Jag är för abort, men jag är emot att man kastar blommor Bengt

nu var det slut på det roliga.

Men igår, då hade vi en jävligt rolig kväll, nej en riktigt sjukt rolig dag. Vi vaknade upp med solsken genom vinduet, så fint väder. Linnea ville åka iväg och våran bil hade kommit tillbaka och det ordagrant brann i fingrarna av längtan att köra bilen. Ja men då åker vi till Hamar tyckte linnea. Ja varför inte, så vi tog brum brum bilen till Hamar, åkte helt fel men. Åkte tillbaka och träffade Jon rune på statoil, fick en pek i rätt riktigt och kom äntligen till Maxi, och där brände vi pengar. Vi gick runt där och snurrade, hittade världens snyggaste tavla. Den ska vi ha, men den var dock väldigt stor, så vi fick låna ett måttband av affären och kolla om vi skulle få in den i bilen överhuvudtaget, men det gick inge vidare, så vi köpte 3 snygga små tavlor istället. Really nice.

Hemma lagade vi en fin middag eftersom det trots allt var alla hjärtans dag.. So this is what food is suppose to taste like! Mycket gott =) Vi drack drinkar, Fredrik kom hit och sedan kom Roy hit. För en gångs skull var vi sena iväg till krogen, kom inte iväg föräns klockan hade passerat 00.30. Med engångskamrean i högsta hugg sprang vi runt och tog kort på alla vi kunde, fast mest på oss själva. Vi hade verkligen jätte trevligt .

Efter att vi hade dansat sista dansen så tog vi oss hem och pratade i telefonen. Vi pratade i telefonen mycket och länge. Vi pratade med våran fireman from the states, Oslo on air, The land down under, the great and gorgeus sweden, thai on tour.. ja det var väll alla länder vi hann med. Kommer dock inte ihåg så bra om vad vi sa, men jag tror att Corey fick sig några språk lektioner, svenska, norska och tyska. jag är en grön elg.
När klockan var 06.30 tyckte vi att det var dags att sova, linnea skulle trots allt upp om 24 timmar igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0