Förlåt?

Följande sms ramlade in i min inkorg när jag var ute på en promenad i solen: Förlåt
Nummret är till mig väldigt okänt: 0761489380. Lite fundersamt tittade jag på numret och funderade vad den människan bakom numret kunde vara ledsen för. Traskade väldigt snabbt hem för att ge min kära vän Hitta ett besök. Hitta.se tycktes inte heller känna igen numret. Svarade lite snabbt på sms:et med ett "För vad och från vem?" Men eftersom sms;et inte levererades och min nyfikenhet tog över så fick jag tillsist lov att ringa.
En okänt tjejröst svara Hallå och låter väldigt glad, jag frågar lite försiktigt vem det är, och hon säger Emelie ( ungefär som om jag är helt dum i huvudet), eftersom min inte så snabbtöbkta hjärna kan koppla så frågar jag " Emelie vem?" som i, vad har du för efternamn, men istället för att få ett svar på det så hör jag en annan tjejröst som säger Hej. Så säger jag att jag har fått ett sms från det här numret och hon säger allmönt förbryllat " Jag har inte skickat något sms "..
Hmm nej men jag fick ett sms som det stod Förlåt i från det här numret så jag blev lite fundersam på vem det var som skickade de. Tjejen i andra luren säger, nej men jag har inte skickat något sms.. Varpå jag får väll ge mig och säga, nej då måste det väll ha blivit något fel,. Hejdå.

Nu är ju den absolut största frågan, kan det bli så fel? Jag menar, om hon hade skickat sms;et till fel nummer så borde hon ha vetat att hon skickat ett förlåt sms till någon och sagt, oj, då har jag nog skrivit in fel nummer, men nu verkade hon inte veta om alls att hon skickat ett sms där det enbart står förlåt.
Jag tycker det här är väldigt mystiskt och borde antagligen sluta tänka på det. Jag har trots allt fått ett förlåt, kanske inte därifrån jag ville ha det, men det är trots allt ett förlåt och jag tänker låtsas att det förlåt:et är just det förlåt:et jag vill ha.

Kommentarer
Postat av: Anonym

DU TAR BORT MITT JÄVLA NUMMER , JAG HAR INGENTING MED DIG ATT GÖRA , JAG VET INTE VAD FÖR EN PSYKISKT SÄREGEN SJUK PERSON DU ÄR , MEN INLÄGGEN SKA BORT OCH MED DET MITT NUMMER ! ANNARS SNOKAR JAG REDA PÅ DITT NUMMER OCH LÄGGER UT DET PÅ ... HMM JA VAD SKA VI TA PORNHUBE ? VILL DU ATT JAG SKA DET , NEJ JUST DET . SÅ TA BORT MITT JÄVLARNS NUMMER !

2010-09-13 @ 21:57:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0