En oslagbar lördag

Min oslagabar lördag kanske inte började så oslagbart. Att gå upp typ halv åtta på en lördagsmorgon är nog inte det bästa som kan hända.
Jag traskade ned till stan i vänten på bjurs bussen och Linnea. Linnea kom, och bussen kom. Precis som vanligt. Vi pratade om hultsfre dpå bussen, precis som vanligt haha.
Sen så gick vi upp till backen precis som vanligt.
Åkte till baggbo precis som vanligt. Men något som inte var precis som vanligt var hoppen. Pistade och spettsiga. Så Vi blev lite uprörda. provade dom kanske 2 3 gånger, men gav upp ganska snabbt. Så istället satt vi i snowboard parken och lekte. Väldigt spännande leker. Vi lekte den otroligt roliga leken " Killarna i Malins klass" så vi gick runt med häng. Det var en jätte rolig lek, tills vi började frysa om rumporna ( trots att jag hade 2 par byxor på mig).
Men när vi började tröttna på att leka så kom danne och hämtade oss. Vi fortsatte att leka lite till.

Danne ochg jag donade lite hemma hos honom.
Vi handalde mat, hämtade mat hemma hos mig, städade och såg på disney dags ( precis som det ska vara).  Vi lagade mat, och för en gångs skull  så lycakdes maten bli klar i tid.
Så vid 20.00 ( exakt på sekunden enligt fille) så kom fille. Dom ställde sig och rökte i väntan på tammy. Jag ville inte vara med för att ag ville inte att tammy's föräldrar skulle se mig. Det berättade jag glatt för grabbarna grus. Och så fort dom hade tänt sina cigaretter så kom tammy.
Fille kastade sin cigg, och danne betedde sig bara allmänt kosntigt. men kvällen började iaf med skratt.
Middag blev skit bra, och det blev förätten med. Vinet smakade gott och samtalsämnena bytte av Varandra.
och någonstans där på kvällen som hamnade vi på Winner, den lilla vita hästen med bruna fläckar som Bets?! Och när vi hade fått i oss lite mer, så åkte det traditionella ormbrännvinet fram. tammy var en mann och smakade på de. jag var en klok kvinna och lät bli. ( hur gått låter det med ormgalla?).
Tammy och fille verkade trivas bra tillsammans. Jag och Danne sjunger väldigt fint tillsammans.

På söndagen var dte däremot inte lika trevligt att diska och städa. men man kan lätt säga att det var värt besväret.



och bara för att tillägga lite fint. Idag var det heölt vanligt på trycket. Kom dit, slutde 1 ½ timme tidigare. Pratade strunt, och rebecka pratade om knäckebröd och fiagubbar som hennes bror hade stoppat i ubgen ( fråga mig inte varför hon sa det, jag har ingen aning).
Jag gjorde ett hemskt konstaterande som jag har gjort förut,men förträngt.
Vi har nästan 1 prov i veckan tills sommarlobet ( början är 1 vecka efter påsklovet). Bortsett från dom 2 sista veckoran, fast sen så ha rvi 2 prov i en vecka så det jämner ut sig bra. en trevlig vår är att väntas.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0