Mitt nya namn är Hakan

Igår var det den sista onsdagen i månaden - igen. Självklart skulle det firas med lite fest, sång, dans och lite. Så våran kväll började hemma hos master meiton, där det bjöds på Poporn från en Vero Moda påse, trevlig sällskap, Musik ( ojojoj vilka minnen som plockades fram) och alkohol.
Till en början så var det inte så livat, men innan vi visste ordet av det hade vi allsång till Aqua & Soap.
När allsångenvar över började dansen. Eftersom alla har levt osunt så blev vi anfådda efter typ ½ minuts dans.

        


När tiden börjar rinna iväg började vi att traska ned mot staden. Fast vi kom inte så långt, för att vid södra skolan bromsade det inte en bil som vi inte alls ahde något emot att sätta oss i. Tammy raggade och jag frågade mest om han var nykter. Erika var mest tyst.
Hoppade ur i stan, stog vid uttagningsgrejen vid etage. Började att gå med Marres, där ser Erika sin skjuts. En kille trampar in på en röd cykel med pakethållare och eftersom hon hade sitt pass hemma så tar hon skuttet upp på pakethållaren och får skjuts hela vägen hem. Vi traskar glada i hågen in på Marres, det var inte så jätte roligt där faktiskt... Men av nån anledning så lyckades vi få 2 timmar att gå väldigt snabbt. Vi såg ingen bra anledning att stanna på Marres, så när klockan var 01,00 så var vi inne på Etage.
Etage var väldigt roligt, tills alldes innan det skulle stänga. Jag vet inte hur det hände, men det hände. Jag ramlade utepå balkongen. en riktig 10 poängare, med hakan först ned på marken och ett krossat glas.
Som tur var hade jag en karl vid min sida som kunde rycka upp mig från golvet, och undersöka saken närmare, för att sedan ta hand om mig. Det var tur det, för om inte karl hade varit där hade det nog tagit ett tag innan jag förstod att jag blödde och mitt nya jätte dyra Linne skulle bli ännu mera förstört. Sånt är ju jätte kul, ja jag tar på mig nya linnet när jag går ut, sen ramlar jag, börjar blöda, blodar ned linnet, linnet är förstört. Långlivat Linne med andra ord. När jag hade tagit mig ut så var det bara att bege sig hem till Dan så att stefan kunde plåstra om mig, vilket han gjorde väldigt bra.

För mer bilder från gårdagen:http://mallebralle.bilddagboken.se

Kommentarer
Postat av: Tammy

din lilla plupp :(

2007-03-02 @ 00:02:04
URL: http://tammy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0