Bilder från helgen

55375-59
Linnea, Meiton & Jocke i Bjursås när vi kikade på Flying Circus som simon var med i!
55375-58

"om vi hade vart killar hade vi vart grymma"


simon o ja
Jag vet inte riktigt vad det var med simon den kvällen, men varje kort jag har taigt på honom har han exakt den där minen.

en helg i dimman

"Mårten vill införa nykter barrunda men måste dricka för att orka med."

igår så vaknade jag upp med gruvlig ångest och den värsta huvudvärken jag hade varit med om. Grunden till detta uppvaknade var en liter vin + en cider. Dryckerna förtärdes först hemma hos Erks på en riktigt rolig förfest! Hur lyckad som helst. Kvällen fortsatte inne på kopparhatten. Lyckat? Ja, jag tror det?

Som sagt, jag mådde dåligt på lördagen när jag vaknade upp. Kajsa och jag fick vara hundvakter till Berta. Berta har en plastflaska som hon leker med. Jag lovar er att det låter mycket, högt och illa, inte alls det man vill ligga och lyssna på när man är bakis.

Jag och Kajsa bakar chockladbollar och är allmänt nöjda med livet. Leker lite på msn för att sedan vid 17.00 tiden inse att det kanske är dags att klä på sig. Så det gör jag. Åkte till blge och plockar upp Erks. Åker runt lite och hamnar sedan i Linneas soffa.
Det gjorde katarina med. Hon var väldigt besviken på sig själv då hon hade tänkt rena sin kropp i två månader ( äta nyttiga saker, träna och inte dricka alkohol), tyvärr var det bara en vecka sedan hon började med de och det gick inte så jätte bra.

Kilade ned till bussen och åkte buss ned på stan. Halkade oss in på etage och hade roligt.
Jag gick in i dimman kan man säga, men jag tror det var riktigt roligt!

Suprise me

ja, jag vet iaf 1 som kommer bli överaskattad av mig imorgon. Min religionslärare, hon verkar ha så höga tankar om mig. Synd bara att jag ska krossa dom genom att lämna in min uppsatts om skillnaderna och likheterna mellan Hinduismen & Buddhismen. Jag tror jag aldrig har varit så missnöjd med något jag har skriivt i hela mitt liv som jag är med det här. Men det ser fint ut iaf, för att jag la ned ca 1 timme på att sitt ai photoshop och göra små blommor som jag la in på papperet.
Det var väldigt fint, så det är min nya grej. helt klart.
Nu ska jag informera Linnea om att Jocke inte kommer kunna klämma in en bräda i min minibil.

Nä ja än't bitter

Idag vaknade jag utan tvekan på helt fel sida.
Kändes onödigt at gå upp ur sängen. Va fan ska jag göra idag?
Det enda jag ska göra är väll att skriva den där uppsattsen till reiligionen, men det tar max 1 timme om jag skulle slå mig ned och verkligen skriva den. men det gör jag inte. Jag vet inte varför.
Klockan är redan 2 och jag har inte hunnit åstakomma något idag.
Mitt nya liv som produktiv gick åt helvete på en gång. Förvånad? Någon? nej, tänkte väll det.

På det så bor jag ihop med mina föräldrar. Det går mig på nerverna och jag känner att jag inte är en specielt trevlig dotter. Mamma försöker bara vara snäll och hjälpa mig göra lite grejer, men så fort hon öppnar sin mun och frågar om någonting blir jag förbannad. Varför tjata om något som jag redan känner mig stressad över? "Malin, har du fixat det där med Balklänningen" " har du skrivit dittCv" " har du fixat sommarjobb" Vafan, jag vet om jag måste fixa balkläning, skriva Cv, fixa sommarjobb och allt annat som man måste göra. Jag hatar att leva ett liv med massor av tråkiga måsten.  Dessutom vill jag inte inte dela mitt liv med mina föräldar på det här viset. Jag vill inte att dom ska lägga sig i vad jag gör. Jag hade nog haft 10 gånger bättre relation med mina föräldar om vi inte bodde under samma tak. 
Tänk om det kunde vara så fint att dom ville betala en lägenhet till mig + lite mat. jag hade nöjt mig med att äta nudlar om det skulle vara så. Bara jag fick lite tid för mig själv, så att jag kunde göra precis vad jag vill.

och sen var de det här med att ständigt inte ha några pengar.
Vem tror att man ska klara sig med det lilla man får in i månaden?! Jag har snart inte köpt ett par jeans på 1 år, och jag är i väldigt stort behov av ett par nya jeans. Ett par ljusa. Jag behöver tröjjor. Tunna stickade koftor i 100 % bomull. En fin tunika. Några nya linnen som man kan ha när man går ut på krogen och några tshirtar som jag kan ha på mig i skolan. En ny handväska. Har redan hittat en handväska, den kostar 250 - den stora frågan är bara - varitfrån får man 250 kronor?
Jag vet inte vart pengarna tar vägen. Men inte på kläder iaf, för jag har inte köpt nya kläder på väldigt länge. Det är inte bra. Om jag skulle rensa ur min gaderob så skulle det eka i den.

Fan det här är verkligen inte roligt. Jag känne mig lite bitter faktiskt. jag är bitter, dom flesta kanske redan har märkt det.  Jag kanske håller på att gå in i en deprission, eller så beror det bara på att jag vaknade på fel sida & att jag försöker sluta med nikotin, eller att jag bor med mina föräldrar. Det är faktiskt en anledning som är stor nog att få mig nere.

Back to the religion

I'm ?


Idag satt jag helt plötsligt vid en bänk, mittemellan Albin och Gyllner och stirrade rakt fram på våran fysiklärare som sa att Göran var sjuk. Jag undrade, hur fan kunde vi va dom enda 3 som inte visste om det? Gyllner drog illa kvickt, medans jag och Albin sa och beklagade oss. Tog mest död på lite tid.
Sen så satt vi och spanade på killar. Eller mest jag, albin ville inte spana på killar.

Vi stod vid skåpen, några bråkar, jag och Albin står och tjuvlyssnar. I bakgrunden hör jag lite svagt Klirr klirr. Fest! Jag och Albin börjar fantisera om att vi skulle gå fram som korridorsvakter och beslagta hgans väska. "Ehhhhhh hurvar det här då?!" Och precis som alltid när jag babblar på så blir det så sexistiskt.
Albin: " eeehhh Bend overrhhh! Vilket spänstig liten stjärt du har"
Vi var väll inte särskilt diskreta med vad vi sa... för när vi kikade dit igen så rodnande Öl killen, ganska så rejält faktiskt. Jag och Albin skrattade glatt och började babbla om något annnat.
När vi står där och babblar så hör vi ett högt klirr. Vi tittar dit och en annan innebandykille har tappat sin glasölflakskai golvet. Eftersom jag var uppe i varv så började jag att skratta högt och elakt. Stakcras kille, han skämdes nog lite. Specielt eftersom jag inte kunde sluta skratta. Det var kul.

Sen så hade vi dubbel fysiklektion. Anders var min Dady. Tyvärr inte Sugar Dady, men men, man nöjer sig med vad man får. Kämpade på så bra på lektionen att vi slipper ha en lektion på fredag. Yes!
Åkte lite buss hem, käkade lite middag och åkte tillbaka till skolan.
Det enda jag skulle göra var att titta på lite bilder och låna en kamera. Det märkligaste var att det tog mig 1 h och 45 min att göra det. Väldigt ovärt faktiskt.

Nu ska jag åka på Pilates. Obs; Inga väldoftande bollar till spännande musik här inte.
Mrloversomeafterseven?


semeldagen

Har du ätit en semla idag?
Haha Nej det har jag inte...
Vill du äta en semla idag?
Haha neeej jag tycker inte om semlor...


medans Phalmen fixar privatchaufför med sina grymma ragningsrepliker så blir jag dissad på mina semelrepliker. Vem kunde ana detta ?! haha nejdå.
Idag så var jag väldigt trött i skolan. Fast jag tog först en spruta. Det var den mindre bra läkaren idag, han som gör så att sprutorna gör ont - just han var det.
Sen var jag trött i skolan. ja det var jag. För sen så åkte jag hem, träffade Malin och käkade en semla.
När jag skulle hem vare trafikkaos. Sen åt jag mat, sen sökte jag jobb. Jag skrev ett Cv, för att sedan klämma i mig en till Semla för att åka till Tammy och kolla påDh.
Idag har jag varit produktiv! YES!


bäst på att göra ingenting

Jag vet inte riktigt hur det gick till, eller när det hända. Men en sak jag är helt 100 % Säker på är att jag måste vara bäst i världens på att skjuta saker under mattan och inte göra någonting.
Förut var jag flitig och duktig, men nu är jag allt annat än de. Som till exempel har jag tänkte varje dag i snart 3 veckor börja författa på mitt Cv - men jag har inte kommit en mening ens.
I Fredags skulle jag ha en väldigt arbetssam dag, det slutade med att jag spelade shooting bubbels och la alla mina smutskläder under sängen. Och idag då?
Jag sov så länge att jag inte fick någon frukost i mig föräns klockan var 14.30.
När frukosten var avklarade så spelade jag oc Oscar tv spel i några timmar. Jag ägde dock ut honom på bowlinge. Nej det där varinte sant faktiskt. Vi var faktiskt jämnduktiga ( om sanningen ska fram kanske Oscar var snäppet bättre än mig, men bara då det lilla snäppet).
Nu har han åkt, och jag sitter och läser olika bloggar istället för att städa, skriva cv, plugga fysik, plugga matte, skriva på Projekt arbetet, skriva religionen grejen för att slutligen kanske träna?
Nej det här håller inte i längden. Från och med i dag ska jag bli flitig igen och göra mina läxor. Utan att klaga. Inte ett ord ska jag säga. Och jag ska inte beklaga mig här i bloggen om hur tråkigt mitt liv är för att jag bara pluggar och städar hela dagarna. Nu ska det bli lite ändring i min vardag. Bye

Knock out weekend

en här helgen började helt enkelt med att jag lät Oscar stå och vänta på mig på tågstationen. Jag är inte så bra på det där som kallas att planera och passa tider. Eller, egentlinge är det de jag är bäst på, men på något vis så blev det lite fel. Men det var inte så länge han fick vänta iaf.
Berta var livrädd för oscar tills en början och vägrade att sitta i hans knä hem till Källviken.
Väl hemma så gick det mycket bättre och dom blev bästa vänner. Typ, nästan. Jag bakade en 1a klassig TacoPizza som vi käkade upp. Vi tog en promenad med Berta för att sedan bege oss ut på äventyr med bilen. Vi lämnade av Berta, jag släppte av Oscar så att han fick prata med Jonis, jag fick mina mycket efterlängtade saker ( som någon har tvättat med svarta kläder så att dom har blivit missfärgade, jag tror han gjorde de med flit bara för att jävlas, eller så är han kille och inte riktigt förstår det där med att tvätta likafärgade kläder med varandra), köpte läsk och åkte hem för att dricka.

Inser ett litet problem, vi kommer inte hinna med Bussen så att Majsan får ingripa som en räddare i nöden och skjutsa in oss till stan. Eller det var Johan som skjutsade oss, men det var tack vare maja att han skjutsade oss.

Vi traskade in på ett nästintill folktomt etage, men vad gjorde de när det fanns en bar. Så jag och Oscar gick loss i baren och satt mest och snackade. Innna vi visste ordet av det hade de kommit en hel del folk in på etage och Oscar hittade Jonis. Sen så fortskred kvällen, trots att det skulle vara Kinky party så var det ingen som hade kinky kläder, tur att jag och Erika inte gick ut i våran välplanerade utstyrsel.

På lördagen var det Nintendo Wii som gällde hemma hos Oscars mor Bittan i Rättvik. Fast att instalera ett Nintendo Wii utan att läsa instruktionerna först, eller låta mig läsa instruktionerna gick inte så bra. OPscar fick ta över och löste det ganska snabbt. Vi ägnade eftermiddagen åt att spela Nintendo Wii. Jag knockade ned Oscar totalt med min vänster på Boxningen & det visade sig att jag var en stor talang på golf. Det var oväntat eftersom det är Oscar som faktiskt har spelat golf på riktigt. Sporter som Bowling & Tennis tycker jag inte att vi ska diskutera närmare.

Eller jo, vi kan diskutera lite mera Bowling tycker jag. När klokcan närmade sig 19.00 var det dags att bege sig till Bowlinghallen igen för att Bowla med hela Oscars släkt. Jag var väldigt duktig och kom på 2a plats på våran bana. Oscars kusin Anders borde inte få ha varit med, han hade dopat sig för han vann. Eller så kan det bero på att han drack coca cola, men det gjorde den andra kusinen med och han gick det inte så bra för? Äsch jag vet inte. Men oscar var iaf mindre bäst. För han förlorade. Men det var bra för då kunde jag vara skadeglad och retas med honom.

Sen så käkade vi en middag och Oscar höll på att jävlas med nån person som jag inte vet om vi ska nämna vid namn eller vadå? Men iaf så när han satt och jävlades och gullade med en bebis så fick jag utsättas för det stora testet av Oscars bror och Anderas. Oscar blev väldigt nervös. Det blev intejag, jag tyckte mest att det blev roligt. Fast det visade sig att det inte var något test, utan det var bara något dom sa till Oscar för att jävlas. Sen när Oscar kommer in blir han lite småbitter sådär. 
Jag tror Oscar skulle thaia ned mig om jag skrev vad han gjorde, så det får ni fråga om så berättar jag det för er sen hehe!

När middagen var över traskade alla hem till Oscar's mamma för att leka lite lekar. Men jag ocgh Oscar tog självklart en tripp förbi lundin, oj förlåt, Erik, för att kika hur han hade det. Han hade det minst sagt trevligt, och där ska jag sluta skriva om det....
Hemma hos Oscar lekte vi Maffia och Bonde. Jag var inte så bra på det och blev anklagad för att vara Maffia och åkte ut ganska snabbt,men självkalrt inte lika snabbt som oscar åkte ut.  När kvällen började dra sig till sitt slut var det bara att krypa ned i sängen. Där fick jag 1a klassig underhållning av Oscar.
Efter lite tjat så började han att berätta en hel del storslagna historier om hans högstadie & gymnasieår.

Vaknade upp på söndagen och spenderade sedan resten av dagen dagandes.
Vi fick besök av oscars hund Rocky som inte alls var liten. Typ hur stor som helst och tyckte det var väldigt mysigt att ligga i sängen. Oscar kliade Rocky, rocky i sin tur flaxade med bakbenet emot sängen så det uppkom ljud som påminde om att några hade sex i sängen. Fast det tog ett tag för mig & Oscar att komma på det. Rocky blev inte kliad på magen nå mer efter det.

Klockan blev mycket om jag körde hem till lugna Falun och hade en mycket mycket givande dejt med Kajsa.  Ja, ni kan ju läs i föregående inlägg om hur trevligt vi hade det ;)

Rocky & Oscar
Rocky & Oscar

Kajsa har lyckats - big time

Kajsa sitter i min säng och studerar min svartvita tavla med Eifeltornet på, som sitter på min vägg.
Kajsa: Vilken snygg Tavla du har på ehhm London

Kajsa blir lite tyst och inser sitt misstag. Hon utbrister. hehe neeej Paris, sen återgår hon till att skämmas i min säng.

Kinky Party

Jag ringde inte och störde oscar när han hade lektion. Jag ringde och störde honom när han satt utelåst i sin trappuppgång. Oscar skulle egentligen knyta fast sina nycklar i brallorna så att han hela tiden visste vart han hade dom. Då skulle han slippa hänga i sin trappuppgång. Om inte annats så kanske han borde ställe ut en soffa i trappuppgången eller något annat och göra lite hemtrevligt åt sig själv?

Nu har jag varit och fikat med Erika, mytch trevligt vare!
Eftersom det var mer än en månad sedan hon och jag träffades fick vi lov att börja det hela mitt att uppdatera varandra om våra väldigt invecklade och komplicerade liv ( som hade kunnat vara grunden till en väldigt rolig bok). Vi hamnade på Kopparhatten där erika bjöd mig på en kaffe.
För en gångs skull var sofforna lediga så att vi nästintill sprang upp dit. Man lär väll passa på när dom är lediga för en gångs skull? Efter mycket snack kom vi fram till att möjligtvis imorgon ska vi på Kinky PArty på Etage eftersom både jag och Erika är lite småkinky. Isåfall blire kort kort, stay -ups, till linne ska vi vira in oss i eltejp och som löken på laxen ska vi ha på oss svarta gummihandskar ( sådana Erika har när hon färgar håret på folk). Vi har även planer på att ha 2 killar i koppel. Är det Kinky party så äre faktiskt så. Man kan inte fuska med det. Så vi får helt enkelt se hure blir, lite tveksamt då Erika är Må bättre pass 09.00 på lördag morogn.. Men vi hoppas på det bästa ;)

En torsdagsmorgon att minnas, typ.

Den här timmen är bara en liten hållplats i väntan på att erika ska sluta skolan + ge sin sjuka syster bananer. Jag tyckte det var lite förvirrande. För jag trodde på en gång att Erika tycker att sin syster är sjuk som tycker om bananer, därför så ska hon åka hem till systern med bananer. Fast det hade i och för sig varit bra mycket roligare om Erika tyckte att sin syster var sjuk för att hon inte gillar bananer och därför, just därför, skulle hon åka hem till sin syster med bananerna.
Fast egentligne så tror jag att Erikas syster bara är sjuk och vill ha bananer, precis som Erika sa.

Den här dagen har varit annorlunda. Jag vaknade upp hemma hos Emma, i emmas säng, utan emma.
Det är inte det som brukar hända mig på morgonen. Fast det var ju emma som öppnade dörren och sa: Malin, nu är klockan 10! Jag fattar inte hur du kan sova så länge.
Ännu en gång fick jag bevisat för mig vilken dra och duktig tjej Emma är. Då hade hon gått upp ca 3 timmar tidigare och sprungit upp till Stångtjärn, där hade hon sedan hackat upp isen runt hela stångtjärn, flyttat isen som om den vore ett lock på en kakburk. Simmar ett varv runt hela Stångtjärn för att sedan kuta hem igen. Väl hemma bastade hon så att hennes kropp skulle bli riktigt ren. Slutligen så väckte hon mig.
Ja, det där var väll lite halvsant kanske, men det var ungefär så det gick till imorrse.
Vi åt frukost och jag duschade. Emma mummlade om någonting, Jag fick funderingar på att gå på Kinky Part på Etage. Kanske något som skulle passa mig? Jag och Emma gick en promenad med hennes hund för att kunna diskutera sjuka grejer.
Åkte till skolan och hade det allmänt bra.
Nästa konstiga grej som skedde var ganska nyligen. Jag satt här i lugnan ro vid min dator, hör att någon sliter upp dörren och ropar hallå. Till mina stora förvåning är det pappa ( För er som inte vet om det så jobbar han i sthlm, där han borde vara just nu tycker jag?). Han säger åt mig att sätta på lite kaffe och att han bara ska hämta skotern. Vad ska han med skotern till i Sthlm? En shoppingtur på Nk?
Fast det är noginte så konstigt som det verkar.

Nu ska jag ringa oscar som antagligen har lektion och inte kommer ha tid att prata med mig. Men det kan vara värt ett försök tycker jag :)

tisdags listan

Veckans Lista!

Down dot: När samtalet mellan mig och Linnea bröts imorrse

High spot: Uppsala

Miss: Alla bussar man missat under den gågna veckan

Diss: Alla mina vänner som dissade mig som fan i helgen

Vinnare: Jag som vann på MarioCart

Försvinnare: Oscars nycklar som var borta varenda gång vi skulle lämna lägenheten

Sötaste: Linnea som är så förstående

Blötaste: Min helg, det blev mycket alkohol

Mjukaste: Min underbara mjuka säng

Sjukaste: Majsan som spydde i måndags istället för att hänga med mig och Emma i skolan.

Ord: Runksvamp

Mord: Alla dessa små bananflugor jag har dödat under den här veckan

Skräck: Att Linnea skulle halshugga mig genom telefonen för att jag är en dum människa.

Häck: Min för den är så fin

Heting: Jag för jag har så fin rumpa

Feting: Chirre & Dirre till Frukost på lördagen

Ragg: Kajsa, vi ska börja dejta 1 gång i veckan nu

Plagg: Mammas tröjja som jag tog idag, den är snygg!

Tur: Oscar hade tur när vi spelade MarioCart och vann en gång ( av 100)

Lur: Jag ringde till Niklas och frågade om Jörgen.

Läxa: Religionens inlämningsuppgift.

Häxa: Det är ingen som har varit en riktig häxa under den här veckan tror jag

Skoj: "Tapetsera väggarna med Spice girls affischer"

Toy: Oscars dator som vi spelade tv-spel med

Dag: Lördagen för den var så rolig

Behag: ooh yeah

Tut: Jag vet inte var tutan på min bil är, så det blev ingen tut.

Slut: Varje dag vi slutar skolan

En helg i Uppsala

Jag har haft en riktigt rolig helg i Uppsala.
Fast helgen i Uppsala fick mig att inse hr mobbad jag är. Det var inte lika roligt.
Såhär mobbad är jag: Inte en enda kompis hörde av sig till mig på ca 2 dygn, trots att jag till och med var Online på msn.
Men till Oscar skrev folk hela tiden, bara för att visa extra mycket hur mobbad jag är.
Men jag än't bitter jag inte!

På fredagen var tanken den att vi skulle gå ut på krogen. Vi kom faktiskt så långt att vi hamnade på Förfest i Flogsta, det var bara det att vi hade råkat glömma gästlegget till en tjej som skulle med. Så vi fick lov att åka och hämta de. Men det visade sig att det var typ fullt på värmlands och dom andra skulle på ett annat ställe där dt var 20, så då stannade vi hemma och såg på film och sov istället.

Vaknade upp på lördagen och kände att jag faktiskt har mått bättre. Men det löste sig ganska så fort faktiskt, och efter några timmars degande i sängen och 1 påse chips så var jag på benen traskandes hem till Danne. Jag var så gullig så att jag köpte semlor på ica. Wow vilken gäst jag är!
Det var riktigt trevligt att träffa Danne. Snackade lite old days, new days & tittade på fyllekort haha.
Tro mig, Danne är snygg i klänning och strumpbyxor!

När tiden började att rinna iväg var jag gullig igen. Jag köpte middag till mig och Oscar. Det blev 2 findus snabbmåltider, men jag fick det att låta som om jag hade köpt hur mycket och hur bra mat som helst.
Fast oscar är inte kräsen, han blir väldigt glad, trots att jag inte skulle laga något själv.
Vi käkade, förfestade & spelade Tv-spel. Jag ägde ut oscar totalt på Mario Cart ( och han hade sagt att han var bra på det?!). När tiden började rinna iväg ännu en gång var det vi som missade bussen in till stan.
Vi fick gå och Peter blevb kinkig för att han fick sitta själv att vänta på oss.

Men jag kan säga er att det inte gick någon nöd på Peter för han hittade ganska snabbt 2 tjejer att sitta och prata med. Fast sen så kom ju jag och Oscar och förstörde allihopa och Peter fick lov att sitta och prata med oss. När vi hade varit där ett tag tänkte vi : Nu går vi på norrlands.
Men där var det inge kul, så då gick vi till Max och åkte sedan hem.
Jag var lite överförfriskad och intog min vanliga plats. Dom som känner mig tillräcklgit bra vet vart jag sover när jag tycker att jag har fått för mycket i mig.

På söndagen mådde jag förfärligt. Jag behövde vätska så jag kilade över till Folkes livs och handlade enbart flytande saker: Pepsi, Loka & Youghurt. Av någon anledning kändes de som om alla tittade på mig och skrattade för att jag var så bakis. Men det är väll sånt man får ta.
Söndagen ägnades åt Filmtittning, Tvspel & Plugg faktiskt. Jag kände mig jätte duktig för jag pluggade ikapp typ allt som jag har missat. Sådana saker får en att känna sig nöjd med sig själv.

Sen blev det tåget hem. Det var faktiskt underhållande! Eftersom det hade varit Hockey i Globen så var min vagn full av bersuade 40 åringar som ramlade omkring. Dom hamnade i mångas knän, dockinte i mitt, men det var nära en gång. Sen så sjöng dom glatt Ratarataraaa A lá sällskapsresan 1.
Niiiice!

Uhn Tiss

Sitter här nu, dricker lite explorer blandat med Caribez - min favoritblandning!
Snart är det dags att dra ned på krogen ( Oscar bär jonis tröjja bara för att jävlas!).
Peter är bara ledsen, det blir trevligt sällskap ikväll & Dan är bara kåt och tror att jag ska piska Oscar och att vi ska ha analsex. Vad kan han ha fått det ifrån? Inte från mig, itne från Oscar. Han har tydligen bara lika livlig fantasi som Emma.
Men So long ---

8 Februari

Idag vaknade jag på det mysigaste sättet man kan vakna.
Jag hörde hur min dörr skramlade till och in kom Berta farandes och flög på mig. Tack och lov att hon är så liten och söt, annars hade det kunnat sluta illa. Efter att ha mysit lite med Berta, så försökte jag ringde Linnea. Men hon svarade självklart inte. Sen så fortsatte min dag ganska bra. Folk var vänligt sinnade mot mig, jag tror dom kände på sig att det var den där dagen jag har fasat för ganska länge.
8 februari. Förr om åren var det min och Dannes första årsdag ( eftersom vi var lite komplicerade och tog uppehåll på 2 månader så fick vi ju 2 årsdagar, men vi ansåg att den 8 februari var den officiella).
Fast det konstiga var att den här dagen inte alls kändes annorlunda. Vad hade jag tänkt mig?
Att jag skulle gå runt med grov ångest hela dagen? Nej, det har jag inte gjort, jag har inte ens kännt mig lite ledsen. Mer bara förvånad över att det inte kändes konstigt. Vilket är bra. Jag ska väll inte klaga om man säger så haha.


Malin & Emmas friluftsdagJag & Emma hade en liten friluftsdag i Tisdags. Vi begav oss ut & åkte lite längdskidor - 6km.
vi är bäst.

        

Onsdag

Idag hade jag en riktig hemsk morgon. Måste ha drömt något riktigt jobbigt för när jag vaknade fanns det bara en sak i skallen. Fick lov att bearbeta det i 30 minuter innan jag kunde ta mig ur sängen.
Kom försent till skolan bara därför. Men när jag kom till skolan fick jag se något som räddade min dag.
Gyllner hade sina glasögon på sig. Då var min dag gjord och jag glömde helt bort att jag var ledsen.
men det klagar ju inte jag över.
Jag genomled dagen utan större problem, eller jag hade svårt att få tag på batterier, men så går det när man bor i en liten håla som falun. Nu har jag för övrigt inget spännande att skriva än att jag är cp ont i min mage. Det var länge sen vi var så oense om vad som är rätt och fel.

Acbe

Tammy ska gå med i Acbe ( anonyma cheeze ball eaters) & jag färgar mest mitt hår.
Den här dagen är bra. Trots att min morgon har varit förfärlig. Jag vaknade upp och kände mig nästan bakfull, det blev inte bättre av att mamma hade 2 äggklockor igång som tickade i otakt.
Sen fick jag skotta gården. Efter det nån gång blev jag såhär glad. Jag tror det är broccolin som gör något med mig. Den är nog spettsad.


Något nytt

Ja, jag hade bestämt mig för att i år ska jag prova nya saker. Jag gjorde en ny sak idag, fast det var inte med flit.

Igår åkte jag till stugan ute i Korså Bruk för att åka lite skoter och ta det lugnt. Jag skulle åka hem idag efter middagen. Men när jag och Pappa hade varit ute och åkte lite skoter och jag hade käkat lunch så sa jag till mamma: jag tror jag åker hem nu när det är ljust, ifall jag skulle köra i diket haha.
Jag sätter mig i bilen, lyssnar på Miss Li på jätte hög volym, sjunger för fullt och kör rally på den väldigt smala slingriga, korkiga vägen mot Falun. Åker och sladdar lite för skojjs skull och allt gick jätte bra.
Tills det kom en kurva och jag får sladd utan att vara beredd på de, så först håller jag på att köra av vägen till vänster där det står ett stort träd: ALDRIG I LIVET ATT JAG TÄNKER KÖRA IN I ETT TRÄD, var min första tanke, så jag vred om ratten till höger, väldigt för mycket så bilen fick lite spinn och jag göed rakt ned i diket. Så där satt jag i min lilla bil, kunde inte öppna dörren pga av snö som var i vägen. Nähäpp, vad gör jag nudå? Mitt ute i skogen & ingen mobil på världens nästan minst trafikerad väg. Yes, precis där jag ville spendera min lördagskväll. Började grava då jag tyckte att min situation var väldigt lustig ( fast det inte alls kanske är så lustig när man tänker efter). Jag insåg att jag inte kunde sitta kvar i bilen, så jag ska klättra ur den, självklart lyckas jag riva ned backspegeln. Men jag kom tillsist ut ur bilen och började kika runtomrking. Titta till höger - SKOG, titta till vänster - SKOG.

Jahaaap tänkte jag och tog fram mobilen och tänkte ringa Oscar av alla människor ( undra vad jag tänkte, vad ska han göra åt saken när han är i Uppsala, men Oscar har lösningar på allt, det vet ja), men när jag åter igen kom på att jag fortfarande inte kan min Pin-kod så la jag ned det där med mobilen och började vandra mot korsån. Lucky Me, jag mötte en bil, med pensionärer som försökte hjälpa mig att dra upp bilen ur diket men det gick inge vidare. Så dom skjutsade med till Finngärdet där dom hade sett en bil med 4-hjuls drift. Ja vad bra. Så jag knackade på lite försiktigt och slog på min mest oskyldiga min och berättade om min lyckade bilfärd. Det var en snäll kvinna där som bjöd in mig och ringde sin man. Han var på grabbkväll & hon sa att dom bara skulle tycka det var roligt att få vara lite manliga. Så där kom dom på en skoter. Vi tog bilen bort till min bil och fixade lite. Sen när dom började försöka dra upp bilen så gled den efter den andra, det var bara det att bilen fortfarande var kvar i diket och inte kom upp på vägen.
Men helt plötsligt så satt jag där på vägen i min bil och kände - Ja, jag kommer inte missa Melodifestivalen! Nej det kände jag inte, mer kanske - Ja, nu slipper jag sova ute inatt.

Så glad i hågen körde jag hem, men det blev inget Rally den turen. Jag kände att jag hade fått nog av att sitta fast med en bil i diket mitt ute i skogen. Mycket skönare att bara vara hemma där jag kunde ha min mobil i gång.


bil
Såhär kan det sluta när man kör rally och lyssnar på Miss Li.

all uppvaktning undanbedes

All uppvaktning undanbedes vänligt men bestämt på Alla hjärtans dag.

Jag kände att det var lika bra att skriva det så att det inte händer konstiga saker den 14 februari, och sen så om jag skulle känna mig totalt bortglömd och ledsen ( Första alla hjärtans dag som singel sen jag var 15) så kan jag alltid skylla på att jag faktiskt skrev att all uppvaktning undanbedes vänligt men bestämt på alla hjärtans dag. Skönt iallafall att alla hjärtans dag är på en onsdag och att jag går länge i skolan då och brukar iaf inte umgås med folk på onsdagar så det kommer nog bli en helt vanlig dag.
Om inte jag och Emma hur bubbelpoolen på scandic och förstår för alla par som egentlinge ville hyra den. Synd bara att ekonomin inte är tillräckligt stark för att hyra den för att bara jävlas.
Föresten är alla hjärtans dag bara ett kommersiellt affärsjippo.


Phone me

Igår var det marres som gällde!
Maja är stammis, jag är inte stammis - men vi skulle dit tillsammans.
Efters skolan så tog jag mig en promenad hem till Maja där vi lugnade våra nerver med en varsin cider. Och sen en till cider och sen så har inte jag någon koll på vad som riktigt hände.
Vi gick iallafall hem till Lollo där det vankades förfest! Väldigt, väldigt trevligt. Jag kröp ned i soffan bredvid Linnea palm, och där höll jag mig för det mesta genom kvällen. Jag började med att beklaga mig om allt skit, och sen så glömde jag bort att beklaga mig och blev full och glad istället.
Linnea ville sjunga sing star, det ville jag med... Men jag hann aldrig så långt på låten för där stod Maja i dörren och ropade på mig. Men Maaaalin kom nudå!
Jag ställer mig och säger: Men Majaaa bara eeeen låååt, det går foort
Maja: Men neeeej, kom nu!

Ni förstår här hur stressad Maja var för att ta sig ned på stan, så jag hann aldrig tänka riktigt klart, så jag glömde mina skor. Och min sista Aqua tini som jag skulle ha på vägen ned, men det var kanske tur att jag glömde den faktiskt, för jag hade nog fått tillräckligt i mig endå.
Jag babblade på i telefonen och sa en del dumma saker, men jag sa nog en del bra saker oxå. eller?
Sen när jag hade lagt på var maja fortfarande lika stressad, så hon spatserade på med sin alånga ben och jag sprang efter och tog kort på henne.

Men efter mycket om och men så lyckades vi ta oss in på Marres. Eller det var väll mest bara att gå in?
Nej vi köade lite oxå, men kanske bara i 3 minuter. Betalde in oss och hängde undan våra grejer i gaderoben. Sen blev det direkt till Baren för att fylla på oss med alkohol.
Resten av kvällen är en väldigt trevlig dimma. Jag träffade på massor av människor som jag inte annars träffar. Det var jag väldigt glad över igår och alla var så trevliga och jag fick en förklaring till varför karl hänger med det stora pojkarna. Det var så tråkigt att han hade varit på krogen med sin bror som är 28.
Jag som trodde att det var något mer spännande än så. Men inte.

Min, Emma & Tammy's tv-spels låt spelades. Det var även ett band som spelade. Maja sa att dom var jätte dåliga, jag hörde inte dom tror jag. Men då gick jag iaf inte miste om något haha.
När kvällen drog sig mot stägningsdags var det jag som sa Båtten YVER MAJA!
Det skulle jag inte ha gjort haha. Sen så tog kvällen slut vid Ghandis.

RSS 2.0