallt för mig att vara ute och springa, men om 2 veckor så är det nog bra väder. Jag tänkte att man kanske för en gångs skull verkligen skulle försöka sattsa på att träna, äta lite sundare och må lite bättre. I och för sig är det något jag alltid tänker att jag ska göra, men suget efter chips blir större ju mer jag försöker låta bli att tänka på dom. Men borde man kanske inte lyckas låta bli chirren för en gångs skull? nej!

Nu kom jag och tänka på förra våren då Tammy skulle bo hemma hos mig och vi skulle vara sååå nyttiga och vi skulle träna varje dag. Det gick ju bra, om det är nyttigt att dricka alkohol, äta chips, pizza, godis, glass, dricka smaksatt kaffe latte, röka i mängder, käka feta ostar på baguetter m.m, och att träning innebär att titta på desperate housewives, filmer, glassa oss i solen och gå till bussen. Isåfall så lycakdes vi bra med våran nytighetsvecka. Och då lovar jag er, att då hade jag och Tammy verkligen laddat upp mentalt i flera veckor inför våran nyttiga vecka. Men vad spelar det för roll nu, vi hade kul och vi var glada med livet.

Har jag kul nu? Är jag glad med livet just nu? Ärlig talat så vet jag faktiskt inte riktigt det. Jag känner mig fast, inklämd i en liten låda och jag känner att jag vill : Think outsie the box. Men vad ska jag göra åt saken när jag går runt med den där lådan runt mitt huvud och mina tankar hela dagen. Varför blir jag inte trött på alla mina tankar och hur kommer det sig att tankarna går på repeat hela tiden? Även fast jag ibland känner det att jag utvecklas och går framåt ( mycket mycket sakta, men lite halvsäkert), så kan jag inte rå för att känna att jag inte bara står och trampar på samma ställe - jag har hittat en djup vattenpöl som jag står och hoppar i så att det skvätter på alla runtomkring mig ( dvs: Jag drar med mig mina kompis ned i skiten, för er som inte kan läsa mellan raderna).

Trots att jag hoppar runt i min vattenpöl så försöker jag se det ljusa som ska torka upp vattnet så jag kan lämna den, men det är väldigt svårt att se det när man inte riktigt vet vad det är? En ny utekväll där man dricker för mycket alkohol och har väldigt roligt, men vaknar upp dagen efter och har herr ågren på besök ( eller ännu värre, man ligger bredvid honom + att han snarkar), att Linnéa kommer hem, det känns lite väl långt borta och jag är rädd att jag ska skvätta ned henne med ( hon kanske kan köpa sig sådana dära sexiga gröna regnbrallor som fiskare har?). Är ljuset kanske att få bli kär igen? Ja, om det är på det viset så kommer det ta lång tid, för jag har lovat mig själv att inte bli kär föräns jag har kommit till Dublin - ni vet det där vanliga resonemanget; Varför låsa upp sig med en kille nu, det kommer förstöra mitt liv och mina drömmar ( jag som inte ens vet vad jag har för drömmar). Fast å andra sidan kan man nog inte styra så mycket över de, blir jag kär så blir jag kär. så äre bara.

shine, my sunshine.

en klok otränad kvinna?

Erik Lundin har yttrat sig idag, jag är en mycket klok kvinna som alltid ligger 2 steg före.
Väldigt vänligt sagt, eftersom jag ca 30 min tidigare hade konstaterat att mitt IQ ligger under medel. Jag kan ingenting. Jag har fina sommarplaner för mig och Persikan nu. Vi ska åka till Rättvik på träningsvecka. Lite som ett fatcamp för oss. Kalle ska vara våran personliga tränare ( då oscar istället tänker ägna sig åt att sitta instängd i ett kontor hela sommaren). Han ska få oss att röra på fläsket och springa 1 mil i intervaller.
Det komemr bli spännande, eller så kommer det bli min död. Linnea kommer nog klara sig fint, för hon har nyss införskaffat sig ett par nya joggingskor som hon ska ut och springa i varje morgon innan klokcna 07.00 för att inte svettas ihjäl. Jag ska börja springa jag med. Men jag måste bli frisk först och sen så är det bara att bege sig iväg. Självfallet så kommer min springning inte bli av och jag kommer stupa i rättvik. Men något som kan motivera mig är kanske att vi ska  avsluta vårat Fatcamp med fylla. För vad vore tältning utan fylla?


världens bästa immunförsvar?

Jag vet att jag har klagat över mitt Immunförsvar förut, så jag lär väll fortsätta göra det.
Linnea Palm säger igår på msn att hon är sjuk. Jag är hur frisk och kry som helst.
Vaknar upp på morgonen ( med för övrigt världens panik om studenten) och har dragit på mig en bajsförkylning.
Med den här förkylningen ska ja springa runt med en kamera och ta kort på "Rörelse". Jag har absolut inget att ta kort på . det är i sådana här tillfällen man skulle ha haft en lillasyster/ lillerbror som ville springa runt, fram och tillbaka framför mig. Men ikke. Jag får tvinga pappa eller någon...

Mitt nya namn är Hakan

Igår var det den sista onsdagen i månaden - igen. Självklart skulle det firas med lite fest, sång, dans och lite. Så våran kväll började hemma hos master meiton, där det bjöds på Poporn från en Vero Moda påse, trevlig sällskap, Musik ( ojojoj vilka minnen som plockades fram) och alkohol.
Till en början så var det inte så livat, men innan vi visste ordet av det hade vi allsång till Aqua & Soap.
När allsångenvar över började dansen. Eftersom alla har levt osunt så blev vi anfådda efter typ ½ minuts dans.

        


När tiden börjar rinna iväg började vi att traska ned mot staden. Fast vi kom inte så långt, för att vid södra skolan bromsade det inte en bil som vi inte alls ahde något emot att sätta oss i. Tammy raggade och jag frågade mest om han var nykter. Erika var mest tyst.
Hoppade ur i stan, stog vid uttagningsgrejen vid etage. Började att gå med Marres, där ser Erika sin skjuts. En kille trampar in på en röd cykel med pakethållare och eftersom hon hade sitt pass hemma så tar hon skuttet upp på pakethållaren och får skjuts hela vägen hem. Vi traskar glada i hågen in på Marres, det var inte så jätte roligt där faktiskt... Men av nån anledning så lyckades vi få 2 timmar att gå väldigt snabbt. Vi såg ingen bra anledning att stanna på Marres, så när klockan var 01,00 så var vi inne på Etage.
Etage var väldigt roligt, tills alldes innan det skulle stänga. Jag vet inte hur det hände, men det hände. Jag ramlade utepå balkongen. en riktig 10 poängare, med hakan först ned på marken och ett krossat glas.
Som tur var hade jag en karl vid min sida som kunde rycka upp mig från golvet, och undersöka saken närmare, för att sedan ta hand om mig. Det var tur det, för om inte karl hade varit där hade det nog tagit ett tag innan jag förstod att jag blödde och mitt nya jätte dyra Linne skulle bli ännu mera förstört. Sånt är ju jätte kul, ja jag tar på mig nya linnet när jag går ut, sen ramlar jag, börjar blöda, blodar ned linnet, linnet är förstört. Långlivat Linne med andra ord. När jag hade tagit mig ut så var det bara att bege sig hem till Dan så att stefan kunde plåstra om mig, vilket han gjorde väldigt bra.

För mer bilder från gårdagen:http://mallebralle.bilddagboken.se

RSS 2.0