Ett liv fyllt av måsten, slutar oftast med ett stor Borde ha gjort.

Nu är det en vanlig måndag kväll. Jag sitter och drar mig vid datorn bara för att ag inte ivll gå och lägga mig. Går jag och läger mig så ska jag snart till skolan igen. Imorogn kommer det inte vara en angenäm skoldag. Börja dagen med ett prov ( som vi inte ens vet säkert om vi har?), för at sedan gå och få tillbaka ett matteprov som inte alls gick så bra som jag hade tänkt mig att det skulle gå. Och efter det så kommer en av dom där onödväninga svenskalektonea som är så oplanerade att läraren inte ens själv vet om vad som ska göras och vad som inte ska göras. När det är över, är det dags för det där klassrådet som det bara är våran klassp åhela skolan som måste ha seriöst. det kommer gå snabbt och vara tråkigt.
När det väl är över är det dags för nån dum tunering. Där kommer jag få visa vilken dålig moral jag har, eftersom jag råkar glöma mina idrottskläder hemma och känna att jag lika gjärna kan gå ned på stan och köpa dom gula strumporna med spets på. Dom var bra fina. Förra året blev jag kär i Roxy skorna. I år blir jag kär i ett par gula strumpor med vit spets. men det är väll tur att man anpassar sig till sin budget. Jag anpassar mig. Väldigt bra. Och emma bara spanar in Kemi-jörgen. Men det är sådant som kan hände i livet och vi anpassar oss. Synd bara att det finns vissa lärare som inte kan anpassa sig efter oss och stryka ett fysikprov lite då och då. För att rensa huvudet lite ikväll så sprang jag en kort tur med kajsa och annika. Det var skönt. Men jag tror inte det där med att rensa huvudet fungerar, för nu har jag bara ännu mera tankar. Många konstiga tankar. ( ja ni som tycker jag drömmer konstigt skulle ha fullt upp med at försöka förstå vad jag tänke rpå just nu). Fast det är ganska underhållande. Men ibland böjar man fundera; Är det normalt att leka Grinchen?
Ja, barn leker ju mamma, pappa, barn, så vad är dte för fel på att jag hoppar runt på mina tår och tror att jag är grön och hårig? Och vem älskar egentligen fåret dolly? Ska jag färga jonny's hår på torsdag? Ska danne sova här inatt? Skulle inte jag göra slingor i mitt hår? ( dom senare funderingarna var helt normala). På tal om torsdag. Det kommer bli en hemsk dag. Massor med hemska människor som ger mig fula ritade bilder och vill att jag ska bjuda på godis. Jag ska ge dom frukt i år. Jag kan bjud apå äpplen, för jag får iaf inte äta upp dom själva. Och för dom som råkar rita lite bra, dom kan få lite kanel och sirap på sina äpplen. Jag hatar skärtorsdagen. Jag har faktiskt inte alltid hatat den dagen. Men nu hata rjag den dagen. Och jag förstår verklign killen som hällde allt godis i min och Sandras korg och sa till oss" Om ni ser några andra påskkärringar, säg åt dom att godiset är slut här och jag vill sova. Nu såhär i efterhand så inser jag att den där stackars killen var nog rejält bakfull. Borde man kanske vara bakfull på torsdag? Ja, det kanske man borde. Och jag borde sova.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0